2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar yanıma kaç tane depend külot alayım?

Bir de hastaneye orada giyeceğim pijamalarımla mı gitsem diyorum ya sabahın körü zaten.

Ben paketi hiç açmadan koydum canım. Fazla olaun eksik olmasın diye. Yine de yanıma normal pedlerden de alıcam.

Hastaneye gidince zaten önlük giyieceksin. Kendini nasıl rahat hissediyorsan öyle giyinip gidebilirsin.

eds yi ilk aşamada yapmak biraz zor olabilir. ben ilk gebeliğimde bu yöntemi kullandım ama ilk zamanlar zorluyor maalesef. memeyi ve sondayı aynı anda vermek sıkıntı.
Videoda ne kadar kolay gözüküyordu oysa yine de siringadan kolaydir sanirim heralde onu denemis miydiniz?

Bi yazı okudum arkadaşlar. Doğumla doğumun geçmesiyle ilgili. Tavsiye ediyorum. Cidden çok stres yapıyoruz illa bu haftada bu haftalarda olması lazım diye. Oluruna bırakmak sabretmek lazım

Canım ben bunları yaptırdım çok parçalı istemedim zaten sembolik tulum da küçük değil baya giydirilir gibi 0 3 aylik ınstagramda miraynakisdekor diye bir sayfa
Çok güzeller ben de 10 lu set gibi değil de böyle tulum şapka eldiven gibi istiyorum bakayım hemen sağlıcakla giysin meleğin
Ben de bayılırım ya, mısır ekmeğini yoğurda doğramadan yemek de ne bileyim ayıp
Mısır ekmeği bulduracağım ve deneyeceğim merak ettim bu kadar övülüyorsa kesin çok güzel oluyordur
Ben onu sadece fotoğraf çekmek için götürcem yere basmicam kirlenmezse getirip evde giyerim. Hastanede kullanmak için normal terliğimi götürcem
Altına streç film gibi birşey yapıştırsan mi altındaki toz lekesi çıkmaz sonra evde de kullanmış olursun
Yok canim zaten cikaricaksin üstunu dogumda.onluk giyceksin falan..dogumdan sonrada onlari cikarır temiz.temiz giyersin pijamalarini..hastane cikisida yine giydigin ustunu giyebilirsin tabi
Gidince normalde de sezeryanda da önlük giydiriyorlAr değil mi benim burada aklıma takılan akıntı falan olursa yürüyüş yaparken doğumdan önce iç çamaşırı giyebiliyor muyuz en azından yürürken ya da topta hareket falan yaparsak ne olacak muayene de çıkartırız yine
Bazıları istiyormuş Biberonu bazıları sırınga ne olur ne olmaz bir tane koy istersen ben öyle yaptım
Aynen ben de düşündüm ama son günlere kaldı e bebek mağazası da yok bulunduğum yerde Şırınga ya da kaşıkla denerim artık
Canım emerken uyarı ver sürekli ayak tabanını okşa konuş sarılıktan dolayı uyku halinde oluyorlar sütle toparlar bence olmadı mamaya da başlarsınız ama sütün varsa öncelik bebeği uyarmak olsun

valla ben önlügü giyip yallah ameliyathaneye gittigimden don mon yoktu sanmıyorum çamasir giyebilecegini seninde açiklik kontrol ediyolar durmadan cünku .

Geçmiş olsun canım mama veriyoruz diye üzülme bebeğinin sağlığı önemli sonradan sütün yeyetli olunca mamayı bırakırsın..
Canım hayırlı olsun prensler teşrif etmiş şimdiden Allah yardımcın olsun ben bir çocukla 5 gecedir toplasan 5 saat uyumamışımdır sen 3 çocukla ne yapacaksın

Çok teşekkür ederim bu şekilde deneyeceğim

Öyle yapmaya çalışıyoruz canım
12normal bşr değer ama 17gibi olunca fototerapiye alıyorlar. sen sık emzir. sütünğn yetmediğini düşünüyorsan kesinlikle mama ver
İki gün önceye kadar sütüm yoğun ve fazlaydı şimdi biraz duru gibi doktor sütün var bebek çekemiyor makina ile sağ dedi öyle yaptık ama tek göğüsten 30 ml çıktı

Şükür eve getirdik canım geldikten sonra nerdeyse 5 saat hiç uyanmadı uyandırmak için baya uğraştık sonra bu birden aranmaya başlayıp ağlayarak uyandı hemen emzirdim şimdi geri uyudu.
Kızlar ateşten yanıyorum burnum çok kötü akıyor gözlerimden yaş geliyor her ne kadar kendimi başka odaya kapatsamda sadece emzirmek için bebeği odaya alıyorum. Sizce bi kaç gün hiç bebeği yanıma almayıp sütümü sağıp mı versem ? Onu hasta etmek istemiyorum

Bende lise arkadasima direkt anne bebek bakim.cantasi lazim su renk falan dedim saolsun almis gonderdibu bebeler hepimizin herkes elini tasin altina koymali bence

Tabi canım, sonuçta gidip aşırı pahalı bişey isteyecek halimiz yok. Yani birde şöyle birşey var hediye alınacak mı alınacak, en azından istediğimiz bişey olsun. Yani benim beğenmediğim yada zaten elimde olan bişeye para verse ona da yazık Bana da yazık
o yüzden en iyisi link. Cillop gibi

Yavrular owli uyku gurusu alan var mı? 0 aydan 3 yaşa kadar kullanılıyor. Bana çok ekonomik geldi, kimileri çok kullanışlı bulmuş. Ama ben hala arada kaldım ya

