2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Ben de doğum anımı herkes doğurunca şaapcam şuan gerenk yok canım bişey çıkmaz ayrıca merak etme hafif bir kıllı böcüştür sadece benim de ağrılar devam aynı gün olduk zaten bakalım ne zaman toparlarız

Teşekkür ederim canım bugün beslemeye başladılar anne sütü gönderdik bekliyoruz bakalim ben de toparlanmak uzereyim hala ağrılarım var ama çoğu gitti azı kaldı
Hep beraber toparlayalım inş aynı zamanda iyi haberler bekliyoruz bebişten ve senden

sen genel sezaryen olmuycakmıydın canım doğum anı diyosun spinal oldun heralde..miden bulanmıştır.kesin

Yine kabızlık ile başımız dertte
Ne yaptıysam kakalarını yapamadılar ikisi birden kıvranıyor
Canlar farkındaysanız hep beraber aynı problemi yaşıyorsunuz ‘kaka yapamadılar kabızlar’.. bunu dert etmeyin lütfen kabızlıktan yada kabızlık mamadan ondan bundan kaynaklanmıyordur kaka yapmamaları. Yenidoğan Bebekler 4-5 gün kaka yapmayabiliyor. Onlarından kendileri gibi bağırsakları yeni geldi dünyaya unutmayın alışma süreci yaşıyorlar sırf bunun için doktora gitmiştim doktorum bana önemli olan çiş sayısı günde demişti. Çok büyük ihtimalle gazdan kıvranıyor kuzular. Lütfen bunun için üzmeyin kendinizi.

Bebeğin karnına elinizi koyup saat yönüne doğru bir kaç dk masaj yapın. Ardından ayaklarından tutup karnına doğru ileri geri hafif çekme itme hareketleri yapın. Bir pırt sesiyle evde bayram havası olacaktır ardından Allah sabırlar versin inşallah
Ha birde emziren arkadaşlar yediğinize içtiğinde dikkat etmenizi tavsiye ederim gaz ve kabızlık yapmaması açısından.

Sol göğsümün ucunda et beni gbi bişey var st sagıyorum hic cıkmıo sisip kızardı göğsüm mastit okuyorm galiba tek memeyle emzirmek zorunda kalırsam yeter mi bebege oturdum aglıyorum Bi bu eksikti
Canım acısa da sağ mutlaka. Sucak suda masaj yap ve sağ. Sıcak havlu koy ama sıvazlayarak ovun mutlaka. Benim de sol göğüs ucum felaket. Çatlak falan yok görünüşte ama şişti sanki içte birşeyler var. Şu bir ayı bir atlatsak inşallah

Kızlar 3 günlük olduk sütüm geldi fakat şöyle bir sorun var. Doktor her emmeden sonra mutlaka mama ver dedi. Emziriyorum arkadan 30 cc mama veriyorum hepsini içemiyor zaten. Sonra I kadar çok kusuyor ki acaba o mama çok mu geliyor. Vermesem sarılığı artar diye korkuyorum. Ne yapsam vermesem mi acaba.

Kızlar ya beni çok gıcık tutuyor dün gece zor uyudum yatınca aniden öksürük başlıyor. Sanki dikişlerim patlıyor acayip bir acı. Sanki sucak suçla birşeyler akıyor. Bu akşam da boğazıma biber yapıştı felaket öksürdüm. Dikişlere bir şey olmuş mudur?

Yok canım benimkilerin gaz değil gazlarını çıkarıyorum alttan üstten çıkarıyorlar..
Kakalarını yapamıyorlar diye rahatsızlar çok belli..

30verme 20 ve 10dene bakalım belki sütün arttığı için fazla geliyordur.

Ayy cok kotu bende bir kere hapsurdum cok fena acidi dikislerim ne oksurmek istiyorum ne de hapsurmak anlik aci olabilir ama devami geliyorsa ve akinti vs varsa bir gorun doktoruna dikis kontrolun ne zaman beni 1hafta olnca cagirmisti doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…