2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Benimkininde omuzlarında ve poposunun üstünde kuyruk sokumumunun orda var önemlimiymiş benim doktor bişiy demedi.kontrolden gelince yaz merak ettim şimdi

Kızlar aptamil 1 kullanıyoruz mama ama kakasını yapamıyor kızım kabızlık yaratmayan mama önerir misiniz
Her çocukta tepki değişiyor canım, farklı mamalar denemende fayda var ben de aptamil kullanıyorum ama kabızlık sorunu olmadı. En doğrusunu deneyerek bulursun

Kızlar aptamil 1 kullanıyoruz mama ama kakasını yapamıyor kızım kabızlık yaratmayan mama önerir misiniz
Canım bizdede oluyor 3-4günde 1 yapıyor doktor mamasına zeytinyağı katın dedi öyle yapıyoruz hiç yapamadığında popoyu uyarın zeytinyağlı kulak pamuğuyla yada derece ucuyla yapıyoruz biz

Sol göğsümün ucunda et beni gbi bişey var st sagıyorum hic cıkmıo sisip kızardı göğsüm mastit okuyorm galiba tek memeyle emzirmek zorunda kalırsam yeter mi bebege oturdum aglıyorum Bi bu eksikti

Sol göğsümün ucunda et beni gbi bişey var st sagıyorum hic cıkmıo sisip kızardı göğsüm mastit okuyorm galiba tek memeyle emzirmek zorunda kalırsam yeter mi bebege oturdum aglıyorum Bi bu eksikti

ben mastit olduğumda doktor sütyenin içine lahana yaprağı koymamı önermişti. Sıcak suda masaj yapıp açmaya çalışıyodum bi de.

ateşin falan varmı? mastit işi biraz sıkıntı. göğsü sağmaya çalış. daha kötü hissesersen mutlaka doktora git acile falan.

Benmki 39da kanala girdi Bi gecede illa 37de gircek dye bsy yok bnce onu takma kafana sertleşmede bendede cok oluyodu oda normal sanırım

Her çocukta tepki değişiyor canım, farklı mamalar denemende fayda var ben de aptamil kullanıyorum ama kabızlık sorunu olmadı. En doğrusunu deneyerek bulursun
Kız sen nerelerdesin hiç görmüyorum yazcaktım hatta dogurdu gitti gelmedi diye kac günlük oldunuz nasıl gidiyo

Sen smdi mama vermiyorsun dmi cnm

Sen smdi mama vermiyorsun dmi cnm
Çok şükür birkaç gündür gerek kalmıyor. Çok üzülüyordum yetmiyor diye.
Ama şimdi ufaklık daha kısa süre emiyor, emdikten sonra biraz kusuyor. Fazlasini atıyor deniliyor internette. Ama benim oğlum emdikten sonra elini filan emmeye çalışıyor sanki ac kalmis gibi. Kustugu icin vermiyorum daha ama yanlis mi yapiyorum ki?

Yine kabızlık ile başımız dertte
Ne yaptıysam kakalarını yapamadılar ikisi birden kıvranıyor
Oyy kıyamam hiç kuzulara zeytinyağı sürdün mü popolarına canım, yine zeytinyağıyla göbekten kasığa dairesel hareketler iyi geliyor. Bacaklarını karnına doğru ittirip bırakmak bir de. İnşallah yapabilirler bir an önce

Yaptım canım mamalarına da koydum inşallah yaparlar ftil vermek istemiyorum
Yarın duphalac alıcam inşallah o çare olur

Maşallah cnm bu işin seseyanla normale alakası yokmus burda onu tecrübe edindik
Evet ilk gün keşke sezaryen olmasaydım dedim ama ertesi gün fikrim değişmeye başladı.Şimdi göbegim inince nedense kapkara oldu inşallah geçer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…