Hepimiz aynıyız demekki normal süreç. Kolonya beni önce ferahlatıyor sonra cokcok kötü bir kokuya dönüşmüş gibi hissediyorum
Canım bende haşimato hastalığı olduğunu öğrendim bu gebelik ile birlikte. Buda ilk haftalar bebek için çok önemliymiş. Tsh hormonu 45 e fırlamıştı. Normalde olması gereken değer 2,5 Muş. Doktorlar hemen tedaviye başladı fakat dün kesenin gelişmediğini bugünde kalp atışının olması gerekenden yavaş olduğunu öğrendim. Bana gebeliği sonlandırmam yönünde başından beri ısrarcı davrandı doktorlar kabul ermedim. Bebekte zeka geriliği olur dendi. Gidecekse kendiliğinden gitsin diye dua ettim hep kanamam başladı. Bekliyorum şuan. Salı tekrar gideceğim bakalım hayırlısı artık.
Evet..kızım var 4 yaşına geldiBencede çok güzelsizin ikinci gebelik mi
Evet ben özellikle sabah uyandıgım da yaşıyorum.Dalin bebe kolonyası kullanıyorum ben. Kokusu güzel geliyo.
Benim midem ekşiyo sürekli. Sizde de var mı?
Ben 8.haftadayım cnmSanırım 3. Ay dan sonra geçmeye başlarSabretmemiz lazım.kaç haftalık gebeliğin canım.ben 6. Haftaya girdim dün başladı mide bulantım ve koku duyarlılığı
Bende tiksinme mide bulantısı var öğütme yok şükür gaz ve kabızlık ta yok ne yiyorum ki gerci nasıl olsunBende de agır parfüm kokularına hassasiyet olmustu onun dısında iştahım acıldı sürekli mutfaktayım heralde sadece et kokusu kötü geliyo onu normalde de sevmezdim bide midemde yemekten sonra tas oturmus gibi oluyorum eger erimeden sindirmeden yatarsam rahatsz ediyo aşırı sonrada öğürmeye ceviriyo ufak tefek gaz sancısı dısında Bi sorunum yok şükür
Yaaa maşallah Allah bagıslasın. Aynen bende o zamanların heyecanında beraber yasayacagımız için seviniyorum. Hep güzel anılarımız olması dliegiyleEvet..kızım var 4 yaşına geldi ☺ O zamanlar 2016 annesiydim,,buraları okuya okuya doğuma gittimbirbir arkadaşlar doğuma gidiyodu, sonra bigün senin günün oluyo
İnşallah hep birlikte sağlıkla yaşarız o süreçleriBurda olup herşeyi birlikte yaşamak çok güzel yaa ☺ Şimdi mide bulantıları, lekelemeler, sonra ikili test sonuçları derken cinsiyetler9 ay çok güzel geçiyo kızlar, ben 2016 ocak annesi grubunda da vardım ordan biliyorum
Ayy ne güzelEvet..kızım var 4 yaşına geldi ☺ O zamanlar 2016 annesiydim,,buraları okuya okuya doğuma gittimbirbir arkadaşlar doğuma gidiyodu, sonra bigün senin günün oluyo
Allah sabır versin cnm hakkında hayırlısı olur inşallah herşeyde vardır bi hayır ama üzülme yine olur inşallahCanım bende haşimato hastalığı olduğunu öğrendim bu gebelik ile birlikte. Buda ilk haftalar bebek için çok önemliymiş. Tsh hormonu 45 e fırlamıştı. Normalde olması gereken değer 2,5 Muş. Doktorlar hemen tedaviye başladı fakat dün kesenin gelişmediğini bugünde kalp atışının olması gerekenden yavaş olduğunu öğrendim. Bana gebeliği sonlandırmam yönünde başından beri ısrarcı davrandı doktorlar kabul ermedim. Bebekte zeka geriliği olur dendi. Gidecekse kendiliğinden gitsin diye dua ettim hep kanamam başladı. Bekliyorum şuan. Salı tekrar gideceğim bakalım hayırlısı artık.
Ben ben kasık değilde karın ağrısı var daha çokKizlar aranizda benim gibi kasik ağrisi ceken var mi bebeğin olduğuolduğu bolgede
Bn kokuya karşı çok hassasım nornalde de az önce anneme bulaşk makinan kokuyo diorum :)) yapıcak biley yokKızlar buzdolabının kapağını acınca bir koku geliyor buz dolabı kokusu eşim kokmuyor diyor bugün annemlerdeyim onun dolaptanda koku geliyor, aynı koku annemde sacmalama daha dün temizledim sen hassas oldugundan alıyorsun demekki koku yok diyor benden baskası almıyor kokuyu.Dolabı acınca burnumu kapatıyorum.Bu kokuyu alan varmı Baska birde nasıl cözüm bulabilirim bilen varmı ya
Allah yardim etsin cok zor bir durum üzülme ne olur rabbim sana hayirli bir kapi açsin inşallahKizlar nasilsiniz sayfalari cok takip edemiyorum malum bir kizim var ilk gebelik gibi takip edemiyorum buralari.
