Canim normal dogumda 1 saatlik mesafeye mi gitcen uzak degil mi yolda dogurmazsin insallah cikolata yerkenÇikolata koycam valla ben de.Yicem de Benim yol 1 saat felan sürüyo normal doğum olursa inşAllah yolda yerim diye düşünüyorum canım. Çoğu yazıda doğumda enerji lazım evde sancılarınızın sıklaşmasını beklerken hemen hastaneye gitmeyin bişeyler yiyin enerji versin diye tatlı şeyler reçel vs.yiyin yazıyodu. Sezeryan planlansa zaten yememek lazım
Gecmis olsun canim ayni zamanda hayirli olsun bebisin en kısa zamanda kavusursunuz insallahDün sabah doğum için yatırılmıştım ,sunu ile başlatıldı ama açıklık olmayınca bebekte aşağı inmeyince spinal sezaryan oldum çok şükür ama bebeğim solunum desteği alıyor dua edin ❤☺
Bugun sabah namazina acliktan kazınır sekilde uyandim bir muz yedim uyudum ilk defa bu gece midem yanmadı cok şükürUykumdan kahvaltı etmek için uyandım midemde fil var sankihiç midem yanmayakmışçasına da yedim az sonra khaleseenin ejderhalarına dönüşürüm
Canim benimde 2 haftadir haftalik 200 grm aliyor doktor kilo artışı yavaslamis artik cok iyi beslenemiyor dedi oncesinde haftalik 300 350 grm alıyordu kafana takma bence ultrasonda dogru olmayabilir bazen bebegin suan kac kgBenim de ortalama 150 200 gr civarinda aliyordu bu hafta 400 gr almis birden (1 kez daha boyle olmustu) doktor birden artmasi iyi degil dedi korktum birazonceki birden artışında dememisti ama bisey
Gunaydin canim bencede katılıyorum sana bebekten bebeğe degisebiliyor bu durum ultrasonda hatali cikabiliyor o yüzden hic gerek yok stresegünaydınnn
son haftalarda kilo artış hızı bir anda yükselip sonra normal seyrine dönebiliyor. bence takılmayın çok fazla. valla son haftalarınızı moral bozukluğu ile geçirmeyin. akışına bırakın herşeyi
Zamane bebisleride artis arkadas meme beğenmiyorlar bideGünaydın
Dün taburcu olduk bizde çok şükür evinize geldik
Ama dünden beri meme reddi yaşıyoruz maalesef
İlk gün beni emiyordu mamayıda biberonla vermiştik
Şimdi kolayını istiyor resmen inatlaşıyor meme ile
Keşke ilkindeki gibi şırınga ile verseydim mamayı annem birşey olmaz diyor ama çocuk emmeden de süt üretimi olmuyor
Bu sabah plastik göğüs ucları ile denedim
Allah tan evde vardı ablam vermişti şükür tuttu bir müddet onla denicem
Daha iki günlük şey kendi tercihleri var baksana şuna
Elimde rezene çayım forumda takılıyorum bende
Anlarsın bence. Sızıntı çeklinde olsa bile sürekli ve bol miktarda oluyormuş. Çamaşırını değiştirsen bile kısa sürede aynı şekilde ıslanıyormuş. Doktorum ıslak havluya oturmak gibi bir his verir dedi.Kızlar su gelince böyle fazla fazla mı gelir anlar mıyız sabah uyandığımda ıslaklık vardı kendimi masumlar apartmanındaki gülben gibi hissediyorum
Tekrar gelir o zaman ya da sancım olur en iyisi bekleyimAnlarsın bence. Sızıntı çeklinde olsa bile sürekli ve bol miktarda oluyormuş. Çamaşırını değiştirsen bile kısa sürede aynı şekilde ıslanıyormuş. Doktorum ıslak havluya oturmak gibi bir his verir dedi.
