2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Akıntı ve kemik ağrısı yaşadığım hafta sonucu bende açıklık çıktı. sancı hiç yok annem sancı aniden olur diyor ama bakalım bizler ne yaşayacağız

Çikolata koycam valla ben de. Yicem de Benim yol 1 saat felan sürüyo normal doğum olursa inşAllah yolda yerim diye düşünüyorum canım. Çoğu yazıda doğumda enerji lazım evde sancılarınızın sıklaşmasını beklerken hemen hastaneye gitmeyin bişeyler yiyin enerji versin diye tatlı şeyler reçel vs.yiyin yazıyodu. Sezeryan planlansa zaten yememek lazım

Çok şükür biz Taburcu olduk iki bebeğimde hastane süreci boyunca 160 grm ödem attılar.. evimi misler gibi bebek kokusu sarmış darısı doğumunu bekleyen annelerin başına
Canım ne güzel çok maşallahPaşa abi napıyo süzüyo mu göz ucuyla
kizlar sizce 23 gunluk bebekle uzun yolculuk yapilabilir mi
Ben daha önce 29 günlük bebekle yaptım ama yolu ikiye bölüp bi yerde kalmıştık
masallah canm Allah bagislasin bnim oglunda 2018 haziran dogumlu seenin yas farki iyiymis Bnimki kucuk biraz cok fazla sıkıntı yasarmiyim bilemiyorm :/
İllaki zorluk olacak bakım açısından özellikle ama çok güzel oyun arkadaşı olacaklar, bizim mesela dört yaş olacak aralarında oyun arkadaşlığı yapmaları çok zor ve ben bu anlamda oğlumun yanlızlığını çok çekiyorum hatta en büyük sıkıntımız bu arkadaşsızlık pandemide iyice zaten zor oldu. Şimdiki aklım olsa bu kadar açmazdım şahsen arayı beraber oynayarak büyüsünler diye sırf. Ben oynuyorum yada baba ama yetemiyoruz
Öncelikle çok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür dışarıda beslenir annesi ben çok takıldım hissizleşme olmamasına nasıl anlaşıldı hissizleşme olmadığı peki
Canım çok geçmiş olsun strese falan mı girdi acaba benim ilk bebekte de aynısı olmuştu, ama şimdi kocaman bir abi oldu bile. Merak etme inşallah çok kısa zaman içerisinde düzelecek solunumu da Dualarımız seninle , en kısa zamanda kavuşun inşallah

Bir süredir haftada yaklaşık 200 gram alıyor. 35. hafta ile 37. hafta arasında toplam 500 gram aldı.
Benim geçen kontrolde 1 hafta da 300 gram almıştı..37 den 38. haftaya kadar yani...ama tabi ne kadar güven olur usg ölçümlerine bilemiyorum..

Benim de ortalama 150 200 gr civarinda aliyordu bu hafta 400 gr almis birden (1 kez daha boyle olmustu) doktor birden artmasi iyi degil dedi korktum biraz onceki birden artışında dememisti ama bisey

Benim de ortalama 150 200 gr civarinda aliyordu bu hafta 400 gr almis birden (1 kez daha boyle olmustu) doktor birden artmasi iyi degil dedi korktum biraz onceki birden artışında dememisti ama bisey
Bende de 35 den 37 ye giderken 500 gram almisti 2 haftada, buyume atagi var dedi, ama daha sonraki kontrollerde daha az almıştı kilo, dogum yaklastikca az aliyorlar

Akıntı ve kemik ağrısı yaşadığım hafta sonucu bende açıklık çıktı. sancı hiç yok annem sancı aniden olur diyor ama bakalım bizler ne yaşayacağız
Benim annemde ayni seyi soyluyor sanci bir anda gelir diyo..Gecen hafta çatı muayenem vardi ve acikcik cikmadi ama bu hafta yine mi alttan bakacak ki. Oyle bisey demedi doktorum. Aciklik kac cm cikti hizli bi sekilde artmadi mi?

Peki onerisi ne oldu? Veya neden iyi degilmis? Hemen kendini uzme. Belki sadece dogumu dusunerek oyle dedi.

