2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
@ Kemankolik Hadi bakalım sıra sende gerçekten pek bi nazlıymış kızın inşallah doğduğunda bol emen bol uyuyan bi bebeğin olurda bu günleri unutursun.

Benim bebede dünden beri aglıyor gazı var ama ne yapsam bilemedim gaz cıkartıyor kabız değil anlamadım gece 1saat uyumuşuzdur eşimle ayaklarını hep çekiyor beşiğine koyuyoruz aglıyor ıhıhh diyor hep gaz damlası kullanıyoruz nurse ve biogaia fayda etmiyor

Sanırım öle aslında ikinci dogum daha kolay oluyo diyorlar da su an psikolojik olarak asla ama asla istemiyorum
Evet ama ikinci doğum daha kolay olurmuş. Şimdi böyle düşünmen çok normal ki. Ağrılarımız hala devam ediyor. Düzgün oturup kalkamıyoruz.
Ben her konuda anneme çekmişim hamilelikte yaşadığım veya doğumda yaşadığımız şeyler hep benzer. Ilk doğumdan daha kolay olmuştu sonrakiler dedi.

Aynı durumdayım memede uyuyo biberonu verince uyanıyo tekrar memeye koyuyorum saatler sürüo emzirme asaması uykusu kafasına karısıyo cocugun
Ne zaman toparlanacak acaba?
Bunu yazmak için girmiştim siz yazmışsınız tamamen aynı durumdayım meme orada duruyor kendi uyuyor altına bakayım derken uyanıp aranıyor alıyorum emecek diye yine 4 dk hevesle çekiyor ve uyuyor
Eger 4 dk emince uyuyorsa yine iyi. Benimki 2 dk sonra uyanip meme istiyor.

Bende kendi kendime nazar değdirdim çocuğa 40 dk emen çocuk 10 dak zor emiyor ve sürekli kusuyor benim anlamadığım bu kadar az emip sürekli kusup nasıl günde 7 8 kez kaka yapıyor.doktor randevusu 10 gün sonra beklemesemmi acaba.

Benimde aynı çok kaka yapıyor sürekli bez değişiyoruz ishal gibi doktora sorduk normal yenidoğan bebeklerde dedi sanırım sürekli kaka yaptığı için sürekli emmek istiyor

bebek o bebekanakucapı almışmıydınız? sallamalı veya titreşimli. ona koysan sakinler mi acaba? ya da hemen bir yıkasan rahatlar belki
Aldım canım hiç sevmiyor onları yırtıyor kendini kucagımda göğsümde duracak

Niye öyle oldu ki acaba cidden kimse kalmadı mi? Aslında seninki normal grup erken davranmış. Ben doğum yaptığım günün ertesi buradaki takvim kaybolmustu. Senin daha takvim duruyor vakit var demek.

Aaa senin de takvim gitmiş ne zaman gitti kız
Dün gitmiş ben de baktım yok o bile doğursana artık diyor
gitiiiii gittii gitti gıt gıt gıdak

@ Kemankolik Hadi bakalım sıra sende gerçekten pek bi nazlıymış kızın inşallah doğduğunda bol emen bol uyuyan bi bebeğin olurda bu günleri unutursun.
Amin canım benim. Ama kız değil erkeğin nazlısından benimki kız olsaydı napcaktık acaba adını nazlı koyardım o kesin

Aynen benm annemde öle beni com zor dogurmus yıllardır 15 gün ayaga kalkamadım diyor kardesmde hiç zorlanmamıs benm yasadıklarımda anneme cok benzer göbeğim filan hiç çatlamadı kilolalrda gitti sayılır ama yinede uzun Bi süre cocuk mocuk demeyin zaten eşimde istemez bu kdr badireden sonra

Merhaba aynı sorun bende de var geçtimi acaba sizin ?

O bulantı bende de oldu
Bana hiç birşey söylemediler ben kötüyüm dedikçe onlar iyisin iyisin diyip duruyor en son tansiyonum düşünce anladılar kötü olduğumu
Ben daha başlamadan anestezi teknikeriyle bayağı konuştum ilk sezaryende acı hissetmeye başladım inanmadılar kendimi kasnaktan mahvoldum vs diye. Kadın da şu hastaya inanmayanlara da çok kızıyorum sanki kendileri yatıyorlar orda falan dedi. Ne dediysem anında müdahale etti. Hatta kollarımı yana açtırıp bağlatmayın dedim. Ani bir hareketle bütün ameliyat sahasını riske atarsın dedi. Doktorum bağlamayın bir şey olmaz duruma göre bakarız deyince serbest bıraktılar. Yine yana açtım ama kasık ve bağlı değildi. Ekip çok iyiydi. Çok memnun kaldım. Zaten muhabbetle bir çabukta bitti hiçbir şey anlamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…