2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Senin daha 1 son diyorsun hele bana tekrar yaparsın diyenler varya sanki bana küfür ediyorlar
Yap demesi kolay tabi
Valla eşim tek çocuk şımarıklık vardı bir de kardeş başka birşey diye 2 Yaparım diyordum ama zor gerçi hormonlar öyle birşeyki şu nalet oksitosin emzirirken salgılanıyor ya doğuma ilişkin tüm kötü hatırları siliyormuş yoksa kimse ikinciyi yapmazdı yazıyordu şükür doğumum çok zor geçmedi hayalini kurduğum gibiydi ama toz pembe de değildi tabi

Yaparsın yaparsın bak bana çocuk piskolojimi bozuyor ona rağmen birden üçledim ben, sen ikinciyi yap kapat bu defteri

Hanımlar merhaba.
Aralık annesi olacağım inşallah ama siz tecrübelisiniz size sormak istedim.

Şehir Hastanesi'nde doğum yapan var mı sorun yaşadınız mı ? Ve doğuma kendi doktorunuz mu giriyor yoksa o gün kim nöbetci ise o mu ?

Hahaha valla bende eşime öle dedim hiç sesini cıkarmadı garibim cunkü bütün dogum süresinde herseyi gördü onun bile psikolojisi kaldırmadı 5 6 kilo vermiş stresten

Kızlar hani doktor 10 gün sonra kontrole çağırıyor ya kadın doğum doktoru. Neye bakıyor o zaman?

Yaa yine parmak olayı var Acıtıyor mu? Benim dikiş bölgem korkulu rüyam hiç açasım yok bile
Bnmde öle kendm bile ekleyemedim bide senn 10 gün ben 5.gün gittim daha cok yeniydi aslında acımadı ama psikolojik olarak kötü olunca kadının elini tuttum baya bana diyor sen iyi dogum yapmıssın böle diyor ebe de dedi ki böle değildik gayet iyiydi dedi bende dedm dogum sonrası travması bu yoksa eve 3 4 saat pelbik masajı babasını yaptı kolunun yarısı içimdeydi düşünün yani

Yaa yine parmak olayı var Acıtıyor mu? Benim dikiş bölgem korkulu rüyam hiç açasım yok bile
Benim ilk doğumda elle muayene etmişti doktor, dikişe rahme bakmıştı. 2. Doğumda doktorum başka bir doktordu ultrason ile rahme baktı sadece. Her doktorun uygulaması farklı sanırım

Yani gerçekten doğum sonrası travma olayı bende de var, sürekli bir yerlerimin muayene edilmesinden yoruldum herhalde. Bir an önce iyileşip bu durumdan kurtulup unutmak istiyorum her şeyi.

Doğum yapan anneler gözünüz Aydın güle güle büyütün bebeğinizi, tebrik ediyorum hepinizimalum bebekten hiç fırsat kalmıyor okuyorum ama yazmaya hiç fırsat bulamıyorum. Kem gözlere geldim galiba çok moralim bozukbugün kızım 15 günlük oldu, maşallah sütümüz güzel geliyor, göğüs kalkanı kullanıyorum süt ondan akıp üstümü ıslatıyordudün kayınvalidemde yemekteydik ben yemek yiyene kadar üstüm başım sırılsıklam olmuş eltim üstüne ne oldu dedi ben de boş bulunup süt akmıştır dedim ama derdemez pişman oldum göğüs kalkanından dökülmüştür diye toparlamaya çalıştım ama iş işten geçti ve bugün hiç akan süt müt yok

Açıklık 3 cm olmuş kızlar yetersiz tabi. Plasenta yaşlanmış sancı da en yüksek sınırda çıktı ama bu haftanın sonuna kadar da bekleyebiliriz dedi.

Bebek 3900 dedi 4 buçuğa kadar normal doğum olabilir dedi de bu kilo da beni korkutmadı değil o kiloda doğmaz dimi ultrason genelde fazla çıkıyor çünkü.

Benim aşırı kaşıntı olmuştu bi haftadır tahlil istedi onların sonucuna bakacak. Allah korusun karaciğerle ilgili kolestaz mıydı neydi o hastalık varsa eğer acil sezeryanla alacak.

Biz hem tahlilleri yapmak için hem de 1 2 gün daha beklemek için çıktık. Normal doğum istediğim için bekleyelim dedik. Hızlı ilerler bundan sonra dimi çünkü dün 1.5 cm olan açıklık bi günde 3 cm e çıkmış. İnşAllah yanlış bi karar almamışımdır risklerden bahsetti korkuyorum ama bişe olmaz inşAllah 1 2 güne dimi kızlar ya

karar senin kararın canım. bebeğinin hareketlerini takip et tabi. ama neden suni vermediler bekleme yoluna gidiliyor? kilosu da artmış baya çünkü. sanki ben suni isterdim beklemezdim. plesentada yaşlanmış çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…