- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Canım bence çok iyi. Ben 3. Ayımda bebek emmeden tek göğüsten 30 ml sağamıyordum. Buna rağmen 2. Ayda doktor mamayı kestirdi yeter sütün dedi. 6. Aya kadar hiç mama vermedim. Ama sağınca tek göğüsten 20 ml civarında geliyordu. Hem de bebek hiç emmeden. Ben diyorum bu çocuğu olmayan sütle büyüttüm diye. Senin maşallah daha başta bu kadar iyi.Doktor bence sütün var bebek çekemiyor makina ile sağmayı dene dedi ilk defa makina kullandım öncesi bebek emmişti ondan mı az çıktı bilmiyorum 30ml çıktı tek göğüsten
Canım emzirmek için kendinden ayırmana gerek yok diyorlar. Ellerini güzelce temizle maskeni tak emzirirken. Birşey olmaz.Şükür eve getirdik canım geldikten sonra nerdeyse 5 saat hiç uyanmadı uyandırmak için baya uğraştık sonra bu birden aranmaya başlayıp ağlayarak uyandıhemen emzirdim şimdi geri uyudu.
Kızlar ateşten yanıyorum burnum çok kötü akıyor gözlerimden yaş geliyor her ne kadar kendimi başka odaya kapatsamda sadece emzirmek için bebeği odaya alıyorum. Sizce bi kaç gün hiç bebeği yanıma almayıp sütümü sağıp mı versem ? Onu hasta etmek istemiyorum
Şükür düşmüş canım mama takviyesi yapıyor musun şimdi yoksa süt ile devam mıYüksek değil canım bizim dün 19.6 çıktı acil yatış verdiler sabah 11 e düşmüş çok iyi deyip taburcu ettiler bence hiç sorun etme ben 11 olan değere nasıl mutlu oldum.
Bana muslin kundak daha mantikli geliyor zaten bikac ay kullanılıyor diye biliyorum ayy almanın sonu yok herkes bişeyler tavsiye ediyor ben gelsin durumuna bakıcam yıldım almaktanYavrular owli uyku gurusu alan var mı? 0 aydan 3 yaşa kadar kullanılıyor. Bana çok ekonomik geldi, kimileri çok kullanışlı bulmuş. Ama ben hala arada kaldım ya
Birde hışırtılı kitap aldım birde tane. O tanecik sesleri, hışırtıları ve dokusu çok ilgilerini çekiyormuş ve faydalıymış gelişimleri için. Bilginize
Her markanın farklı sanırım bende avent var ilk önce titreşim gibi bir mod var ona takıp memeleri hazırlıyor sütüm inmesini sağlıyor. Sonra sağım modu var ona çeviriyorsun. Ben en düşükle sağmaya başlayıp kademeli olarak artırıyordum. Birden hızlı çekince meme uçlarını mahvediyor.Sağma makinası kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ilk defa bugün makina ile süt sağdım makinayı arkadaştan aldığım için içinde kullanım klavuzu yoktu ayarını kaç yapmam gerektiğini bilmiyorum göğsümede zarar vermekten korkuyorum vivocare markası tek göğüsten 30ml çıktı az mı sizce sağdıkça artar mı doktor 4 kere sağman yeterli diğer zamanalarda emzirirsin dedi birde sağdıktan ne kadar süre sonra süt göğse tekrar geliyor acaba çok soru sordum kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim
Kizlar bugun corona testi yaptim cubuklu iğrençti perşembe sabah amelyat son günler hecan cok var
Yavrular owli uyku gurusu alan var mı? 0 aydan 3 yaşa kadar kullanılıyor. Bana çok ekonomik geldi, kimileri çok kullanışlı bulmuş. Ama ben hala arada kaldım ya
Birde hışırtılı kitap aldım birde tane. O tanecik sesleri, hışırtıları ve dokusu çok ilgilerini çekiyormuş ve faydalıymış gelişimleri için. Bilginize
markayı bilmediğim için yorum yapamadım. arkadaşına sor bence bir.düşük hızda başla yavaş yavaş arttır.Sağma makinası kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ilk defa bugün makina ile süt sağdım makinayı arkadaştan aldığım için içinde kullanım klavuzu yoktu ayarını kaç yapmam gerektiğini bilmiyorum göğsümede zarar vermekten korkuyorum vivocare markası tek göğüsten 30ml çıktı az mı sizce sağdıkça artar mı doktor 4 kere sağman yeterli diğer zamanalarda emzirirsin dedi birde sağdıktan ne kadar süre sonra süt göğse tekrar geliyor acaba çok soru sordum kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim
Geçmiş olsun canım. Hayırlısıyla kucağına al oğlunu inşallah. Çıkınca ve kendine gelince yazmayı unutma.
