- 1 Nisan 2020
- 265
- 266
- 33
- 35
Akıntı ve kemik ağrısı yaşadığım hafta sonucu bende açıklık çıktı. sancı hiç yok annem sancı aniden olur diyor ama bakalım bizler ne yaşayacağızDoğum belirtileri yaşayan var mi aranizda yoksa bir anda mi sancilar basliyor acaba..benim biraz vajinal beyaz akintida cok hafif bi artış var, bir de sabah kalktigimda yürürken çatı kemikleri hafif sızlıyor başka biseyler olacak mi acaba ki
Çikolata koycam valla ben de.Bu yazdıklarınızı sancı açılma bekleme esnasında mı yiyonuz ya ben anlamadımdoğumda sezeryan olma olasılığına karşılık yedirmiyolar ki. Bugün onu düşündüm bende hatta halsiz olmamam şimdiden iyi hissedip güçlü olmam lazım yoksa zorlanırım diye. Doğumda izin verceklerini bilsem tablet çikolata yiye yiye doğururum heralde
Canım ne güzel çok maşallahÇok şükür biz Taburcu olduk iki bebeğimde hastane süreci boyunca 160 grm ödem attılar.. evimi misler gibi bebek kokusu sarmış darısı doğumunu bekleyen annelerin başına
Ben daha önce 29 günlük bebekle yaptım ama yolu ikiye bölüp bi yerde kalmıştıkkizlar sizce 23 gunluk bebekle uzun yolculuk yapilabilir mi
İllaki zorluk olacak bakım açısından özellikle ama çok güzel oyun arkadaşı olacaklar, bizim mesela dört yaş olacak aralarında oyun arkadaşlığı yapmaları çok zor ve ben bu anlamda oğlumun yanlızlığını çok çekiyorum hatta en büyük sıkıntımız bu arkadaşsızlık pandemide iyice zaten zor oldu. Şimdiki aklım olsa bu kadar açmazdım şahsen arayı beraber oynayarak büyüsünler diye sırf. Ben oynuyorum yada baba ama yetemiyoruzmasallah canm Allah bagislasin bnim oglunda 2018 haziran dogumlu seenin yas farki iyiymis Bnimki kucuk biraz cok fazla sıkıntı yasarmiyim bilemiyorm :/
Öncelikle çok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşmuşsunuz çok şükür dışarıda beslenir annesiMerhaba kızlar
Bebekte 3 hafta gelişim geriliği olduğu için bugün sezeryanla bebeğimi aldılar. 2250 gr 36+5 te doğdu. Şükürler olsun çok sağlıklı yanımda şuan. Sezeryanı spinal istedim başta. Bende tutmadı hissizleşme olmadı o yüzden genel anesteziye çevirdiler. Çok sukur iyiyim Allah sizlere de bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin
Canım çok geçmiş olsun strese falan mı girdi acaba benim ilk bebekte de aynısı olmuştu, ama şimdi kocaman bir abi oldu bile. Merak etme inşallah çok kısa zaman içerisinde düzelecek solunumu daDün sabah doğum için yatırılmıştım ,sunu ile başlatıldı ama açıklık olmayınca bebekte aşağı inmeyince spinal sezaryan oldum çok şükür ama bebeğim solunum desteği alıyor dua edin☺
Bir süredir haftada yaklaşık 200 gram alıyor. 35. hafta ile 37. hafta arasında toplam 500 gram aldı.
Benim geçen kontrolde 1 hafta da 300 gram almıştı..37 den 38. haftaya kadar yani...ama tabi ne kadar güven olur usg ölçümlerine bilemiyorum..
Bende de 35 den 37 ye giderken 500 gram almisti 2 haftada, buyume atagi var dedi, ama daha sonraki kontrollerde daha az almıştı kilo, dogum yaklastikca az aliyorlarBenim de ortalama 150 200 gr civarinda aliyordu bu hafta 400 gr almis birden (1 kez daha boyle olmustu) doktor birden artmasi iyi degil dedi korktum birazonceki birden artışında dememisti ama bisey
Benim annemde ayni seyi soyluyor sanci bir anda gelir diyo..Gecen hafta çatı muayenem vardi ve acikcik cikmadi ama bu hafta yine mi alttan bakacak ki. Oyle bisey demedi doktorum. Aciklik kac cm cikti hizli bi sekilde artmadi mi?Akıntı ve kemik ağrısı yaşadığım hafta sonucu bende açıklık çıktı. sancı hiç yok annem sancı aniden olur diyor ama bakalım bizler ne yaşayacağız
Peki onerisi ne oldu? Veya neden iyi degilmis? Hemen kendini uzme. Belki sadece dogumu dusunerek oyle dedi.Benim de ortalama 150 200 gr civarinda aliyordu bu hafta 400 gr almis birden (1 kez daha boyle olmustu) doktor birden artmasi iyi degil dedi korktum birazonceki birden artışında dememisti ama bisey
Bende de 35 den 37 ye giderken 500 gram almisti 2 haftada, buyume atagi var dedi, ama daha sonraki kontrollerde daha az almıştı kilo, dogum yaklastikca az aliyorlar
Peki onerisi ne oldu? Veya neden iyi degilmis? Hemen kendini uzme. Belki sadece dogumu dusunerek oyle dedi.
