Kızlar yanıma kaç tane depend külot alayım?
Bir de hastaneye orada giyeceğim pijamalarımla mı gitsem diyorum ya sabahın körü zaten.
Videoda ne kadar kolay gözüküyordu oysaeds yi ilk aşamada yapmak biraz zor olabilir. ben ilk gebeliğimde bu yöntemi kullandım ama ilk zamanlar zorluyor maalesef. memeyi ve sondayı aynı anda vermek sıkıntı.
uygulama o kadar kolay olmuyorVideoda ne kadar kolay gözüküyordu oysayine de siringadan kolaydir sanirim heralde onu denemis miydiniz?
Çok güzellerCanım ben bunları yaptırdım çok parçalı istemedim zaten sembolik tulum da küçük değil baya giydirilir gibi 0 3 aylik ınstagramda miraynakisdekor diye bir sayfa
Mısır ekmeği bulduracağım ve deneyeceğim merak ettim bu kadar övülüyorsa kesin çok güzel oluyordurBen de bayılırım ya, mısır ekmeğini yoğurda doğramadan yemek de ne bileyim ayıp
Kızlar yanıma kaç tane depend külot alayım?
Bir de hastaneye orada giyeceğim pijamalarımla mı gitsem diyorum ya sabahın körü zaten.
Dependi ben direkt paket olarak koydum hiç belli olmuyor kimisi 1-2 tane kullanıyor kimi paketi bitiriyor bence pijamayla gitme hastanede giyersin zaten önlük giydiriyorlar İlk başta
Altına streç film gibi birşey yapıştırsan mi altındaki toz lekesi çıkmaz sonra evde de kullanmış olursunBen onu sadece fotoğraf çekmek için götürcem yere basmicam kirlenmezse getirip evde giyerim. Hastanede kullanmak için normal terliğimi götürcem
Gidince normalde de sezeryanda da önlük giydiriyorlAr değil mi benim burada aklıma takılan akıntı falan olursa yürüyüş yaparken doğumdan önce iç çamaşırı giyebiliyor muyuz en azından yürürken ya da topta hareket falan yaparsak ne olacakYok canim zaten cikaricaksin üstunu dogumda.onluk giyceksin falan..dogumdan sonrada onlari cikarır temiz.temiz giyersin pijamalarini..hastane cikisida yine giydigin ustunu giyebilirsin tabi
Bazıları istiyormuş Biberonu bazıları sırınga ne olur ne olmaz bir tane koy istersen ben öyle yaptımDoğru diyosun canım. Temizlik yapıldı evde, bende camları kapadım çok inşaat var diye. O zamandan beri burnum tıkalı. En iyisi üstten açayım yine.
Göbek deliğimde önceden sanki içten çekiliyo gibiydi. Şimdi gerildiği için en ufak bi şey değse acıyo. Son 4 günüm, inşallah bu sıkıntılar sona erecek.
Ben biberon almadım ama mama takviyesi kesin yapılır diye düşünüyorum. Alsam mı acaba? Şırıngayla besliyolarmış ilk hastanede falan. Eve gelince biberon mu kullansam? Siz ne yaptınız?
Aynen ben de düşündüm ama son günlere kaldı e bebek mağazası da yok bulunduğum yerde Şırınga ya da kaşıkla denerim artıkAslında bende kaşık biberon almayı düşünüyodum. Ama son günlere kaldı işte, kargo yetişir mi bilemedim. İkinci uygulamalara bende bakıyorum. Kapalı paketli bile var. Bi bakim bakalım. Olmazsa ebebekte kaşık biberon var, mağazasından onu alayım.
Canım emerken uyarı ver sürekli ayak tabanını okşa konuş sarılıktan dolayı uyku halinde oluyorlar sütle toparlar bence olmadı mamaya da başlarsınız ama sütün varsa öncelik bebeği uyarmak olsunKızlar hastaneden çıktıktan sonra ikinci kontrolümüzde sarılığımız 12 çıktı bugün 9 günlüğüz 12 değeri yüksek mi doktor şimdilik sınırda değil ama düşüşe geçmezse mama takviyesi yapabiliriz dedi sütüm var ama memede uyuya kalıyor
valla ben önlügü giyip yallah ameliyathaneye gittigimden don mon yoktuGidince normalde de sezeryanda da önlük giydiriyorlAr değil mi benim burada aklıma takılan akıntı falan olursa yürüyüş yaparken doğumdan önce iç çamaşırı giyebiliyor muyuz en azından yürürken ya da topta hareket falan yaparsak ne olacakmuayene de çıkartırız yine
Canım hayırlı olsun prensler teşrif etmişGeçmiş olsun canım mama veriyoruz diye üzülme bebeğinin sağlığı önemli sonradan sütün yeyetli olunca mamayı bırakırsın..
