Gözün Aydın geçmiş olsun canım. Sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsunBebeğimi kucağıma aldım kızlar şükürler olsunyanımda uyuyor şuan tam uyuyor yazarken ağladı biraz emzirdim o da çekiyor ama çok değişik bi duyguymuş emdimi emmedi mi anlamadım ağladığı için biraz mama verdik memeyi yadırgamaz inşAllah. Suni sancıyı denedik ama bebeğin kalp atışları felan düştü su da geldiği için bebek sıkıntıya girdi heralde ben de artık beklemeyelim dedim iyi ki acil sezeryanla alındı kordon da dolanmış çünkü. Şükür sağlıkla atlattık kalp atışları düşüyor deyince nasıl korktum ağladım. Gayet konforlu bi spinal sezeryan oldum şuana kadar gayet iyi. Hafif dikiş ağrısı hissediyorum o da normal ağrı kesicilerle geçer inşAllah
Hepinize çok teşekkür ederim dualarınız destekleriniz için. Doğurdum kurtulduk memleket meselesi oldu benim doğum
Bize de bundan verdi sabah saatlerinde verirseniz bi tık daha etkili olur dddi bi deBizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.
Ya ama ben biliyordum hiç gelSin istemiyordumya şimdi ben demiştim demek istemiyorum ama napim dicem vallaben size acele etmeyin dedim bugünleri özlüceniz dedim..en sıkıntısız dertsiz tasasız günleri didim..ne acıkıyolar ne agliyolar ne hasta oluyolar didim..hepiniz acele ettiniz dogurmak için ahanda şimdi sokun içeri de görim sizi neyse ki iyi haberim var size; merak etmeyin geçicek.. çok az sabretçez...sonra başka dertler başka sıkıntılar yerini alcak bugünlerin..diycezki keşke sadece gazları olsaydı neyse sanırım bu iyi haber gibi olmadı pek.. susayım en iyisi
Hayırlısı canım benim normal olmadı ya. Her şey normal doğum yapmamak için gelişti. Bebeğin kilosu fazla, çatı kemiğim dar, boyum kısa, kan sulandırıcı kullandım, bebek suni sancıya dayanamadı zaten kordon da boynuna dolanmış yine de denedim ama sıkıntıya girdi bebek istemedi.İşte hayırlısı normal olsun diye o kdr bekledin ama olmadı kaderde ne varsa onu yasıyoruz sağlıklı olmanıza cok sevindim cnm sende dogurduguna göre dogurcak kimse kalmadı bende dogum hikayemi yazsammı diye düşünüyorum
Hahah süpersin yaya şimdi ben demiştim demek istemiyorum ama napim dicem vallaben size acele etmeyin dedim bugünleri özlüceniz dedim..en sıkıntısız dertsiz tasasız günleri didim..ne acıkıyolar ne agliyolar ne hasta oluyolar didim..hepiniz acele ettiniz dogurmak için ahanda şimdi sokun içeri de görim sizi neyse ki iyi haberim var size; merak etmeyin geçicek.. çok az sabretçez...sonra başka dertler başka sıkıntılar yerini alcak bugünlerin..diycezki keşke sadece gazları olsaydı neyse sanırım bu iyi haber gibi olmadı pek.. susayım en iyisi
Çok teşekkürler canımm amin
Amin kuzum çok teşekkürler sen de doğum yaptın galiba bak ben seni yalnız bırakmadım ama sen beni☹ şaka şaka çok şükür ki sağlıkla geçti hiç bişeyden şikayet etmicem şükredebilirim ancaGözün Aydın geçmiş olsun canım. Sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsun
Ya bizim banyo faslı da saatler sürüyor.Böyle olunca banyo iyi geliyor benimki iki tane olunca yapamadım siz hemen lavaboda duş aldırın iyi geliyor..
Biz şimdi yıkadık onları uyudular..
Ben direk odadan kovdumSanırım annemi ve kayinvalidemi evden kovmak üzereyim..hele gece emzirirken tepemde beklemelerine sinir oluyorum. Zaten minnacik enerjim kalmis onu da onlara cevap vererek harcamak zorunda kalıyorum. Ay kafayi yiyecegim valla.
28 gün müüüAllahım bir iki hafta sonraki halimi sizde görüyorumdün kadın doğum doktorum ilk 28 gün melek gibi olurlar sonra asıl macera başlar dedi saolun dedim ne güzel moral veriyorsunuz
Bende anlatmadim daha iki kişi daha varHayırlısı canım benim normal olmadı ya. Her şey normal doğum yapmamak için gelişti. Bebeğin kilosu fazla, çatı kemiğim dar, boyum kısa, kan sulandırıcı kullandım, bebek suni sancıya dayanamadı zaten kordon da boynuna dolanmış yine de denedim ama sıkıntıya girdi bebek istemedi.
Hikayeni anlat canım ben de doğurduğuma göre kimse kalmadı sanırsam en son ben mi doğurdum yasen anlatmadın ama ima ettin tahmin edebiliyorum canım ya ben 1 2 saat sancı çektim o da çok şiddetlenmemişti yine de ölecem sandım normal doğum cidden zor mesele. Sana bravo
Doktorlar eski zamane bebekleri için soyluyor bence bunu şimdiki bebekler maşallahlari var uyaniklar benimki başladi vallahi daha 2 haftalik28 gün müüübenim 2.haftada başladı her şey. Ne desem doktor daha çok erken bu kadar erken beklemiyoruz diyordu
Yaa kim kaldı ki. Sonuçta illaki doğum yapmamış kişiler okuyacaktır canımBende anlatmadim daha iki kişi daha var
ay yok yaaa öle banyo işi işkenceye döner tabi. ben kaynatıp soğutan olduğunu sanmıyorum çok fazla. bence kasma o kadarYa bizim banyo faslı da saatler sürüyor.Hemşire suyu kaynatın sonra soğutun filan dedi. Bizde öyle yapıyoruz. Tabi uzun sürüyor suyu ayarlamak filan.Gözü karartıp lavabo altına sokmak içimden geçmedi değil. Herkes nasıl yapıyor merak ettim bu arada?
Aminnnn çok teşekkür ederim allah razı olsun canımm hepsi hayırlı evlat olsun inşaallahÇok teşekkürler canımm amin
Amin kuzum çok teşekkürler sen de doğum yaptın galiba bak ben seni yalnız bırakmadım ama sen beni☹ şaka şaka çok şükür ki sağlıkla geçti hiç bişeyden şikayet etmicem şükredebilirim anca
Sana da geçmiş olsun hayırlı kul hayırlı evlat olsun bebişin inşAllah canım
Evet hamdolsunAminnnn çok teşekkür ederim allah razı olsun canımm hepsi hayırlı evlat olsun inşaallah
Ayyy deme öyle okurken ağlamaklı oldumhakkaten öyle dedim, ben yalnız bırakmış oldum. Neyseki şuan hep beraber aynı duyguları paylaşıyoruz sağlıkla elhamdülillah.
Ayy aynı durumdayım annem tepemde öylece bekliyor yani ne faydaysa anlamış değilim. Tv izler gibi dakikalarca bakıyorSanırım annemi ve kayinvalidemi evden kovmak üzereyim..hele gece emzirirken tepemde beklemelerine sinir oluyorum. Zaten minnacik enerjim kalmis onu da onlara cevap vererek harcamak zorunda kalıyorum. Ay kafayi yiyecegim valla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?