İlk üç hf gaz beklemiyolarmıymışhangi dünyada yaşıyorlar
Biz bebeği hastaneden getirirken oğlana da kaydıraklı top havuzu aldık takmıştı ona kafayı bekletiyoduk ama bugünlere , ona öyle bir sardı ki dikkatini bebekten uzaklaştırdık. Bi bakıp gidiyo bebeğe sarmadı. hiç değilse bir kaç günü böyle geçirelim rahat o sırada da iyice alışır varlığına . Eğer çok istediği birşey varsa almak için bu zamanlamayı kullanabilirsiniz siz de
Sen söyleyince hemen içtim bi kahve
Ay çıkardılar oğlan evde darlandı diye ben de çıktım valla . Benim bursadaki spinalim daha başarılıydı ya aşırı rahattı. bu ikinci spinalimi sevmedim bide erken de çıktım zorlandım.Bi tane fitil vermişti bursadaki dr um bana ağrı kesici onu sorucam bakayım bu dr uma. Senin mastit geçti mi sağdın mı süt sıcak duşta sonra işe yaradı mı? En son orda kalmışım ben
Benimde bugün 17.gün sol göğsüm öyleydi nefes nefese kalıyodu içerken benim diğer ikisi sol göğsümü uzun sağ göğsümü kısa emerlerdi onun süt kanalları dahamı açık acaba diyorum.Ben emzirme öncesi 10cc ile 15 cc önden sağdım işe yaradı artık normal geliyo sağmıyorum daha az takılıyo küçük çocuk içinde uygulaması çok zor biliyorum ama madem gümdüz uyuyo onun uyuduğu vakitlerde küçükle oyuncuncak bir bebekle oyun oyna bak böyle tutulur hassas canı acır gibi cümlelerle çocuklar oyunla öğreniyo beşiğine yatmasına izin ver önemsemediğini görünce zamanla bırakır Allah yardımcın olsun.
Ayva çekirdeğini ben de denedim sonuç mükemmelAyy ayni durum bende de var ara ara kaniyor bikac kez su toplasi ve bebek emdikce deri atti kanama olunca gumus kalkan takiyorum o baya bi toparliyo garmastan almistim bi ise yaramadi ayva cekirdegi jeli kullaniyrum biraz rahatlama var suan yaram yok ama ara ara oluyor gogus uclarim cok hassa Allah yardimcimiz olsun cook zorr
Ben sezaryenin 3.günü turp gibiydim bugün 10.günAyaga kalkmam 10 gün tabi Bi anda gecmedi hala öle dikkatli oturup kalkmazsam acıyor ama 10 günden sonra her gün biraz daha iyileşiyorsun
Off sorma ben de çok korkuyorum. Pazartesi sabahtan verilmeye başlancak pazar akşam gel yat dedi, nöbetçi hemşireye not yazıcam sabah 5 gibi serum başlasın bakalım dedi. Beklememiz gerekicek görmek için dedi işte.. doğal sancı en azından aralıklarla giriyormuş, arada nefes almana fırsat veriyormuş. suni sancı kesintisiz oluyormuş.. annemler de direk sezeryana alsın açılcağı yine belli değil hem acı çekiceksin hem sonu belki yine sezeryan ağrı çekme bari diyor. Bilmiyorum ben de kararsız kalıyorumNe zaman verecek suni. Yaa ben suni sancıdan çok korkuyorum banu çiftçi ne kadar doğal sancının yaptığı etkinin aynısını yapar ağrı eşiğiyle ilgili dese de. Duyduklarımdan hep öyle yer edinmiş kafamda
Suniden hiç korkma o da şehir efsanesi bak. Ben de suni yedim. Hiç sancim yoktu. Yüklediler suni sancıyı ve ben hicbir şey hissetmedim diyebilirim. Aciklik 3 4 cm oldu ben hala sanci hissetmiyordum. Sonra doktor suyumu patladığında hafif hafif hissetmeye başladım ama sonra da epidural verdiler zaten. Suni sancı anlatılanlar gibi etki bırakmıyor inan ki.Ne zaman verecek suni. Yaa ben suni sancıdan çok korkuyorum banu çiftçi ne kadar doğal sancının yaptığı etkinin aynısını yapar ağrı eşiğiyle ilgili dese de. Duyduklarımdan hep öyle yer edinmiş kafamda
Kızlar korkmayın hep olumsuz hikayeler sizi böyle düşünmeye sevk ediyor. Ben sıfır aciklik ile gittim hatta bebeğim aşağıda bile değildi. Ve hiç sancim yoktu.Off sorma ben de çok korkuyorum. Pazartesi sabahtan verilmeye başlancak pazar akşam gel yat dedi, nöbetçi hemşireye not yazıcam sabah 5 gibi serum başlasın bakalım dedi. Beklememiz gerekicek görmek için dedi işte.. doğal sancı en azından aralıklarla giriyormuş, arada nefes almana fırsat veriyormuş. suni sancı kesintisiz oluyormuş.. annemler de direk sezeryana alsın açılcağı yine belli değil hem acı çekiceksin hem sonu belki yine sezeryan ağrı çekme bari diyor. Bilmiyorum ben de kararsız kalıyorum
Kızlar korkmayın hep olumsuz hikayeler sizi böyle düşünmeye sevk ediyor. Ben sıfır aciklik ile gittim hatta bebeğim aşağıda bile değildi. Ve hiç sancim yoktu.
Suni şancı ile başladık. 10 saatte her şey bitmişti. Ve şancı hissetmedim. Olumsuz hikayelere odaklamayın. Insanlar olumsuzlukları internet ortamında paylaşma eğilimindeler, o yüzden bu kadar çok yanılgıya düşüyoruz.
