2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

canim rahat etmek icin babam gile geldm Onlarlada durmuyo isteklerini hep bn yapiyorm Annemj istwmiyor evde esim kv ilgileniyordu Burda zorlaniyorm Gidiyimmi bn napiym

ya aslinda oyuncak bebek kismini dogumdan once yapmistk bide erkek bebel ya pek istemiyo arabalara yoneliyor.Besigede bine bjne kirdi neerdeyse sallarken gicirdiyo Hele ikisi ahlayinca napicagimi sasiriyorm Buyuk oglum herkese gotmiyo Allah yardimcimz olsn ❤

Ayva çekirdeğini ben de denedim sonuç mükemmelgöğüs kalkanıyla beraber kullandım

Off sorma ben de çok korkuyorum. Pazartesi sabahtan verilmeye başlancak pazar akşam gel yat dedi, nöbetçi hemşireye not yazıcam sabah 5 gibi serum başlasın bakalım dedi. Beklememiz gerekicek görmek için dedi işte.. doğal sancı en azından aralıklarla giriyormuş, arada nefes almana fırsat veriyormuş. suni sancı kesintisiz oluyormuş.. annemler de direk sezeryana alsın açılcağı yine belli değil hem acı çekiceksin hem sonu belki yine sezeryan ağrı çekme bari diyor. Bilmiyorum ben de kararsız kalıyorum

Suniden hiç korkma o da şehir efsanesi bak. Ben de suni yedim. Hiç sancim yoktu. Yüklediler suni sancıyı ve ben hicbir şey hissetmedim diyebilirim. Aciklik 3 4 cm oldu ben hala sanci hissetmiyordum. Sonra doktor suyumu patladığında hafif hafif hissetmeye başladım ama sonra da epidural verdiler zaten. Suni sancı anlatılanlar gibi etki bırakmıyor inan ki.

Kızlar korkmayın hep olumsuz hikayeler sizi böyle düşünmeye sevk ediyor. Ben sıfır aciklik ile gittim hatta bebeğim aşağıda bile değildi. Ve hiç sancim yoktu.
Suni şancı ile başladık. 10 saatte her şey bitmişti. Ve şancı hissetmedim. Olumsuz hikayelere odaklamayın. Insanlar olumsuzlukları internet ortamında paylaşma eğilimindeler, o yüzden bu kadar çok yanılgıya düşüyoruz.

Ay canım çok saol.. gerçekten böyle güzel hikayelere ihtiyacımız var İnşallah seninkisi gibi olur benim de.. güzel hikayeler paylaşırız biz de Umut oldun

Ay canım çok saol.. gerçekten böyle güzel hikayelere ihtiyacımız var İnşallah seninkisi gibi olur benim de.. güzel hikayeler paylaşırız biz de Umut oldun
Ne demek ben gerçeği yazıyorum hiç korkulacak bir şey değil. Artık 8 cm açıklıkta hafifçe sancıları hissetmeye başladım epidural etkisi geçmeye başladığında ve şunu da söyleyebilirim kesintisiz gelmiyor suni sancı doğal şancı gibi düzenli aralıklar ile geliyor.
Inşallah daha bile kolay olur doğumun sağlıkla kucağına alırsın.

Aynen aynen kaderdaş olduk, benim de aynen ameliyat sırası da sonrası da sorunluydu. ilki de ameliyat mıydı diyorum. Benim başa ve enseye birikiyo ağrı ben de inş geçicidir diyorum. Neyse bebişler kucağımızda en azından napalım

canim rahat etmek icin babam gile geldm Onlarlada durmuyo isteklerini hep bn yapiyorm Annemj istwmiyor evde esim kv ilgileniyordu Burda zorlaniyorm Gidiyimmi bn napiym
Canım yanlız kalmayın bence. Lavaboya bile gidemezsin yanlız bırakmamak için abiyle. E bunun yemek yapması vs var.Dinlenip iyileşemezsin hemen. Biraz konforuna bak fiziksel olarak. Ben rahat edememeni anlıyorum ama olsun çok zorlanırsın eve gidince tek başına. Yada sizinkileri götüreceksin baksınlar biraz size

iste o k.rengi kismin hepsni alamiyo daha emmeyi bilmiyor.Bnimkki emziki emmiyo kiz nasil tutturuyosn sn bnimki midesini bulandiriyo
İlk baş alamıyo kahve kısmı ağızları ufak, ucunu alıyo dişlerimi ayaklarımı sıkıyorum valla ilk alışta 1 dakikaya yakın ama eemdikçe yavaş yavaş kahve kenarları da içeri itiyorum emzirmem rahatlamaya başlıyor. Bide hem emzirmeden önce göğsünü az sık ve kendi sütünle ıslat. Bebek hem tadını alıyo sütün hemde uç yumuşuyor. Emme bitincede meme ucunu bebeğin tükürüğüyle bırakma geriliyor meme ucu, yine sütünü sık yumuşasın orası gerilim oluşmasın

Çok geçmiş olsun canım ben yeni okudum msj nı. Bebiş nasılmış? Sen toparlanabildin mi?

Kızlar alt tarafimda acayip agri var yatakta dönemiyorum uykumdan uyandırıyor sizdede olmusmuydu salıya gün verdi de ciddi ağrım var yarına bir gitsemmi doktora bu agri normal mi
Canım merak ettim seni iyi misin?

Evet yenidoğan bakımı bizim abilerin bakımından daha kolay benimki anane dede yeni oyuncaklar derken kafayı dağıtıyor biraz ama tabi bi şımarıklık mevcut. Mecbur sabredicez onlar da daha bebek yaptıkları aklıselim alınmış kararlar değil, benimki de karnıma vurdu bir anda aslında hassas bölge olduğunu biliyor ama şımardı dediğim gibi şok oldum gözümden yaş geldi o an

120 mi cc mama içiyor Bi vermede maşallah ama cok değilmi ben cok bilmiyorum ama 2 saatte Bi 50 60 cc yetiyor bizimkine zaten kendi atıyor azından doyunca
Ben denedim yicek mi diye verince yiyor 120yi ama vermiyorum göğsümden hic cekemio mu acaba ondan 120 istiyordur diye düsünüorum

Üzülme hepimizde aynı sorunlar var Bi sekilde gececek bende sürekli aglıyorum biberona alıstı emziremiyorum

Çok geçmiş olsun canım ben yeni okudum msj nı. Bebiş nasılmış? Sen toparlanabildin mi?
Teşekkür ederim canım bugün beslemeye başladılar anne sütü gönderdik bekliyoruz bakalim ben de toparlanmak uzereyim hala ağrılarım var ama çoğu gitti azı kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…