2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet ben dedim kendiliginden dusmesi taraftariyim diye. Her doktor kendiliginden dusmesi taraftarı. Ben degil sadece. Rh uyusmazligi olup olmadigini da bilir heralde kisinin kendisi. Burada kimse kendi basina is yapmiyor herkes doktor kontrolünde. Bırakın da herkes kendi kararini versin mudahale etmeye ya da kararlarimizla dalga gecmeye hakkiniz yok. Kimse cahil degil. Huzurlu bir ortam vardi burada ve siz mahvettiniz. Bir daha asla cevap verip de bozmayacagim bu guzel ortamı.

mesajı yanlış tarafa çekenler bozdu ortamı . Hala dalga diyerek art niyetinizi gösteriyorsunuz . Dalga geçilecek bir konu değil siz o tarafa çekmeye çalışıyorsunuz .

Evet dalga geçtim çünkü doktorum bana öyle birşey olmadığını söyledi tamam mı. Yoruma açığız diye her saçmalığa tepkisiz kalmak zorunda değiliz ifade özgürlüğü denen birşey var ama bu burdaki bir çok kişiyi etkiliyorsa (bende içinde) sorunu kendinizde arayın zira yaptığınız yorumlar bir beni rahatsız etmiyor gördüğüm kadarıyla. Gelip burda aynı şeyleri bende yaşadım ama teknolojiden faydalanın blablabla insanların yarasına tuz basmaktan başka birşey değil! Tehlikeli bir durum olsa sizden önce doktorları yönlendirir diye düşünüyorum ayrıca ben kimseye evde düşmesini bekle diye yorum yapmadım çünkü bekle ya da bekleme demek benim haddime değil doktorlar varken bilmem anlatabildim mi.

Yok yok bisey olmaz kaldigimiz yerden devam bir dahaki kontrole ne zaman gidiceksin simdi oralarda nasil oluyor ?

İnşallah ... Vallahi canım bir sürü kan tahlili verdi yapilacak 2 hafta sonra tekrar gel sonuçlarla birlikte dedi aynı zamanda da kesin olarak tekrar bir ölçüm yapacak döllenme gününü net belirlemek için

İnşallah ... Vallahi canım bir sürü kan tahlili verdi yapilacak 2 hafta sonra tekrar gel sonuçlarla birlikte dedi aynı zamanda da kesin olarak tekrar bir ölçüm yapacak döllenme gününü net belirlemek için
Hmm evet ilk haftalarda zaten kalp atisina gore de boyuna gore de bisey soylemek cok yanlismis ancak 10.haftadan sonra netlesiyormus. Allah sabir versin hepimize beklemek cok zor hayirli haberler almayi nasip etsin Allah hepimize

Hmm evet ilk haftalarda zaten kalp atisina gore de boyuna gore de bisey soylemek cok yanlismis ancak 10.haftadan sonra netlesiyormus. Allah sabir versin hepimize beklemek cok zor hayirli haberler almayi nasip etsin Allah hepimize

Evet öyleymiş canım, Amin hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah sen nasılsın?

EVET sat 8 ocak :) bebek bile görünmüyordu kesenin içinde. Dün akşam biraz kahverengi lekelenmem oldu. Aslında normal olduğunu okumuştum ama yine de ne olur olmaz doktora gittim. Farklı bi doktordu. Doktor beni yatırdı. Bişey sormadan direk sesi açtı. Ben de şok oldum. :) Dediğiniz gibi çok stresli ve gergindim. İlk hamileliğim olduğu için tecrübesizlik de var tabi. Bişey soramadım heyecanla. Daha önce 10 gün kadar geriden çıkmıştı crl. Şimdi tam 7 haftalık göründü. Sadece 3 gün geriden geliyor. Allahın izniyle o da toparlanır diye inanıyorum :) Dediğim gibi Rabbim herkese hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin :)

Sağol cnm 9 unda randevum var o zaman gideceğim buyuk ihtimalle simdi yatıyorum fazla kalkmak istemiyorum

Evet öyleymiş canım, Amin hepimiz hayırlı haberler alalım inşallah sen nasılsın?
Ben iyiyim Allaha sukur agrilarim kesildi ama ayaga kalkinca belime vuruyor hafif hafif. Persembe gunu devlet hastanesine gidicem ama yarin ozeldeki doktorumu bi ziyaret edicem cunku devlette ultrason goruntusunde gorulen kalp atisinin sesinin duyulmamasi tedirgin etti beni.

Demek ki sonradan yakaliyor gununu masallah cok sevindim adiniza :) saglikla devam etsin insallah

ne güzel bir haber çok sevindim sizin için derin bir oh çekmişsinizdir

Şu güzel ortamı da mahvettiler ya pes ! Birbirimize destek olmak yerine köstek olan ilk hamile grubu olarak kk'da tarihe geçeceğiz. Bravo
Canım noluyor ya hep takip ettiğim sayfayı okumak bile istemedim içim sıkıldı neden böyle insanlar zaten zor zamanlar geçiriyoruz bide böyle güzel bir platformda şu mesajlardan dolayı utandım

Selam kızlar.Göğüslerim öyle bi şişki sanki yarın doğurucamda emziricem el süremiyorum.Onun dışında kabızlığa hala çare bulabilmiş değilim.Çarşamba devletteki doktorumda randevum var napıyor bakalım kereta Ne bilim oğlanmış gibi hissediyorum kız istememe rağmen varmı sizdede cinsiyet tahminleri.

Hele sabah kalkınca ve aksamları öyle sis oluyor ki tasiyamiyorum sanki Kabızlık yok bende Allah'a şükür. Zeytinyağı ve sebze tüketimini arttırıp, ekmek vs kesmek iyi gelebilir kabızlık için. Günde 3-5 muz yememe rağmen herhangi bir sorunum yok. Ama hiç unlu tahıllı birşey yemiyorum. Yumurta, et, balık, sebze , yesillik, kuruyemiş, tahin ve meyve yediklerin. Cinsiyet konusunda hiçbir fikrim yok, ben şu an tek mi ikiz mi, gelişmesi normal devam ediyor mu acaba kafasındayim. Haftaya cumartesi bir gelse de muayene olsam diye sabirsizlaniyorum

hamile olduğunu hissediyorsundur bende arada aşırı halsizlik bazende baş dönmesi harici hiçbir belirti yok. Daha hiçbir ölçümüm olmadığı için cinsiyet bile düşünemiyorum sağlıklı olması şuan ki düşüncem ❤ Diğer hamileliklerin ile aynı mı geçiyor probiyotik tüketmeyi dene kabızlığın için

Ramzi metodu diye bir sey var bebegin kesedeki vajinal ya da karindan fotosuna gore yorumlaniyor. Ben baktim erkek gozukuyor :) %85 dogruluk payi varmis ornek olarak atayim kendiminkini. Vajinal usg ile cekilmis bir foto ve kesede sağa yerlesmis. Bu aslinda solda oldugu anlamina geliyormus. Solda olanlar da erkek oluyormus.

Eklentiler

• 20200221_204253.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 68
Canım çok geçmiş olsun sirkeyi doktoruna sordun mu vajinal ph ı bozabildiiği için belki daha da arttırabilir mi ki bilemedim? Bi danış istersen uygun bi krem önerebilir. Sen su ile yıkayıp güzelce durula nemli bırakma asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…