2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Günaydın doktorunuza söylediniz mi acaba progestan falan vermedi mi? Kahverengi akintilar normal diye biliyorum hala yerlesme akintisi olabilir. Siz yine de doktorunuza danisin benim kesem normal gununude gidiyor ama bebek geriden geliyor sadece.

Evet disinon diye iyne dedi onu kullandım bi de duphaston yazdı folik asit zaten kullanıyorum 10 günlük de vitaminE yazdı bu tür lekelenmeler 2 şeyin habercisi dedi düşüğün başlangıcı eğer kırmızı kana dönüyosa ya da yerleşme büyük ihtimal yerleşme dedi içimi rahatlatmaya çalıştı ama 2 kimyasaldan sonra zor rahatlıyorum

Günydın herkese, ben şimdi 9. Hafta içindeyim ama bugün adet olacakmışım gibi kasıklarım ağrıyor ve her zamankinden şiddetli. Dakika başı tuvalete gidiyorum kanama var mı diye. En son cuma günü gittim doktora plasenta çevresinde hafif bir kanama var ama korkulacak bir şey yok demişti. İğne filan verdi ama şu an çok korkuyorum. Benim gibi olan var mı acaba?

Bilirim o korkuyu bende hala var, benim de kimyasalım var bir kez. Içinizin rahatlamasi icin baska bir doktoru da deneyebilirsiniz ama kirmizi kana donusmuyorsa korkmaya gerek yok bazilarinin hep lekelenmeyle hatta kanamayla geciyor hamileligi. Kendinizi yormayin yatin hep, işler kalsın yapılır :)

Martın 12si için randevum var ama çok sabırsızım acaba büyüyo mu yoksa düşecek mi sağlıklı mı sağlıksız mı doktorum her gün usul usul azarlıyo beni bu kadar olumsuz olma bebeğini etkiliyosun kesen görünmüş tam olması gereken yerde lekelenme dışında kanaman da yok keyfini çıkar ve başka şeylere odaklan diyo ama nerde

Benim sabahları sadece kasıklarım şiş oluyor regl dönemi gibi ama akşam resmen kocaman bir karın
Aynen benmde öle sabah Bi sancı olıyo gaz gibi regl de olan Bi sancı gibi sonra normale dönğyo sonra böle Bi karın

Doktorun bu kadar guzel konusuyorsa ona güven o zaman tehlikeli bir durum olsaydi daha kisa surede cagirirdi ben haftada 1 gidiyorum su an bence de keyfini cikar insallah kalp atisini duyacaksin 12 sinde merak etme

Ben de tam 8 hafta bugün, sanki biraz çıktı gibi karnım ama midem de çıktı, çok gazım var ondan diyordum ben de verdiğim bütün kiloları geri almış gibi hissediyorum. Ödem ve gazdan dolayı +2 kilo gibi gösteriyor tartı Unlu şekerli hicbirsey yemememe rağmen artı gördüm, hormonal degisikliklikten kaynaklı herhalde, kilo alabilecek kadar yemedim cunku

5+3 te benim de kahverengi lekelenmem oldu, o günden beri günde 400 mg progestan kullanıyorum. O lekelenme bir iki gün kahverengi oldu ve geçti. Son 6+5 teki muayenede ikinci keseyi de görünce ikiz olma ihtimaline karşı 12. Haftaya kadar kullanacağız dedi Dr progestani. Lekelenmen artmadigi ve kırmızıya dönmediği sürece sorun yok.

Senin bile öyle güzel beslenmeyle +2 kg gosteriyorsa ödem oldugu kesin. Ben de şimdi tartılmıştım icimden dusunuyodum 1,5 kg nerden aldim diye. aslinda pek bi fark yok yumurta hep yiyodum süt hep iciyodum sadece muz cok yedim farkli olarak ve hep yatiyorum hareket yok. Neyse 8 haftayi kapattik bu kadarla

Valla normalde cıkmaması lazım rajim su an portakal büyüklüğünde filanmıs ben cok yiyorum Allah var iştahım acık ama benmde mide cıktı normalde midemin cıktıgını hiç bilmem

sağlıkla kucaklarına inşallah ikizlerin :)

Günaydın kızlar hepsini okuyamadım yazdıklarınızın
Mide yanmam vardı zaten bugün sabah pik yaptı
Cayır cayır yanıyor aç karnına 4 bardak su içirdi bana
Bugün kontrolüm var bakalım bebiş de iyidir inşallsh
Cumadan beri sancım biraz fazla

Benimde karnım biraz çıktı kızlar
Oğlumda da erken çıkmıştı
Ama kilo almadım öğrendiğimden beri
Tedavi sürecinde aldığım 5 kiloyu saymazsam

Kızlar şu teoriye göre yorumlar mısınız ikisi de karından usg görüntülerini biri 6. Diğeri 7. Hafta

Eklentiler

• 0B55B6F1-6656-437A-801A-5BAD32881B0A.webp
    24,6 KB · Görüntüleme: 41
  • E5B68ADA-5042-4CD9-9FC1-9B15C0C27708.webp
    39 KB · Görüntüleme: 42
Günaydın canım, gecen hafta ben de 9 haftalıktım ve dediğin ağrıyı yaşadım. Kanama alanım da yoktu üstelik yani ağrını ona bağlama bence normal bir durumdu. Kanaman gelmiyor değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…