2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Korkma kuzu kadınların vücudu sandığımızdan daha esnek bu tür sapmalar için. Mesela benim ufaklığın baş çapı 9.7 cm idi ama klasik bir doğum yaşadım.
Ebet bundan sonra daha hızlı ilerleyebilir. Benim de 3 4 cm e kadar daha yavaş olmuştu.

Suniyle olabilir açılma artabilir dedi ama bekleyebiliriz de dedi. Tahlil sonuçları için ve açılma ilerlemiş diye bekleme yoluna gitti heralde. Karar sizin dedi o kesin bişe söylemeyince biz de napcağımızı bilemedik

Ayy cok kotu bende bir kere hapsurdum cok fena acidi dikislerim ne oksurmek istiyorum ne de hapsurmak anlik aci olabilir ama devami geliyorsa ve akinti vs varsa bir gorun doktoruna dikis kontrolun ne zaman beni 1hafta olnca cagirmisti doktorum
Doktora sordum canım dikişlere birşey olmaz ama tabi senin canın çok yanar dedi.
Biz de aynı durumdayız. Doktor sarılık başlamış 15 dk bir meme 15 dk diğer meme en az emzir üstüne de mama ver ne kadar yerse dedi. Ama imkanı yok yarım saat emzirmenin. Hemen uyuyor. O kar uğraş uyandır iki dk olmadan yine uyuyor.
Ya bu soyma olayından da korkuyorum. Ev 24-25 derece arası. Nasıl giydirsem kaç kat örtsem bilemiyorum.
Bunu yazmak için girmiştim siz yazmışsınız tamamen aynı durumdayım meme orada duruyor kendi uyuyor altına bakayım derken uyanıp aranıyor alıyorum emecek diye yine 4 dk hevesle çekiyor ve uyuyor
Herkeste aynı durum. Ya hiç uyumuyorlar ya da uyanmıyorlar. Bir kaç hafta sonra da uyumuyor diye yazarız.
Benim de ilk oğlumda 2 aylıktık bir sürü ilaç kullanıyorduk hepsini bıraktırdı. Mamayı da kestirtti. Ona gittiğimiz dönemde çok ilaç kullanmadık. Demek size de böyle denk gelmiş. Dediğiniz doktorun çok mu muayene ücreti. Büyük oğlum bağışıklık sıkıntılı onu başka bir enfeksiyon profa götürüyorduk ama ücret çok fazla benim de güvenilecek bir doktora ihtiyacım var.

Ben sezaryen oldum Kızlar yarın 5. Gün doktor randevum var. Dikişleri mi kontrol ediyor yoksa ultrasonla karından mi alttan mı bakıyor. Malum sezaryen sonrası temizlik yapamadım. Yaptım da su geçirmez bant var oralar ne alemde falan insan çekiniyor.

Kızlar sezaryen 4. Gün bitti çişimi yaparken yanma var normal durum mu acaba yoksa sadece bende mi bu durum.

Valla canim ben hic umursamadim zaten caniyla ugrasiyo insan benim sadece dikislere bakmisti usgyle falan bakmadi bana

Kızlar sezaryen 4. Gün bitti çişimi yaparken yanma var normal durum mu acaba yoksa sadece bende mi bu durum.

Ben 19.gundeyim hala yanma var ama siddeti ilk zamanlar cok daha fazlaydi tuvalete cikmak istemiyordum resmen sondadan falan olabilir

Bende de öle oldu ilk zamn şakır şakırdı sonra nazar değdi sanırım ama bide su var ilk zamn depolardaki birikmiş sütler geliyomus sonrasında direk kanallardan süt üretildikçe geliyo yani yediğin şeylere göre süt üretiliyormus bende de baya düştü sağıyordum gelmiyodu sınra yine abandımmaüt yapan seyleri içmeye filan smdilik düzeldi ama o ilk zamn ki gibi değil tabi yine

Geçmiş olsun canım bebeğiniz hayırlı olsun, sen aklıma geldin de nickin aklıma gelmedi çok şükür bebeğini kucağına almışsın
Benim sadece ameliyat yerime baktı birde karından ultrason ile baktı..
Bende ağda yapamam diye tüy dökücü krem kullandım pişman oldum bende ped o bölgede tahrişe sebep oluyor tüy dökücü krem de çok fena yaktı jilette kullanamıyorum hertarafımı keserim diye korkuyorum ne bela bir iş şu temizlik işi ağdanın gözünü seveyim..

Kızlar hani doktor 10 gün sonra kontrole çağırıyor ya kadın doğum doktoru. Neye bakıyor o zaman?
Dikiş varsa onu kontrol eder kanamayı değerlendirir bir de bildiğim kadarıyla smear alınıyordu doğum sonrası merak ettiğin genital bölge bakılacak mi ise çoğunlukla bakılıyor sezeryan olsa da smear nedeniyle bakılıyor

Smear testini kırkım çıktıktan sonra yapacak benim doktorum.. Ben gittiğimde sadece dikişlerime baktı karından ultrason ile baktı bana..

Lahana var mı canım evde sıcak suya koyup memeleri onunla sar
Sıcak su kompresi yap sürekli bende benzer sıkıntıyı yaşıyorum 4-5 gün sürüyor maalesef
Ben de aşırı terleme de var
Bende de titreme yaptı üşüyorum sürekli sagınca daha kötü oluyo makine göğüs ucuma uygun deil galiba bebegin emmesi den Baska carem yok ama mastitli göğsümde ucum da yok cocuk emmek istemiyor bildiğin cıkmazdayım

Yaparsın yaparsın bak bana çocuk piskolojimi bozuyor ona rağmen birden üçledim ben, sen ikinciyi yap kapat bu defteri

Bizde durum tam tersi ben 3. İstiyorum eşime diyorumki yaparsam hiç korunmadan hemen yapıp bu faslı kapatmam lazım yoksa 4-5 sene sonra isteme yapamam dedim.

Annem hemen atladı ordan saçmalama yeter 2 tane vücuduna bak sağlığına bak diyor kıyamıyor bana.

Yapmazsamda aklımda koruyucu aile olmak var o zaman onu ikna etmeye çalışıcam

Dikişleri kontrol ediyor ultrasonla bakıyor dikişlerde açılma varmı diye hala bantlamı duruyorsun canım ben 3.günü cıkarttım bandı duş aldım takmadım sonra

Canim bendede olmustu sicak dusa gir ve elinle sag zaten kendi akip gidiyo ben yarim saat sicak dusun altinda sagmistim kendimi de oyle gecti

Silikon gögüs ucu denefinmi cnm ben öle tutturuyorum

Canim bendede olmustu sicak dusa gir ve elinle sag zaten kendi akip gidiyo ben yarim saat sicak dusun altinda sagmistim kendimi de oyle gecti
Valla bi kez cocuk bosalttı bes dk sonra yine aynı şişip tıkandı daha ne kdr böyle devam edecek anlamadm gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…