Ne demek ben gerçeği yazıyorum hiç korkulacak bir şey değil. Artık 8 cm açıklıkta hafifçe sancıları hissetmeye başladım epidural etkisi geçmeye başladığında ve şunu da söyleyebilirim kesintisiz gelmiyor suni sancı doğal şancı gibi düzenli aralıklar ile geliyor.Ay canım çok saol.. gerçekten böyle güzel hikayelere ihtiyacımız varİnşallah seninkisi gibi olur benim de.. güzel hikayeler paylaşırız biz de Umut oldun
Aynen aynen kaderdaş olduk, benim de aynen ameliyat sırası da sonrası da sorunluydu. ilki de ameliyat mıydı diyorum. Benim başa ve enseye birikiyo ağrı ben de inş geçicidir diyorum. Neyse bebişler kucağımızda en azından napalımevet canim onu bosalttım şükür tekrarlamadı o şekilde daha..şimdilik çok dolarsa yine manuel pompayla azar azar rahatlatıyorum yetiyor..bu ikinci epidural spinaller ortak kaderimiz olmuş senle... bende hiç sevmedim bu sefer hem ameliyat esnasında çok perişan oldum hem sonrasında..hem başım ağriyo hem belim..inşallah geçer de kalıcı bi ağrı bırakmaz bende yoksa durum fena oturarak uyuyorum hala
Canım yanlız kalmayın bence. Lavaboya bile gidemezsin yanlız bırakmamak için abiyle. E bunun yemek yapması vs var.Dinlenip iyileşemezsin hemen. Biraz konforuna bak fiziksel olarak. Ben rahat edememeni anlıyorum ama olsun çok zorlanırsın eve gidince tek başına. Yada sizinkileri götüreceksin baksınlar biraz sizecanim rahat etmek icin babam gile geldm Onlarlada durmuyo isteklerini hep bn yapiyorm Annemj istwmiyor evde esim kv ilgileniyordu Burda zorlaniyormGidiyimmi bn napiym
İlk baş alamıyo kahve kısmı ağızları ufak, ucunu alıyo dişlerimi ayaklarımı sıkıyorum valla ilk alışta 1 dakikaya yakın ama eemdikçe yavaş yavaş kahve kenarları da içeri itiyorum emzirmem rahatlamaya başlıyor. Bide hem emzirmeden önce göğsünü az sık ve kendi sütünle ıslat. Bebek hem tadını alıyo sütün hemde uç yumuşuyor. Emme bitincede meme ucunu bebeğin tükürüğüyle bırakma geriliyor meme ucu, yine sütünü sık yumuşasın orası gerilim oluşmasıniste o k.rengi kismin hepsni alamiyo daha emmeyi bilmiyor.Bnimkki emziki emmiyo kiz nasil tutturuyosn sn bnimki midesini bulandiriyo
Çok geçmiş olsun canım ben yeni okudum msj nı. Bebiş nasılmış? Sen toparlanabildin mi?Doktor yorgun doğdu dedi canım planlı sezeryandı oncea gece suyum geldi sabaha kadar bekledim sancı filan olmadı bebeknyikardaymis o arada su bitti sanırım sonra sabah sezeryanla aldılar zaten 2 buçuk kilo dogdu enfeksiyon varmış bir de solunum sıkıntısı ne zaman çıkacağını bilmiyoruz beklemedeyiz
Canım merak ettim seni iyi misin?Kızlar alt tarafimda acayip agri var yatakta dönemiyorum uykumdan uyandırıyor sizdede olmusmuydu salıya gün verdi de ciddi ağrım var yarına bir gitsemmi doktora bu agri normal mi
Evet yenidoğan bakımı bizim abilerin bakımından daha kolayBen oğlum kıslançlık yapmaz diye düşünüyordum pek bir hevesliydi kardeşi gelecek diye ama bugün eve geldik çocuk acayip değişti. Evde gereksiz ses yapmalar, bağırmalar, sürekli kardeşime bakacağım diye tabure alıp geliyor ödüm patlıyor üstüne düşecek diye. Bir kez kafasına bastırdı. Bir kez eline benim tırnak törpülerini bulmuş gizli gizli getirdi yatıyordum fark ettim Allah’tan yoksa ne deneyecekti bilmiyorum. Çok küçük de değil 4,5 yaşında yani zarar verebileceğini anlıyor. Şu an büyük oğlum bebekten daha zorluyor beni. Emzirirken hep tepemde kafasını tutuyor, bacağını tutuyor çekiyor falan ayyyyy
Ben denedim yicek mi diye verince yiyor 120yi ama vermiyorum göğsümden hic cekemio mu acaba ondan 120 istiyordur diye düsünüorum120 mi cc mama içiyor Bi vermedemaşallah ama cok değilmi ben cok bilmiyorum ama 2 saatte Bi 50 60 cc yetiyor bizimkine zaten kendi atıyor azından doyunca
Üzülme hepimizde aynı sorunlar var Bi sekilde gececek bende sürekli aglıyorum biberona alıstı emziremiyorumİlk iki gün bence benim de 5ccdir miniğim açlıktan sarılık oldu fototerapide şimdi.
keşke en baştan sağsaydım şimdi de üzüntüden bebeğimin peşine düşmekten sağamıyorum uyuyamıyorum yiyemiyorum saçma sapan bir haldeyim
Teşekkür ederim canım bugün beslemeye başladılar anne sütü gönderdik bekliyoruz bakalim ben de toparlanmak uzereyim hala ağrılarım var ama çoğu gitti azı kaldıÇok geçmiş olsun canım ben yeni okudum msj nı. Bebiş nasılmış? Sen toparlanabildin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?