Ben temuz camasirlarin bir kismini odaya asiyorum. Ankarada olmamiza ragmen nem orani %50ye cikiyor. Henuz makine almayi dusunmuyorum.Bebikler ben normal doğum isterken doktor sezaryen yapılacak dedi. Sezaryen olanlardan öncesi sonrası için fikir ve öneri talep ediyorum
Nelere dikkat etmem gerekiyor vs.
Bir de buhar makinası kullanan var mı? Kimisi gereksiz diyor Kimisi en lazım olanlardan şeylerden diyor. Aklım karıştı. İstanbulda oturuyoruz, doğalgaz kullanıyoruz.
Dogru diyorsun. Her emzirme oncesi ben de altini aciyorum. Emzirirken de sadece ic bodysi kaliyor. Ama memeye gelince efsunlaniyor. Eds ile mama verince onu emmek kolay geliyor herharde 3 dk da degilde 5 dk da uyiyakaliyorBenim de en büyük dedim uyandıramamak her yerini ovuyorum tık yok doktor kıyamıyorsun dedi ama neler neler yapıyorum en son sürekli altını açıyorum bez değiştiriyorum kirlenmediyse bile soyuyorum en güzel soyunca uyanıyor canım
Oo cok güzel masallah sezeryan oldu heraldeCuma günü doğum yapmış
Benm kaynana üşüyecek diye telaşa soktugundan ben ten tene temas yapamıyorum benide korkuttu artık bide ankarada hava yaz gibi oda hamam gibiBen temuz camasirlarin bir kismini odaya asiyorum. Ankarada olmamiza ragmen nem orani %50ye cikiyor. Henuz makine almayi dusunmuyorum.
Ben sezaryen oldum ve cok memnun kaldim. Sakin korkma. Oncesinde aclik onemli, mide bulantisini engelliyor. Dogum sonrasi izin verilince bol su ve yuruyus cogu seyi yoluna sokuyor. Dogumdan 2-3 gun sonra korse kullanmaya basladim. O gucsuzluk hissini aldi cok memnun kaldim.
Dogru diyorsun. Her emzirme oncesi ben de altini aciyorum. Emzirirken de sadece ic bodysi kaliyor. Ama memeye gelince efsunlaniyor. Eds ile mama verince onu emmek kolay geliyor herharde 3 dk da degilde 5 dk da uyiyakaliyorsu an bir besleme seansimiz en az 40 dk...
Bende ilk andan yanında olsaydı aynılarını yaşardım sanırım cunkü oturamıyordum hiç Bi sekilde 5 6 gün oturamadım cok rezil yatarak emiyorsa yine iyi ben o yaraları sağım yaparken atlattım ilk 1 hafta baya zormus bebek olmadıgı halde ne kdr zorlandım benBenim en büyük korkularımdan biriydi bulantı reglimde çok olur şükür doğumda hiç olmadı hatta bayağı su ve meyve suyu içtim Benim en büyük sıkıntı hemoroid hamilelikte vardı büyüyeceğini biliyordum da bu kadarını beklemiyordumkanama da olunca kuru tutamıyorum oturma banyosu yapamıyorum çoğunlukla yatarak emziriyorum meme ucu yaralarıyla boğuşuyorum bir yandan yoksa bebek Benim göğsüme geldiği an tüm zorluklar uçtu gitti hafifleme oldu resmen sonrası da iyiydi hemoroide kadar
Aynisi bende de var.Benm kaynana üşüyecek diye telaşa soktugundan ben ten tene temas yapamıyorum benide korkuttu artık bide ankarada hava yaz gibi oda hamam gibialtını acıyorum cabuk cabuk diye elimi ayağımı birbirine sokuyor
Niye öyle oldu ki acaba cidden kimse kalmadı mi? Aslında seninki normal grup erken davranmış.Günü dolup doğurmayan tek ben mi kaldım yabena neden beyle yaptınız
Buyuk bir iştahla emiyorsa belki doyuyordur. Çünkü ben şeyi farkettim. Meme eğer çok sis ise yani dolu ise daha kısa sürüyor 10 dk beslenmek yetiyor, ama değilse 20 dk geçiyor doymasi. Huzur dolu bir uykuya dalıyorsa muhtemelen doyuyordur.Dogumdan sonra buraya hic giremedim. Son bir haftadir dogum yapablara hem gecmis olsun hem hayirli olsun.
Simdi cogunluk gibi benim de derdim emzirme. Bebegim meme gorunce 5 dk bile emmeden uyuyakaliyor. Bacak ovmaktan, cene durtmekten bir hal oldum. Boyle olunca da doymuyor tabi. Su an 10ar dk emzirip ustune eds ile 30-60 cc arasi mama veriyorum. Ama uyanik tutmak icin ne zahmetlerle... varsa onerileriniz beklerim.