Bende de 35 den 37 ye giderken 500 gram almisti 2 haftada, buyume atagi var dedi, ama daha sonraki kontrollerde daha az almıştı kilo, dogum yaklastikca az aliyorlar

Bana da doktorum oyle demişti hakkaten azalmisti ama simdi normalden fazla aldi sanirim korkuttu doktor da
Peki onerisi ne oldu? Veya neden iyi degilmis? Hemen kendini uzme. Belki sadece dogumu dusunerek oyle dedi.

Birşey önermedi, kilo almasa sebeplerini biliriz seker veya tansiyondan olabilir ama ani kilo artisinin neyden kaynaklandığını bilemeyiz bilmedigimiz bi hastalık da bizi daha cok korkutur dedi insallah sagliklidir kızım

Yani hastalik belirtisi olabilir diyor ama hangi hastalik o bile belli degil mi? Cok tatmin olmadim ben :) sen uzulme. Belki bu hafta 100 gram alacak sadece. Belki iki olcumde de biraz hatalar oldu, 300 cikacagina 400 cikti...

Günaydın
Dün taburcu olduk bizde çok şükür evinize geldik
Ama dünden beri meme reddi yaşıyoruz maalesef
İlk gün beni emiyordu mamayıda biberonla vermiştik
Şimdi kolayını istiyor resmen inatlaşıyor meme ile
Keşke ilkindeki gibi şırınga ile verseydim mamayı annem birşey olmaz diyor ama çocuk emmeden de süt üretimi olmuyor
Bu sabah plastik göğüs ucları ile denedim
Allah tan evde vardı ablam vermişti şükür tuttu bir müddet onla denicem
Daha iki günlük şey kendi tercihleri var baksana şuna
Elimde rezene çayım forumda takılıyorum bende

kizlar sizce 23 gunluk bebekle uzun yolculuk yapilabilir mi
Yapılır port bebe al. Mis. Gibi yaparsın. Hiçbişey olmaz inşallah
Uykumdan kahvaltı etmek için uyandım midemde fil var sanki hiç midem yanmayakmışçasına da yedimaz sonra khaleseenin ejderhalarına dönüşürüm
At bi gaviscon yaw ne çekiyon yangını. Ben en sonunda dayanamayınca öyle yapıyorum.

Benim de 3 haftada1 kilo alan kızım 2 haftada 200 gr almış. Dr kiloya takılmayın önemli olan haftası dedi. Sıkma canını zaten yanlış ölçülüyor. Drlar herşeyi söylüyor. Sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin bebişler inşallah

Benim annemde ayni seyi soyluyor sanci bir anda gelir diyo..Gecen hafta çatı muayenem vardi ve acikcik cikmadi ama bu hafta yine mi alttan bakacak ki. Oyle bisey demedi doktorum. Aciklik kac cm cikti hizli bi sekilde artmadi mi?
Kaç cm olduğunu söylemedi ben de muayene stresi ile hiç sormadım aklıma gelmedi açıklık var başına dokunuyorum dedi. Bence yine muayene edecek alttan başka türlü anlayamazlar sanki Şuan açıklığım ilerliyor mu duruyor mu bilmiyorum. Randevuyu da bir hafta sonraya verdi rutin şekilde

Günaydın Sağlıcakla yuvanızdasınız gerisi hallolur inşallah.Komsumuzun kızı doğum yapmıştı annem diyor ki şimdiki neslin yenidoğanı bile değişik resmen Bir günlük bebek direniyor şok oldum diyordu

Yok ben kan sulandırıcı kullanmıyordum çatı muayenesi oldum ben kasmazsan kendini hissetmezsin bile ben kasmadım doğum şeklinle ilgili de doktorunla konuş seni en çok o rahatlatır biz de dün doğumla ilgili konuştuk doktorla herşeyi açık açık söyledi sağolsun tırsmadım değil ama sonuna odaklanalım emin ol doğum şeklinin biri diğerinden iyi değil ikisi de zor birinde öncesi birinde sonrası meşakkatli

Her hafta aynı oranda artmazki..banada normal dedi bu tarz değişken artışlara ..hepsi bi değişik kafada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…