Şimdi birde kışlıkları çıkmış, bir yazlık bir kışlıkları alayım diyorum. Kullanamazsamda para boşa gider diye hayıflanıyorum
Hışırtılı kitaplatdan bir tane alınsa yetermiş. Aç gözlülük yapıp bol bol almayalım
Şuanda da indirimli. Nornalde fiyatı 100-175 arasındaydı.
Canım yapacak bir şey yok. Acil ameliyatlarda da sonuçta belirlenen bir durum değil. Zaten uyanık olacağımız için kusarsak bir problem olmayacaktır sanırım
Normal dogumda kusuyorsunuz ZTen cıkmaya calısstıkca cocuk mideye baskı yapıyor kusuyorsunuz midem bombos olmasına ragmen nasıl o kdr kustum saskınım dogumjaneyi berbat ettim ama doktor kusmanı istiyor sanırım iyi oluuor iyi iyi kus deyip durdular cunkü
Birde bebeği 2500 2800 civarı olan annişler mutlaka pramatüre kıyafetinden bulundurun çantanızda bizim küçük 2460 grm 47 cm büyük 2860 grm 49 cm ikisine de pramatüre kıyafeti daha iyi oldu 0-1 at kıyafetleri de büyük geldi..
Normal dogumda kusuyorsunuz ZTen cıkmaya calısstıkca cocuk mideye baskı yapıyor kusuyorsunuz midem bombos olmasına ragmen nasıl o kdr kustum saskınım dogumjaneyi berbat ettim ama doktor kusmanı istiyor sanırım iyi oluuor iyi iyi kus deyip durdular cunkü
Kızlar hastaneden çıktıktan sonra ikinci kontrolümüzde sarılığımız 12 çıktı bugün 9 günlüğüz 12 değeri yüksek mi doktor şimdilik sınırda değil ama düşüşe geçmezse mama takviyesi yapabiliriz dedi sütüm var ama memede uyuya kalıyor
Walla benimdr kusma fobim vardı ama o an o aklına gelmiyor hatta rahatlıyorsun diyebilirim kusunca o yuzden iyi en azından dogum öncesi mide bulandıran bsy kalmıyor masada yatarken
Canım ben ilk oğlumda da yaptım inşallah buna da yapacağız eşim yaptı daha doğrusu.zem zem suyundan bir damla damlattı hurmaya ordanda azıcık dudağının kenarına sürdü .sonra 1 damlada zem zem verdi üzerine .sonra dua edip ismini okudu kulagına
Canım benim ilk bebeğim 3700 doğdu ve yenidoğan doğru düzgün giymedi hep 3-6 ay 6-9 ay dan ilerledim. Şimdi ikinci de doğmadı daha ama 3500 civarı dedi doktor onda da öle yaparım sanırım
Canım benim ilk bebeğim 3700 doğdu ve yenidoğan doğru düzgün giymedi hep 3-6 ay 6-9 ay dan ilerledim. Şimdi ikinci de doğmadı daha ama 3500 civarı dedi doktor onda da öle yaparım sanırım
Geçen hafta benimki 3450 idi. Doğuma kadar 3700-3800 bekliyor doktor. Ben hiç yeni doğan almadım, sadece birkaç parça hediye gelen var. Hastaneye kendi aldığım 0-1 ay olanlardan götürsem sorun olmaz o zaman, doğru mu anladım?
Geçen hafta benimki 3450 idi. Doğuma kadar 3700-3800 bekliyor doktor. Ben hiç yeni doğan almadım, sadece birkaç parça hediye gelen var. Hastaneye kendi aldığım 0-1 ay olanlardan götürsem sorun olmaz o zaman, doğru mu anladım?
Bende hepsini 0-3 ay aldim hiç yeni doğanim yok.. ilk oglumdan da var 0 -3 ler yeterli diye düsundum dogsun hele ihtiyaca göre tamamlıcam yeni bedenlerini..seninkide çok ufak degil bence 0-3 ay ideal daha uzun süre giydirirsin diye düşünüyorum