2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar ben pazartesi günü bebeğimi kucağıma aldım
39. Hafta kontrolümden sonra kasılmalarım başladı suni sancı ile 6 saatte kucağıma aldım evladımı şükürler olsun Allahıma
biraz dikişim olduğu için oturmak kalkmak sıkıntı emzirmeye adapte olmaya çalışıyoruz ikimizde
Allah herkese sağlıkla evladını kucağına almayı nasip etsin

Canım çok tebrik ederim zaten açılman vardı senin ben bekliyordum senden haber :)

Benim oğlanında zoomda canlı dersleri var sevmediği derslerde arkada oyun açıp oynuyo sürekli kontrol ediyorum ders dinlesin diye benimkide diyoki ya ben bebek gelince hep onla ilgilenirsin beni rahat bırakırsın sandım
Anneye düşkün çocuk çok tatlı inşaallah büyüyüncede öyle kalır.

Gözün aydın olsun bol bol sütün olsun inşaallah

Hayırlı olsun canım gözünüz aydın

Doğum yapmamış sevgili anneler haydi biran önce hayırlısıyla sizde bebişlerinize kavuşun da grupta hamilelik değilde bebek muhabbetleri dönsün
Benim son 3 günüm kaldı. Önce doğum yapanların tecrübelerinden yararlandığım için iyi oldu sizin önce doğum yapmanız

Maşallah, sağlıkla büyütün inşallah

Hey maşşalllaaahh beee. Hayırlı olsun yavrum. Detayları kendini iyi hissedince ver bize
Iyiyim cok sukur canm mutlu pozitif bir dogum hikayem daha oldu :) muayene diye geldim 6 cm aciklik rahim agzi yumusamasi vardi. Sancim yoktu. Nstde cikti ben hissetmedim hic. Suni sanci verdiler sadece 15 dk sanci cektm doguma aldilar. 10 dkda yavrumu kucagima aldim. :) size tek tavsiyem doktorunuz ne diyorsa o anda onu yapn :) ayrica dun aksam 1 saat yuruyus yaptim en son bunlarin cok faydasi oldugnu dusunuyrm. Cnsel iliskinin de faydasi cok devam edin :)

Benimde yarin sabah dogum olcak hayirlisi ile allahim nasil hecan var inşallah herşey yolunda gider kizlar bişey sorcam spinal dan önce iğne yapilcak yeri uyuşturuyorlar mı saat yarin 8 bucukta burda ol dedi doktorum sabah nasil olcak saatimi kaciririm diye uyumam heralde

Uyuşturuyorlar cnm hiç hissetmiyorsun rahat ol
Hayırla güzel doğum diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…