Sanırım 3muz kaldı kalan varsada vakti vardır ekim bitmeden dogururuz insallahSen ben bi de @Daffne mi kaldı bitek onun daha günü varmış gerçi biz daa ne kadar beklicez ya
Yok canim bana riske atmayalim 39a kadar bekleyelim dedi ondan sonra duruma göre karar veririz dedi ben kabul ettim belki bugun sezaryan tarihi alırımAyyy hadi hayırlısı inşallah.Valla benden tavsiye doktorun istersen sezeryana alalım..... gibi yaklaşımda bulunursa, benim gibi yok yok ben normal dururum beklerim gibi artistliklere hiç girme bence sal kendini akışa Ben Bi kere öyle bir artistlik yapmış bulundum şimdi kendisi kabul etmiyor sezeryanı Dr um.
Gözün aydin canim hayırlı olsun bebisin en kisa zamanda iyilesip hikayeni anlat bize insallahKızlar iyi geceler tek tek alıntı yapamadım saolun merak etmişsiniz biz iyiyiz sıpamla taburcu olmayı bekliyoruz sabaha çıkacağız inşallah
Yarın eve geçince doğum yapacak arkadaşları motive etmesi açısından ilk fırsatta hikayemizi yazacağım
Buraya yazdığım hayali doğum hikayesine yakın bir doğumum oldu biraz tahminimden uzun sürdü ama değdi herşeye aslında belli de bana uzun geldi
Hep yazmışdım burada eşim panik olur bir de ben onunla uğraşırım diye ama süreci o kadar güzel yönettiki hep yanımızdaydı kordon bağını kesti benden sonra ten tene temas yaptı babayla mutlaka sürece dahil edin eşleri annemden çok daha fazlasıydı benim için bebek bakımı için de anne başka oluyor tabi
Bir gün önce eğitim almıştık kızım durdu durdu eğitimden bir gün sonra artık hazır dediler ve geldi
Doğuramadık daha diye üzülmeyin 39+5 de geldi kızım bir de doğum kilosu 3200 olur demişti dr 3620 doğdu
En kısa zamanda ayrıntıları paylaşacağım iyi geceler
Doğuran arkadaşlar hayırlı olsun hızlı hızlı bakabildim Sayfalara
Doğuracak arkadaşlar sabredin hiç ummadığınız anda geliyorlar ve dünyanız değişiyor mutlu sona odaklanın
Perşembe gelmeden gelir insallah canim hayirlisiylaKızlar benim de perş kontrolüm var, bugun baya regli ağrısı gibi çektim. Allah dedim geliyor mu bu sefer ama hala yok
Kızlar emzik veriyor musunuz bebişlere doktorum verebilirsin demişti öğleden sonra verdik bir problem olmadı bayada sevdi ama gece beni emmek istemedi annemlerde emzikten dolayı diyorlar evi yıktı resmen
Arkadaşım Altunizade Acıbadem de Koray Bey e götürüyordu.çok da memnundu ben de onu düşünüyorum hatta.Bu yazdıklarınızın maalesef hepsi var. Acıbadem de çocuk alerji bölümü varmış direk ordan aldım randevu. En erken perşembe gününe vardı. Umarım geç olmaz. Bu arada ağız kenarında isilik sandığım kabarcıkların alerji kabarcığı olduğuna emin oldum son yaptığım okumalardan sonra. Şimdi ben anne halimle bu kadar bariz görebiliyorken, çocuk doktorunun görememiş yada ilgilenmemiş olmasına taktım. Çocuk doktorunu da değiştireceğim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum önerisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın.
En son geçen cuma gittim perşembeye kadar gelmezse sezeryan dedi. Kilosu 3450 ydi canım inşAllah çok büyümemiştir ve perşembeye kadar kendi gelir umutla bekliyorum hâlâSanırım 3muz kaldı kalan varsada vakti vardır ekim bitmeden dogururuz insallahbenik büyük ihtimal bugun belli olur kontrolde sendede hicbir belirti yok demi en son ne zaman gittin kontrole bebegin kac kilo büyüdüyse normal şansın azaliyor
İnternetten baktım da canım hamilelikte karpal tünel sendromu olabiliyormuş. Hamilelikle birlikte geçiyormuş.Kızlar ya gerçi şuanda hamile olanlar pek kalmadı ama yine de sorayım yaşayan var mıydı acaba. Ellerim çok uyuşuyorbi iş yapamıyorum uyuyamıyorum kaç defa uykudan uyandım bilmiyorum. Sızlıyo resmen. Dr vitaminleri iç dedi ama decavit çok büyük ve midemi bulandırıyor bilsem içsem geçecek yine içmeye zorlarım kendimi ama onunla da geçmiyor. Neyden olabilir bu ellerde uyuşma, normal mi. Yaklaşık bi haftadır çok fazla
Peki doğumunız normal mi sezaryen miydi? Dikiş vs. Olursa kalkmak zor olur eşim de altını değiştirebilir mi diye düşünüyorum.Amin sağolasınbence yaparsın bebek ilk gece çoğu vakit uyuyor onun dışında hemşireler gelip gidip götürüyorlar, geliyor emziriyorsun vs geçiyor zaman.
