- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Yapılmıyo cnm istediğin zamanda kesebilirsinkızlar birşey sorucam. kurban kestiniz mi bebeklerinize?biz kızımda kesmiştik şimdi oğlana da keselim diyor eşim. aslında kurban yerine başka birşey yapılır mı fikriniz varmı
Hoşgeldin canım..baya uzamış sarılığınız ama şükürki mühim bi durum yokmuş..biran önce düşer inşallah geçmiş gitmiş olsunUzun bir aradan sonra selam kızlarDaha da unutmadan kendimi hatırlatayım gazlar , bezler benzer şekilde biZimde durumlar aynı . Şu zamana kadar neredeyse geceleri iki saat uyku ile geldim . Tam sabah oluyor saat 7-8 uykuya dalıyor üç numara , bu defa bir ile iki uyanıyor benim için gün bitmeden tekrar başlamış oluyor. Ekstra olarak hastane işimiz hala daha bitmedi . Oğluşumun sarılığı geçmedi Geçmemesi ayrı birde hala daha yüksek iki güne bir kan veriyor takipli . En son beş tüp kan ve idrar tahlili ile tetkik edildi çok şükür ters bir durum yok ama çocuğum ne renk bilmiyorum . Hala daha limon gibi
hemde ne kafa omzuma koyamıyorum ben hiç yaslamıyo kafasını dimdik duruyo etrafına bakınıyo öyleKizlar sizinbebenizde omuzunuzdayken kafa atıyor mu korkuyorum fındık burnunu kıracak diye bir gün..
Canım yanlız değilsin hepimiz aynı durumdayız ama bu dönemde bırak ütüyü de yapmayıver ona da yetişmek zorunda değiliz..sen herşeyi mükemmel olsun istiyorsun eski düzenindeki gibi olucak sanıyorsun ama herşeye yetemiyoruz... bıraz bazı şeyler eksik kalsın..bebeğine bak karnını doyur uyumana bak..geriye zamanın kalırsa yapabildiğin kadar işini yap..ben şahsen 10 gündür evde yalnızim hoşuma da gitti ne yalan söylim yanlızlık kafam rahatladı bi...hayatımın sonuna kadar evde bebeģimle yanlız kalabilirim..Tek olanlar nasıl yetiştiriyorsunuz hiç bi şekilde yetişemiyorum yetemiyorum saat 4den beri uyanığım ilk önce gazla uğraştım gaz çıktı emip kusmalar başladı memede kaldık en sonunda ayağımda salladım uyudu hemen çamaşır atayım biraz ütü yapayım dedim 15 dakika sonra başladı yine ağlamaya kafayı sıyırmak üzereyim ya da sıyırmış olabilirim henüz kahvaltı yapmadım daha bunun akşam yemeği süpürmesi var tuvalete gidemiyorum birini çağıracaktım yardım için çağıracağım kişi covid olmuş, annem desen bahanesiyle gelmiyor uyku falan istemiyorum artık şu ev işlerini halledeyim yetecek ev üstüme geliyor ne zamana kadar böyle devem edecek
Ben Kızılayın asevine kestirdim akikayıtşkler kızlar. ben yurtdışı diil de yurtiçinde ihtiyaç sahiplerine dağıtmak istiyorum bir araştırayım
Ne kadarlık oldu bebek? Sarılık değeriniz kaç?Hastanelerden çıkamadık bizçok şükür detaylı tahlilde birşey çıkmadı ama sarılıkta düşmedi . Üç çocuklu hayata adapte olmaya çalışıyorum
Gazi arttı mi peki daha sık emzirmeye başlayıncaKızlar bebegimin kilo alımı duzeldi bu hafta her istediğinde emzirdim hatta istemediğinde de :) gece uyandırmıyorum 6saat bile uyudugu oluyor mamayı da gogsum cok yumusarsa 2kez veriyorum gunduz yavrumun aglamaları hep aclıktanmıs
Bi ben oturtamadım şu beslenme düzeniniKızlar bebegimin kilo alımı duzeldi bu hafta her istediğinde emzirdim hatta istemediğinde de :) gece uyandırmıyorum 6saat bile uyudugu oluyor mamayı da gogsum cok yumusarsa 2kez veriyorum gunduz yavrumun aglamaları hep aclıktanmıs
Arttımı bilmiyorum aglamıyor cocuk ama cok gaz cıkarıyoruz surekli masaj yapıyoruz ya omzumda ya yuzustu yatırıyorumGazi arttı mi peki daha sık emzirmeye başlayınca
45gunluk oldu evet baslarda uyandırması zor oluyo burnunu sıkıyodum ayagına vuruyorum bide cabuk yoruluyolar arada sagıp versen sutu mamaya doktor gerek yok dedi bana iyiki baslamısım diyorum doymadıgını dusunursen ver benceBi ben oturtamadım şu beslenme düzeninibugün 11. Günü doğum kilosuna ulaşamamış. Saat başı emzirmek istiyorum ama uyandıramıyorum sizin ne kadarlık bebeğiniz?
