Sezdim sende bi deli damarı ondanmış demek.olsun trabzonda bizden sayilir.cok uzak degil..dogu karadenizliyiz sonucta
Canım emzirdikten sonra 30 cc sağdıysan çok iyi.sütün var demekkiSağma makinası kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ilk defa bugün makina ile süt sağdım makinayı arkadaştan aldığım için içinde kullanım klavuzu yoktu ayarını kaç yapmam gerektiğini bilmiyorum göğsümede zarar vermekten korkuyorum vivocare markası tek göğüsten 30ml çıktı az mı sizce sağdıkça artar mı doktor 4 kere sağman yeterli diğer zamanalarda emzirirsin dedi birde sağdıktan ne kadar süre sonra süt göğse tekrar geliyor acaba çok soru sordum kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim
Evet çok şükür iyi bile sabretti benim tempoma. Asansörsüz 6.katta oturuyorum ine çıka merdivenlerde doğurdum doğuracam derken iyi dayandı bizim kuzu
Doktor bi suni deneyelim demişti o gün. Herhalde öncesinde bi gelecek muayene edecek o zaman.
Elimizden geleni yaptık en azından.Doktor ne diyor peki?
Ay inşallah kusmayız. Kusma fobisi var bende
Bence bir tane kundak yeterli. Hatta ben ebebekten de almıştım 15 tl olanlardan ucuz diye. İlk zamanlar kullanılır, daha sonra kullanılmıyo. Büyüyende artık çocuk üstünü örtmezse falan biraz daha büyükken kullanılır. Kışlık almaya pek gerek yok gibi. Evler o kadar soğuk olmuyo artık. Şehir olarak nerdesin bilmiyorum tabi. İstanbul’da kar bile zor yağıyor artık.
Bende de kaç gündür mide bulantısı var ama benim normal doğuma daha var aslında. Tabi dün kontrolde sancı çıkmıştı. Normal doğumu beklesem yine de erken doğma ihtimali varmış. Tiksinme ilk zamanlar çay ve tatlı şeylere karşı olmuştu. Şimdi yine çok az tatlı tüketiyorum ama tiksinme olayı olmadı.
Bebiş kanala girmiş ki pekiDoktorum 41+0'a kadar bekleyip suni sanci deniyormus, yarin yine kontrolum var bakalim ne diyecek
Perşembe günü 10da ameliyata giriyorum nasip olursa 38+3de bitiyor agrılar sancılar şükür2bebeli hayatım nasıl olcak bakalım
Guzel tespit.ne zaman uyuyorum bende bilmiyorum valla..sanirim en özet şu şekilde.uykum gelince uyuyorum uykum kaçınca kalkıyorumCanım sen ne zaman uyuyorsun zaten ben anlamadım. Gece 2 de mesaja cevap yazıyorsun. Sabah 4 de ayaktasın.
Ben hiç yiyemiyordum şimdiye kadar. Bu 4-5 gündür bende de bir hal oldu. Bebek çok aşağı indi mide kısmım rahatladı. Bir haftada 3-4 kilo almam inşallah.
Valla canım ben senin haftada olsam acaba demez kendimi doktorda bulurdum herhalde. Çok korkuyorum sezaryen günü gelmeden gelmeye kalkacak zor yetişeceğiz vs diye.
Ben düşünmüyorum vermeyi. Gerekli olduğunu da düşünmüyorum. Hurmaya kutsal anlam yüklemek de tuhaf geliyor.
Hurmanın alerji yapma riski vardır ama belli olmaz. Zemzem su nihayetinde. Ama zemzem verecekler de gelen zemzemleri çoğaltmak içim başkasına verirken su ile seyreltiyorlar bunu düşünüp kaynatmak mantıklı sanki. Ya da saf zemzem olduğuna emin olmak lazım. Komşu vermişti bana zemzem. Geçen oğlum anne bu ne içeyim mi dedi. Bir baktım dibi beyaz tortu olmuş. Benim bildiğim zemzemde öyle birşey olmaz.
