- 8 Nisan 2011
- 2.024
- 2.057
- 333
Aa his olarak mı yoksa şekline göre mi tahmin ettiniz :)Canim bebeğini kiza benzentim ben
Günaydın doktorunuza söylediniz mi acaba progestan falan vermedi mi? Kahverengi akintilar normal diye biliyorum hala yerlesme akintisi olabilir. Siz yine de doktorunuza danisin benim kesem normal gununude gidiyor ama bebek geriden geliyor sadece.Güzel Ekim anneleri nasılsınız. Ben çok psikolojik olarak yorucu bi gebelik geçiriyorumçarşamba günü sata göre 5+1ken hafif sarı kahve arası akıntım oldu doktorum ilaç iyne yazdı ertesi gün doktora gittim dış gebelik ihtimalini öğrenmek için çok şükür keseyi anında gördük 4 mmdi nokta kadar sata göre 5+2 usm göre 4+3 normal dedi tam yerinde bi problem gözükmüyo 6 gün geride o da bende zaten reglin 28. günü hcg 12.09du geç döllenme diye küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Şimdi 2 gündür de çamur gibi akıntım var çok koyu kahve bildiğin çamur rengi yine iyne dedi yaptım ama aynı çamur gibi geliyo bugün sata göre 5+6 ama normalde 5+0 oldu mu sizde de böyle garip akıntılar ya çok üzülüyorum ha düştü düşecek diye
Evet disinon diye iyne dedi onu kullandım bi de duphaston yazdı folik asit zaten kullanıyorum 10 günlük de vitaminE yazdı bu tür lekelenmeler 2 şeyin habercisi dedi düşüğün başlangıcı eğer kırmızı kana dönüyosa ya da yerleşme büyük ihtimal yerleşme dedi içimi rahatlatmaya çalıştı ama 2 kimyasaldan sonra zor rahatlıyorumGünaydın doktorunuza söylediniz mi acaba progestan falan vermedi mi? Kahverengi akintilar normal diye biliyorum hala yerlesme akintisi olabilir. Siz yine de doktorunuza danisin benim kesem normal gununude gidiyor ama bebek geriden geliyor sadece.
7+2 yim bugun itibariyle..bu foto gecen haftadan 6+2 gunlukkenKaç haftalik
Bilirim o korkuyu bende hala var, benim de kimyasalım var bir kez. Içinizin rahatlamasi icin baska bir doktoru da deneyebilirsiniz ama kirmizi kana donusmuyorsa korkmaya gerek yok bazilarinin hep lekelenmeyle hatta kanamayla geciyor hamileligi. Kendinizi yormayin yatin hep, işler kalsın yapılır :)Evet disinon diye iyne dedi onu kullandım bi de duphaston yazdı folik asit zaten kullanıyorum 10 günlük de vitaminE yazdı bu tür lekelenmeler 2 şeyin habercisi dedi düşüğün başlangıcı eğer kırmızı kana dönüyosa ya da yerleşme büyük ihtimal yerleşme dedi içimi rahatlatmaya çalıştı ama 2 kimyasaldan sonra zor rahatlıyorum
Martın 12si için randevum var ama çok sabırsızım acaba büyüyo mu yoksa düşecek mi sağlıklı mı sağlıksız mı doktorum her gün usul usul azarlıyo beni bu kadar olumsuz olma bebeğini etkiliyosun kesen görünmüş tam olması gereken yerde lekelenme dışında kanaman da yok keyfini çıkar ve başka şeylere odaklan diyo ama nerdeBilirim o korkuyu bende hala var, benim de kimyasalım var bir kez. Içinizin rahatlamasi icin baska bir doktoru da deneyebilirsiniz ama kirmizi kana donusmuyorsa korkmaya gerek yok bazilarinin hep lekelenmeyle hatta kanamayla geciyor hamileligi. Kendinizi yormayin yatin hep, işler kalsın yapılır :)
Aynen benmde öle sabah Bi sancı olıyo gaz gibi regl de olan Bi sancı gibi sonra normale dönğyo sonra böle Bi karınBenim sabahları sadece kasıklarım şiş oluyor regl dönemi gibi ama akşam resmen kocaman bir karın
Doktorun bu kadar guzel konusuyorsa ona güven o zaman tehlikeli bir durum olsaydi daha kisa surede cagirirdi ben haftada 1 gidiyorum su anMartın 12si için randevum var ama çok sabırsızım acaba büyüyo mu yoksa düşecek mi sağlıklı mı sağlıksız mı doktorum her gün usul usul azarlıyo beni bu kadar olumsuz olma bebeğini etkiliyosun kesen görünmüş tam olması gereken yerde lekelenme dışında kanaman da yok keyfini çıkar ve başka şeylere odaklan diyo ama nerde