Doğum belirtileri yaşayan var mi aranizda yoksa bir anda mi sancilar basliyor acaba..benim biraz vajinal beyaz akintida cok hafif bi artış var, bir de sabah kalktigimda yürürken çatı kemikleri hafif sızlıyor başka biseyler olacak mi acaba ki
bende de aynisi oldu biberon istiyor sipa memeyle ugrasmak istemiyor sinirleniyor bende hemen azcik biberonla veriyorum 10ml kadar siniri geciyor oyle memeye aliyorum o zaman tutuyorGünaydın
Dün taburcu olduk bizde çok şükür evinize geldik
Ama dünden beri meme reddi yaşıyoruz maalesef
İlk gün beni emiyordu mamayıda biberonla vermiştik
Şimdi kolayını istiyor resmen inatlaşıyor meme ile
Keşke ilkindeki gibi şırınga ile verseydim mamayı annem birşey olmaz diyor ama çocuk emmeden de süt üretimi olmuyor
Bu sabah plastik göğüs ucları ile denedim
Allah tan evde vardı ablam vermişti şükür tuttu bir müddet onla denicem
Daha iki günlük şey kendi tercihleri var baksana şuna
Elimde rezene çayım forumda takılıyorum bende
Canım önerilerin çoğu sıvı damardan vermek yerine oral almamı önerdi En kötü lavman yapılır ki gerek bile olmuyor dedi dr son yıllarda olası sezeryan ihtimaline karşı da olsa Artık kısıtlamalar kalktı ben bunu diğer operasyonlarda da duymuştum katı beslenmekten bahsetmiyor tabiBu yazdıklarınızı sancı açılma bekleme esnasında mı yiyonuz ya ben anlamadımdoğumda sezeryan olma olasılığına karşılık yedirmiyolar ki. Bugün onu düşündüm bende hatta halsiz olmamam şimdiden iyi hissedip güçlü olmam lazım yoksa zorlanırım diye. Doğumda izin verceklerini bilsem tablet çikolata yiye yiye doğururum heralde
Çikolata koycam valla ben de.Yicem de Benim yol 1 saat felan sürüyo normal doğum olursa inşAllah yolda yerim diye düşünüyorum canım. Çoğu yazıda doğumda enerji lazım evde sancılarınızın sıklaşmasını beklerken hemen hastaneye gitmeyin bişeyler yiyin enerji versin diye tatlı şeyler reçel vs.yiyin yazıyodu. Sezeryan planlansa zaten yememek lazım
Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsünDün sabah doğum için yatırılmıştım ,sunu ile başlatıldı ama açıklık olmayınca bebekte aşağı inmeyince spinal sezaryan oldum çok şükür ama bebeğim solunum desteği alıyor dua edin ❤☺
Zaten ben yanıma bitter çikolata ve kahve de alacağım normal diye düşünüyoruz ama sonu nasıl biter belli değilki sıpalar nasıl isterse öyle gelecek sezeryan sonrasında kahve çikolata yemek gerekiyor ben ikisine de hazırlıyorum kendimi dün doktor kasılmalarla sezeryan diye tutturabilirsin bir kere söylersin baktım normal doğum için güzel gidiyorsa motive ederim ama ikinci de acımam alırım diyorÇikolata koycam valla ben de.Yicem de Benim yol 1 saat felan sürüyo normal doğum olursa inşAllah yolda yerim diye düşünüyorum canım. Çoğu yazıda doğumda enerji lazım evde sancılarınızın sıklaşmasını beklerken hemen hastaneye gitmeyin bişeyler yiyin enerji versin diye tatlı şeyler reçel vs.yiyin yazıyodu. Sezeryan planlansa zaten yememek lazım
40. Haftayı görenleri her sabah bilgilendirmeye bekliyoruzGünaydın
Umarım herkes iyidir
İlk doğum hemen öyle erken olmaz 12 saat sürer diyolar ona güveniyorum sadece. İnşAllah yolda doğurmam ayy korkuttun beni kızCanim normal dogumda 1 saatlik mesafeye mi gitcen uzak degil mi yolda dogurmazsin insallah cikolata yerkenbu arada herhangi bir dogum belirtisi var mi kontrolun ne zaman
Hahah şaka yapmışAy gecen gun benim bel ve kasik agrim olmustu kocama direk dedim bana tost falan yap ac ac doguramam diye o geldi aklimabi guzel doyurdum karnimi ama gelen giden olmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?