Yani hastalik belirtisi olabilir diyor ama hangi hastalik o bile belli degil mi? Cok tatmin olmadim ben :) sen uzulme. Belki bu hafta 100 gram alacak sadece. Belki iki olcumde de biraz hatalar oldu, 300 cikacagina 400 cikti...Bana da doktorum oyle demişti hakkaten azalmisti ama simdi normalden fazla aldi sanirim korkuttu doktor da
Birşey önermedi, kilo almasa sebeplerini biliriz seker veya tansiyondan olabilir ama ani kilo artisinin neyden kaynaklandığını bilemeyiz bilmedigimiz bi hastalık da bizi daha cok korkutur dediinsallah sagliklidir kızım
InsallahYani hastalik belirtisi olabilir diyor ama hangi hastalik o bile belli degil mi? Cok tatmin olmadim ben :) sen uzulme. Belki bu hafta 100 gram alacak sadece. Belki iki olcumde de biraz hatalar oldu, 300 cikacagina 400 cikti...
Yapılır port bebe al. Mis. Gibi yaparsın. Hiçbişey olmaz inşallahkizlar sizce 23 gunluk bebekle uzun yolculuk yapilabilir mi
At bi gaviscon yaw ne çekiyon yangını. Ben en sonunda dayanamayınca öyle yapıyorum.Uykumdan kahvaltı etmek için uyandım midemde fil var sankihiç midem yanmayakmışçasına da yedim az sonra khaleseenin ejderhalarına dönüşürüm
Benim de 3 haftada1 kilo alan kızım 2 haftada 200 gr almış. Dr kiloya takılmayın önemli olan haftası dedi. Sıkma canını zaten yanlış ölçülüyor. Drlar herşeyi söylüyor. Sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin bebişler inşallahBenim de ortalama 150 200 gr civarinda aliyordu bu hafta 400 gr almis birden (1 kez daha boyle olmustu) doktor birden artmasi iyi degil dedi korktum birazonceki birden artışında dememisti ama bisey
Benim de 3 haftada1 kilo alan kızım 2 haftada 200 gr almış. Dr kiloya takılmayın önemli olan haftası dedi. Sıkma canını zaten yanlış ölçülüyor. Drlar herşeyi söylüyor. Sağlıkla hayırla mutlulukla gelsin bebişler inşallah
Kaç cm olduğunu söylemedi ben de muayene stresi ile hiç sormadım aklıma gelmedi açıklık var başına dokunuyorum dedi. Bence yine muayene edecek alttan başka türlü anlayamazlar sanki Şuan açıklığım ilerliyor mu duruyor mu bilmiyorum. Randevuyu da bir hafta sonraya verdi rutin şekildeBenim annemde ayni seyi soyluyor sanci bir anda gelir diyo..Gecen hafta çatı muayenem vardi ve acikcik cikmadi ama bu hafta yine mi alttan bakacak ki. Oyle bisey demedi doktorum. Aciklik kac cm cikti hizli bi sekilde artmadi mi?
GünaydınGünaydın
Dün taburcu olduk bizde çok şükür evinize geldik
Ama dünden beri meme reddi yaşıyoruz maalesef
İlk gün beni emiyordu mamayıda biberonla vermiştik
Şimdi kolayını istiyor resmen inatlaşıyor meme ile
Keşke ilkindeki gibi şırınga ile verseydim mamayı annem birşey olmaz diyor ama çocuk emmeden de süt üretimi olmuyor
Bu sabah plastik göğüs ucları ile denedim
Allah tan evde vardı ablam vermişti şükür tuttu bir müddet onla denicem
Daha iki günlük şey kendi tercihleri var baksana şuna
Elimde rezene çayım forumda takılıyorum bende
Yok ben kan sulandırıcı kullanmıyordum çatı muayenesi oldum ben kasmazsan kendini hissetmezsin bile ben kasmadım doğum şeklinle ilgili de doktorunla konuş seni en çok o rahatlatır biz de dün doğumla ilgili konuştuk doktorla herşeyi açık açık söyledi sağolsun tırsmadım değilEvet canım sanırım sen de kan sulandırıcı kullanıyordun takip ediyorum hep
Bugün kontrole gittim doğum öncesi tahlilleri verdim cuma çatı muayenem var
Hiçbir belirti sancı yok canım ben de öyle bekliyorum ama doğum şekliyle ilgili çok endişelerim var ne olacak belli değil stresliyim sanırım
Sen nasılsın sancı vs var mı?
Her hafta aynı oranda artmazki..banada normal dedi bu tarz değişken artışlara ..hepsi bi değişik kafadaBenim de ortalama 150 200 gr civarinda aliyordu bu hafta 400 gr almis birden (1 kez daha boyle olmustu) doktor birden artmasi iyi degil dedi korktum birazonceki birden artışında dememisti ama bisey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?