2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Yaaaaa hatırladım tabikiiii nasılsın canım iyi misin? Cokkk şükür 3. Transferde oldu. Az kaldi inşallah kız gelio nasipse
Çok çok sevindim. Olsun da kaçta olduğunun inan sonradan bir önemi kalmıyor. Benimde üç te olmuştu hem. Onu kucağına aldığın an bütün tedavi süreçlerin hafızandan silinecek, sağlıkla kucağına al canım benim

Yaaaaa hatırladım tabikiiii nasılsın canım iyi misin? Cokkk şükür 3. Transferde oldu. Az kaldi inşallah kız gelio nasipse
Bende iyim iki Minnakım ile günlerim geçiyor. Bir kızım bir oğlum oldu. 4 aylık olacaklar üç güne çok şükür rabbime

Bende sizin gibiyim, gece uykumun arasında sancı çekiyorum gündüz ayakta bir şey yok. Hatta dün gece 10 dk da bir düzenli ağrım geldi, hemen kalktım vücut temizliğimin üstünden şöyle bir geçtim. Baktım ağrı sancı kesildi tamamen.

Aaa seninde mi geceleri oluyor. Ya niye gece geliyor bu sancılar bende öyleyim, dediğin gibi artmıyor çoğalmıyor geliyor bi 20 saniye kalıyor gidiyor. Bugün gündüzde pek iyi değilim sanki. Eşime dedim telefonun hep yanında olsun heran arayabilirim iyi hissetmiyorum diye hayırlısı bakalım

ya o halde insanın aklında vücut temizliği oluyor değil miben de ne olur ne olmaz diye çarşamba gidicem ağdaya. pazar akşamı da üzerinden geçer pazartesi doğuma giderim

ya o halde insanın aklında vücut temizliği oluyor değil miben de ne olur ne olmaz diye çarşamba gidicem ağdaya. pazar akşamı da üzerinden geçer pazartesi doğuma giderim
Aynen öyle doğumdan fazla sitres yapıyo hazırlıksız yakalanmak. gerçi öyle çok çıkmış bi şekilde zaten beklemiyorum doktora gelip gitmekten. üstünden geçe geçe ertesi güne çıkar hale geldi.. bide görmüyorum da hiç göbeğimden cebelleşiyorum kendimle resmen. Doğum bitsin iki ay izne ayrılıcam temizlik konusunda bıkTım resmen

Hayir yetmiyor. Araliksiz 2 bucuk saat emzirdim bir seferinde. Doydu diyip ayiriyorsun 10 dk sonra aranmaya, soylenmeye basliyor.

Ay valla sorma ysrdımcı oluyo sağolsun ben bebek bakmaktan pek anlamam ama tek kötü yanı bu kdr sarmalaması uyarıyorum ben kendm acıyorum zatenn kendisi yokken

Aynisi bende de var. Eşim ile konuşuyoruz annem gidince çocuğu biraz soyalım. Evin içi 30 derece yani bir de burada
Benm eşimde ilk basta panikledi üşüyecek dye sonra hemsireler ebeler cok sarmalamayın deyince smdi vazgecti üşüyecek dye korkmuyor artık allahtan

Ahhhh sağlıkla Allahım o günleri de göstersin, Rabbim her isteyene de nasip etsin

Evet canım onlar da tetikte bekliyor zaten bizden haber. Benm bugün de tık yok gibi biraz yürüyüş yapacağım şimdi yoksa bu kız yerinde memnun sanırım geleceği yok hepimiz için hayırlısı olsun

Strese girme canım in şa Allah sap salim alıcaz kucağımıza ben stres olduğum için daha çok sertleşiyo karnım yine başladık sertleşmeye böyle devam ederse yarın doktora gidicem bakalım

Bizimle dalga geçiyolar küçücük halleriyle ben de iki gecedir ay evet galiba geliyo diyorum yok anam yok sabah sanki hiç o geceyi yaşamamışım. Bu gece neredeyse eşimi uyandırıyodum vazgeçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…