Ben de tam 8 hafta bugün, sanki biraz çıktı gibi karnım ama midem de çıktı, çok gazım var ondan diyordum ben deGünaydın kızlar mesajları gec okuduğum için bende coguna cvb yazmakta gecikiyor umbu arada 8+5oldum bende karnım cıktı ama bu neyin karnı bilemiyorum cok hafif vardı ZTen bide her gören kız filan diyor ben erkek hissediyorum ama gönlüm de kızdan yana sizinde cıktımı böle pantolonlarım cok dar oldugu için düğme acık geziyorum artık
5+3 te benim de kahverengi lekelenmem oldu, o günden beri günde 400 mg progestan kullanıyorum. O lekelenme bir iki gün kahverengi oldu ve geçti. Son 6+5 teki muayenede ikinci keseyi de görünce ikiz olma ihtimaline karşı 12. Haftaya kadar kullanacağız dedi Dr progestani. Lekelenmen artmadigi ve kırmızıya dönmediği sürece sorun yok.Güzel Ekim anneleri nasılsınız. Ben çok psikolojik olarak yorucu bi gebelik geçiriyorumçarşamba günü sata göre 5+1ken hafif sarı kahve arası akıntım oldu doktorum ilaç iyne yazdı ertesi gün doktora gittim dış gebelik ihtimalini öğrenmek için çok şükür keseyi anında gördük 4 mmdi nokta kadar sata göre 5+2 usm göre 4+3 normal dedi tam yerinde bi problem gözükmüyo 6 gün geride o da bende zaten reglin 28. günü hcg 12.09du geç döllenme diye küçük dedi 2 hafta sonra kalp atışı için gel dedi. Şimdi 2 gündür de çamur gibi akıntım var çok koyu kahve bildiğin çamur rengi yine iyne dedi yaptım ama aynı çamur gibi geliyo bugün sata göre 5+6 ama normalde 5+0 oldu mu sizde de böyle garip akıntılar ya çok üzülüyorum ha düştü düşecek diye
Senin bile öyle güzel beslenmeyle +2 kg gosteriyorsa ödem oldugu kesin. Ben de şimdi tartılmıştım icimden dusunuyodum 1,5 kg nerden aldim diye. aslinda pek bi fark yok yumurta hep yiyodum süt hep iciyodum sadece muz cok yedim farkli olarak ve hep yatiyorum hareket yok. Neyse 8 haftayi kapattik bu kadarlaBen de tam 8 hafta bugün, sanki biraz çıktı gibi karnım ama midem de çıktı, çok gazım var ondan diyordum ben deverdiğim bütün kiloları geri almış gibi hissediyorum. Ödem ve gazdan dolayı +2 kilo gibi gösteriyor tartı Unlu şekerli hicbirsey yemememe rağmen artı gördüm, hormonal degisikliklikten kaynaklı herhalde, kilo alabilecek kadar yemedim cunku
Valla normalde cıkmaması lazım rajim su an portakal büyüklüğünde filanmıs ben cok yiyorum Allah var iştahım acık ama benmde mide cıktı normalde midemin cıktıgını hiç bilmemBen de tam 8 hafta bugün, sanki biraz çıktı gibi karnım ama midem de çıktı, çok gazım var ondan diyordum ben deverdiğim bütün kiloları geri almış gibi hissediyorum. Ödem ve gazdan dolayı +2 kilo gibi gösteriyor tartı Unlu şekerli hicbirsey yemememe rağmen artı gördüm, hormonal degisikliklikten kaynaklı herhalde, kilo alabilecek kadar yemedim cunku
sağlıkla kucaklarına inşallah ikizlerin :)Benim de sat 6 ocak, doğum 12-14 Ekim dedi Dr. Ancak benim 37. Haftada sezeryan olması gerekiyor, bir de ikinci kese de gelişir ikiz devam ederse 37. Haftaya bile kalmazhayırlısıyla o günleri görelim de..
Canım kontrol et kanama devam ederse doktorunu ara. HCG nin düşmesi de pek hayra alamet değil amaSabır ve sükunetle bekle lütfen
Gözün aydın canımMaalesef dün akşamdan beri moraller bozuk, bugün sabahtan beri hiç yazasim gelmedi ne yalan söyleyeyim.
hangi teori canımKızlar şu teoriye göre yorumlar mısınızikisi de karından usg görüntülerini biri 6. Diğeri 7. Hafta
Günaydın canım, gecen hafta ben de 9 haftalıktım ve dediğin ağrıyı yaşadım. Kanama alanım da yoktu üstelik yani ağrını ona bağlama bence normal bir durumdu. Kanaman gelmiyor değil mi?Günydın herkese, ben şimdi 9. Hafta içindeyim ama bugün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve her zamankinden şiddetli. Dakika başı tuvalete gidiyorum kanama var mı diye. En son cuma günü gittim doktora plasenta çevresinde hafif bir kanama var ama korkulacak bir şey yok demişti. İğne filan verdi ama şu an çok korkuyorum. Benim gibi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?