2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bizim beklenen doğum tarihimiz aynıydı bakalım ilk kim doğuracak ne alemde bebişler doğuma dair belirti var mı
Evet canım sanırım sen de kan sulandırıcı kullanıyordun takip ediyorum hep
Bugün kontrole gittim doğum öncesi tahlilleri verdim cuma çatı muayenem var
Hiçbir belirti sancı yok canım ben de öyle bekliyorum ama doğum şekliyle ilgili çok endişelerim var ne olacak belli değil stresliyim sanırım
Sen nasılsın sancı vs var mı?

Banada 40ı bulur gibi geliyo Du ama sürpriz yaptı ama cok da farketmedi 40 dan sonra görcekmiş im bende yinede bu arada ben dedm ac kalırsam sekerim düşüyor bsy yemeden yapamazdım ama canımda hiç istemedi o gün sancı dan filan iştah filan hep gitti cok su içmişim sürekli su su diyordum

Kız canim benimki ultrason ölçümlerini cok kafana takma cogu tutmuyor bence hayirlisiyla hayirli bir vakitte gelsinler insallah

Teşekkürler canım ben tatlı şeyler de alcam yanıma enerji versin diye. Hazır şeyler bi de reçel felan.
Şimdiden elinde oynatıyolar bizi resmen baksana ben de dün akşama kadar aşağıda hissediyodum bugün yine normaldi millet aşağı iniyo bizimkiler geri yukarı mı çıkıyo ne

Doğumdaki susuzluğu hiç biyerde yaşamamıştım ya Bide vermiyorlar doğum sezaryene dönerse diye. Ağlamıştım resmen bi yudum su diye. Bu sefer doğuma girerken kocaman su alıcam yanıma inş unutmazsam

Bu yazdıklarınızı sancı açılma bekleme esnasında mı yiyonuz ya ben anlamadım doğumda sezeryan olma olasılığına karşılık yedirmiyolar ki. Bugün onu düşündüm bende hatta halsiz olmamam şimdiden iyi hissedip güçlü olmam lazım yoksa zorlanırım diye. Doğumda izin verceklerini bilsem tablet çikolata yiye yiye doğururum heralde

Doğumdaki susuzluğu hiç biyerde yaşamamıştım ya Bide vermiyorlar doğum sezaryene dönerse diye. Ağlamıştım resmen bi yudum su diye. Bu sefer doğuma girerken kocaman su alıcam yanıma inş unutmazsam
Bana verdiler walla her türlü içtim her su dediğimde Bi yudumda olsa zaten öle kana kana içrmiyorsun ağzım kurudugu için Bi yudum yetti

benimki yan duruyor sanırım. kafa ile sağ kasığımı ayaklarıyla sol boşluğumu mahvediyor. bazen de kalçasımı neyse karnıma bir bastırıyorki yırtılacak sankiyarın kontrolüm var

Bana verdiler walla her türlü içtim her su dediğimde Bi yudumda olsa zaten öle kana kana içrmiyorsun ağzım kurudugu için Bi yudum yetti

canim bebisin nasil Bide hala neden hamileik takvimin duruyor Aklim karsiyor

masallah canm Allah bagislasin bnim oglunda 2018 haziran dogumlu seenin yas farki iyiymis Bnimki kucuk biraz cok fazla sıkıntı yasarmiyim bilemiyorm :/
Negüzel keske benimde okdr yaş farkı olsaydı toptan sıyırırdımilerde rahat ediceksin ama,aralarında hep sıkıntı olcak zaten cnm yas farkı cokta olsa azda olsa bolbol sabır çekicez

Canım ben her iki hamileliğim içinde illaki 0-3 aylık bişeyler aldım hastane çantasına koydum hatta. 0-1 ay dediklerini zaten yeni doğunca kullanırsın ancak götür yani bence

Size de çok geçmiş olsun hikayenizi okudum Rabbim bebeğinizi sağsalim kavuştursun inşallah
Bugün doktorum kontrolde resmen sizin hikayenizin aynısını anlattı gözüme siz geldiniz doktorunuzun adı ne acaba şehri sormadan onu sorayım

Doğum belirtileri yaşayan var mi aranizda yoksa bir anda mi sancilar basliyor acaba..benim biraz vajinal beyaz akintida cok hafif bi artış var, bir de sabah kalktigimda yürürken çatı kemikleri hafif sızlıyor başka biseyler olacak mi acaba ki

Durdum durdum doğurmam geldi, bu gece mide yanmasından geberiyorum ya boğazımdan alev çıkacak sanki

Merhaba kızlar
Bebekte 3 hafta gelişim geriliği olduğu için bugün sezeryanla bebeğimi aldılar. 2250 gr 36+5 te doğdu. Şükürler olsun çok sağlıklı yanımda şuan. Sezeryanı spinal istedim başta. Bende tutmadı hissizleşme olmadı o yüzden genel anesteziye çevirdiler. Çok sukur iyiyim Allah sizlere de bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…