- 26 Şubat 2015
- 1.223
- 878
- 123
Bu hesaplarla kalsa az önce yeni mesaj yazdım gruba tartı alıp günlük kilo takibi bile başladımBen bu hesapları yaptığımda eşim bana deliymişim gibi bakıyordu tek değilmişim
Canım ocean 400 ıu mu verdi. Bizimki de pedia d3 vermiş. Ama biz tüm aile ocean kullanıyoruz içinde zeytinyağı ve d3 var. Pedia ya baktım ayçiçek yağı e vitamini ve d3 var. Neden ayçiçek yağı vereyim ki çocuğa diyorum kendi kendimeBizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.
Yazarken eğlenceli ama emzirme faslımız çok eziyetli geçiyor canım yahem oğluma işkence hemde bana işkence garibim bi türlü tam olarak memeyi emmeyi beceremedi çok uğraşıyoruz ememeyince basıyor ağıdı. Bide kusma problemimiz var kızlar bu bebekler neden kusar ve kusmaları normal mi ?
Bebeğim iyi canim covid olmadan 3 gun once gitmistim cok sukurki hareketli bende grip belirtileri var saolasin canimbebeginin durumu nasil canm sn nasilsn gecmis olsun Rabbim sifa versin
Şükürler olsun yareppelaleminn..tez yurdun dört yanında davullarla zurnalarla kutlanaBebeğimi kucağıma aldım kızlar şükürler olsunyanımda uyuyor şuan tam uyuyor yazarken ağladı biraz emzirdim o da çekiyor ama çok değişik bi duyguymuş emdimi emmedi mi anlamadım ağladığı için biraz mama verdik memeyi yadırgamaz inşAllah. Suni sancıyı denedik ama bebeğin kalp atışları felan düştü su da geldiği için bebek sıkıntıya girdi heralde ben de artık beklemeyelim dedim iyi ki acil sezeryanla alındı kordon da dolanmış çünkü. Şükür sağlıkla atlattık kalp atışları düşüyor deyince nasıl korktum ağladım. Gayet konforlu bi spinal sezeryan oldum şuana kadar gayet iyi. Hafif dikiş ağrısı hissediyorum o da normal ağrı kesicilerle geçer inşAllah
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız destekleriniz için. Doğurdum kurtulduk memleket meselesi oldu benim doğum
Ay canım gözün Aydın şükür kavuştunuz kaç kg doğdu merak ediyorum iri mi dedikleri gibi allah analı babalı büyütsünBebeğimi kucağıma aldım kızlar şükürler olsunyanımda uyuyor şuan tam uyuyor yazarken ağladı biraz emzirdim o da çekiyor ama çok değişik bi duyguymuş emdimi emmedi mi anlamadım ağladığı için biraz mama verdik memeyi yadırgamaz inşAllah. Suni sancıyı denedik ama bebeğin kalp atışları felan düştü su da geldiği için bebek sıkıntıya girdi heralde ben de artık beklemeyelim dedim iyi ki acil sezeryanla alındı kordon da dolanmış çünkü. Şükür sağlıkla atlattık kalp atışları düşüyor deyince nasıl korktum ağladım. Gayet konforlu bi spinal sezeryan oldum şuana kadar gayet iyi. Hafif dikiş ağrısı hissediyorum o da normal ağrı kesicilerle geçer inşAllah
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız destekleriniz için. Doğurdum kurtulduk memleket meselesi oldu benim doğum
Bana da sen kafayı yemişsin diyorlar aldırmıyorlar tartı. Her hafta sağlık ocağına gidip tartırayım diyorum o da hastaneyle tutmuyor. Evde tartıya bir bebekle bir tek başıma çıkıyorum aradaki fark bebeğin olsa diyorum o da saçma gibiKızlar süt yetiyor mu yetmiyor mu artık kafayı yiyeceğim sanırım. Neden az emiyor. Emmek istemiyor falan düşün düşün ne sıkıntı. En sonunda bebek tartısı aldım. Sabah beslemeden önce tartıyorum artık. Her gün düzenli kilo alırsa yetiyor diyeceğim. 10 gün sonra doktora gidip sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Baktım o gün kilo almadı mama takviyesi yapmayı planlıyorum gün içinde. Nasıl fikir sizce. Delirmiş hissediyorum.
tertemiz.hemde şanımiza yakışır şekilde ..kılçıksızzzKızlar süt yetiyor mu yetmiyor mu artık kafayı yiyeceğim sanırım. Neden az emiyor. Emmek istemiyor falan düşün düşün ne sıkıntı. En sonunda bebek tartısı aldım. Sabah beslemeden önce tartıyorum artık. Her gün düzenli kilo alırsa yetiyor diyeceğim. 10 gün sonra doktora gidip sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Baktım o gün kilo almadı mama takviyesi yapmayı planlıyorum gün içinde. Nasıl fikir sizce. Delirmiş hissediyorum.