Birde hışırtılı kitap aldım birde tane. O tanecik sesleri, hışırtıları ve dokusu çok ilgilerini çekiyormuş ve faydalıymış gelişimleri için. Bilginize

Canım emerken uyarı ver sürekli ayak tabanını okşa konuş sarılıktan dolayı uyku halinde oluyorlar sütle toparlar bence olmadı mamaya da başlarsınız ama sütün varsa öncelik bebeği uyarmak olsun
Doktor bence sütün var bebek çekemiyor makina ile sağmayı dene dedi ilk defa makina kullandım öncesi bebek emmişti ondan mı az çıktı bilmiyorum 30ml çıktı tek göğüsten

Adet ağrısının şiddetlisi aynı anda bele ve kasıklara vuruyor ve genellikle düzenli oluyor örnek 15 dakika da 1 30 saniye..
Benimki 10 dakikada 1 di en son 5 dakikaya düştü ameliyata ameliyata girdim..
Akşam benim de oldukça düzenliydi10-15 dk aralıklı geliyordu ama ağrı çok değildi. Artmasını bekledim artmadı. Ben de uyudum. Sabah ola hayrola dedim. Bir kez ağrı uyandırdı. Sonra rahat uyumuşum şimdi de birşey yok. Düzenli olunca şaşırttı beni biraz.
Canım sen ne zaman uyuyorsun zaten ben anlamadım. Gece 2 de mesaja cevap yazıyorsun. Sabah 4 de ayaktasın.
ya bende dikkat ede ede bi hal olmuştum ama şu zamana kadar almadığım kiloyu şurda 3 günde.alcam ondan korkuyorum..jet hızıyla şişmeye başladım hiç doymuyorum ne olduysa bana birden
Ben hiç yiyemiyordum şimdiye kadar. Bu 4-5 gündür bende de bir hal oldu. Bebek çok aşağı indi mide kısmım rahatladı. Bir haftada 3-4 kilo almam inşallah.
var sürekli regl ağrısı gibi derinden derinden ama geçmeyen ..dayanılmıycak gibi değil çok hafif ama yine de acaba mı diyorum
Valla canım ben senin haftada olsam acaba demez kendimi doktorda bulurdum herhalde. Çok korkuyorum sezaryen günü gelmeden gelmeye kalkacak zor yetişeceğiz vs diye.
Maskeni tak sen her ihtimale karşı. Bir de nacizane tavsiyem bir test yaptır. Doktorların da dediği bu zamanda grip virüsü sanırım daha başlamadı. Bir şey varsa erken dönem önlem alırsınız.
Kızlar bebek yeni dogdugunda hurma ve zemzem nasıl veriliyor bilen yapan yada yapacak olan var mi?
Ben düşünmüyorum vermeyi. Gerekli olduğunu da düşünmüyorum. Hurmaya kutsal anlam yüklemek de tuhaf geliyor.
Yani iste adet.yerini bulsun diye ama zararı olan bisi degil sonucta mantikli dusununce dogar dogmaz kan sekeri düşen bebek hurma yalayınca duzelmiş oluyo aninda müdehale yani aslında
Hurmanın alerji yapma riski vardır ama belli olmaz. Zemzem su nihayetinde. Ama zemzem verecekler de gelen zemzemleri çoğaltmak içim başkasına verirken su ile seyreltiyorlar bunu düşünüp kaynatmak mantıklı sanki. Ya da saf zemzem olduğuna emin olmak lazım. Komşu vermişti bana zemzem. Geçen oğlum anne bu ne içeyim mi dedi. Bir baktım dibi beyaz tortu olmuş. Benim bildiğim zemzemde öyle birşey olmaz.

Kuzum doğumda önemli olan kilosu boyu değil haftası diye okumuştum. Kilosu doğuncada alır ama anne karnında gelişimleri tamamlaması daha önemli. Görünen o ki seninki 36. Haftası çoktan geride bırakmış. Bu da demek oluyor ki hayat bebişine güzel

Yüksek değil canım bizim dün 19.6 çıktı acil yatış verdiler sabah 11 e düşmüş çok iyi deyip taburcu ettiler bence hiç sorun etme ben 11 olan değere nasıl mutlu oldum.

o sureci doktorun yoneticek canim kesin su kadar alcaksin şu kadar devam edicek diye bisi yok..açılmana hizına bebegin stres durumuna göre degisir..bakarsın suni sancı da almıycaksın hele bi dur niye şartladın kendini
Doktor bi suni deneyelim demişti o gün. Herhalde öncesinde bi gelecek muayene edecek o zaman.
Normal sartlarda bugun son gunum ama ne diyim yeri rahat heralde cani sagolsun Ama suni sanci da kiminde tutuyor kiminde tutmuyormus o yuzden kendimi yavastan sezaryen fikrine alistirmaya calisiyorum
Elimizden geleni yaptık en azından. Doktor ne diyor peki?
Canım yapacak bir şey yok. Acil ameliyatlarda da sonuçta belirlenen bir durum değil. Zaten uyanık olacağımız için kusarsak bir problem olmayacaktır sanırım
Ay inşallah kusmayız. Kusma fobisi var bende

Sağma makinası kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ilk defa bugün makina ile süt sağdım makinayı arkadaştan aldığım için içinde kullanım klavuzu yoktu ayarını kaç yapmam gerektiğini bilmiyorum göğsümede zarar vermekten korkuyorum vivocare markası tek göğüsten 30ml çıktı az mı sizce sağdıkça artar mı doktor 4 kere sağman yeterli diğer zamanalarda emzirirsin dedi birde sağdıktan ne kadar süre sonra süt göğse tekrar geliyor acaba çok soru sordum kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…