2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Sen ben bi de @Daffne mi kaldı bitek onun daha günü varmış gerçi biz daa ne kadar beklicez ya
Sanırım 3muz kaldı kalan varsada vakti vardır ekim bitmeden dogururuz insallah benik büyük ihtimal bugun belli olur kontrolde sendede hicbir belirti yok demi en son ne zaman gittin kontrole bebegin kac kilo büyüdüyse normal şansın azaliyor

Yok canim bana riske atmayalim 39a kadar bekleyelim dedi ondan sonra duruma göre karar veririz dedi ben kabul ettim belki bugun sezaryan tarihi alırım

Gözün aydin canim hayırlı olsun bebisin en kisa zamanda iyilesip hikayeni anlat bize insallah

Kızlar emzik veriyor musunuz bebişlere doktorum verebilirsin demişti öğleden sonra verdik bir problem olmadı bayada sevdi ama gece beni emmek istemedi annemlerde emzikten dolayı diyorlar evi yıktı resmen

Kızlar emzik veriyor musunuz bebişlere doktorum verebilirsin demişti öğleden sonra verdik bir problem olmadı bayada sevdi ama gece beni emmek istemedi annemlerde emzikten dolayı diyorlar evi yıktı resmen

Cnm birkac gun bende verdim sonra hastsne afislerindr gordum emziren anneler bebege emzik vermemelidir yaziyordu suan vermiyorum ama cok aramiyor zaten benimki

Arkadaşım Altunizade Acıbadem de Koray Bey e götürüyordu.çok da memnundu ben de onu düşünüyorum hatta.

En son geçen cuma gittim perşembeye kadar gelmezse sezeryan dedi. Kilosu 3450 ydi canım inşAllah çok büyümemiştir ve perşembeye kadar kendi gelir umutla bekliyorum hâlâ

Kızlar ya gerçi şuanda hamile olanlar pek kalmadı ama yine de sorayım yaşayan var mıydı acaba. Ellerim çok uyuşuyor bi iş yapamıyorum uyuyamıyorum kaç defa uykudan uyandım bilmiyorum. Sızlıyo resmen. Dr vitaminleri iç dedi ama decavit çok büyük ve midemi bulandırıyor bilsem içsem geçecek yine içmeye zorlarım kendimi ama onunla da geçmiyor. Neyden olabilir bu ellerde uyuşma, normal mi. Yaklaşık bi haftadır çok fazla

İnternetten baktım da canım hamilelikte karpal tünel sendromu olabiliyormuş. Hamilelikle birlikte geçiyormuş.

Peki doğumunız normal mi sezaryen miydi? Dikiş vs. Olursa kalkmak zor olur eşim de altını değiştirebilir mi diye düşünüyorum.

İşte malesef benim kv de aynı. Son doğumunun üstünden 30 yıl geçmiş ve hiçbişey hatırlamıyor ne sorsam hatırlamıyor ilk banyosunu vs. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Aslında iyi niyetli biri ama kadın 40 günlükken bakıcıya bırakmak zorunda kalmış zaten çocuklarını. Yani benim de başımın çaresine bişekilde bakmam lazım.

Iyi geceler kızlar tabi dogurdunuz bitti mide yanmalari uyuyamamalar acikmalar ohhh
Yine uyuyamıyoruz merak etme gerci bu gece uyudum emmeyince biberonla verdiğimizde 2 3 saat uyanmıyor o aralarda uyumusumyoksa bayılırdım Bi köşede artık

çok geçmiş olsun alerji çok zor inşallah değildir benim çocukları alerji için götürdüğüm Emin Özkaya Üsküdar da alerji kliniği açtı . Bir araştır istersen

Benim de uyuşuyor canım hatta geçen salata yaparken elimi doğuruyordum az kalsın parmak uçlarımı hiç hissetmiyorum ama az kaldı nasılsa idare ediyorum diyeyim

plesanta previalardan hayalindeki doğuma vardın ne mutlu

Süt sağma makinesi al bul biyerlerden.yeni dogan bebek dolu memeyi cekemez.arada sagman boşaltman lazım.pompa perişan eder.sagma makinesi cok pratik.ben sagiyodum.önce emziriyordum gücü bitince biberonla sagdigim sütü veriyordum.biraz kilo alip güclenince yavas yavas biberonu biraktı sadece emmişti.sonucta ikiside anne sütü.bebişde gücü yetmedigi icin emerken cabuk yoruluyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…