Kızlar merhaba doğuran bütün arkadaşlara hayırlı olsun, doğuracakları Allah kurtarsın Rrnp06
hadi hayırlı olsun bebiş eve gelmiş, bundan sonra hep sağlık olsun inşallah PolyannaolmakisterdimRrnp06
hiç kaygılanmayın arkadaşlar ben oğlumda çok yoğun çalıştığım için sadece süt sağıyordum ve sütüm kesilmedi. Akşam eve gelince oğlumu soyuyordum bende üstümü çıkartıp bir yarım saat göğsümde yatırıyordum. Süt hormonal bir durum illa hormonun salgılanması için emmesine gerek yok tabi emerse daha iyi ama kaygı yok
ikiz annelerine hayret ediyorum ben bir taneyle mahvoldum 2 tane olsa bilemiyorum kafayi yerdim heralde cok zormus gercekten Allah sizlerin yardimcisi olsun
Ne zaman verecek suni. Yaa ben suni sancıdan çok korkuyorum banu çiftçi ne kadar doğal sancının yaptığı etkinin aynısını yapar ağrı eşiğiyle ilgili dese de. Duyduklarımdan hep öyle yer edinmiş kafamda
Suni sancıda şans işi bir baktın açılma oldu sancılar sıklaşmadan doğum gerçekleşti, suni sancının tek kötü yanı belirli bir vakitten sonra sancı geliyor ve gitmiyor, normal sancı ise doğum anı gelene kadar aralıklar ile gelip gidiyor ben ikisini de çekmiş biri olarak sana bunları yazıyorum belki biraz korkunu hafifletir
İnşallah kendi sancın gelir suni sancıya gerek kalmaz dua et kendine
Ay kızlar benim doğum anım çok fena olduğundan giremedim herkes doğurunca şaaparım. Bebişte makatın üstünde bi tüylenme var dr ultrason günü verdi. Bakılsın diye. Nedir bilemiyoruz. Onun dışında sütüm inşallah gelecek mamaya başladık. Ağrılar devam. Bugün anca gözümü biraz açabildim. Eve geldik. Kızlar yazanlara inanın bakamadım hiç. Bebişi bırak kendi dertlerim bitmedi bi türlü. Millet resim istiyo bakıyorum. Foto bile çekememişim doğru dürüst. İnşallah herkes iyiidir. Hepinizi. Çok seviyorum canlar. Allahnhepinizdrn razı olsun haklarınızı helal l edin dert paylaştık. Benden yana helal olsun. Allah bebişlerimizi gönlümüze göre büyütmeyi nasip etsin. Doğurmayanlara en kolay en mutlu en sağlıklı en acısız doğumlar diliyorum. Gerçekten analık en zor en ballı işmiş.
Cevabi bilen yok sanirim, ben de bilmiyorum ama bu mamayi birkaç kez kullandım ama sorun olmadi bizde çok şükür. Anne sütü de veriyor musun? Bol bol emerse kabız olmaz bence.
Ben günde bir kez 30 cc vermiştim sorun olmamıştı.
Kızlar merhaba dün nişanım geldi hastaneye yatış yaptı doktorum ..açılma olmayınca suni sancı verdi yatıştan 12 saat sonra normal doğum yaptım 40+3te ..sağlıklı bir kızım oldu çok şükür.. Allah bekleyen herkese hayırlı doğumlar versin ..Allah isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Kızlar merhaba dün nişanım geldi hastaneye yatış yaptı doktorum ..açılma olmayınca suni sancı verdi yatıştan 12 saat sonra normal doğum yaptım 40+3te ..sağlıklı bir kızım oldu çok şükür.. Allah bekleyen herkese hayırlı doğumlar versin ..Allah isteyen herkese de hayırlı evlat nasip etsin inşallah
her mama çocukta farklı etkiye sahip olabilir.ben yorumlara göre hipp combiotic aldım. kızımda evolvia kullanmıştık o da iyiydi. şimdi çok görmediğim için piyasada hipp aldım
Bebelac gold canım zeytınyag koy olmadı mamasına 3tane mama verdim hepsi gaz yaptı sanırım gazını alıyorz kaka yapıyo hala gaz dün kimyon verdim artık rahatladı sanki biraz simdi gene gaz
Merhaba kızlar nasılsınız? Buradaki savaş durumlarından dolayı pek vakit ayırıp giremiyorum buraya. Bebeğim 3.200 olmuş cumaki muayenede kafası aşağıda ama kanala girmemiş daha doktorum 10 gün mühlet verdi. Bundan sonra girer mi kanala yaa bazıları 37de girmesi lazımdı diyo rahatsız oldum baya. Bi de bebek karnımda çok sık sertleşiyo kötü bişey mi bu acaba (