Yakın bir arkadaşıma bizim yağdan göndermiştim. Çocuğun hiçbir şeyle geçiremediğim pişiği sizin yağla geçirdim. Bitti başka yağ sürdüm olmuyor demişti. Yeniden istemişti benden. Yani kimine pek bir yarıyor ama ben kendi çocuğuma kullanmadım. Pişik kremi kullandım. Bunda zeytinyağı deneyebilirim. Siz de üstünden hafif duman çıkacak kadar yakıp bir deneyin. İyi gelirse devam ederseniz en azından tam doğal. Kimine yaramaz bırakırsınız.
İki gün önceye kadar sütüm yoğun ve fazlaydı şimdi biraz duru gibi doktor sütün var bebek çekemiyor makina ile sağ dedi öyle yaptık ama tek göğüsten 30 ml çıktı12normal bşr değer ama 17gibi olunca fototerapiye alıyorlar. sen sık emzir. sütünğn yetmediğini düşünüyorsan kesinlikle mama ver
Ben mustela aldim canim onu koydum belki ihtiyac olmaz ama dursun cantada hic belli olmaz
Şükür eve getirdik canım geldikten sonra nerdeyse 5 saat hiç uyanmadı uyandırmak için baya uğraştık sonra bu birden aranmaya başlayıp ağlayarak uyandıCanım Eylül annelerinde de gördüğüm kadarıyla bebeklerin neredeyse tamamına yakını sarılık oldu mama veriyorum diye üzülme ilk zamanlar süt doğum şeklin ne olursa olsun tam olarak gelmiyor bir hafta sonra normale dönmeye başlıyor ben mamayı aldım koydum hasta olacağına mama veririz hemen alışmazlar öyle merak etme bu da bir süreç öyle düşün ağlama demiyorum stresinin boşalması güzel olmuş ama daha fazla üzme kendini sütün etkilenmesin senin güçlü olman lazım ki bebeğin de güçlü olsunBuradaki hamilelerin duasıyla atlatacak inşallah dermanı olan dertler versin Allah bize güzel olacak herşey merak etme güzel anne
Bende lise arkadasima direkt anne bebek bakim.cantasi lazim su renk falan dedim saolsun almis gonderdibu bebeler hepimizin herkes elini tasin altina koymali bence
Doktor bence sütün var bebek çekemiyor makina ile sağmayı dene dedi ilk defa makina kullandım öncesi bebek emmişti ondan mı az çıktı bilmiyorum 30ml çıktı tek göğüstenCanım emerken uyarı ver sürekli ayak tabanını okşa konuş sarılıktan dolayı uyku halinde oluyorlar sütle toparlar bence olmadı mamaya da başlarsınız ama sütün varsa öncelik bebeği uyarmak olsun
Akşam benim de oldukça düzenliydi10-15 dk aralıklı geliyordu ama ağrı çok değildi. Artmasını bekledim artmadı. Ben de uyudum. Sabah ola hayrola dedim. Bir kez ağrı uyandırdı. Sonra rahat uyumuşum şimdi de birşey yok. Düzenli olunca şaşırttı beni biraz.Adet ağrısının şiddetlisi aynı anda bele ve kasıklara vuruyor ve genellikle düzenli oluyor örnek 15 dakika da 1 30 saniye..
Benimki 10 dakikada 1 di en son 5 dakikaya düştü ameliyata ameliyata girdim..
Canım sen ne zaman uyuyorsun zaten ben anlamadım. Gece 2 de mesaja cevap yazıyorsun. Sabah 4 de ayaktasın.Aynen öyle nasıl uyanıyorum birden kurulu saat gibi şaşıyorum ..sanki cin gibiyim saatlerce.uyumuşumda uykumu almışım...birde gece yatmadan önce belim ağrıyodu fena...uyandım hala devam ettiğini farkettim.tırsmaya başlamadım desem yalan olur..sancı değildir demi bu..
