Sorma ya cok zor günler allah sabir versin hepsinin ailesineHele son dönemde olanlar zaten içler acısı...kaldı ki haksızlığa uğrama senaryoları en hassas noktamdır.Allahtan dizi alışkanlığım tv saatlerim hiç yok
Kızlar dün 6+5 te gittim bebeğin boyutu 3 mm doktor da biraz küçük dedi. Dünden beri onu düşünüyorum neden küçük acaba neden olabilir. Kalp atımı düzgün mü sağlıklı mı dedim doktor evet dedi bi sıkıntı yok dedi ama bişe yiyemediğimden mi ben minyonum ondan mı yoksa geç döllenme (çünkü her ay yumurtlama günlerinde akıntıyı görürüm geçen ay görmedim) ondan mı ? Sizce neden olabilir ve bu sıkıntı olur mu bunu veya buna benzer bişe yaşayan var mı?
Okudum çok etkilendim ne diyeceğimi bilemedim.Hem tüp bebek sonrasında böyle birşey Allahın takdiri işte.kaderden ileri geçilmiyor. Buda sizin sınavınız sanırım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en hayırlısı en güzeli neyse sizin için onu nasip etsin.Kizlar nasilsiniz sayfalari cok takip edemiyorum malum bir kizim var ilk gebelik gibi takip edemiyorum buralari.
Persembe aksami doktora gittik şoku yeni atlatiyorum 2 kese 2 bebek
Birisi 8hafta2 gun kesesi normal bebek haftasiyla uyumlu sat a gore
Digeri 7hafta1 gun kucuk kese kucuk bebek kenarda kosede ..
Simdi diyeceksiniz ki sevinmelisin ama rahmim ikiz gebeligi tasiyabilecek durumda degil malesef. Dogustan tek tup tek yumurtalik ve yarim bir rahme sahibim. Kizimi doktorumun cok ugraslariyla 38 hafta 5 gunde kucagima aldim ama son 2 ayim hep erken dogum tehtidi ilaclar igneler ve istirahatler ile gecti. Doktorum da ikiz dogurmamin mumkun olmadigini soyledi.
Kaybolan ikiz sendromu olabilirmis. Muhtemelen geriden gelen bir sure sonra kalbi duracak ve kaybolacak dedi doktorum umarim oyle olur cunku aksi halde 12. Haftada birisini sonlandirmak zorunda kalabilirim Rabbim bu karari bana birakmasin. Allah herkese tasiyabilecegi yuku versin.
Benim kizim tup bebekti yillarca hamile kalamamak nedir cok iyi bilirim onca tedavi ilac igne zor bir dogum. Kizim 4 yasina gelince olursa diye akisina birakmak istedik tek tupum tek yumurtaligim saglikli. Rabbim 2 yilin sonunda tam olmuyor derken bana dogal kendiliginden gebelik nasip etti nasil bir sukur sebebi anlatamam size ama bu durum cok zorherkes , zamaninda ben de tek bir kalp atisi icin herseyini verebilecekken simdi birisinin kalbi dursun diye beklemek
Rahat olmaya calisiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.
merhaba benm de oglum 2016 şubat dogumlu nasipse buda 22 ekim olucak :)merwee06 hangi ayda doğdu kızınız? Benim kuzum da 2016 doğumlu.ben de sahalara geri döneyim bari dedim:)2016 da gruplar daha yoğundu sanki.belki ilerledikçe bu dönem de böyle olur:))
Tuzlu şeyler istiyo insanın canı. Benim de öyleAh ben alıyorum o kokuyu kafayı yiyicem ama bana dolap dışında da herşey kokuyor. Yıllardır aynı marka beyaz peyniri yeriz o bile kokuyor bozuk dedim. Eşim baktı değil diyorHerşeyden tiksiniyorum, hiç bişey yemek istemiyorum. Ağzımda hiç geçmeyen iğrenç bir tat. Tek iğrenmeden yiyebildiğim şey patates cipsi Bunu biri daha yazmış çok faydalıymış gibi canım sadece cips istiyor. Umarım hep beraber çabuk atlatırız şu dönemi
Ben minyonum ama eşim uzun bana mı çekecek acabaaÇ
gelişimi için iyi dediyse dr bence küçük olmasını takma . Sen kendinde diyorsun bende misyonum diye genetik faktörler çok önemli . Tamam minyon insandan uzun boylu çocuk olabiliyor ama nadir baskın olan genetik . Bebeğinde senin gibi kibar yapılı olacaktır
30 ocak doğumlu kızımmerwee06 hangi ayda doğdu kızınız? Benim kuzum da 2016 doğumlu.ben de sahalara geri döneyim bari dedim:)2016 da gruplar daha yoğundu sanki.belki ilerledikçe bu dönem de böyle olur:))
Sagol canim oyle zor ki once yillarca yoklugu ile sinandim simdide varliginin 2 tane olmasiyla. Allaha sigindim hakkimda hayirlisinu nasip etsin diye her gece sua ediyorum. Biz sadece kizimiza bir kardes istemistikOkudum çok etkilendim ne diyeceğimi bilemedim.Hem tüp bebek sonrasında böyle birşey Allahın takdiri işte.kaderden ileri geçilmiyor. Buda sizin sınavınız sanırım Rabbim yar ve yardımcınız olsun inşallah en hayırlısı en güzeli neyse sizin için onu nasip etsin.
