2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gözün Aydın geçmiş olsun canım. Sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsun

Bizim çocuk doktoru hemen başlattı. Ocean vitamin d3 ismi. Hatta eczane 15. gün başlanıyo doktorunuza danışın demiş. Tekrar doktora sordum, artık hemen başlatılıyormuş.
Bize de bundan verdi sabah saatlerinde verirseniz bi tık daha etkili olur dddi bi de

Ya ama ben biliyordum hiç gelSin istemiyordum Karnım da çok güzeldi tekmelerini nasıl özledim saolsun 39+5 de geldi ama Ben hiç hazır değilmişim sonra kendime kızıyorum şükretmiyorsun yanında bebeğin diye emzirirken mutlu olurum belki diye teselli ediyordum emzirme benim için işkence resmen meme ucu yaralarından dolayı bir an önce bitsin doysun diye dua ediyorum Yetersiz hissediyorum bugün erken yapmışız ben hazır değilim diye ağladım sürekli eşime o da ne yapacağını şaşırdı hamilelik ve bebek bakımı gelişimine o kadar odaklanmışım ki Onlar üzerine deli gibi okuyup kendi psikolojimi düşünmemişim acısı çıkıyor fena
Dün kontrolde kadın doğum doktoru da halimi farketti sanırım omega 3-6 yazayım lohusa depresyonunu engelliyor dedi

Hayırlısı canım benim normal olmadı ya. Her şey normal doğum yapmamak için gelişti. Bebeğin kilosu fazla, çatı kemiğim dar, boyum kısa, kan sulandırıcı kullandım, bebek suni sancıya dayanamadı zaten kordon da boynuna dolanmış yine de denedim ama sıkıntıya girdi bebek istemedi.
Hikayeni anlat canım ben de doğurduğuma göre kimse kalmadı sanırsam en son ben mi doğurdum ya sen anlatmadın ama ima ettin tahmin edebiliyorum canım ya ben 1 2 saat sancı çektim o da çok şiddetlenmemişti yine de ölecem sandım normal doğum cidden zor mesele. Sana bravo

Hahah süpersin ya bakın ne kadan da motive edici bi mesaj

Kemankolik canim gözün aydin allah anali babali buyutsun
Çok teşekkürler canımm amin
Gözün Aydın geçmiş olsun canım. Sağlık sıhhatle büyütmek nasip olsun
Amin kuzum çok teşekkürler sen de doğum yaptın galiba bak ben seni yalnız bırakmadım ama sen beni☹ şaka şaka çok şükür ki sağlıkla geçti hiç bişeyden şikayet etmicem şükredebilirim anca

Sana da geçmiş olsun hayırlı kul hayırlı evlat olsun bebişin inşAllah canım

Böyle olunca banyo iyi geliyor benimki iki tane olunca yapamadım siz hemen lavaboda duş aldırın iyi geliyor..
Biz şimdi yıkadık onları uyudular..
Ya bizim banyo faslı da saatler sürüyor. Hemşire suyu kaynatın sonra soğutun filan dedi. Bizde öyle yapıyoruz. Tabi uzun sürüyor suyu ayarlamak filan.Gözü karartıp lavabo altına sokmak içimden geçmedi değil. Herkes nasıl yapıyor merak ettim bu arada?

Sanırım annemi ve kayinvalidemi evden kovmak üzereyim..hele gece emzirirken tepemde beklemelerine sinir oluyorum. Zaten minnacik enerjim kalmis onu da onlara cevap vererek harcamak zorunda kalıyorum. Ay kafayi yiyecegim valla.
Ben direk odadan kovdum gece kıyamet kopuyo şimdi ikisi de gelemiyo korkudan

Allahım bir iki hafta sonraki halimi sizde görüyorum dün kadın doğum doktorum ilk 28 gün melek gibi olurlar sonra asıl macera başlar dedi saolun dedim ne güzel moral veriyorsunuz
28 gün müüü benim 2.haftada başladı her şey. Ne desem doktor daha çok erken bu kadar erken beklemiyoruz diyordu

Bende anlatmadim daha iki kişi daha var

28 gün müüü benim 2.haftada başladı her şey. Ne desem doktor daha çok erken bu kadar erken beklemiyoruz diyordu
Doktorlar eski zamane bebekleri için soyluyor bence bunu şimdiki bebekler maşallahlari var uyaniklar benimki başladi vallahi daha 2 haftalik

gecenin bu vakti uyanıp uyuyamayan ben
ben doğum hikayelerinden çok etkilenmem. ne yaşayacağımı az çok tahmin ediyorum. 2.sezeryanım.1 de dış gebelik ameliyatım varo sebeple yazmak isteyen yazabilir hikayesini.

ay yok yaaa öle banyo işi işkenceye döner tabi. ben kaynatıp soğutan olduğunu sanmıyorum çok fazla. bence kasma o kadar

Aminnnn çok teşekkür ederim allah razı olsun canımm hepsi hayırlı evlat olsun inşaallah

Ayyy deme öyle okurken ağlamaklı oldum hakkaten öyle dedim, ben yalnız bırakmış oldum. Neyseki şuan hep beraber aynı duyguları paylaşıyoruz sağlıkla elhamdülillah.

Evet hamdolsun Kıyamam lee lohusa psikolojisi ağlama canım. Ya da gel sarılıp beraber ağlayalım

Sanırım annemi ve kayinvalidemi evden kovmak üzereyim..hele gece emzirirken tepemde beklemelerine sinir oluyorum. Zaten minnacik enerjim kalmis onu da onlara cevap vererek harcamak zorunda kalıyorum. Ay kafayi yiyecegim valla.
Ayy aynı durumdayım annem tepemde öylece bekliyor yani ne faydaysa anlamış değilim. Tv izler gibi dakikalarca bakıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…