Ay kızlar benim doğum anım çok fena olduğundan giremedim herkes doğurunca şaaparım. Bebişte makatın üstünde bi tüylenme var dr ultrason günü verdi. Bakılsın diye. Nedir bilemiyoruz. Onun dışında sütüm inşallah gelecek mamaya başladık. Ağrılar devam. Bugün anca gözümü biraz açabildim. Eve geldik. Kızlar yazanlara inanın bakamadım hiç. Bebişi bırak kendi dertlerim bitmedi bi türlü. Millet resim istiyo bakıyorum. Foto bile çekememişim doğru dürüst. İnşallah herkes iyiidir. Hepinizi. Çok seviyorum canlar. Allahnhepinizdrn razı olsun haklarınızı helal l edin dert paylaştık. Benden yana helal olsun. Allah bebişlerimizi gönlümüze göre büyütmeyi nasip etsin. Doğurmayanlara en kolay en mutlu en sağlıklı en acısız doğumlar diliyorum. Gerçekten analık en zor en ballı işmiş.
Benimkininde omuzlarında ve poposunun üstünde kuyruk sokumumunun orda var önemlimiymiş benim doktor bişiy demedi.kontrolden gelince yaz merak ettim şimdi
Her çocukta tepki değişiyor canım, farklı mamalar denemende fayda var ben de aptamil kullanıyorum ama kabızlık sorunu olmadı. En doğrusunu deneyerek bulursun
Canım bizdede oluyor 3-4günde 1 yapıyor doktor mamasına zeytinyağı katın dedi öyle yapıyoruz hiç yapamadığında popoyu uyarın zeytinyağlı kulak pamuğuyla yada derece ucuyla yapıyoruz biz
Sol göğsümün ucunda et beni gbi bişey var st sagıyorum hic cıkmıo sisip kızardı göğsüm mastit okuyorm galiba tek memeyle emzirmek zorunda kalırsam yeter mi bebege oturdum aglıyorum Bi bu eksikti
Sol göğsümün ucunda et beni gbi bişey var st sagıyorum hic cıkmıo sisip kızardı göğsüm mastit okuyorm galiba tek memeyle emzirmek zorunda kalırsam yeter mi bebege oturdum aglıyorum Bi bu eksikti
Merhaba kızlar nasılsınız? Buradaki savaş durumlarından dolayı pek vakit ayırıp giremiyorum buraya. Bebeğim 3.200 olmuş cumaki muayenede kafası aşağıda ama kanala girmemiş daha doktorum 10 gün mühlet verdi. Bundan sonra girer mi kanala yaa bazıları 37de girmesi lazımdı diyo rahatsız oldum baya. Bi de bebek karnımda çok sık sertleşiyo kötü bişey mi bu acaba (
Her çocukta tepki değişiyor canım, farklı mamalar denemende fayda var ben de aptamil kullanıyorum ama kabızlık sorunu olmadı. En doğrusunu deneyerek bulursun
Cevabi bilen yok sanirim, ben de bilmiyorum ama bu mamayi birkaç kez kullandım ama sorun olmadi bizde çok şükür. Anne sütü de veriyor musun? Bol bol emerse kabız olmaz bence.
Ben günde bir kez 30 cc vermiştim sorun olmamıştı.
Çok şükür birkaç gündür gerek kalmıyor. Çok üzülüyordum yetmiyor diye.
Ama şimdi ufaklık daha kısa süre emiyor, emdikten sonra biraz kusuyor. Fazlasini atıyor deniliyor internette. Ama benim oğlum emdikten sonra elini filan emmeye çalışıyor sanki ac kalmis gibi. Kustugu icin vermiyorum daha ama yanlis mi yapiyorum ki?
Oyy kıyamam hiç kuzulara zeytinyağı sürdün mü popolarına canım, yine zeytinyağıyla göbekten kasığa dairesel hareketler iyi geliyor. Bacaklarını karnına doğru ittirip bırakmak bir de. İnşallah yapabilirler bir an önce
Oyy kıyamam hiç kuzulara zeytinyağı sürdün mü popolarına canım, yine zeytinyağıyla göbekten kasığa dairesel hareketler iyi geliyor. Bacaklarını karnına doğru ittirip bırakmak bir de. İnşallah yapabilirler bir an önce