Persembe aksami doktora gittik şoku yeni atlatiyorum 2 kese 2 bebek
Birisi 8hafta2 gun kesesi normal bebek haftasiyla uyumlu sat a gore
Digeri 7hafta1 gun kucuk kese kucuk bebek kenarda kosede ..
Simdi diyeceksiniz ki sevinmelisin ama rahmim ikiz gebeligi tasiyabilecek durumda degil malesef. Dogustan tek tup tek yumurtalik ve yarim bir rahme sahibim. Kizimi doktorumun cok ugraslariyla 38 hafta 5 gunde kucagima aldim ama son 2 ayim hep erken dogum tehtidi ilaclar igneler ve istirahatler ile gecti. Doktorum da ikiz dogurmamin mumkun olmadigini soyledi.
Kaybolan ikiz sendromu olabilirmis. Muhtemelen geriden gelen bir sure sonra kalbi duracak ve kaybolacak dedi doktorum umarim oyle olur cunku aksi halde 12. Haftada birisini sonlandirmak zorunda kalabilirim Rabbim bu karari bana birakmasin. Allah herkese tasiyabilecegi yuku versin.
Benim kizim tup bebekti yillarca hamile kalamamak nedir cok iyi bilirim onca tedavi ilac igne zor bir dogum. Kizim 4 yasina gelince olursa diye akisina birakmak istedik tek tupum tek yumurtaligim saglikli. Rabbim 2 yilin sonunda tam olmuyor derken bana dogal kendiliginden gebelik nasip etti nasil bir sukur sebebi anlatamam size ama bu durum cok zorherkes , zamaninda ben de tek bir kalp atisi icin herseyini verebilecekken simdi birisinin kalbi dursun diye beklemek
Rahat olmaya calisiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.
Benimde tek tüp ama iki yumurtalik var şukur kaldim hamile rabbim cok buyukKizlar nasilsiniz sayfalari cok takip edemiyorum malum bir kizim var ilk gebelik gibi takip edemiyorum buralari.
Persembe aksami doktora gittik şoku yeni atlatiyorum 2 kese 2 bebek
Birisi 8hafta2 gun kesesi normal bebek haftasiyla uyumlu sat a gore
Digeri 7hafta1 gun kucuk kese kucuk bebek kenarda kosede ..
Simdi diyeceksiniz ki sevinmelisin ama rahmim ikiz gebeligi tasiyabilecek durumda degil malesef. Dogustan tek tup tek yumurtalik ve yarim bir rahme sahibim. Kizimi doktorumun cok ugraslariyla 38 hafta 5 gunde kucagima aldim ama son 2 ayim hep erken dogum tehtidi ilaclar igneler ve istirahatler ile gecti. Doktorum da ikiz dogurmamin mumkun olmadigini soyledi.
Kaybolan ikiz sendromu olabilirmis. Muhtemelen geriden gelen bir sure sonra kalbi duracak ve kaybolacak dedi doktorum umarim oyle olur cunku aksi halde 12. Haftada birisini sonlandirmak zorunda kalabilirim Rabbim bu karari bana birakmasin. Allah herkese tasiyabilecegi yuku versin.
Benim kizim tup bebekti yillarca hamile kalamamak nedir cok iyi bilirim onca tedavi ilac igne zor bir dogum. Kizim 4 yasina gelince olursa diye akisina birakmak istedik tek tupum tek yumurtaligim saglikli. Rabbim 2 yilin sonunda tam olmuyor derken bana dogal kendiliginden gebelik nasip etti nasil bir sukur sebebi anlatamam size ama bu durum cok zorherkes , zamaninda ben de tek bir kalp atisi icin herseyini verebilecekken simdi birisinin kalbi dursun diye beklemek
Rahat olmaya calisiyorum Allah hayirlisini nasip etsin.
Sorma ya muzik çalsa ağliyorumEkim anneleri nasılsınız? Benim gibi her şeye gözleri dolan var mi? Çabuk sinirlenen...kendimi tutayım birşey söylemeyeyim derken sinirden gözlerim doluyor:) bugün çok yorucuydu duygusal anlamda.kızımda da ilk ay adet olamamanın verdiği etkiyle bomba gibiydim hatırladığım...var mu böyle şeyler sizde de? Vücudum alışınca 2.aydan sonra geçiyor:)
Hele son dönemde olanlar zaten içler acısı...kaldı ki haksızlığa uğrama senaryoları en hassas noktamdır.Allahtan dizi alışkanlığım tv saatlerim hiç yokSorma ya muzik çalsa ağliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?