2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kızlar birşey sorucam. kurban kestiniz mi bebeklerinize?biz kızımda kesmiştik şimdi oğlana da keselim diyor eşim. aslında kurban yerine başka birşey yapılır mı fikriniz varmı
Yapılmıyo cnm istediğin zamanda kesebilirsin

Kızlar necla vardı cinsiyetleri tahmin eden bayadır yok demi görmüyorum hiç

Hoşgeldin canım..baya uzamış sarılığınız ama şükürki mühim bi durum yokmuş..biran önce düşer inşallah geçmiş gitmiş olsun
Kizlar sizinbebenizde omuzunuzdayken kafa atıyor mu korkuyorum fındık burnunu kıracak diye bir gün..
hemde ne kafa omzuma koyamıyorum ben hiç yaslamıyo kafasını dimdik duruyo etrafına bakınıyo öyle
Canım yanlız değilsin hepimiz aynı durumdayız ama bu dönemde bırak ütüyü de yapmayıver ona da yetişmek zorunda değiliz..sen herşeyi mükemmel olsun istiyorsun eski düzenindeki gibi olucak sanıyorsun ama herşeye yetemiyoruz... bıraz bazı şeyler eksik kalsın..bebeğine bak karnını doyur uyumana bak..geriye zamanın kalırsa yapabildiğin kadar işini yap..ben şahsen 10 gündür evde yalnızim hoşuma da gitti ne yalan söylim yanlızlık kafam rahatladı bi...hayatımın sonuna kadar evde bebeģimle yanlız kalabilirim.. sadece oğlumu özledim

Kızlar bebegimin kilo alımı duzeldi bu hafta her istediğinde emzirdim hatta istemediğinde de :) gece uyandırmıyorum 6saat bile uyudugu oluyor mamayı da gogsum cok yumusarsa 2kez veriyorum gunduz yavrumun aglamaları hep aclıktanmıs

Gazi arttı mi peki daha sık emzirmeye başlayınca

Bi ben oturtamadım şu beslenme düzenini bugün 11. Günü doğum kilosuna ulaşamamış. Saat başı emzirmek istiyorum ama uyandıramıyorum sizin ne kadarlık bebeğiniz?

Bi ben oturtamadım şu beslenme düzenini bugün 11. Günü doğum kilosuna ulaşamamış. Saat başı emzirmek istiyorum ama uyandıramıyorum sizin ne kadarlık bebeğiniz?
45gunluk oldu evet baslarda uyandırması zor oluyo burnunu sıkıyodum ayagına vuruyorum bide cabuk yoruluyolar arada sagıp versen sutu mamaya doktor gerek yok dedi bana iyiki baslamısım diyorum doymadıgını dusunursen ver bence

Bizim dil bağı sorunumuz vardı emerken zorlanıyor ve terliyordu. Saat başı emzirmeme rağmen kilo almamış. Bugün dil bağını aldırdım. Daha düzgün emiyor sanki. Geceleri mama takviyesine de başlicam. Umarım artık alır. Uanması için de yapmadığım kalmıyor en aon üstünü tamamen soyuyoruz ancak öyle o da zorla yani.

Kızlar bugün yeni fark ettim. Mama olarak hipp combiotic kullanıyorduk. Mamanın üstünde küçücük açıldıktan sonra3 hafta içinde tüketiniz diyor. Biz çok az tükettiğimiz için çoğu duruyordu. 3 haftayı da geçti. Veriyordum vallahi çocuğa. Bozuk mozaik içti çocuk. Allahtan çok içmedi de sorun yaşamadık sanırım. Ya bunların küçük paketleri neden yok yazık değil mi az para da değiller. Mecbur arada bazı günler vermek için yine koca paket alıp 3 hafta sonra çöpe dökeceğim.

Dil bağını kestiren kimdi bulamadım oglumdada var cocuk dr kesiyor acaba

Malesef öyle canım Sma 4haftaydı

Ben göğüs kremi almadım direk gümüş kapak aldım o kremleri sürüp göğüsümü bebeğe vermek istemedim . Gümüş kapak kullanan var mı illa krem de mi almak gerekiyor deneyimli anneler

Ben gumus kapak kullaniyorum ama yara yine de oldu canim ama duzelmesind3 iyi geliyor ama zamanla alisiyor gogusler krem aldim ama hicbir ise yaramadi bende ayba cekirdegini suda bekletip jel olarak surdum o da iyi geldi

Valla bende oturtamadim ya cok kilo aliyor ya da az sutum yetmiyor ama mama da fazla geliyor mamayi ayarlayamadim bir turlu seninki daha kucuk biz 1 aylk olduk daha yeni aciyor uykuyu emmeyi daha rahat yapiyoruz ama geceleri benimkide zor uyaniyor anca biberonla doyurabiliyorum

az önce reklamlarda gördüm xiaomi nin robot süpurgesi 999 tl ye inmiş bende.almayı düşündüm baya ucuzlamış

Biberon verince meme reddi oldu mu?

Ne güzel el darısı diğer mamayı bırakmak isteyenlere sütün az mıydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…