Insallah canim.ercelf kendini sıkma olumsuzda düşünme çok zor durum ama rabbim gerçekten kolaylığını veriyor . İkinci çocuklarda bazı şeyler oluyor ki gerçekten Allah kolaylığını veriyormuş diyorsun .
ikinci hamileliğimde yaşadığım şehirde değilde başka bir şehirde Yüksek lisansımı yapıyordum . Her hafta elimde bir çocuk ile git gel yaptım hamilelik sonuna kadar . hamileliğim iyi de geçmiyordu çok kusuyordum min üç gün Kusmaktan birşey yiyemediğim oluyordu. Gidip kendime serum taktırıp devam ediyordum ama şükür evladım sağlıklı sapasağlam kucağıma aldım . Belki senin durumun ile kıyaslanmaz ama senin içinde hamileliğinde kolaylıklar olur
Ben de tam olarak bomba gibiyim goguslerim ozellikle ruh halim de oyle aglamakli hep gergin agresif duygusal karisik. Midem cok hassas kusma uok ama kokulara karsi asiri duyarlilik.. haricinde kimseyi takmiyorumEkim anneleri nasılsınız? Benim gibi her şeye gözleri dolan var mi? Çabuk sinirlenen...kendimi tutayım birşey söylemeyeyim derken sinirden gözlerim doluyor:) bugün çok yorucuydu duygusal anlamda.kızımda da ilk ay adet olamamanın verdiği etkiyle bomba gibiydim hatırladığım...var mu böyle şeyler sizde de? Vücudum alışınca 2.aydan sonra geçiyor:)
Bende beklemedeyim şuan canım bakalım Salı günü ne diyecekBanada gecen yil ayni seyi soylediler bekledim dusene kadar 10.haftamda kendiliginden dustu 2 hafta kadar kanama surdu agri vs olmadi kontrole gittim sonra temizlendigini soylediler
Canım bende çekiniyorum bulantı haplarından...hepsi aynı medpamidi de biliyorum...iki doktor kullanabilirsin hiç bir sakıncası yok dedi...bi tane doktorda mecbur kalmadıkça çok fazla almasan daha iyi olur dedi...ben bir kutu bitirdim..yani 30 tane içtim..şimdi kusuyorum içmiyorum..geçmesini bekliyorum..Kızlar aranızda metpamid bulantı hapı kullanan var mı. Geçen hafta bulantılardan dolayı yazdı doktor ama acaba bebeğe bi zararı var mı. Doktor günde 1 taneden fazla kullanma dedi. Okulda kullanıyorum mecburen. Bugün okul yok diye kullanmadım ama çok kötü oldum kusa kusa mahvoldum. Bu ilacın bi zararı var mı acaba bilen var mı
Kusura bakmayın, üslubunuzdan dolayı size cevap yazmak istemiyorum iyi akşamlar.Burası paylaşım alanı farkındaysan. Biraz farklı konulara bakarsan eğer daha farklı Fotoğraflarla karşılaşabilirsiniz. Zaten ufak boyutta attım bakmak istemeyen bakmaz. Sende açıp bakmasaydın yani. İnsan kendini o kadar çaresiz hissediyor ki dilerim rabbimden kimse yaşamaz benim yaşadığımı. Saha önce yaşayanlar fikir versin diye paylaştım. Yanş senin fotoğrafa bakıp yorum yapman için paylaşmadım. Tuvalet fotoğrafı atanlar gördüm bu forumda. Tekrar söylüyorum milletin gözüne sokmamak için fotoğrafı ufak boyutta paylaştım bakmak istemeyen açıp bakmaz bu kadar basit açıklamasınıda başında yazdım
Çok teşekkür ederim canım. Sabah kalp atışını duyduğum bebeğimin şimdi kanamayla düştüğüne şahit oluyorum. İçim acıyor. Yarın tekrar doktora gideceğimÇok çok üzüldüm. Çok geçmiş olsunbize haber yaz lütfen yine son durumunla alakalı
Amşn canım benim. Ne güzel ne içten dua etmişsiniz hepinizde. Teşekkür ederim. Rabbim sizlere sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. Sağlıklı sıhhatli bir şekilde inşallahÜzüldüm Allah diğer evladına ömür versin. Yine olur inşallah sağlıksızdı belkide vücut ondan atıyor. Doğal yoldan oluyor en azından maşallah. Allah yine nasip etsin sağlıklısını
YaaaCanım bende çekiniyorum bulantı haplarından...hepsi aynı medpamidi de biliyorum...iki doktor kullanabilirsin hiç bir sakıncası yok dedi...bi tane doktorda mecbur kalmadıkça çok fazla almasan daha iyi olur dedi...ben bir kutu bitirdim..yani 30 tane içtim..şimdi kusuyorum içmiyorum..geçmesini bekliyorum..
Teşekkür ederim canım. Evet baya araştırdım forumda arkadaşlarla tanıştık sağolsun beni aydınlattılar bu konu hakkında. Allah’ın izniyle olur inşallah tekrar. Yaşayan bilir derler ya . Şu kanama olayı o kadar ağırmışki bir anne için afedersiniz parçalar geliyor onları gördükçe içim parçalanıyor. Çok zor rabbim yaşatmasınBöyle durumlarda teselli olmaz ama tüplerinizin açık olması bile o kadar büyük bir nimet ki yine hamile kalırsınız, sağlıkla da kucağınıza alırsınız. Benim iki tüpüm de kapalı malesef senelerce uğraşmak zorunda kaldım, haşimoto olduğunuzu öğrenmenize vesile olmuş bu durum. Allah yardımcınız olsun
Haşimoto gebe kalmanıza engel değil endişelenmeyin, bende de var kontrol altında tutulduğu sürece sorun yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?