Ya izin verdilermi kalmanıza beraber ne güzel..hangi hsstaneydi senin canım ..sordum daha once ama.unuttum sanırimBirde daha önceden Doğumla alakalı burda sorduğum merak ettiğim konuların cevabını aldım
8 kilo ile hamileliği bitirdim bebek tam anlamıyla çıktığında karnım çuk diye boşaldıAncak iki gün sonra tartılma fırsatım oldu ve geriye bana kalan kilo 3 kiloydu ve karnımda hiç şişlik yoktu sadece yemek sonrası şişkinlik gibi bişey var. Doğumda odada hem annem hemde eşim kalabildi Buda baya konuşulmuştu. Bugün kadın doğum dr da kontrolüm vardı sen kendi kendine nazar değdirdin dedi bu hastalığımla ilgili olarak
Sezdim sende bi deli damarı ondanmış demek.
Gunun benden sonra..ama önce halledicem bu işi diyosun yani :) hayirli olsun Alalh yardimcin olsun simdidenPerşembe günü 10da ameliyata giriyorum nasip olursa 38+3de bitiyor agrılar sancılar şükür2bebeli hayatım nasıl olcak bakalım
Walla benm medala ben medikalden kiraladık sın ayarda kullanıyorum ilk zaman gelmiyor diye son ayara getirdim öle kaldı sağ gögüsüm yara oldu tabi kan akmadı ama ucları kanlanmıs benmde sağdan 30 ml geliyor soldan 60 ml geliyor sağdan az geliyor hep en basından beri bende cok yğklendm sanırım bebeğim hastanede oldugu için Bi an önce süt gelsin diye bide 2 3 saatte bi sagıyorum ilk basta 15 sağıyordum tek gögüsü smdi süt bitene kdr sağıyorum ama bnce tek sağımda 30 40 ml iyi cunkü zaten emsede en fazla o kdr emebilcekSağma makinası kullanan arkadaşlar bana yardımcı olur musunuz ilk defa bugün makina ile süt sağdım makinayı arkadaştan aldığım için içinde kullanım klavuzu yoktu ayarını kaç yapmam gerektiğini bilmiyorum göğsümede zarar vermekten korkuyorum vivocare markası tek göğüsten 30ml çıktı az mı sizce sağdıkça artar mı doktor 4 kere sağman yeterli diğer zamanalarda emzirirsin dedi birde sağdıktan ne kadar süre sonra süt göğse tekrar geliyor acaba çok soru sordum kusura bakmayın yardımcı olursanız çok sevinirim
Ben de iki çocuk annesi olmak nasıl bi duygu, kişiliğimi nasıl etkilicek, duygularım değişecek mi nasıl bişey olacak çok merak ediyorum inşallah adil ve dengede tutabilen bir anne olabilirimPerşembe günü 10da ameliyata giriyorum nasip olursa 38+3de bitiyor agrılar sancılar şükür2bebeli hayatım nasıl olcak bakalım
Bende de şu an tiksinme, var. Hadi çocuğum hadi yavrum sağlıkla kolayca gel artıkmerhaba kizlar bnde hamileligin ilk baslarinda yasanan mide bulantisi ve yiyeceklerden tiksinme basladi Bugun hamilelik gunlugumdede aynisi yaziyordu dogum işaretiymisSiz nelr yapiyorsnz Bebislrri gelen annelere selam
Aynen cnm dr başta pazartesi dedi dedim persembe yapalım bitsin bekleyemicem oğlumda beklemezdi kesinGunun benden sonra..ama önce halledicem bu işi diyosun yani :) hayirli olsun Alalh yardimcin olsun simdiden
Bebiş kanala girmiş ki pekiMerak ettim bakalım güzel haberlerini bekliyorum.
Benim nişanım geldi
Doktor dün muayenede biraz zorladığını söylemişti o yüzden gelmiş olabilir mi acaba yoksa vücudum kendini mi hazırlıyor bilemedim
Masallah kilosu iyi canim ölçümlerde hata cikabiliyor bendede sanci falan cikmadi kilosuda 1 haftaya yakin onde halen 3600 grm dedi haftaya gel dogmazsa sezaryani konusalim dedi ayni gün gidecegiz yineCanimm geldinmi kontrolden bende ciktim simdi bende de tık yok gene bebis genel olcumlerde 5gun falan geride cikti ama doktor kiloya bakiyoruz dedi kilosu 3124gr cikti sanci falan yok onun disinda hersey yolunda cok sukur beni de haftaya cagirdi bu sefer 13ekimde gidicem kismetse senin nasil olcumlerin falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?