2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben dedim en heyecanlımız aysira en son o doğuracak
Keşke bende heyecan yapsaydım en son doğursaydım Allahım küçük bebek bakımı nekadar zormuş
Allah kolaylik versin canim hic sorma herkesi dogurttum sayfada ben sona kaldim neyse daha birkac arkadas varya kendime teselli veriyorum

Bizde bu hikayelerden bir sürü var anneme depresyon desem yazın sıcağında bebeğini evde bırakıp tarlaya gitseydin ne yapardın diye azarlar beni

Benimde belli degil canim yarin kontrolde belli olacak insallah hayirli haberler alırız yarin
Ayyy hadi hayırlısı inşallah. Valla benden tavsiye doktorun istersen sezeryana alalım..... gibi yaklaşımda bulunursa, benim gibi yok yok ben normal dururum beklerim gibi artistliklere hiç girme bence sal kendini akışa Ben Bi kere öyle bir artistlik yapmış bulundum şimdi kendisi kabul etmiyor sezeryanı Dr um.

Sen ben bi de Daffne mi kaldı bitek onun daha günü varmış gerçi biz daa ne kadar beklicez ya
Ben çoook eskiden demiştim zaten herkes doğrur, bense günü doldurur iki haftada öyle doğumun başlamasını beklerim diye Siz şuan günü doldurmak üzere olup doğumun keyfinin gelmesini bekliyosunuz ama bu da bişey cidden.. Allah sabır versin vee çoook kolay doğumlar nasip etsin bize hayırlı vakitlerde

İnşAllah canım benim amin amin

Amin sağolasın bence yaparsın bebek ilk gece çoğu vakit uyuyor onun dışında hemşireler gelip gidip götürüyorlar, geliyor emziriyorsun vs geçiyor zaman.
Devlette hiç kimse olmuyor yanında ilk doğumda tecrübe etmiştim. Tektim hiç kimseyede ihtiyacım olmadı şükür

Evet üstümüze koyuyolar ama emme kısmı olmadı bende memeyi tutacak da zaten ohoo. Ama o üstümüze koydukları an varya, hayatında en çok gözünün önüne getireceğin an olacak diye düşünüyorum, çok heyecanlanıyorum ben düşündükçeoğlumun o ilk anları hiç gitmiyor benden. Seninkiler insaflıymış kız ben nerdeyse 12 saat aç kalcam

Arkadaslar yarin saglik ocaginda topuk kani vericez sabahtan mi gidiliyor ogleden sonra olmuyor mu Bilgisi olan yazabilir mi Siz kacta verdnz

Canım daha gününün dolmasına var, buranın tek olumsuz yanı bu bence insan ister istemez tribe giriyor halbuki daha günümüz bile dolmadı. şuan planlı sezeryanım var ama aynı şeyi ben daha önce yaşadım grubu ben kapatmıştım sanıyodum ki hep öyle hamile yaşıcam. hem herkesin doğurması,benim 41.hf ya sarkmam, hem insanların soruları benim üstümde baskı oluşturmuştu. Bebişler sağlıklıysa hareketler yerindeyse günlerini doldursunlar zaten, daha az yenidoğan sorunuyla uğraşmış olursunuz. Emmeleri giymeleri banyoları vs herbişeyleri daha kolay oluyor. Ben sezeryanınm 39. Hf da diye nasıl sevindim daha erken almasını istemiyodum çünkü ilk bebişte avantajını yaşamıştım bunun tabi sonradan anladım bunu olsun

Kızlar iyi geceler tek tek alıntı yapamadım saolun merak etmişsiniz biz iyiyiz sıpamla taburcu olmayı bekliyoruz sabaha çıkacağız inşallah
Yarın eve geçince doğum yapacak arkadaşları motive etmesi açısından ilk fırsatta hikayemizi yazacağım
Buraya yazdığım hayali doğum hikayesine yakın bir doğumum oldu biraz tahminimden uzun sürdü ama değdi herşeye aslında belli de bana uzun geldi
Hep yazmışdım burada eşim panik olur bir de ben onunla uğraşırım diye ama süreci o kadar güzel yönettiki hep yanımızdaydı kordon bağını kesti benden sonra ten tene temas yaptı babayla mutlaka sürece dahil edin eşleri annemden çok daha fazlasıydı benim için bebek bakımı için de anne başka oluyor tabi
Bir gün önce eğitim almıştık kızım durdu durdu eğitimden bir gün sonra artık hazır dediler ve geldi
Doğuramadık daha diye üzülmeyin 39+5 de geldi kızım bir de doğum kilosu 3200 olur demişti dr 3620 doğdu
En kısa zamanda ayrıntıları paylaşacağım iyi geceler
Doğuran arkadaşlar hayırlı olsun hızlı hızlı bakabildim Sayfalara
Doğuracak arkadaşlar sabredin hiç ummadığınız anda geliyorlar ve dünyanız değişiyor mutlu sona odaklanın

Valla canim benim yanimda kv kaldi ama kalmasa daha iyiydi okadar cok korktu ki bebekle pek ilgilenemedi ilk altini alirken hemsire cagirdi sonrasini o almis ama bidakine bir baktim korkudan yavrumun poposunda kaka birakkis ebida ben ona alt aldirir miyim? Az kendime gelince bebegi hep ben giydirdim ben altini aldim pek faydasi dokunmadi yani esinle ustesinden gelebilirsiniz esim bile keske ben kalsaydim yaninda dedi

Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsünne güzel kalbine göre olmuş herşey

Bu yazdıklarınızın maalesef hepsi var. Acıbadem de çocuk alerji bölümü varmış direk ordan aldım randevu. En erken perşembe gününe vardı. Umarım geç olmaz. Bu arada ağız kenarında isilik sandığım kabarcıkların alerji kabarcığı olduğuna emin oldum son yaptığım okumalardan sonra. Şimdi ben anne halimle bu kadar bariz görebiliyorken, çocuk doktorunun görememiş yada ilgilenmemiş olmasına taktım. Çocuk doktorunu da değiştireceğim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum önerisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın.

Özele gitmen iyi oldu benim dediğim genelde devlette öyle illaki çocuk dr u sevk edecek ve benim çocuk dr uda anlamamıştı alerji olduğunu. Gaz damlası kullan diye tutturmuştu. Ben ısrar etmiştim alerji konusunda emindim. Sen anne halinle bariz görüyosun ya işte bu tam olarak anne olduğun için gözünü üstünden çekmediğin için görebiliyosun ne olduğunu. Ben oğlumun alerjisini Murat Çapanoğlu diye bir çocuk alerji uzmanı varrdı şimdi medikal park ta mersin de, onla takip ettim, o zaman başka ilde fakültedeydi.eğer gönlüne göre dr bulamazsan karar aşamasına kadar online görüşme yapabilirsin onla ne yapacağın konusunda. Şuan online görüşme yapıyor, online muayene randevusu alabilirsin tavsiye ederim. benim oğlumu Allah bin kere razı olsun doğru diyet programıyla o iyilelştrdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…