2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
hee onu bende yapiuom yaa başka türlü bişi sandım oğlanı çıkarıyom ben hesaplaması daha kolay oluyo..ben çıkınca matematigim benim rakamlara yetmiyo
Hahaha benimde kilom fazla diye aklıma oğlan geldi ama benimki çok küçük bebekleri tutamıyor

Hadi geçmiş olsun sağlıcakla büyüt kuzunu
hepimiz dört gözle bekler olmuştuk kerem paşayı çok şükür geldi
Amin canım benim hepimiz sağlıkla büyütelim bebişleri. Çok şükür tembel çıktı bizimki ya assolist mi ne sanıyo kendini en son geldi. Fıtık etti bizi

kızlar siz hangi bezi kullanıyorsunuz yenidoğanda, memnun kaldıklarınız neler ? malum sıra bize de gelecek, yeni bez markaları da var . bilemedim.
Molfix kullandık başta ama çok kaba ve büyük geldi zor bağladık. Şimdi prima kullanıyoruz bez aslında kibar güzel ama çok kokuyor parfüm kokusu var.

Sağlık ocagı hangisini veriyo nize hastane devit alım dedi onu aldık hiç arastırmadım olmazsa bitince değiştireyim 2 sene kullanacaksın dediler bide bana
Devit 3 veriyo sağlık ocağı sanırım. İçerisinde paraben var.
Evet canım Ocean 400 verdi. İçerisinde zeytinyağı ve d3 var. Damlalık ve sprey ucu var. İstersen damlalıkla 3 damla, istersen spreyle bir fıs sıkıyosun. Ben bir fıs sıkıyorum emzirmeden önce.

İşte hayırlısı normal olsun diye o kdr bekledin ama olmadı kaderde ne varsa onu yasıyoruz sağlıklı olmanıza cok sevindim cnm sende dogurduguna göre dogurcak kimse kalmadı bende dogum hikayemi yazsammı diye düşünüyorum

Bize hastane dedi devit alın diye bilseydim almazdım değiştirsem sıkıntı olurmu ki haftaya kontrol var onda sorayım bari

Kızlar kafayı yiycem hamileliğimi özledim lohusa psikolojisi mi sanki hiç bisey eskisi gibi olmayacak değişik bir ruh halindeyim
O bendede var heleki cocuk ağladığında sürekli gözümde büyüyor eskisi gibi olmayacak hiç bsy erkenmi yaptık filan gibi seyler düşünmeye başladım

Bende aynı duygular içindeyim.3.çocuğum 25 günlük olduk diğer ikisini nasıl büyütmüşüm diyorum.Çok söyleniyorum sonra kendime kızıyorum.Sanki hep günlerim bebek emzirerek geçecek gibi hissediyorum.Geceler olsun istemiyorum.Sabah 6 da yatiyorum o da 2 saat bile değil tam uyuyacağim zaman diğer 2 çocuk uyanıyor.Kısır döngüye girmiş gibi hissediyorum.Ben gece uyanıkken uyuyanları kıskanıyorumBiliyorum bugünler de bitecek ama hemen şimdi istiyorum.Lohusalık psikolojisini bu sefer dibine kadar yaşıyorum

Kızlar kafayı yiycem hamileliğimi özledim lohusa psikolojisi mi sanki hiç bisey eskisi gibi olmayacak değişik bir ruh halindeyim

O bendede var heleki cocuk ağladığında sürekli gözümde büyüyor eskisi gibi olmayacak hiç bsy erkenmi yaptık filan gibi seyler düşünmeye başladım
Geçecek kızlar, benimki ikinci ilkinden başıma gelecekleri bildiğim halde piskolojim yerlerde ama geçeceğini biliyorum o beni mutive ediyor.. Sizde geçecek diye kendinizi mutive edin birazcık büyüyüp agu yapsınlar kendilerini sevdirsinler hepsini unutacaksınız

Evet o ağlayınca ben aglamak istiyorum cok bunaldım kimsem yok yalnızım sanki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…