2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yatışın yapılmıştır şimdi senin o zaman. Rabbim rast getirsin canım benim. Kolaylık versin bir avazda inşAllah
Ben de günüm doldu ve iğnem bitti diye acile gittim yine. Ebe baktı açıklık artmamış ama nst de sancı çıktı o sancı evde de oldu bugün bikaç defa. Doktora sordu yatış öneriyorum demiş dr. Doğum doktorumu aradım onlar hep öyle der yarın gel bakalım dedi. Sancılar saatte bir geliyor İnşAllah yarına kadar bekler kaç gündür gelsin gelsin diyen ben şimdi de gelmesin diyorum yarına kadar tabi
Banu çiftçinin dediği gibi demekki canım ağrı eşiği düşük insanlar için çok ağrılı oluyo suni sancı ağrı eşiği yüksek olanlara normal geliyo. Bende de tam tersi sancı var açıklık çok yok yürüyüş yapcam yarına kadar hurma ve squatla ilerler inşAllah
Nst atıyorum kendi sancım geliyo var canım dün akşamdan beri var. Böyle belime vuruyo ama düzensiz saatte bir, yarım saatte bir geliyor

İnşallah devamı gelir
benimkini hatırlarsın belki sabah düzensiz aralıklar ile sancı hissettim burayada yazdım aynı günün gecesinde düzenli sancı geldi inşallah seninki de böyle hızlı gelişir..

İnşallah devamı gelir
benimkini hatırlarsın belki sabah düzensiz aralıklar ile sancı hissettim burayada yazdım aynı günün gecesinde düzenli sancı geldi inşallah seninki de böyle hızlı gelişir..
İnşAllah canım
Yarın öğlene kadar sıklaşır mı acaba ya. Yarın öğlen gideriz dedik de. Az önce de geldi şuan yarım saatte bir geliyor

O Ocakekim cnm o meme ucundaki kırmızı baloncuk gibi seyler oluyo ilk zamanlar sonra yaraya dönüyor kabuk bağlıyor ve atılıyor ondan sonra rahatlıyorsun mastit içerde olan bşy sen yara olsada sağmaya devam et her sağma da kremle bide zeytin yağıda iyi geliyor

Benmki 39da kanala girdi Bi gecede illa 37de gircek dye bsy yok bnce onu takma kafana sertleşmede bendede cok oluyodu oda normal sanırım
Doktoru aradım çok sık sertleşmesi iyi değil dedi daha erkenmiş doğum için fitil verdi şaşkınım 10 gün kalmış 40 haftaya nesi erkenki doğum için fitili koysam mı acaba

30verme 20 ve 10dene bakalım belki sütün arttığı için fazla geliyordur.
Ya bu doktorlar neden hemen mama verin diyor ben anlamıyorum eger az emiyorsa sütü sağıp kasıkla filan bsyle verin niye hemen mama diyorlar

Doktoru aradım çok sık sertleşmesi iyi değil dedi daha erkenmiş doğum için fitil verdi şaşkınım 10 gün kalmış 40 haftaya nesi erkenki doğum için fitili koysam mı acaba
Bencede nesi erken 38den sonra gelsinler istedikleri zaman doktorları da anlamak zor hepsi farklı kafada

Bencede nesi erken 38den sonra gelsinler istedikleri zaman doktorları da anlamak zor hepsi farklı kafada
Ben iki gündür squat yapıyorum hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum 10 günü geciktirmesin diye doktor daha erken diyo anlamadım gitti. Acaba bu kadar sertleşme bebeğe zarar verirmi ki

Ya bu doktorlar neden hemen mama verin diyor ben anlamıyorum eger az emiyorsa sütü sağıp kasıkla filan bsyle verin niye hemen mama diyorlar
sarılık riskinden. bşr de çoğunda gelmiyor hemen süt yetersiz oluyor. ama zamanla dediğim gibi bir kere sağılıp bakılsa mama bırakılabilir sütün durumuna göre

neye göre erken dedikiboşver fitili falan ya başlayacaksa başlasın doğum

sarılık riskinden. bşr de çoğunda gelmiyor hemen süt yetersiz oluyor. ama zamanla dediğim gibi bir kere sağılıp bakılsa mama bırakılabilir sütün durumuna göre
İlk günler evet gelmiyo o ara verilebilir tabi de ama sonrasında sağmak daha mantıklı tabi benim ilk zaman yanımda değildi bebeğim o yüzden mamaya gerek kalmadı tabi

sen nasıl oldun daha iyimisin canım..bugün 3.gün azalmıştır biraz daha
Ağrı bloğu devam ediyor bende bi ense kökü, bi alın göz kapağı, bi omuz vs.Dikiş kısmı engeli hariç tabi. Bana sedasyon da yaptılar ameliyatım uzadığı için sanırım ondan hırpalandım bu kadar. Neyseki annem babam var oğlan da sorun çıkarmıyo şimdilik ağrı mı çekip, bebeğe bakıyorum. Senin gibi oldu benim göğüslerde sağıyorum sürekli bi yandan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…