2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Aynı günde dogduklarına göre olabilir ben silikon meme ucu denedim biraz tuttu valla ugraştırcak bunlar bizi baya bide bizimki biberona alısmıs agzını plastik doldurmayınca sinirleniyor
Bende acaba ondan alsam mı diye düşünmedim değil oğlum biberonu ilk hamlede tutuyor ama memeyi tutmuyor

Sen 1 haftada toparlandın ben 10 günde sezeryan filan farketmiyor hiç valla
Benim de 10 gün oldu ama tam toparlanamadim ya dikişlerim ağrı yapıyor rahat oturup kalkamıyorum. Alt bölgemde o gerilim hala devam ediyor Benim iyileşme mi uzun sürüyor ki

Kızlar bu arada meme uçları yara olanlar için gümüş göğüs kalkanı öneririm. Tamam acısına bir şey yapamıyor ama yara olmasını engelledi diyebiliyorum. 10 gündür o kadar acıya ve sık emzirmeye rağmen hiç sorun olmadi.

Tabi sagmak zor bir surec yaraya sebep oluyor

Benim de 10 gün oldu ama tam toparlanamadim ya dikişlerim ağrı yapıyor rahat oturup kalkamıyorum. Alt bölgemde o gerilim hala devam ediyor Benim iyileşme mi uzun sürüyor ki
Ayaga kalkmam 10 gün tabi Bi anda gecmedi hala öle dikkatli oturup kalkmazsam acıyor ama 10 günden sonra her gün biraz daha iyileşiyorsun

2 güne göre cok iyi bence bnm 2 günken 5 cc ancak geliyodu

2 günlüğüz az önce sağdım 3 damla geldi sadece. Ben de çocuk içiyor sanıyorum.

Canım bende de var kapak bugün 2 günlük olduk sabah ama çok canım yanıyor ayaklarımı yere vura vura emziryorum. Nasıl kullanıyorsun bende mi yanlış birşey var. Görüntüde bariz bir yara yok ama canımdan can gidiyor

Düzenli sağma veya emme ile 1 günde bile çok ciddi farkedecektir.
Ben de ilk gün emiyor sanıyordum meğer sütüm henüz gelmemiş. Saga saga geldi. Halbuki hiç yoktu önceden. Bebiş emdikçe hızla artıyor.

Yok yanlış bir şey yapmıyorsun. Acıyor ilk zamanlar zamanla gececektir diye düşünüyorum ben. Evet çok aciyor benim de gozumden yas geliyor ama sabir.

Canım benim bugun bitti 40. Aslında bana kalsa bi hafta daha beklerim de doktor riskleri var suni verelim dedi. Ben de bi şey demek istemedim, sonuçta hiç bi riski göze alabileceğim bir durum değil.. keşke bi şey olsa da kendileri gelseler

Ben de 13 gündeyim 30 40 ancak cıkıyo ama mamayı 120 verdim deenemk icin bitirdi 30 40la nası doysun cocuk anlamıyorm
120 mi cc mama içiyor Bi vermede maşallah ama cok değilmi ben cok bilmiyorum ama 2 saatte Bi 50 60 cc yetiyor bizimkine zaten kendi atıyor azından doyunca

Allahım aynı seyler kızımda öyle sabır cekmekten çatladım artık

Benim de 2 günlükken sanırım öyleydi ki bebeğim şuan fototerapide iyi beslenemediğinden sarılık oldu.
Siz mamayla destekleyin benim hatama düşmeyin
Ama ben inanıyorum sütümüz çoğalacak zamanla henüz yeniyiz vücudumuza zaman tanımalıyız

Ben de 13 gündeyim 30 40 ancak cıkıyo ama mamayı 120 verdim deenemk icin bitirdi 30 40la nası doysun cocuk anlamıyorm
uuu 120 cc mama çok fazla tek sefer için..onlar bitirir anlamaz ama sen verme ..onun midesinin ölçüsü belli doyar o merak etme

iste o k.rengi kismin hepsni alamiyo daha emmeyi bilmiyor.Bnimkki emziki emmiyo kiz nasil tutturuyosn sn bnimki midesini bulandiriyo

Ne zaman verecek suni. Yaa ben suni sancıdan çok korkuyorum banu çiftçi ne kadar doğal sancının yaptığı etkinin aynısını yapar ağrı eşiğiyle ilgili dese de. Duyduklarımdan hep öyle yer edinmiş kafamda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…