2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Hiç sorma ya inanamaları için illa bir şey olması lazım o an beni salsalar anestezi doktoruna dalacaktım çok naif bir doktordu ama iyisin iyisin diyerek beni çileden çıkardı

Yok canım bizimki Selda hanımdı. Güzel ilgilendi ama tabi bilemiyorum. Biraz panik bir doktor havası verdi. Birkaç olumsuz şey söyledi ki birkaç saat sonra hiçbiri yoktu. Yeni doğum yapmış birini panik yapmaya gerek yok diye düşünüyorum. Yarın kontrole gideceğim bakalım yarınki havası nasıl olacak. Ben Bursa’da en çok Erdoğan Yüzkollardan memnun kaldım. Fakat ona da birşeye kızıp bırakmıştım. Özel muayenehane düşünüyorsan kesinlikle Erdoğan Yüzkollar tavsiyemdir. Çok detaylı muayene eder. Aklında bir şey kalmaz. Ben de kızdım falan ama bunda da sanırım Erdoğan beye gideceğim.

Canım sezaryende kendini kasma yeter. Epidural olacaksan muhabbetle bir çabukta bitiyor. Odaya geldiğin gibi uyuşukluğun geçmeden bol bol fotoğraf çekil. Bizim çocuk doktorumuz buhar makinasını asla önermiyordu.

hipp kullananlar hangisini kullanıyorsunuz

Eklentiler

• 4A4F468A-91B5-4295-AB1C-42E754D6ECDC.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 18
  • DF8A4485-AA33-4D36-85BC-2FB9BE52947F.webp
    27 KB · Görüntüleme: 33
Hmm anladım canım..Erdoğan yüzkollara büyük oğlumu götürmüştüm bi kere 3 aylık çocuğa antibiyotik yazınca benim için o gün bitmişti oğlumun daha sonra devamlı doktoru Ahmet Memeşaydi ama bu sefer pek sanmıyorum götürebilecegimi heray malum muayene ücreti çok çok yüksek Ahmet Beyin ama en çok ondan memnun kaldım tabiki

Bende öyle tartiyorum dogru çıkıyor

Ay doğumda eşime sürekli ilk ve son diyordum başka yok sonra isteme baştan anlaşalım sonra konuşuruz bunları diyor garibim O değil de doktor karşımda canım sen iki değil üçüncüyü yapacaksın diyor He dedim içimden sana da gebe lazım tabi neden benim yanımda olmuyorsun ki diye bir de ona kızmıştım
Çar kontrol var bakalım ne diyecek doğuma dair bir ara kaçtım odadan anneni eşini payladın baktım sıra bana geliyor kaçtım ben diyordu

Bu mastit nasıl bitiyo ki cocuk emiyo sagıyorum azalıyor 5 dk sonra yine aynı sisiyo ne zamana kdr böyle devam edecek
Lahana var mı canım evde sıcak suya koyup memeleri onunla sar
Sıcak su kompresi yap sürekli bende benzer sıkıntıyı yaşıyorum 4-5 gün sürüyor maalesef
Ben de aşırı terleme de var

Senin daha 1 son diyorsun hele bana tekrar yaparsın diyenler varya sanki bana küfür ediyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…