2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ya izin verdilermi kalmanıza beraber ne güzel..hangi hsstaneydi senin canım ..sordum daha once ama.unuttum sanırim
Esentepe hastanesinde yaptım canım fiyatı uygundu 5 bin TL diğerleri bana daha pahalı geldi. Zaten çocuğu bıraksalar ben evde doğuracakmışım o para bile onlara çok

Ben de bolcana kahve koydum. Hayırlısı neyse o olsun canım. Dün yengem de diyo bebek gelmiyosa hemen sezeryan iste boşuna o kadar sancı çekme. Kızı 2 gün sancı çekip sonunda da sezeryan olmuş. Doktor bilecek onu gelmezse mecbur sezeryan olacak ama çok sancı çeksem bile önceliğim normal doğum olacak dedim

Her hafta aynı oranda artmazki..banada normal dedi bu tarz değişken artışlara ..hepsi bi değişik kafada

Evet aynen oyle
Canim benimde 2 haftadir haftalik 200 grm aliyor doktor kilo artışı yavaslamis artik cok iyi beslenemiyor dedi oncesinde haftalik 300 350 grm alıyordu kafana takma bence ultrasonda dogru olmayabilir bazen bebegin suan kac kg
Sağol canım. Bana da 36 dan sonra yavaslicak demisti doktor hakkaten yavaşlamıştı simdi boyle artinca korkuttu iste beni. Evet haklisin. Suan 3562 gr yani oyle asiri fazla da degil 38. Haftaya göre

Inan ki bebek iken daha kolay çabuk yolculuk arabada uyur da bir sıkıntı cekmezsin insllah

Aa karıştırdım demekki canım
Yok korkmuyorum aslında ben alttan muayene çok olmuştum hamilelik öncesi hamileyken ilk defa olucam ondan sonra belki doğum tetiklenir diye tırsıyorum aslında
Doktorla ayrıntılı konuştum çok güzel anlattı banada ama zamana bebeğe bıraktım o seçsin dedim yöntemini öylece bekliyorum hayırlısı bakalım sağlıkla biz de alalım artık kucaklarımıza inşallah

Zaten gidişat belli ediyor kendini biraz acılma hiç olmazsa saatlerce zorlamaya gerek yok ben de dayanabildiğim ve doktor uygun gördüğü sürece normale odakladım kendimi doktor zaten zorlayacak olmayacak gibi olursa seni zorlamam dedi onlara emanetiz artık kendimiz de hissederiz bence içgüdülere de güvenmek lazım En son doktor normal doğum yapınca mükemmel sezeryan yapınca da eksik olmuyorsun bunu özellikle bilincine yerleştir dedi normal diye başlayıp sezeryana dönünce anneler beceremedim diye ağlıyor bunu kendine sakin yapma ne olursa olsun dedien az müdahalesiz diyerek başlayacağız sonrası bebeğe onun hareketleri yapabilmesine bağlı herşey annede de bitmiyor yani bebeğin kafa hareketlerini yapabilmesi lazım burada amaç normal sezeryan değil anne ve bebeği sağlıklı eve göndermek ben de hep buna dua ediyorum sağlıklı çıkalım buraya güzel hikayelerimizi yazalım

Evet aynen oyle

Sağol canım. Bana da 36 dan sonra yavaslicak demisti doktor hakkaten yavaşlamıştı simdi boyle artinca korkuttu iste beni. Evet haklisin. Suan 3562 gr yani oyle asiri fazla da degil 38. Haftaya göre
benimki 3700 dü geçen hafta düşün..dese bana derdi gayet normal dedi..herşeyi abartıyo bu doktorlar bazen..bütün bebeler fabrikasyon gibi 3 kilo doğcak sanki ..ne 100 gram yukarı ne 100 gram aşagı

Tşk ederim Aylin anıl aslan Ankaradayım ben aslında iyi Bi doktor baya tercih ediliyor ama işte bizim basımıza geleceği varmıs doktorunuz ne anlattı peki

canim bebisin nasil Bide hala neden hamileik takvimin duruyor Aklim karsiyor
Valla sanırım iyi test sonucları bekleniyor antibiyotik tedavisi devam ediyor bu hafta kalır cuma bitiyor antibiyotik tedavisi bakalım inş ptesi filan alırız heralde bgn sorcam onuda ay benm takvim filan nerden gelsin aklıma surda 2 gündür kendimdeyim zaten nerden yapılıyor onu bile bilmiyorum

Normal doğum yapan kızlar korseyi çantanıza koydunuz mu hemen taktiniz mi

Amin inşAllah canım benim
Sezeryan olan çok fazla ya artık o normal gibi geliyo. Normal doğum yapamıyo çok kimse Bu aralar 3 kuzenim doğum yaptı 3 ü de sezeryan birinin tansiyon sıkıntısı vardı acil aldılar. Diğeri 2 gün beklemiş normal için ama olmamış diğeri de bebeğe 4 buçuk kilo normal doğuramazsın demişler ama bebek doğduğunda 3 buçuk kilo doğmuş gayet de normal doğum olabilirmiş ama tabi panik atağı var duramamış epiduralden genel anesteziye çevirmişler yine normal doğum olmazdı heralde. Bi arkadaşım da yine bebek büyük diye sezeryan oldu etrafımda herkes sezeryan. Kötü bişey değil hepsi gayet sağlıklı durumları iyi ama sanki normal yapamazmışız olmaz çok zormuş gibi etkileniyo insan

Doktorunu öpebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…