Devlette hiç kimse olmuyor yanında ilk doğumda tecrübe etmiştim. Tektim hiç kimseyede ihtiyacım olmadı şükür
Gözün aydın canımKızlar selam,
Herkes iyi mi ?
Doğumlar nasıl ? Kimler doğurdu? Bebekten fırsat olmuyormuş meğer :)
İşte malesef benim kv de aynı. Son doğumunun üstünden 30 yıl geçmiş ve hiçbişey hatırlamıyor ne sorsam hatırlamıyor ilk banyosunu vs. Nasıl yapıcam bilmiyorum. Aslında iyi niyetli biri ama kadın 40 günlükken bakıcıya bırakmak zorunda kalmış zaten çocuklarını. Yani benim de başımın çaresine bişekilde bakmam lazım.Valla canim benim yanimda kv kaldi ama kalmasa daha iyiydi okadar cok korktu ki bebekle pek ilgilenemedi ilk altini alirken hemsire cagirdi sonrasini o almis ama bidakine bir baktim korkudan yavrumun poposunda kaka birakkis ebida ben ona alt aldirir miyim? Az kendime gelince bebegi hep ben giydirdim ben altini aldim pek faydasi dokunmadi yani esinle ustesinden gelebilirsiniz esim bile keske ben kalsaydim yaninda dedi
Yine uyuyamıyoruz merak etme gerci bu gece uyudum emmeyince biberonla verdiğimizde 2 3 saat uyanmıyor o aralarda uyumusumyoksa bayılırdım Bi köşede artıkIyi geceler kızlar tabi dogurdunuz bitti mide yanmalari uyuyamamalar acikmalar ohhh
Bu yazdıklarınızın maalesef hepsi var. Acıbadem de çocuk alerji bölümü varmış direk ordan aldım randevu. En erken perşembe gününe vardı. Umarım geç olmaz. Bu arada ağız kenarında isilik sandığım kabarcıkların alerji kabarcığı olduğuna emin oldum son yaptığım okumalardan sonra. Şimdi ben anne halimle bu kadar bariz görebiliyorken, çocuk doktorunun görememiş yada ilgilenmemiş olmasına taktım. Çocuk doktorunu da değiştireceğim. İstanbul anadolu yakasında oturuyorum önerisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın.
Benim de uyuşuyor canım hatta geçen salata yaparken elimi doğuruyordum az kalsınKızlar ya gerçi şuanda hamile olanlar pek kalmadı ama yine de sorayım yaşayan var mıydı acaba. Ellerim çok uyuşuyorbi iş yapamıyorum uyuyamıyorum kaç defa uykudan uyandım bilmiyorum. Sızlıyo resmen. Dr vitaminleri iç dedi ama decavit çok büyük ve midemi bulandırıyor bilsem içsem geçecek yine içmeye zorlarım kendimi ama onunla da geçmiyor. Neyden olabilir bu ellerde uyuşma, normal mi. Yaklaşık bi haftadır çok fazla
Kızlar iyi geceler tek tek alıntı yapamadım saolun merak etmişsiniz biz iyiyiz sıpamla taburcu olmayı bekliyoruz sabaha çıkacağız inşallah
Yarın eve geçince doğum yapacak arkadaşları motive etmesi açısından ilk fırsatta hikayemizi yazacağım
Buraya yazdığım hayali doğum hikayesine yakın bir doğumum oldu biraz tahminimden uzun sürdü ama değdi herşeye aslında belli de bana uzun geldi
Hep yazmışdım burada eşim panik olur bir de ben onunla uğraşırım diye ama süreci o kadar güzel yönettiki hep yanımızdaydı kordon bağını kesti benden sonra ten tene temas yaptı babayla mutlaka sürece dahil edin eşleri annemden çok daha fazlasıydı benim için bebek bakımı için de anne başka oluyor tabi
Bir gün önce eğitim almıştık kızım durdu durdu eğitimden bir gün sonra artık hazır dediler ve geldi
Doğuramadık daha diye üzülmeyin 39+5 de geldi kızım bir de doğum kilosu 3200 olur demişti dr 3620 doğdu
En kısa zamanda ayrıntıları paylaşacağım iyi geceler
Doğuran arkadaşlar hayırlı olsun hızlı hızlı bakabildim Sayfalara
Doğuracak arkadaşlar sabredin hiç ummadığınız anda geliyorlar ve dünyanız değişiyor mutlu sona odaklanın
Süt sağma makinesi al bul biyerlerden.yeni dogan bebek dolu memeyi cekemez.arada sagman boşaltman lazım.pompa perişan eder.sagma makinesi cok pratik.ben sagiyodum.önce emziriyordum gücü bitince biberonla sagdigim sütü veriyordum.biraz kilo alip güclenince yavas yavas biberonu biraktı sadece emmişti.sonucta ikiside anne sütü.bebişde gücü yetmedigi icin emerken cabuk yoruluyordu.sabah sabah memeler şişti süt var okey ama bu kadarı fazla değilmi napıcam ben yaaa normal pompayla boşaltamıyorum ateşim çikmaya başladı acele nasıl boşaltayım bunları kızlar akil verin bihastane tipimi bulsam bi yerden
Evime de çok yakın, çok teşekkür ederim mutlaka araştıracağımArkadaşım Altunizade Acıbadem de Koray Bey e götürüyordu.çok da memnundu ben de onu düşünüyorum hatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?