- 9 Şubat 2020
- 973
- 1.297
- 43
- 35
Esentepe hastanesinde yaptım canım fiyatı uygundu 5 bin TL diğerleri bana daha pahalı geldi. Zaten çocuğu bıraksalar ben evde doğuracakmışımYa izin verdilermi kalmanıza beraber ne güzel..hangi hsstaneydi senin canım ..sordum daha once ama.unuttum sanırim
Ben de bolcana kahve koydum. Hayırlısı neyse o olsun canım. Dün yengem de diyo bebek gelmiyosa hemen sezeryan iste boşuna o kadar sancı çekme. Kızı 2 gün sancı çekip sonunda da sezeryan olmuş. Doktor bilecek onu gelmezse mecbur sezeryan olacak ama çok sancı çeksem bile önceliğim normal doğum olacak dedimZaten ben yanıma bitter çikolata ve kahve de alacağım normal diye düşünüyoruz ama sonu nasıl biter belli değilki sıpalar nasıl isterse öyle gelecek sezeryan sonrasında kahve çikolata yemek gerekiyor ben ikisine de hazırlıyorum kendimi dün doktor kasılmalarla sezeryan diye tutturabilirsin bir kere söylersin baktım normal doğum için güzel gidiyorsa motive ederim ama ikinci de acımam alırım diyorsonuçta özel hastanedesin normal olsun diye seni zorlamam dedi annemle eşime özellikle tembih etti anneme dayanamayacaksan odada olmayın Motive edecekseniz orada bulunun dedi genelde anneler çok kızıyormuş doktorlara kıyamıyorlar size ama olumsuz etki yapıyor sizin üzerinizde diye eşime size çok kızacak ayrı bir dünyaya geçiyor doğum sırasında bana da kızacak eminim diyor duymayacaksın sen be isterse onu yapacaksın dedi
Her hafta aynı oranda artmazki..banada normal dedi bu tarz değişken artışlara ..hepsi bi değişik kafada
Sağol canım. Bana da 36 dan sonra yavaslicak demisti doktor hakkaten yavaşlamıştı simdi boyle artinca korkuttu iste beni. Evet haklisin. Suan 3562 gr yani oyle asiri fazla da degil 38. Haftaya göreCanim benimde 2 haftadir haftalik 200 grm aliyor doktor kilo artışı yavaslamis artik cok iyi beslenemiyor dedi oncesinde haftalik 300 350 grm alıyordu kafana takma bence ultrasonda dogru olmayabilir bazen bebegin suan kac kg
Inan ki bebek iken daha kolay çabuk yolculuk arabada uyur da bir sıkıntı cekmezsin insllahtunaydinlaryol konusu icin yazan arkadaslara tesekkur ederim annemlerin yanina gelmistim dogum icin ama evime gitmek istiyorum artik emzirmek falan sknti oluyor evimde daha rahat edicem bebiside surekli yerinden oynatmak istemiyorum ama yolu ikiye bolucez 8er saatlik umarim bebisimi hasta etmeyiz annemler 40i cikana kadar kalin diyor ama esimin izni bitiyir umarim 23 gunde idealdir
Hayırlı doğumlarMuayene geldim 6 cm aciklik varmis kizlar. Yatis yapildi. Dua edin bir an once saglikla yavruma kavusayim
Gayet memnun canım. Ne sancı ne bir şey40. Haftayı görenleri her sabah bilgilendirmeye bekliyoruzsen nasılsın ufaklık yerinden memnun mu
Aa maşallahı hissettiniz mi hiçMuayene geldim 6 cm aciklik varmis kizlar. Yatis yapildi. Dua edin bir an once saglikla yavruma kavusayim
Aa karıştırdım demekki canımYok ben kan sulandırıcı kullanmıyordum çatı muayenesi oldum ben kasmazsan kendini hissetmezsin bile ben kasmadım doğum şeklinle ilgili de doktorunla konuş seni en çok o rahatlatır biz de dün doğumla ilgili konuştuk doktorla herşeyi açık açık söyledi sağolsun tırsmadım değilama sonuna odaklanalım emin ol doğum şeklinin biri diğerinden iyi değil ikisi de zor birinde öncesi birinde sonrası meşakkatli
Hayırlı doğumlar diliyorum. 6cm e gelene kadar ağrılarınızın ya da kasılmalarınızın şiddeti nasıldı acaba ?Muayene geldim 6 cm aciklik varmis kizlar. Yatis yapildi. Dua edin bir an once saglikla yavruma kavusayim
hehehe aynen öyle olmuş seninki birazEsentepe hastanesinde yaptım canım fiyatı uygundu 5 bin TL diğerleri bana daha pahalı geldi. Zaten çocuğu bıraksalar ben evde doğuracakmışımo para bile onlara çok
