2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de hışırtılı kitaptan aldım ama fiyatı çok farklı. Senin aldığın daha alengirmiymiş :)

Son düzenleme:
Canım yapacak bir şey yok. Acil ameliyatlarda da sonuçta belirlenen bir durum değil. Zaten uyanık olacağımız için kusarsak bir problem olmayacaktır sanırım
Normal dogumda kusuyorsunuz ZTen cıkmaya calısstıkca cocuk mideye baskı yapıyor kusuyorsunuz midem bombos olmasına ragmen nasıl o kdr kustum saskınım dogumjaneyi berbat ettim ama doktor kusmanı istiyor sanırım iyi oluuor iyi iyi kus deyip durdular cunkü

ayni durumu bende yasadim 2790 boyu 48 cm dogdu sapka bile buyuk geldi minisime cidden yeni dogan ya da premature kiyafet lazim

Ayyy o sancinin arasinda birde kusuyormusun normal dogumuda sevmedim hic kusunca ben cok kötü oluyorum çünkü hic dermanim kalmiyor

15 17 civari falan olunca yatiriyolarmis canim bizde de vardi sarilik cok sukur dususe gecti

Ayyy o sancinin arasinda birde kusuyormusun normal dogumuda sevmedim hic kusunca ben cok kötü oluyorum çünkü hic dermanim kalmiyor
Walla benimdr kusma fobim vardı ama o an o aklına gelmiyor hatta rahatlıyorsun diyebilirim kusunca o yuzden iyi en azından dogum öncesi mide bulandıran bsy kalmıyor masada yatarken

Hayırlı akşamlar
Kızlar bebek yeni dogdugunda hurma ve zemzem nasıl veriliyor bilen yapan yada yapacak olan var mi?
Canım ben ilk oğlumda da yaptım inşallah buna da yapacağız eşim yaptı daha doğrusu.zem zem suyundan bir damla damlattı hurmaya ordanda azıcık dudağının kenarına sürdü .sonra 1 damlada zem zem verdi üzerine .sonra dua edip ismini okudu kulagına

Bebeği 3,5 veya üzerinde doğan oldu mu? Ne beden kıyafet giydirdiniz? Yenidoğan olmayan 0-1 ay (56 cm) kıyafetler çok mu büyük oluyor?

Bende ilk bebeğimi suni sancıyla doğum yaptım doğumuma 1-2 saat kala bende kusmuştum demekki olabiliyor herkeste

Bebeği 3,5 veya üzerinde doğan oldu mu? Ne beden kıyafet giydirdiniz? Yenidoğan olmayan 0-1 ay (56 cm) kıyafetler çok mu büyük oluyor?
Canım benim ilk bebeğim 3700 doğdu ve yenidoğan doğru düzgün giymedi hep 3-6 ay 6-9 ay dan ilerledim. Şimdi ikinci de doğmadı daha ama 3500 civarı dedi doktor onda da öle yaparım sanırım

Canım benim ilk bebeğim 3700 doğdu ve yenidoğan doğru düzgün giymedi hep 3-6 ay 6-9 ay dan ilerledim. Şimdi ikinci de doğmadı daha ama 3500 civarı dedi doktor onda da öle yaparım sanırım
Geçen hafta benimki 3450 idi. Doğuma kadar 3700-3800 bekliyor doktor. Ben hiç yeni doğan almadım, sadece birkaç parça hediye gelen var. Hastaneye kendi aldığım 0-1 ay olanlardan götürsem sorun olmaz o zaman, doğru mu anladım?

Bende hepsini 0-3 ay aldim hiç yeni doğanim yok.. ilk oglumdan da var 0 -3 ler yeterli diye düsundum dogsun hele ihtiyaca göre tamamlıcam yeni bedenlerini..seninkide çok ufak degil bence 0-3 ay ideal daha uzun süre giydirirsin diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…