Bir daha olsa sezeryan tercih edeceksin gibi hissediyorum rnpOo cok güzel masallah sezeryan oldu heralde
Aaa senin de takvim gitmiş ne zaman gitti kızGünü dolup doğurmayan tek ben mi kaldım yabena neden beyle yaptınız
Seastar sana ne soracağım var mı ilgisinden bilgisinden çok memnun kaldigin bir çocuk doktoru burada?günaydınn herkese
bu gece rüyamda bebişimi gördüm. aynı anda 2 kişi doğuma girmişiz. doktor 2 bebek gösteriyor. birisi bol saçlı birisi az saçlı. ben diyorumki az saçlıyı gösterip o benim değil mi doktor hayır diğer senin dedimızım çok saçlı doğmamıştı belki oğlum doğar saçlı
medicanada farabi aydınol var bayaa tecrübeli yaşını almış bir doktor. kızımı ona götürdüm ihtiyaç duydukça. hani teşhisleri verdiği ilaçlar tatmin ediciydi. çok hasta olmadık genelde rutin kontrollere gittik. ilaç vermeden tahlil tetkik istiyor mutlaka gerek görürse veriyor.Seastar sana ne soracağım var mı ilgisinden bilgisinden çok memnun kaldigin bir çocuk doktoru burada?
Hm teşekkür ederim. Bi liv hospitaldan Nezih Akgün için randevu aldım. Onu bi deneyeceğim yarın. Olmadi Farabi aydinol u da bi denerim. Inşallah ilgili birini bulabiliriz.medicanada farabi aydınol var bayaa tecrübeli yaşını almış bir doktor. kızımı ona götürdüm ihtiyaç duydukça. hani teşhisleri verdiği ilaçlar tatmin ediciydi. çok hasta olmadık genelde rutin kontrollere gittik. ilaç vermeden tahlil tetkik istiyor mutlaka gerek görürse veriyor.
livde de harika hanım var. onu da arkadaşlarım çok tavsiye ediyor. bu bebiş de ona mı gitsem diye düşünmüyor değilim.belki deneyebilirim.instada takip et harika sönmez
Aynı durumdayım memede uyuyo biberonu verince uyanıyo tekrar memeye koyuyorum saatler sürüo emzirme asaması uykusu kafasına karısıyo cocugunDogumdan sonra buraya hic giremedim. Son bir haftadir dogum yapablara hem gecmis olsun hem hayirli olsun.
Simdi cogunluk gibi benim de derdim emzirme. Bebegim meme gorunce 5 dk bile emmeden uyuyakaliyor. Bacak ovmaktan, cene durtmekten bir hal oldum. Boyle olunca da doymuyor tabi. Su an 10ar dk emzirip ustune eds ile 30-60 cc arasi mama veriyorum. Ama uyanik tutmak icin ne zahmetlerle... varsa onerileriniz beklerim.
Dogumdan sonra buraya hic giremedim. Son bir haftadir dogum yapablara hem gecmis olsun hem hayirli olsun.
Benm kaynana üşüyecek diye telaşa soktugundan ben ten tene temas yapamıyorum benide korkuttu artık bide ankarada hava yaz gibi oda hamam gibialtını acıyorum cabuk cabuk diye elimi ayağımı birbirine sokuyor
İyi yapmışsın canım doktora güveneceğiz mecbur. Ben de şu sancı olayına çok takıldım geceleri sancılarım oluyor karnım taş gibi oluyor ama doğum sancısına dayanılmaz falan diyorlar anlayamayacağım diye ödüm patlıyor iyice streslere girdim birden açılma çoğalırsa anlamazsam diye korkuyorum ilk olunca çok sıkıntıymış yaBen fitili koydum canım ya doktorun lafından çıkmaya korkuyorum zaten ikidir rahatsız uyuyorum kötü rüyalar görüyorum. Yazdığı fitil kas gevşeticiymiş bebek içeride gerilmesin diyebekliyorum artık bütün gece de ağrılarım oldu sancı böyle mi oluyo onu da bilemiyorum sertleşmen geçmezse gel dedi bakalım
Bunu yazmak için girmiştim siz yazmışsınız tamamen aynı durumdayım meme orada duruyor kendi uyuyor altına bakayım derken uyanıp aranıyor alıyorum emecek diye yine 4 dk hevesle çekiyor ve uyuyorDogumdan sonra buraya hic giremedim. Son bir haftadir dogum yapablara hem gecmis olsun hem hayirli olsun.
Hadi gözünaydın olsun canim..dogurdummu ne zaman dogurcam.derken minnos kizin kollarında..tebrik ederim güzel günlerde büyüt inşallahIyi geceler kızlar cuma günü sezaryanla dogum yaptim minnoş kızımı kucagima aldim şükürler olsun persembe gece sancim vardi sabaha kadar kıvrandım sabah dus alip gittim doktoruma sanci falan hicbisey yok kalmadi oraya gidince ultrason ve nst cekildi 3 cm açıklık var denilince doktorum riske atmayalim beklemeye gerek yok deyince sezaryan oldum agrilarim var yatmak ve kalkmak cok zor bebegimle bile zor ilgileniyorum halen sütüm yok insallah sarılık olmaz diye mama veriyorum bizde boyle yazamadım allah bekleyen herkese hayirli dogumlar nasip etsin insallah
Yaaaaa hatırladım tabikiiiiCanım beni hatırladın mı geçen yıl Ekim kasım topiğinden. Bugün sayfaya bir bakayım şöyle ekim ayı olunca. Bir baktım hamile kalmışsın nasıl sevindimcinsiyeti ne canım hayırlısı ile kucağına al.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?