Zaten gidişat belli ediyor kendini biraz acılma hiç olmazsa saatlerce zorlamaya gerek yok ben de dayanabildiğim ve doktor uygun gördüğü sürece normale odakladım kendimi doktor zaten zorlayacak olmayacak gibi olursa seni zorlamam dedi onlara emanetiz artık kendimiz de hissederiz bence içgüdülere de güvenmek lazım En son doktor normal doğum yapınca mükemmel sezeryan yapınca da eksik olmuyorsun bunu özellikle bilincine yerleştir dedi normal diye başlayıp sezeryana dönünce anneler beceremedim diye ağlıyor bunu kendine sakin yapma ne olursa olsun dediBen de bolcana kahve koydum. Hayırlısı neyse o olsun canım. Dün yengem de diyo bebek gelmiyosa hemen sezeryan iste boşuna o kadar sancı çekme. Kızı 2 gün sancı çekip sonunda da sezeryan olmuş. Doktor bilecek onu gelmezse mecbur sezeryan olacak ama çok sancı çeksem bile önceliğim normal doğum olacak dedim
Canım maşallah açıklığın çok çok iyi Allah bir avazda kurtarsınMuayene geldim 6 cm aciklik varmis kizlar. Yatis yapildi. Dua edin bir an once saglikla yavruma kavusayim
benimki 3700 dü geçen hafta düşün..dese bana derdi gayet normal dedi..herşeyi abartıyo bu doktorlar bazen..bütün bebeler fabrikasyon gibi 3 kilo doğcak sanki ..ne 100 gram yukarı ne 100 gram aşagıEvet aynen oyle
Sağol canım. Bana da 36 dan sonra yavaslicak demisti doktor hakkaten yavaşlamıştı simdi boyle artinca korkuttu iste beni. Evet haklisin. Suan 3562 gr yani oyle asiri fazla da degil 38. Haftaya göre
Tşk ederim Aylin anıl aslan Ankaradayım ben aslında iyi Bi doktor baya tercih ediliyor ama işte bizim basımıza geleceği varmıs doktorunuz ne anlattı pekiSize de çok geçmiş olsun hikayenizi okudum Rabbim bebeğinizi sağsalim kavuştursun inşallah
Bugün doktorum kontrolde resmen sizin hikayenizin aynısını anlattı gözüme siz geldiniz doktorunuzun adı ne acaba şehri sormadan onu sorayım
Valla sanırım iyi test sonucları bekleniyor antibiyotik tedavisi devam ediyor bu hafta kalır cuma bitiyor antibiyotik tedavisi bakalım inş ptesi filan alırız heralde bgn sorcam onuda ay benm takvim filan nerden gelsin aklıma surda 2 gündür kendimdeyim zaten nerden yapılıyor onu bile bilmiyorumcanim bebisin nasil Bide hala neden hamileik takvimin duruyor Aklim karsiyor
Amin inşAllah canım benimZaten gidişat belli ediyor kendini biraz acılma hiç olmazsa saatlerce zorlamaya gerek yok ben de dayanabildiğim ve doktor uygun gördüğü sürece normale odakladım kendimi doktor zaten zorlayacak olmayacak gibi olursa seni zorlamam dedi onlara emanetiz artık kendimiz de hissederiz bence içgüdülere de güvenmek lazım En son doktor normal doğum yapınca mükemmel sezeryan yapınca da eksik olmuyorsun bunu özellikle bilincine yerleştir dedi normal diye başlayıp sezeryana dönünce anneler beceremedim diye ağlıyor bunu kendine sakin yapma ne olursa olsun dedien az müdahalesiz diyerek başlayacağız sonrası bebeğe onun hareketleri yapabilmesine bağlı herşey annede de bitmiyor yani bebeğin kafa hareketlerini yapabilmesi lazım burada amaç normal sezeryan değil anne ve bebeği sağlıklı eve göndermek ben de hep buna dua ediyorum sağlıklı çıkalım buraya güzel hikayelerimizi yazalım
Doktorunu öpebilirmiyimZaten gidişat belli ediyor kendini biraz acılma hiç olmazsa saatlerce zorlamaya gerek yok ben de dayanabildiğim ve doktor uygun gördüğü sürece normale odakladım kendimi doktor zaten zorlayacak olmayacak gibi olursa seni zorlamam dedi onlara emanetiz artık kendimiz de hissederiz bence içgüdülere de güvenmek lazım En son doktor normal doğum yapınca mükemmel sezeryan yapınca da eksik olmuyorsun bunu özellikle bilincine yerleştir dedi normal diye başlayıp sezeryana dönünce anneler beceremedim diye ağlıyor bunu kendine sakin yapma ne olursa olsun dedien az müdahalesiz diyerek başlayacağız sonrası bebeğe onun hareketleri yapabilmesine bağlı herşey annede de bitmiyor yani bebeğin kafa hareketlerini yapabilmesi lazım burada amaç normal sezeryan değil anne ve bebeği sağlıklı eve göndermek ben de hep buna dua ediyorum sağlıklı çıkalım buraya güzel hikayelerimizi yazalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?