2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İnşAllah kuzum merdiven çıktım baya. Squat pilates yapıyorum. Komposto ve lohusa şerbeti yaptım kendime sonndk alacaklar arasında. Pipet koymuştum bavula aynen hurmaları da götüriim çok teşekkürler güzel dileklerin ve yorumun için canım benim ❤

Bende cok duygulaniyorum, surekli hamileligimi dusunup duygulaniyorum, kizimla birlikte yatiyoduk birlikte kalkiyoduk ne güzeldi içimdeydi diye..cok sacma düşününce cunku bebegim saglikli ve yanimda Allaha sukur, ama yine de dusunup duygulanip agliyorum hamilelik, gobek bagi ile anneye bagli olmasi ne biliyim bence de cok duygulandiriyor insani..

Normal dogumda da mide bulantısı oluyor Bn dogumhaneyi batırdım kusmaktan
Benim en büyük korkularımdan biriydi bulantı reglimde çok olur şükür doğumda hiç olmadı hatta bayağı su ve meyve suyu içtim Benim en büyük sıkıntı hemoroid hamilelikte vardı büyüyeceğini biliyordum da bu kadarını beklemiyordum kanama da olunca kuru tutamıyorum oturma banyosu yapamıyorum çoğunlukla yatarak emziriyorum meme ucu yaralarıyla boğuşuyorum bir yandan yoksa bebek Benim göğsüme geldiği an tüm zorluklar uçtu gitti hafifleme oldu resmen sonrası da iyiydi hemoroide kadar

Çocuk doktoruna sordum kesinlikle almayın yarardan çok zararı var dedi bir ay daha bize yeter birşey yapmayalım sonrası ıslak bez olacak sanırım

Hayırlı geceler arkadaşlar nasılsınız ?bizde durumlar bebiş sarılık değeri 11 çıktı 4 sonra gittik 18 çıktı doktor hemen Işın tedavisi başlattı diger gün değer 10 a düştü çok şükür .ama iki gündür sanki gene sarılık arttı yada ben mi etkisinden cıkamadım düştükten sonra yükselen oldu mu sizde ? Yada değer düştükten kac gün sonra düzeldi sizin bebişler?

Ben de daha alışamadım bu duruma rüya gibi geliyor bakıyorum karnım bomboş tekmeler yok bende kızıyorum kendime banyoya kaçıp ağlıyorum sürekli hamileyken de bunu kabullenemiyordum hazırlayamadım kendimi bu konuda demekki sonra kendime kızıp kötü anne ilan ediyorum lohusalık fena valla

sen genel sezaryen olmuycakmıydın canım doğum anı diyosun spinal oldun heralde..miden bulanmıştır.kesin
Epidural oldum ama problem çıktı. Herkes doğurunca söyleriö gerek yok. Zaten bindr bir olan bişey bana denk geldi. Şimdilik bin şükür buna da

Iyi geceler kızlar cuma günü sezaryanla dogum yaptim minnoş kızımı kucagima aldim şükürler olsun persembe gece sancim vardi sabaha kadar kıvrandım sabah dus alip gittim doktoruma sanci falan hicbisey yok kalmadi oraya gidince ultrason ve nst cekildi 3 cm açıklık var denilince doktorum riske atmayalim beklemeye gerek yok deyince sezaryan oldum agrilarim var yatmak ve kalkmak cok zor bebegimle bile zor ilgileniyorum halen sütüm yok insallah sarılık olmaz diye mama veriyorum bizde boyle yazamadım allah bekleyen herkese hayirli dogumlar nasip etsin insallah

Yarın alıcam canım bugün 2 kere koydum zeytinyağı ama henüz yapmadı

Grubun eski sohbet yoğunluğu kalmamış. Herkes pert olmuş herhalde.

Doğum yapmayan kimler kaldı? Kemankolik dışında tabi o bugün doğuracak gibi.
Sabah sabah ağzından da bal damlıyo he bakalım bugün olsun artık yeter yahu gerçi herkesin uykusuzluk emzirmedir gazdır nasıl pert olduğunu görünce bugünleri özlicem tadını çıkarayım biraz daha diyorum. Ama tabi en nihayetinde o bebek orda kalmayacak

Bu sarılık konusu çok belirsiz kimisi idrar yolu enfeksiyonundan bazen yetersiz beslenme bazen anne sütü sarılığı oluyor. Tanıdığım 13 gün bebeğini yatırdı onunki anne sütü sarılığı uzamış sarılık vs oldu çıkış yapıyorlardı sabaha bebek sararıyordu
Eğer sarılığın sebebi belliyse ona göre belki önlem alınabilir

Dogumdan sonra buraya hic giremedim. Son bir haftadir dogum yapablara hem gecmis olsun hem hayirli olsun.

Simdi cogunluk gibi benim de derdim emzirme. Bebegim meme gorunce 5 dk bile emmeden uyuyakaliyor. Bacak ovmaktan, cene durtmekten bir hal oldum. Boyle olunca da doymuyor tabi. Su an 10ar dk emzirip ustune eds ile 30-60 cc arasi mama veriyorum. Ama uyanik tutmak icin ne zahmetlerle... varsa onerileriniz beklerim.

Ben fitili koydum canım ya doktorun lafından çıkmaya korkuyorum zaten ikidir rahatsız uyuyorum kötü rüyalar görüyorum. Yazdığı fitil kas gevşeticiymiş bebek içeride gerilmesin diye bekliyorum artık bütün gece de ağrılarım oldu sancı böyle mi oluyo onu da bilemiyorum sertleşmen geçmezse gel dedi bakalım

Benim de en büyük dedim uyandıramamak her yerini ovuyorum tık yok doktor kıyamıyorsun dedi ama neler neler yapıyorum en son sürekli altını açıyorum bez değiştiriyorum kirlenmediyse bile soyuyorum en güzel soyunca uyanıyor canım

Bnm bildiğim o sertleşmeyi yapan bebek zaten ama baska durumlarda da oluyomu bilmiyorum
Rahim kasıyomuş kendini doktor öyle söyledi bi de tabii bebeğin dönerken toplanması da var ama bebek hareket edince hiss ediyorum ama rahim kasılınca taş gibi oluyo nefes almakta zorluk çekiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…