2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım emzirdikten sonra 30 cc sağdıysan çok iyi.sütün var demekki
1 saat içinde tekrar doluyo benimki 1 dk kadar masaj modu 5 dk yavaş çekim vaktin varsa kalanı hızlı çeküm yapabilirsin göğüslerin acımasın.bence doktor 4 kere fazla söylemiş çocuk emiyosa 2 kez yeterde artar bile bebek her zaman makinadan daha hızlı ve daha çok çekiyo.

Doktor bi suni deneyelim demişti o gün. Herhalde öncesinde bi gelecek muayene edecek o zaman.

Elimizden geleni yaptık en azından. Doktor ne diyor peki?

Ay inşallah kusmayız. Kusma fobisi var bende

Doktorum 41+0'a kadar bekleyip suni sanci deniyormus, yarin yine kontrolum var bakalim ne diyecek

evet senin daha cokmus cnm bnimki normal simdi Tiskinme de derken istahsizca yemek anlaminda

Guzel tespit.ne zaman uyuyorum bende bilmiyorum valla..sanirim en özet şu şekilde.uykum gelince uyuyorum uykum kaçınca kalkıyorum

hurma niye niye kutsal olsun kız alemsin ağzı bal gibi tatlı olsun manasinda verilir... tabiki batıl... gereklimi ?gerekli degil...versen ne olur dedigim gibi hurmada ki meyve şekeri aslında bebegin kan şekerini dengeler hemen yani var aslinda eskilerin bir bildigi ..yaladıgı da ne ki zaten iki şlap şlap yapıyo tamam işte..hurmayı yemiyo sonuçta

Ya izin verdilermi kalmanıza beraber ne güzel..hangi hsstaneydi senin canım ..sordum daha once ama.unuttum sanırim

Perşembe günü 10da ameliyata giriyorum nasip olursa 38+3de bitiyor agrılar sancılar şükür 2bebeli hayatım nasıl olcak bakalım
Gunun benden sonra..ama önce halledicem bu işi diyosun yani :) hayirli olsun Alalh yardimcin olsun simdiden

Walla benm medala ben medikalden kiraladık sın ayarda kullanıyorum ilk zaman gelmiyor diye son ayara getirdim öle kaldı sağ gögüsüm yara oldu tabi kan akmadı ama ucları kanlanmıs benmde sağdan 30 ml geliyor soldan 60 ml geliyor sağdan az geliyor hep en basından beri bende cok yğklendm sanırım bebeğim hastanede oldugu için Bi an önce süt gelsin diye bide 2 3 saatte bi sagıyorum ilk basta 15 sağıyordum tek gögüsü smdi süt bitene kdr sağıyorum ama bnce tek sağımda 30 40 ml iyi cunkü zaten emsede en fazla o kdr emebilcek

Perşembe günü 10da ameliyata giriyorum nasip olursa 38+3de bitiyor agrılar sancılar şükür 2bebeli hayatım nasıl olcak bakalım
Ben de iki çocuk annesi olmak nasıl bi duygu, kişiliğimi nasıl etkilicek, duygularım değişecek mi nasıl bişey olacak çok merak ediyorum inşallah adil ve dengede tutabilen bir anne olabilirimbakım zorlukları kısmını aklıma getirmiyorum fazla o kısım zaten hunilik

merhaba kizlar bnde hamileligin ilk baslarinda yasanan mide bulantisi ve yiyeceklerden tiksinme basladi Bugun hamilelik gunlugumdede aynisi yaziyordu dogum işaretiymisSiz nelr yapiyorsnz Bebislrri gelen annelere selam
Bende de şu an tiksinme, var. Hadi çocuğum hadi yavrum sağlıkla kolayca gel artık hergün ikna etmeye çalışıyorum yahu

Bebiş kanala girmiş ki peki Merak ettim bakalım güzel haberlerini bekliyorum.

Cumartesi gunu henuz girmemisti canim bakalim yarin ne soylicek ben de cok merak ediyorum

Benim nişanım geldi
Doktor dün muayenede biraz zorladığını söylemişti o yüzden gelmiş olabilir mi acaba yoksa vücudum kendini mi hazırlıyor bilemedim

Benim de acikligimi kontrol etmek icin asagidan muayene ettikten bir gun sonra nisanim geldi, ama sanci vs olmadigi icin ben de muayeneye bagladim acikcasi

Masallah kilosu iyi canim ölçümlerde hata cikabiliyor bendede sanci falan cikmadi kilosuda 1 haftaya yakin onde halen 3600 grm dedi haftaya gel dogmazsa sezaryani konusalim dedi ayni gün gidecegiz yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…