Canım ben aldım, daha doğrusu kardeşim hediye aldı. 0-18 ay olandan. Bacakları ve kolları açılıyor. İlk doğduğunda da kullanışlı olur diyorlar. Hatta burda yazmıştı bi arkadaş sanırım, kundakla daha rahat ettiğini hastanedeyken emzirirken falan.
Hışırtılı kitapları bende alıcam daha sonra. Faydalı olduğunu herkes söylüyor.
Bence bir tane kundak yeterli. Hatta ben ebebekten de almıştım 15 tl olanlardan ucuz diye. İlk zamanlar kullanılır, daha sonra kullanılmıyo. Büyüyende artık çocuk üstünü örtmezse falan biraz daha büyükken kullanılır. Kışlık almaya pek gerek yok gibi. Evler o kadar soğuk olmuyo artık. Şehir olarak nerdesin bilmiyorum tabi. İstanbul’da kar bile zor yağıyor artık.Şimdi birde kışlıkları çıkmış, bir yazlık bir kışlıkları alayım diyorum. Kullanamazsamda para boşa gider diye hayıflanıyorum
Hışırtılı kitaplatdan bir tane alınsa yetermiş. Aç gözlülük yapıp bol bol almayalım
Şuanda da indirimli. Nornalde fiyatı 100-175 arasındaydı.
Bende de kaç gündür mide bulantısı var ama benim normal doğuma daha var aslında. Tabi dün kontrolde sancı çıkmıştı. Normal doğumu beklesem yine de erken doğma ihtimali varmış. Tiksinme ilk zamanlar çay ve tatlı şeylere karşı olmuştu. Şimdi yine çok az tatlı tüketiyorum ama tiksinme olayı olmadı.merhaba kizlar bnde hamileligin ilk baslarinda yasanan mide bulantisi ve yiyeceklerden tiksinme basladi Bugun hamilelik gunlugumdede aynisi yaziyordu dogum işaretiymisSiz nelr yapiyorsnz Bebislrri gelen annelere selam
Evet haklısın emzirdikten sonra sağmak daha mantıklı canımmarkayı bilmediğim için yorum yapamadım. arkadaşına sor bence bir.düşük hızda başla yavaş yavaş arttır.
emzirdikten sonra 30çıktıysa iyi. zamanla artacaktır. sağım sonrası süt üretimi başlıyor yine hemen. sen emzirme sonrasına ayarla sağım işini. kalan sütü boşaltmış olursun.
Hmm anladım canım şimdi farkettim bendede hazırlama modu varmış teşekkürlerHer markanın farklı sanırım bende avent var ilk önce titreşim gibi bir mod var ona takıp memeleri hazırlıyor sütüm inmesini sağlıyor. Sonra sağım modu var ona çeviriyorsun. Ben en düşükle sağmaya başlayıp kademeli olarak artırıyordum. Birden hızlı çekince meme uçlarını mahvediyor.