Bizim dil bağı sorunumuz vardı emerken zorlanıyor ve terliyordu. Saat başı emzirmeme rağmen kilo almamış. Bugün dil bağını aldırdım. Daha düzgün emiyor sanki. Geceleri mama takviyesine de başlicam. Umarım artık alır. Uanması için de yapmadığım kalmıyor en aon üstünü tamamen soyuyoruz ancak öyle o da zorla yani.45gunluk oldu evet baslarda uyandırması zor oluyo burnunu sıkıyodum ayagına vuruyorum bide cabuk yoruluyolar arada sagıp versen sutu mamaya doktor gerek yok dedi bana iyiki baslamısım diyorum doymadıgını dusunursen ver bence
KesinlikleeYaa şapşikk çok tatlılarbaşlarda zorlansamda.. Şimdi bir gülüş herşeyi unutturuyor ne uykusuzluğumm kalıyor ne üzüntüm
Malesef öyle canım Sma 4haftaydıKızlar bugün yeni fark ettim. Mama olarak hipp combiotic kullanıyorduk. Mamanın üstünde küçücük açıldıktan sonra3 hafta içinde tüketiniz diyor. Biz çok az tükettiğimiz için çoğu duruyordu. 3 haftayı da geçti. Veriyordum vallahi çocuğa. Bozuk mozaik içti çocuk. Allahtan çok içmedi de sorun yaşamadık sanırım. Ya bunların küçük paketleri neden yok yazık değil mi az para da değiller. Mecbur arada bazı günler vermek için yine koca paket alıp 3 hafta sonra çöpe dökeceğim.
Ben göğüs kremi almadım direk gümüş kapak aldım o kremleri sürüp göğüsümü bebeğe vermek istemedim . Gümüş kapak kullanan var mı illa krem de mi almak gerekiyor deneyimli anneler
Bi ben oturtamadım şu beslenme düzeninibugün 11. Günü doğum kilosuna ulaşamamış. Saat başı emzirmek istiyorum ama uyandıramıyorum sizin ne kadarlık bebeğiniz?
Biz bugün kestirdik kkb doktoru kesiyorDil bağını kestiren kimdi bulamadım oglumdada var cocuk dr kesiyor acaba
az önce reklamlarda gördüm xiaomi nin robot süpurgesi 999 tl ye inmiş bende.almayı düşündüm baya ucuzlamışKurutma makinasının dolap kuruluğunda kullanıyorum
Eğer kurutma bitip çamaşırları hemen çıkarıp katlarsan ütüye gerek kalmıyor
Pamuk gibi yumuşaçık çıkarıyor çamaşırları.
Ama ben çamaşırları yıkamadan çıktığı gibi atmıyorum güzelce silkeleyip katlıyıp atıyorum kurutmaya.
Hemde çok pahalı bir model değil benimki memnunum.
Şimdi sırada robot süpürge var onu aldırcam ocak ayında eşime .
Onuda çok övüyor kullananlar.
Temizlikçiye vereceğim parayı ona veririm diyorum
Biberon verince meme reddi oldu mu?Ben gumus kapak kullaniyorum ama yara yine de oldu canim ama duzelmesind3 iyi geliyor ama zamanla alisiyor gogusler krem aldim ama hicbir ise yaramadi bende ayba cekirdegini suda bekletip jel olarak surdum o da iyi geldi
Valla bende oturtamadim ya cok kilo aliyor ya da az sutum yetmiyor ama mama da fazla geliyor mamayi ayarlayamadim bir turlu seninki daha kucuk biz 1 aylk olduk daha yeni aciyor uykuyu emmeyi daha rahat yapiyoruz ama geceleri benimkide zor uyaniyor anca biberonla doyurabiliyorum
Ne güzel el darısı diğer mamayı bırakmak isteyenlere sütün az mıydıKızlar bebegimin kilo alımı duzeldi bu hafta her istediğinde emzirdim hatta istemediğinde de :) gece uyandırmıyorum 6saat bile uyudugu oluyor mamayı da gogsum cok yumusarsa 2kez veriyorum gunduz yavrumun aglamaları hep aclıktanmıs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?