2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Geçmiş olsun. Allah bir daha yaşatmasın, en kisa zamanda saglikli bir evlat nasip etsin sana. Parcaları gordukce mahvolur uzulur insan tabi ama gelmesi iyi en azından rahim temizlenmiş olacak sonrasinda operasyon geçirmektense. Allah sabır versin arkadasım. Atlatacaksın inşalah hayirlisiyla, yine olur, daha saglikli olur.

Yaaa işte ben de sonuçta ilaç diye kullanmak istemiyorum ama okulda çok kötü oluyorum. Senin az kalmış neyseki biraz daha dişini sık 2 hafta sonra geçecek inşAllah
Bende 7. 8.haftada kullanmak zorunda kaldım..prilam dr kullandım..inşallah gececek cnm..3 kilo verdim, ilk doğumumdada 5 vermiştim..12 den sonra hersey çok güzel olucak

Kızlar çok şükür bugün 7+3te çok şükür bebeği de gördük kalp atışını da duyduk. Çok korkuyordum boş gebelikten. İnşaallah Rabbim hepimize hayırlı haberler duyursun :)
Yanlış hatirlamiyorsam 8 ocakti sizin sat degil mi? Benim de 7 ocak ve kalp atisi gorunuyor ama sesi gelmiyor benimkinin. Cok sevindim siz de baya moral bozuklugu yasamistiniz Allah ne büyük hic bir zaman umut kesilmiyor. Saglikla devam eder insallah gebeliginiz. Crl kaç cikti peki neden gorunmemis bu gune kadar bir sey dedi mi doktorunuz?

Sen ne zaman gideceksin

İnşallah süreç sizin için en hayırlısı olacak şekilde ilerler. Hayat ne kadar enteresan aslında değil mi? Siz içinizi ferah tutmaya çalışın

Şu yazdığımıda okudun mu acaba yarın doktora gideceğim karar verilecek kalp atışı zaten yavaş bebeğin . Kanama parçalanma şeklinde. Ya anlamıyorum tam anlamıyla konuyu okuyup anlamadan nasıl bu şekilde yorum yapabiliyorsun. Ay lütfen tam anlamıyla konuya hakim olmadan okuyup anlamadığınız tek bir yorumda okuduklarınızla yorum yapmayın.

Son düzenleme:
Sağol canım amin inşallah

Hayırlı olsun cnm Allah tamamına erdirsin. Benimde bugün yine kırmızı kanamam oldu 9 martta ki kontrole bugün gittik iğne verdi tekrar şimdilik kesildi çok şükür Allah yardımcımız olsun. Birde bu yetmez gibi kaşıntı var vajinada elma sirkesiyle yıkıyorum ama Baska ne yapabilirim

Geçmiş olsun, girmisken doktora sorsaydin, sirkeli su ile yıkamak yapılabilecek şeylerden biri. Bu dönemde ilaç kullanılabilir mi mantar için bilemiyorum

Geçmiş olsun, girmisken doktora sorsaydin, sirkeli su ile yıkamak yapılabilecek şeylerden biri. Bu dönemde ilaç kullanılabilir mi mantar için bilemiyorum
Otelaşla unuttum gitti artık haftaya pazartesi gittiği de soracağım geçmezse cildiyeye bile gidebilirim

Otelaşla unuttum gitti artık haftaya pazartesi gittiği de soracağım geçmezse cildiyeye bile gidebilirim
Canim sırkeli su rahmin doğal kurunma yapisini bozuyor diye biliyorum bunun gibi bir cok şey sonra rahim kendini savunamiyor dengesini bozuyor ve mikrop kapmaya elverişli oluyor sor istersen doktora yada nette araştir ben oyle biliyorum

Rabbim hayırlısını versin ne olur biri son bulsun deme hayırlısı ne ise o olsun de bn çok korluyorum Rabbimin gücüne gider diye.. sağlıklı olanın hangisi olduğunu da bilemezsin ki daha çok minik. Rabbim en güzelini nasip etsn inşallah

Canım kaşıntı icin doktor bana travazol diye bir krem verdi ve kaşıntım azaldı .keşke doktora söyleseydiniz

Travazol kullanabilirsin , lokal birşey olduğu için dr da veriyor

adı üzerinde yorum illa satırı satırına , kelimesi kelimesine mi yapılmadı . Ben yazdıklarının üst tarafına yorum yapmak istedim .
yorum da karşı tarafın istediği gibi mi olmalı ,benim düşüncem bu yönde , bu kadar yazdım . Ayrıca burada yapılan yorumlar sadece konu sahibine ait değil burası açık bir platform kim bilir kaç kişi girip sadece okuyup çıkıyor. Ve belki de bu durumun benzerini yaşıyor onlara da bir fikir oluyor . Zor bir durum yaşıyorsunuz ama kaba ve kırıcı olmayı gerektirmez. burada sadece siz zor durumda değilsiniz . Başka yazdığınız mesaja da cevap vermeyeceğim . Kendinizle ilgilenin lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…