Normalde bende öyle değişim yapıyordum ama 2 gündür böyle oldu. Kilo içinde gayet iyi dedi hemşiremiz bilemedimbi ayda bi kilo azmis cnm.Gazi mi var neden az yapiyoki kakayi Normalde gunde 5 6 bez degistiriyorz biz
Yazarken eğlenceli ama emzirme faslımız çok eziyetli geçiyor canım yahem oğluma işkence hemde bana işkence garibim bi türlü tam olarak memeyi emmeyi beceremedi çok uğraşıyoruz ememeyince basıyor ağıdı. Bide kusma problemimiz var kızlar bu bebekler neden kusar ve kusmaları normal mi ?
Kusması çok emiyorsa doyduğuna işaret diye biliyorum, yada reflü de olabilir..Benimki de öyle ya çocuk kızarıp bozarmaktan kasılıp durmaktan bi hal oldu hatta uyurken bazen sancı giriyor ağlamaya başlıyor sonra geri dalıyor. Bebeklerimizde gaz problemi ne zaman geçecek
Bende almayı düşünmedim değil sonra internette bakınırken evde tartmanın yolunu buldum yoksa alacaktımKızlar süt yetiyor mu yetmiyor mu artık kafayı yiyeceğim sanırım. Neden az emiyor. Emmek istemiyor falan düşün düşün ne sıkıntı. En sonunda bebek tartısı aldım. Sabah beslemeden önce tartıyorum artık. Her gün düzenli kilo alırsa yetiyor diyeceğim. 10 gün sonra doktora gidip sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Baktım o gün kilo almadı mama takviyesi yapmayı planlıyorum gün içinde. Nasıl fikir sizce. Delirmiş hissediyorum.
Kilosu bence gayet iyi 1 kg azmı yaw.Normalde bende öyle değişim yapıyordum ama 2 gündür böyle oldu. Kilo içinde gayet iyi dedi hemşiremiz bilemedim
7 ay kustuk biz. beslenme sonradı mutlaka kusuyorduk. sebebi yoktu.reflü dendi sadece. sonra kendiliğinden bittiYazarken eğlenceli ama emzirme faslımız çok eziyetli geçiyor canım yahem oğluma işkence hemde bana işkence garibim bi türlü tam olarak memeyi emmeyi beceremedi çok uğraşıyoruz ememeyince basıyor ağıdı. Bide kusma problemimiz var kızlar bu bebekler neden kusar ve kusmaları normal mi ?
Nasıl tartıyon evde..banada doktor 15 gunlukken.gotur tarttır dedi saglik ocagina ama.evden cikasim yok suan bu ortamdaBende almayı düşünmedim değil sonra internette bakınırken evde tartmanın yolunu buldum yoksa alacaktım
bence 1 ayda 1 kilo gayet iyi. haftalık 250gr daha ne olsun maşallahNormalde bende öyle değişim yapıyordum ama 2 gündür böyle oldu. Kilo içinde gayet iyi dedi hemşiremiz bilemedim
ay bende cok merak ettim..iri iri dedikleri ne çıktı acebaaAy canım gözün Aydın şükür kavuştunuz kaç kg doğdu merak ediyorum iri mi dedikleri gibi allah analı babalı büyütsün
önce basküle kendin çık. sonra bebeğinle çık. aradaki fark işteNasıl tartıyon evde..banada doktor 15 gunlukken.gotur tarttır dedi saglik ocagina ama.evden cikasim yok suan bu ortamda
Nekadar doğru tartıyor bilmiyorum ama basküle önce kendim çıkıyorum iki üç kere aynı sonuç çıkıyor sonra bebeği kucağıma alıp çıkıyorum en kötü kilo aldıklarını anlıyorumNasıl tartıyon evde..banada doktor 15 gunlukken.gotur tarttır dedi saglik ocagina ama.evden cikasim yok suan bu ortamda
hee onu bende yapiuom yaa başka türlü bişi sandımNekadar doğru tartıyor bilmiyorum ama basküle önce kendim çıkıyorum iki üç kere aynı sonuç çıkıyor sonra bebeği kucağıma alıp çıkıyorum en kötü kilo aldıklarını anlıyorum
Bende iki bebekle gidemiyorum asm ye çok zor oluyor, şimdi böyle idare ediyoruz ayın dördünde hem aşı için asm ye gidecem hemde kalça ultrasonu için çocuk doktoruna gideceğiz ozamana kadar böyle tartmaya devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?