Ben hiç yiyemiyordum şimdiye kadar. Bu 4-5 gündür bende de bir hal oldu. Bebek çok aşağı indi mide kısmım rahatladı. Bir haftada 3-4 kilo almam inşallah.ya bende dikkat ede ede bi hal olmuştum ama şu zamana kadar almadığım kiloyu şurda 3 günde.alcam ondan korkuyorum..jet hızıyla şişmeye başladım hiç doymuyorum ne olduysa bana birden
Valla canım ben senin haftada olsam acaba demez kendimi doktorda bulurdum herhalde. Çok korkuyorum sezaryen günü gelmeden gelmeye kalkacak zor yetişeceğiz vs diye.var sürekli regl ağrısı gibi derinden derinden ama geçmeyen ..dayanılmıycak gibi değil çok hafif ama yine de acaba mı diyorum
Maskeni tak sen her ihtimale karşı. Bir de nacizane tavsiyem bir test yaptır. Doktorların da dediği bu zamanda grip virüsü sanırım daha başlamadı. Bir şey varsa erken dönem önlem alırsınız.Arkadaşlar bu arada ben çok kötü grip oldum burnum foşur foşur akıyor sürekli öksürüyorum ateşim var vs durumlar kötü işte bide bebek hastanede yatıyor ama bugün çıkıcaz galiba biraz önce kan aldılar duruma göre hareket edecekler. Eve geçtiğimizde bebeği hastalığımdan nasıl koruyacağım? Sürekli maske takayım diyorum ama oda da burnum saniye beklemiyor hemen akıyor ne yapcam ben ya zaten sütten dolayı vicdan azabı çekiyorum bide çocuğumu hasta edersem kendimi çok kötü hissederim.
Ben düşünmüyorum vermeyi. Gerekli olduğunu da düşünmüyorum. Hurmaya kutsal anlam yüklemek de tuhaf geliyor.Kızlar bebek yeni dogdugunda hurma ve zemzem nasıl veriliyor bilen yapan yada yapacak olan var mi?
Hurmanın alerji yapma riski vardır ama belli olmaz. Zemzem su nihayetinde. Ama zemzem verecekler de gelen zemzemleri çoğaltmak içim başkasına verirken su ile seyreltiyorlar bunu düşünüp kaynatmak mantıklı sanki. Ya da saf zemzem olduğuna emin olmak lazım. Komşu vermişti bana zemzem. Geçen oğlum anne bu ne içeyim mi dedi. Bir baktım dibi beyaz tortu olmuş. Benim bildiğim zemzemde öyle birşey olmaz.Yani iste adet.yerini bulsun diye ama zararı olan bisi degil sonucta mantikli dusununce dogar dogmaz kan sekeri düşen bebek hurma yalayınca duzelmiş oluyo aninda müdehale yani aslında
Dün bizimde kontrolümüz vardı. Kapıya dayanmış iyice kanala girmiş bizim kızçe 1 haftaya gelir diyor doktorum. Ama 2.600gr hiç kilo almamış ilk defa kilo olayına çok morelim bozulduHaftaya alttan muayne yapacakmış açıklık varmı yokmu diye. Bakalım ne olucak beklemedeyiz
Yüksek değil canım bizim dün 19.6 çıktı acil yatış verdiler sabah 11 e düşmüş çok iyi deyip taburcu ettiler bence hiç sorun etme ben 11 olan değere nasıl mutlu oldum.Kızlar hastaneden çıktıktan sonra ikinci kontrolümüzde sarılığımız 12 çıktı bugün 9 günlüğüz 12 değeri yüksek mi doktor şimdilik sınırda değil ama düşüşe geçmezse mama takviyesi yapabiliriz dedi sütüm var ama memede uyuya kalıyor
Doktor bi suni deneyelim demişti o gün. Herhalde öncesinde bi gelecek muayene edecek o zaman.o sureci doktorun yoneticek canim kesin su kadar alcaksin şu kadar devam edicek diye bisi yok..açılmana hizına bebegin stres durumuna göre degisir..bakarsın suni sancı da almıycaksın hele bi dur niye şartladın kendini
Elimizden geleni yaptık en azından.Normal sartlarda bugun son gunum ama ne diyim yeri rahat heralde cani sagolsunAma suni sanci da kiminde tutuyor kiminde tutmuyormus o yuzden kendimi yavastan sezaryen fikrine alistirmaya calisiyorum
Ay inşallah kusmayız. Kusma fobisi var bendeCanım yapacak bir şey yok. Acil ameliyatlarda da sonuçta belirlenen bir durum değil. Zaten uyanık olacağımız için kusarsak bir problem olmayacaktır sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?