2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar hastaneden çıktıktan sonra ikinci kontrolümüzde sarılığımız 12 çıktı bugün 9 günlüğüz 12 değeri yüksek mi doktor şimdilik sınırda değil ama düşüşe geçmezse mama takviyesi yapabiliriz dedi sütüm var ama memede uyuya kalıyor

12normal bşr değer ama 17gibi olunca fototerapiye alıyorlar. sen sık emzir. sütünğn yetmediğini düşünüyorsan kesinlikle mama ver

Yok canim zaten cikaricaksin üstunu dogumda.onluk giyceksin falan..dogumdan sonrada onlari cikarır temiz.temiz giyersin pijamalarini..hastane cikisida yine giydigin ustunu giyebilirsin tabi
Suni sancı verilirken de önlük mü olacak üstümde peki? Bir de şeyi merak ediyorum ya ne kadar suni sancı denendikten sonra sezeryan kararı çıkar bebek gelemiyorsa, açlık saatimi nasıl ayarlayacaklar acaba

Kuzum gecmiş olsun sarılık en hafif sey bence Allah beterinden korusun inş cok zor işler peki sütün ilk cıvıkmı geldi senin böle jel gibi sarı turuncu renge yakın değilmiydi

Hemoroide hangi kremi sürüyorsun canım ? Benim dikişler için batikon ve hametan diye bi krem verdi onları kullanıyorum ve şükür ağrım çok hafifledi hiç rahatsız etmiyor.
Walla bende 2 gündür rahatladım hemoroid için anestol verdi dikişler içinde 2 tane krem verdi ikisini karıstırıp sürdük 2 gündür iyiyim şükür oturmaya başladım artık işkence gibiydi bide kabız olmayım diye ni surup verdi o fena ediyor su gibi geliyo sonra yakıyo o bölgeyi bide 5 dk da Bi wcdeyim baya rezil oldum allahtan eşim hasta bakıcı gibi hiç çekinmiyorum Allah razı olsun iyi baktı bana yoksa ben kremi bile süremiyordum

Suni sancı verilirken de önlük mü olacak üstümde peki? Bir de şeyi merak ediyorum ya ne kadar suni sancı denendikten sonra sezeryan kararı çıkar bebek gelemiyorsa, açlık saatimi nasıl ayarlayacaklar acaba
o sureci doktorun yoneticek canim kesin su kadar alcaksin şu kadar devam edicek diye bisi yok..açılmana hizına bebegin stres durumuna göre degisir..bakarsın suni sancı da almıycaksın hele bi dur niye şartladın kendini

Aynen öle doktorlar bile cıkıp yüzyğze konusmuyor belli saatlerde arayıp bilgi alıyoruz gerekli seyleri de kapıdan hemsire ler filan alıyor aslında böle olması da iyi bu sefer coxuklar bide covidle filan savasmak zorunda kalır sağlıklı olsunlarda napalım bu kdr dayandık bende hala hamleymişim gibi düşünmeye çalısıyorum işte ha geldi ha gelecek ZTen bgn 40 haftası bitecekti

Kilo söylemek istemiyorum ama benim de 1 haftada kilo almamıştı doktor ultrasondan kaynaklı olabiliyor dedi hiç takılmadı kilosuna hatta karbonhidrat az tüket çok kilo aldırma dedi normal doğum için. Karnı haftası ile uyumluydu

Gunaydinlar bugün kontrolum vardi hic sanci cikmadi normal dogumu bekliyorum halen haftaya tekrar gel dedi duruma gore karar verelim dedi

Canimm geldinmi kontrolden bende ciktim simdi bende de tık yok gene bebis genel olcumlerde 5gun falan geride cikti ama doktor kiloya bakiyoruz dedi kilosu 3124gr cikti sanci falan yok onun disinda hersey yolunda cok sukur beni de haftaya cagirdi bu sefer 13ekimde gidicem kismetse senin nasil olcumlerin falan

Sen, ben ve Audreyhorne olarak komik bir durumdayız bence Suni sancı gibi yöntemler olmasa biz 11 aylık doğum yapardık herhalde.
Normal sartlarda bugun son gunum ama ne diyim yeri rahat heralde cani sagolsun Ama suni sanci da kiminde tutuyor kiminde tutmuyormus o yuzden kendimi yavastan sezaryen fikrine alistirmaya calisiyorum

Canım yapacak bir şey yok. Acil ameliyatlarda da sonuçta belirlenen bir durum değil. Zaten uyanık olacağımız için kusarsak bir problem olmayacaktır sanırım

Kızlar yanıma kaç tane depend külot alayım?

Bir de hastaneye orada giyeceğim pijamalarımla mı gitsem diyorum ya sabahın körü zaten.
Paketi koydum ben canım 8tane var galiba bide orkid koydum ne olur ne olmaz diye dependle rahat edemezsem orkid kullanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…