İnşallah sağlıklı olsunda gerisi önemli değil dediğin gibi canım. Benimde dün bakacaktı tetiklemesin doğumu kalabildiği kadar kalsın diye haftaya istedim. Aslında bende okadar yoruldum ki sezeryan I teklif edecektim. Kasığımda bir haftadır yanmayla karışık bi ağrım vardı, oda fıtık çıkınca ve doğumda gider dediği için sustum. Beklemedeyiz bakalım hepimize hayırlı sağlıklı doğumlar nasip olsunBenimde dün kontrolüm vardı canım. Günümüz de aynıymış seninle. Ben sezaryen istediğim için cumartesi 10 Ekim’de doğuma giricem. Dün sancılarım çıktı benimde, açıklığa baktı öyle olunca. Eğer açıklık varsa alalım dedi beklemeyelim. Açıklık çıkmadı.
Bebeğin kilosuna hiç takılma canım. Önemli olan gelişmesi. Moralini hiç bozma. Ultrasonda bazen az çıkıp doğumda daha fazla da çıkabiliyor.
Bence bir tane kundak yeterli. Hatta ben ebebekten de almıştım 15 tl olanlardan ucuz diye. İlk zamanlar kullanılır, daha sonra kullanılmıyo. Büyüyende artık çocuk üstünü örtmezse falan biraz daha büyükken kullanılır. Kışlık almaya pek gerek yok gibi. Evler o kadar soğuk olmuyo artık. Şehir olarak nerdesin bilmiyorum tabi. İstanbul’da kar bile zor yağıyor artık.
Bende de kaç gündür mide bulantısı var ama benim normal doğuma daha var aslında. Tabi dün kontrolde sancı çıkmıştı. Normal doğumu beklesem yine de erken doğma ihtimali varmış. Tiksinme ilk zamanlar çay ve tatlı şeylere karşı olmuştu. Şimdi yine çok az tatlı tüketiyorum ama tiksinme olayı olmadı.
Allah nasip ederse ilk firsatta yazarimGeçmiş olsun canım. Hayırlısıyla kucağına al oğlunu inşallah. Çıkınca ve kendine gelince yazmayı unutma.
Canım ben aldım, daha doğrusu kardeşim hediye aldı. 0-18 ay olandan. Bacakları ve kolları açılıyor. İlk doğduğunda da kullanışlı olur diyorlar. Hatta burda yazmıştı bi arkadaş sanırım, kundakla daha rahat ettiğini hastanedeyken emzirirken falan.
Hışırtılı kitapları bende alıcam daha sonra. Faydalı olduğunu herkes söylüyor.
Maşallah bizimki karın çevresi olarakta 3 hafta geriden takip ediyor aylardır ama bizim doktorda hiç sorun etmiyor aslında bende etmiyordum daha var nasılsa doğuma kadar biraz daha alır diye ama 1 haftaya doğar deyince biraz canım sıkıldı. Hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli gelsinler kollarımızaKilo söylemek istemiyorum ama benim de 1 haftada kilo almamıştı doktor ultrasondan kaynaklı olabiliyor dedi hiç takılmadı kilosuna hatta karbonhidrat az tüket çok kilo aldırma dedi normal doğum için. Karnı haftası ile uyumluydu
Evet çok şükür iyi bile sabretti benim tempoma. Asansörsüz 6.katta oturuyorum ine çıka merdivenlerde doğurdum doğuracam derken iyi dayandı bizim kuzuKuzum doğumda önemli olan kilosu boyu değil haftası diye okumuştum. Kilosu doğuncada alır ama anne karnında gelişimleri tamamlaması daha önemli. Görünen o ki seninki 36. Haftası çoktan geride bırakmış. Bu da demek oluyor ki hayat bebişine güzel
Sat tarihlerimiz aynı bana da 16 sinda alırız dedi haftaya oluyor hiç canın sıkılmasın bizimki de 1 hafta geride sağlıkla gelsinler gerisini sonra hallederizMaşallah bizimki karın çevresi olarakta 3 hafta geriden takip ediyor aylardır ama bizim doktorda hiç sorun etmiyor aslında bende etmiyordum daha var nasılsa doğuma kadar biraz daha alır diye ama 1 haftaya doğar deyince biraz canım sıkıldı. Hayırlısı bakalım sağlıklı sıhhatli gelsinler kollarımıza❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?