2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar süt yetiyor mu yetmiyor mu artık kafayı yiyeceğim sanırım. Neden az emiyor. Emmek istemiyor falan düşün düşün ne sıkıntı. En sonunda bebek tartısı aldım. Sabah beslemeden önce tartıyorum artık. Her gün düzenli kilo alırsa yetiyor diyeceğim. 10 gün sonra doktora gidip sürprizle karşılaşmak istemiyorum. Baktım o gün kilo almadı mama takviyesi yapmayı planlıyorum gün içinde. Nasıl fikir sizce . Delirmiş hissediyorum.

Bizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.
Canım ocean 400 ıu mu verdi. Bizimki de pedia d3 vermiş. Ama biz tüm aile ocean kullanıyoruz içinde zeytinyağı ve d3 var. Pedia ya baktım ayçiçek yağı e vitamini ve d3 var. Neden ayçiçek yağı vereyim ki çocuğa diyorum kendi kendime

canim gazini cikar gazini cikarmazsan kusar.Emzirmeden sonra dik tut bi sure

Şükürler olsun yareppelaleminn..tez yurdun dört yanında davullarla zurnalarla kutlana sayfayıda kapadık hayırlısıyla

Ay canım gözün Aydın şükür kavuştunuz kaç kg doğdu merak ediyorum iri mi dedikleri gibi allah analı babalı büyütsün

Bana da sen kafayı yemişsin diyorlar aldırmıyorlar tartı. Her hafta sağlık ocağına gidip tartırayım diyorum o da hastaneyle tutmuyor. Evde tartıya bir bebekle bir tek başıma çıkıyorum aradaki fark bebeğin olsa diyorum o da saçma gibi
Allah yardımcımız olsun

tertemiz.hemde şanımiza yakışır şekilde ..kılçıksızzz

Benimki de öyle ya çocuk kızarıp bozarmaktan kasılıp durmaktan bi hal oldu hatta uyurken bazen sancı giriyor ağlamaya başlıyor sonra geri dalıyor. Bebeklerimizde gaz problemi ne zaman geçecek
Kusması çok emiyorsa doyduğuna işaret diye biliyorum, yada reflü de olabilir..
emmemesi de gazdan olabilir bugün bende baya uğraştım emzirmek için aniden kendilerini sıkıp kızarıyorlar sonra alttan bir pırt yapıp tekrar emmeye devam ediyorlar normalde 10 15 dakika süren emzirme faslımız yarım saat sürdü..
Damla kullanmıyorsan damla kullan damla bize biraz iyi geldi..
Gaz sorunu 3 aya kadar sürüyor malesef

Bende almayı düşünmedim değil sonra internette bakınırken evde tartmanın yolunu buldum yoksa alacaktım

7 ay kustuk biz. beslenme sonradı mutlaka kusuyorduk. sebebi yoktu.reflü dendi sadece. sonra kendiliğinden bitti

Nasıl tartıyon evde..banada doktor 15 gunlukken.gotur tarttır dedi saglik ocagina ama.evden cikasim yok suan bu ortamda
Nekadar doğru tartıyor bilmiyorum ama basküle önce kendim çıkıyorum iki üç kere aynı sonuç çıkıyor sonra bebeği kucağıma alıp çıkıyorum en kötü kilo aldıklarını anlıyorum
Bende iki bebekle gidemiyorum asm ye çok zor oluyor, şimdi böyle idare ediyoruz ayın dördünde hem aşı için asm ye gidecem hemde kalça ultrasonu için çocuk doktoruna gideceğiz ozamana kadar böyle tartmaya devam

hee onu bende yapiuom yaa başka türlü bişi sandım oğlanı çıkarıyom ben hesaplaması daha kolay oluyo..ben çıkınca matematigim benim rakamlara yetmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…