2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canım bizdede oluyor 3-4günde 1 yapıyor doktor mamasına zeytinyağı katın dedi öyle yapıyoruz hiç yapamadığında popoyu uyarın zeytinyağlı kulak pamuğuyla yada derece ucuyla yapıyoruz biz
KUZum bende öyle yapıyorum yapamayınca zeytinyağıyla uyarıyorum öyle kakasını yapıyor şimdi mamasına 1 çay kaşığı zeytinyağı koymaya başladım yalnız her mama yaptığımda mı koyucam zeytinyağını onu bilmiyorum

Yok kuzum önce sütüm gelmiyordu şimdi süt geliyor çocuk emmiyor , sen az veriyormuşsun ben hep mama veriyorum mecbur bazen 70 cc kadar çıkıyor doymuyor çünkü

her mama çocukta farklı etkiye sahip olabilir.ben yorumlara göre hipp combiotic aldım. kızımda evolvia kullanmıştık o da iyiydi. şimdi çok görmediğim için piyasada hipp
Bebelac gold canım zeytınyag koy olmadı mamasına 3tane mama verdim hepsi gaz yaptı sanırım gazını alıyorz kaka yapıyo hala gaz dün kimyon verdim artık rahatladı sanki biraz simdi gene gaz
Sma iyi diyorlar ama bilemedim çocuk kakasını yapamayınca kıpkırmızı oluyor çok üzülüyorum

Banada sedasyon yaptılar ..çok hırpalandım öğürtüden,bulantıdan..doktorum minik bir uyu sen dedi gözümü açtığımda dikişlerim bitiyordu aslında cok iyi oldu o baskı anından çok tırsıyordum tansiyonum düşmüştü büyük oğlumda çok kötü olmuştum.o yüzden gòrmediğim iyi oldu.. Senin ameliyatın neden uzadı hayırdır

Canım biz hergün koyuyoruz 2 3 kere koyuyoruz bazen yapmayınca

Canım bu mide bulantısı herkeste oluyor galiba. Bende de oldu ama en başta öğürdüm midem bulanıyor dedim bir ilaç verdiler damar yolundan hemen kesti bulantıyı. Bebeği çıkaracakları zaman da söylediler şöyle şöyle olacak diye çok hafif bir çekme bastırma hissetim çıktı zaten. Çok konforlu geldi bana bu sezaryen. Ama o mide bulantısı biraz daha devam etseydi çok fena birşeydi. Ama sezaryen sonrası omuz ağrım yine mahvetti beni.

Canım son kontrol 25 ekim, heyecanla bekliyorum ama henüz gün belli olmadı ay sonunu bekliycek gibi
Canım beni hatırladın mı geçen yıl Ekim kasım topiğinden. Bugün sayfaya bir bakayım şöyle ekim ayı olunca. Bir baktım hamile kalmışsın nasıl sevindim cinsiyeti ne canım hayırlısı ile kucağına al.

O bulantı bende de oldu
Bana hiç birşey söylemediler ben kötüyüm dedikçe onlar iyisin iyisin diyip duruyor en son tansiyonum düşünce anladılar kötü olduğumu

Kemankolik canım hadi bakalım yarın akşam inşallah kerem bebekle beraber uyuyacaksın allahım inşallah düzenli devam eder sık sık sıcak duş al squat yap canım hadi az kaldı inşallah bol bol dinlen de çok yorma kendini doğumda güce ihtiyacın oluyor bir de meyve suyu Al mutlaka yanına ben su ve meyve suyunu Çok içtim hurma yedim doktorun izin verirse sen de yersin pipetli bardak mutlaka olsun yanında son kez bavulunu kontrol ederken bakarsın uygun oldukça da haberdar et bizi

Ben iki gündür squat yapıyorum hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum 10 günü geciktirmesin diye doktor daha erken diyo anlamadım gitti. Acaba bu kadar sertleşme bebeğe zarar verirmi ki
Ben de aynı snn gibiyim. Benim de çok fazla sertleşiyor artık bu haftalarda çok korkmaya başladım. Gelsin diye yapmadığım kalmadı doktorun muayenesinden beri nişan türü bişeyler de geliyor. Kasılmalarım çok 2 cm açılma var ama sancı yok artık bayağı sabırsızlanmaya başladım hakkımızda hayırlısı olsn

benim çok fazla oldu canım damardan iki kere.ilaç verdiler geçmedi sürekli öğürdüm çok iğrenç bir duyguydu çünkü midemi hissetmiyordum anesteziden..yani öğürme hareketini yapamadım öylece kalakaldımmm...yani daha ayrıntılı yazmak istemiyorum çok kötüydü benim bu seferki zaten anlatmıştım sana da sonrasıda belim kötü oldu ..baş ağrısını hiç saymıyorum tek tesellim sezaryenim daha hafif atlattım bu sefer ben asıl ondan korkuyordum daha iyi toparlandım kendime şaşırıyorum hatta bu kadar hızlı toparlandığım için..
Ne.sorucam sana..çocuk doktorunuz kimdi hastanede..ümmü hanımmı muayene etti sizin bebişi de..ben şimdi tekrar çocuk doktoru arayışındayım doktorsuz kaldım resmen takibini yapçak doktor bulmam lazım..ümmü hanım hoşuma gitti aslında karar veremedim sana da sorayım dedim fikrini beğendinmi

Ben iki gündür squat yapıyorum hurma yiyorum merdiven inip çıkıyorum 10 günü geciktirmesin diye doktor daha erken diyo anlamadım gitti. Acaba bu kadar sertleşme bebeğe zarar verirmi ki
Bnm bildiğim o sertleşmeyi yapan bebek zaten ama baska durumlarda da oluyomu bilmiyorum

Normal dogumda da mide bulantısı oluyor Bn dogumhaneyi batırdım kusmaktan

Bebikler ben normal doğum isterken doktor sezaryen yapılacak dedi. Sezaryen olanlardan öncesi sonrası için fikir ve öneri talep ediyorum

Nelere dikkat etmem gerekiyor vs.

Bir de buhar makinası kullanan var mı? Kimisi gereksiz diyor Kimisi en lazım olanlardan şeylerden diyor. Aklım karıştı. İstanbulda oturuyoruz, doğalgaz kullanıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…