2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Merhabalar 35+0 ım dün kontrolüm vardı bebeğimin kilosu 2400 çıktı doktorum gelişimi 1 hafta 10 gün geri dediprotein ağırlıklı beslen dedi 1 Kasım sezaryen günü verdi . Hızlı kilo alması için neler yemem lazım bilgisi olan yardımcı olabilir mi

Bence cok iyi kilosu canım kasıma kadar bayada var kilo alır.benm 3hafta geriydi suan 2800 yarın dogumum var 2hafta geri kilo alması için kabak çekirdeği yedim yatmadan önce en cok o kilo aldırdı bide kuru üzüm erik kurusu yedim birde badem bunları 1hafta yedim 300gr yakın aldı uyumadan önce muz süt sabah kalkıncada ye cnm

Tşk ederim Aylin anıl aslan Ankaradayım ben aslında iyi Bi doktor baya tercih ediliyor ama işte bizim basımıza geleceği varmıs doktorunuz ne anlattı peki
Hımm yok canım ben Sivastayım aynı doktor değil resmen doğum sırasında bebek oksijensiz kalmış kan gazıyla ilgili bir sorun oldu ıkınamamaktan doğumun uzamasından oldu dedi çok korktum ama bebeğin sırtını sıvazladım hemen ağladı hasar kalmayacak inşallah yine de çok korkuyorum dua ediyorum çok üzüldüm diye anlattı siz geldiniz aklıma Rabbim kurtarsın inşallah ikinizi de sağsalim kavuştursun

Cok sancı cekecek olursan yorulursun mutlaka epidural yaptır o an anlamıyor insan da son asamaya gelince tükenmiş olabiliyor,yorgunluktan ıkınamayabilirsin cünkü insan kendinden geciyor benden nacizane tavsiye ben ilkinde öyle yapmıştım cok sukur epidural insana dinlenme fırsatı verip gücünü toparlatıyor dogum kolay geciyor

Maşallah o nasıl doktormuş öyle psikolog gibi. Tebrik ediyorum.
Bana da hep konuşmayan doktorlar denk geldi şu ana kadar, sorarsan cevap veriyor sinir oluyorum, 3 dk ultrason, girdin çıktın 10 dk sürmüyor bile. Bide özel hastane olacak

Süt iç canım bol bol yoğurt ye meyve ye bence benim en çok tükettiğim şeylerdir bunlar her iki hamileliğimde de iyi ilerledi bebeklerimin kilosu. Onun dışında normal beslen

İçimi ferahlattın çok sağol canım Sağsalim sağlıkla gelsin bebeğin

Herkesin hikayesi farklı canım demoraliZe etme kendini hiç yıllar önce ablamdan için normal yapamaz demiştim zayıf sıskaydı 45 kg hamile kalmıştı gayet de doğurdu normal çatı uygunsa yaparsın bebek de o yola girerse neden olmasın normal doğum için bir engelin yok herşey yolunda dedi dr gerisi bebeğe kaldı bizden çıktı artık sezeryan oranı özellerle de artıyor biraz bizim ülkemizde dedim ya doktor açık açık dedi bana 2. Kez sezeryan dersen alırım özeldesin zorla normal doğum yaptırmam öyle bir hakkım yok diye biz elimizden geleni yapalım pozitif gidelim sonunda yavruları kucağımıza alalım yeter

Insallah olmaz tabi öyle biseyde zamaninda yetisirsin ama her ihtimali düşün sen yinede riske atmaya degmez baskasinda insan istesede rahat edemiyor bide ne zaman gelecegi belli olmadigi icin cuma günü kontrolunden sonra karar verirsin bence

Muz kaşar peyniri asurelik buğday bebeğe kilo için :)

Aynen öyle canım cumadan önce kapıyı çalmazsa tabi çalarsa da direk buyur dicem baş üstüne gelir. Nerde kaldın azcık geciktin dicem

Evet aynen oyle

Sağol canım. Bana da 36 dan sonra yavaslicak demisti doktor hakkaten yavaşlamıştı simdi boyle artinca korkuttu iste beni. Evet haklisin. Suan 3562 gr yani oyle asiri fazla da degil 38. Haftaya göre
Yok maşallah kilosu guzel ama sıkıntı edecek kadar degil bende 38. Haftada 3600 benimkisi hemen hemen ayni

benimki 3700 dü geçen hafta düşün..dese bana derdi gayet normal dedi..herşeyi abartıyo bu doktorlar bazen..bütün bebeler fabrikasyon gibi 3 kilo doğcak sanki ..ne 100 gram yukarı ne 100 gram aşagı
Canim sen normal mi sezaryan mi bekliyorsun benimkiside 3600 du haftaya kadar bekleyip karar verelim dedi doktorum 4 kilo uzeri onermiyorum normal dogumu dedi senin doktorun fikrini merak ettim

Kendi haptırdıgı dogumu böle anlattıysa helal olsun valla inş Bi hasar kalmaz allah sağlıkla kavusturmayı nasip etsin herkese dermansız dert vermesin inş

Teşekkür ederim kuzum
Abi dün gece benimle yattı kıskançlık var artı beni yoruyorlar diye üzülüyor
dün gece ağladılar uykudan uyanmış anne bilseydim iki tane kardeş istemeyecektim seni hiç rahat bırakmıyorlar diye dert yanıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…