2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Şuanki düşüncem mi bilmiyorum ama hamileliğim doğumum hepsi güzel geçti ama şu 10 günlük süreçte ikinci çocuğu düşünmemeye başladım

Ne zaman geçiyor tam olarak 40 gün sürer mi ya da geçer mi

Ne zaman geçiyor tam olarak 40 gün sürer mi ya da geçer mi
Bu bize bağlı nekadar çabuk adapte olursak okadar çabuk atlatırız.. Oğlumda tam olarak ne zaman alıştım hatırlamıyorum tek hatırladığım 2, 3 aylık olduğunda kokusunu almadan duramıyordum uyuduğunda onu özlüyordum alışınca bağımlılık yapıyor bu bıdıklar

Bugünler gecicek ama sorumluluk her daim var olacak eskisi gibi olmayacak yani artık

Kızlar kafayı yiycem hamileliğimi özledim lohusa psikolojisi mi sanki hiç bisey eskisi gibi olmayacak değişik bir ruh halindeyim
Canım sanırım hepimiz aynı durumdayız. Bebeklerimiz içimizdeyken bir an önce doğsun diye bekliyorduk. Şimdi sanki biraz daha içerde dursalardı diye düşünüyoruz. Benimde aslında yalnız olmadığım halde kendimi yalnız hissettiğim zamanlar oluyor. Değişik duygular, bir an önce atlatırız inşallah.
Bize hastane dedi devit alın diye bilseydim almazdım değiştirsem sıkıntı olurmu ki haftaya kontrol var onda sorayım bari
İstersen bi doktora sor canım. Değiştirmenin bi zararı olmaz diye biliyorum. Aynı ölçüde devam ediceksin.

Bizimki hiç durmuyor sanırım ondan birazda bunaldım inşallah çabuk gelir

ya şimdi ben demiştim demek istemiyorum ama napim dicem valla ben size acele etmeyin dedim bugünleri özlüceniz dedim..en sıkıntısız dertsiz tasasız günleri didim..ne acıkıyolar ne agliyolar ne hasta oluyolar didim..hepiniz acele ettiniz dogurmak için ahanda şimdi sokun içeri de görim sizi neyse ki iyi haberim var size; merak etmeyin geçicek.. çok az sabretçez...sonra başka dertler başka sıkıntılar yerini alcak bugünlerin..diycezki keşke sadece gazları olsaydı neyse sanırım bu iyi haber gibi olmadı pek.. susayım en iyisi

Evet o ağlayınca ben aglamak istiyorum cok bunaldım kimsem yok yalnızım sanki
O düşünce bana da geldi bugün çok yalnızım diye ağladım ama anneyiz biz güçlü olmak zorundayız artık bize muhtaç küçücük canlar var

Yanında birileri var mı peki yardımcı olacak valla bnde 4 5 saat ağladı gı zaman pskolojım alt üst oluyor
Kayınvalidem var ama başından beri kendim bakıyorum onlar sadece yemek temizlik o da gidicek iki güne zaten sadece eşim olsun istiyorum işe gitmesin yanımda dursun tek ona ihtiyacım var gibi

Bende ilk az deyince arkadaşımız hemen baktım netten sayfalara orda da normal denmiş zaten çocuktan çocuğa değişebilir sanırım mama ve anne sütü alan bebeğe göre benim aklıma takılan aslında kakaydı

Ruh halin emojiler gibi mi yoksa buraya özel mi

Valla ben kendimi zor tutuyorum almak için ama sonrada çok takarım ben dün şu kadar aldı bugün niye almadı falan diye evdeki baskülün pilinin bitesi tutmuş o yüzden evde tartamıyorum ama anladım kilo aldığını bezde 2 numaraya geçtim yenidoğan kıyafetler olmuyor 1 3 aya geçtim bide yanakları tombik tombik geliyo 30 unda randevum var inşaallah hüsnü kuruntum değildir.
Kızlar kafayı yiycem hamileliğimi özledim lohusa psikolojisi mi sanki hiç bisey eskisi gibi olmayacak değişik bir ruh halindeyim
Geçecek tatlım şöyle 1.5 2 aylıkken falan gözünün içine bi bakıcak gülecek sonra hepsi yavaş yavaş geçicek.uyku düzeni otursun gaz meselesi azalsın tahammülün artar çevreden yardım istemekten çekinmeyin 1 saatlik kahve molası bile sizi 1 haftalık şarj edebilir.

Kesinlikle çocuktan çocuğa değişiyor..büyük oğlumun karnesine baktım şimdi ilk ay 1.800 gram almış..nerdeyse iki kilo bu minnak ilk kontrole gittigimizde bile halen kilo kaybetmeye devam ediyordu..3.650 grama kadar düşmüştü..şuan almaya başlamış olsa dahi 1 aylık olana kadar 1 kiloyu yakalasak iyi..bunda kilo kaybı daha çok oldu çünkü..mamayıda kestim 3 gündür inşallah yeterli gelir sütüm

_seastar_ ve N Narinimmmm var hatırladığım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…