2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim normal dogumda 1 saatlik mesafeye mi gitcen uzak degil mi yolda dogurmazsin insallah cikolata yerken bu arada herhangi bir dogum belirtisi var mi kontrolun ne zaman

Gecmis olsun canim ayni zamanda hayirli olsun bebisin en kısa zamanda kavusursunuz insallah

Uykumdan kahvaltı etmek için uyandım midemde fil var sanki hiç midem yanmayakmışçasına da yedimaz sonra khaleseenin ejderhalarına dönüşürüm
Bugun sabah namazina acliktan kazınır sekilde uyandim bir muz yedim uyudum ilk defa bu gece midem yanmadı cok şükür ama benim kiz acikiyor dürtüyor hemen

Benim de ortalama 150 200 gr civarinda aliyordu bu hafta 400 gr almis birden (1 kez daha boyle olmustu) doktor birden artmasi iyi degil dedi korktum biraz onceki birden artışında dememisti ama bisey
Canim benimde 2 haftadir haftalik 200 grm aliyor doktor kilo artışı yavaslamis artik cok iyi beslenemiyor dedi oncesinde haftalik 300 350 grm alıyordu kafana takma bence ultrasonda dogru olmayabilir bazen bebegin suan kac kg

Gunaydin canim bencede katılıyorum sana bebekten bebeğe degisebiliyor bu durum ultrasonda hatali cikabiliyor o yüzden hic gerek yok strese

Zamane bebisleride artis arkadas meme beğenmiyorlar bide sütünü sag canim sende sık sık göğüs ucuda ise yarar inşallah da sonrada ona alisacak

Kızlar su gelince böyle fazla fazla mı gelir anlar mıyız sabah uyandığımda ıslaklık vardı kendimi masumlar apartmanındaki gülben gibi hissediyorum
Anlarsın bence. Sızıntı çeklinde olsa bile sürekli ve bol miktarda oluyormuş. Çamaşırını değiştirsen bile kısa sürede aynı şekilde ıslanıyormuş. Doktorum ıslak havluya oturmak gibi bir his verir dedi.

Tekrar gelir o zaman ya da sancım olur en iyisi bekleyim

Canim bu dediklerin bende 3 gundur var benim cati kemiklerim 3 gecedir agriyor akintim acayip artti ama dun doktora gittim ne sanci var ne birsey bir anda mi gelcek bu bebisler bilmiyoruz artik su sanci kanama bekliyorum ben

bende de aynisi oldu biberon istiyor sipa memeyle ugrasmak istemiyor sinirleniyor bende hemen azcik biberonla veriyorum 10ml kadar siniri geciyor oyle memeye aliyorum o zaman tutuyor

tunaydinlar yol konusu icin yazan arkadaslara tesekkur ederim annemlerin yanina gelmistim dogum icin ama evime gitmek istiyorum artik emzirmek falan sknti oluyor evimde daha rahat edicem bebiside surekli yerinden oynatmak istemiyorum ama yolu ikiye bolucez 8er saatlik umarim bebisimi hasta etmeyiz annemler 40i cikana kadar kalin diyor ama esimin izni bitiyir umarim 23 gunde idealdir

Canım önerilerin çoğu sıvı damardan vermek yerine oral almamı önerdi En kötü lavman yapılır ki gerek bile olmuyor dedi dr son yıllarda olası sezeryan ihtimaline karşı da olsa Artık kısıtlamalar kalktı ben bunu diğer operasyonlarda da duymuştum katı beslenmekten bahsetmiyor tabi sıvı beslenmek anestezi altında sıkıntı yaratmıyormuş yani aslında sıvı alanlarla aç kalanlar arasında ameliyat sırasında bulantı kusma açısından fark yok diyor ikisinde de kusacağın varsa anestezi etkisiyle kusuyorsun zaten hemen mide bulantısı için ilaç veriliyor ameliyat öncesi aç bırakılma sebebi sadece aspirasyon riski

Ay gecen gun benim bel ve kasik agrim olmustu kocama direk dedim bana tost falan yap ac ac doguramam diye o geldi aklima bi guzel doyurdum karnimi ama gelen giden olmadi

Gözün aydın canım allah analı babalı büyütsün Dualarımız yavrunla toparlar kısa sürede merak etme sen de o sırada toparlanmaya çalış emin ellerde

Zaten ben yanıma bitter çikolata ve kahve de alacağım normal diye düşünüyoruz ama sonu nasıl biter belli değilki sıpalar nasıl isterse öyle gelecek sezeryan sonrasında kahve çikolata yemek gerekiyor ben ikisine de hazırlıyorum kendimi dün doktor kasılmalarla sezeryan diye tutturabilirsin bir kere söylersin baktım normal doğum için güzel gidiyorsa motive ederim ama ikinci de acımam alırım diyor sonuçta özel hastanedesin normal olsun diye seni zorlamam dedi annemle eşime özellikle tembih etti anneme dayanamayacaksan odada olmayın Motive edecekseniz orada bulunun dedi genelde anneler çok kızıyormuş doktorlara kıyamıyorlar size ama olumsuz etki yapıyor sizin üzerinizde diye eşime size çok kızacak ayrı bir dünyaya geçiyor doğum sırasında bana da kızacak eminim diyor duymayacaksın sen be isterse onu yapacaksın dedi

Canim normal dogumda 1 saatlik mesafeye mi gitcen uzak degil mi yolda dogurmazsin insallah cikolata yerken bu arada herhangi bir dogum belirtisi var mi kontrolun ne zaman
İlk doğum hemen öyle erken olmaz 12 saat sürer diyolar ona güveniyorum sadece. İnşAllah yolda doğurmam ayy korkuttun beni kız
Zaten eşimde geçen korkuttu. Bi arkadaşının eşi 2.doğumnda urfaya gideceklermiş . Bakmışlar sancı felan çok . Adam direksiyonu çevirmiş ilçedeki hastaneye gitmişler ve 5 dk sonra bebek doğmuş Bizim başımıza da gelmesin görümcem urfada oturuyo gidip orda kalalım bi müddet diyo. Bu hâlde nasıl kalıyım başka yerde dedim. Doktor çok yakın bi kaç saat içerisinde olabilir derse kalırız ama belli değil günlerce nasıl kalayım başka yerde dedim
Herhangi bi belirti yok canım ya nerdeee cuma günü kontrol doğum doktoruma gidecem İnşAllah
Ay gecen gun benim bel ve kasik agrim olmustu kocama direk dedim bana tost falan yap ac ac doguramam diye o geldi aklima bi guzel doyurdum karnimi ama gelen giden olmadi
Hahah şaka yapmış Hiç yani aç aç mı doğuralım. Ben zaten hiç dayanamam açlığa şekerim düşüyo elim ayağım titriyo ıkın deseler açlıktan ıkınamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…