2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Duygularıma tercuman olmussun canım bende bu sorunun cevabını dusunup duruyorum

Karma asi ne zaman olunuyor canim biz 1.ayimiz oldu bugun hepatit 2.dozu oldu 1ay sonrada verem asisi olacakmis

Canım beni de doğru düzgün emmiyor ben sağıyorum lansinohunki var bende çok memnunum

Benim de sütüm en fazla 70 80 cıktı genelde 50 60 cıkıyo ikisinden 34 günlüğüz burda 120leri falan duyunca sütüm yetmiyor psikolojisine girdim

Hahaha güldüm buna karnımızdaki tekmeler bitti kafa atmalar başladı bize böyle yaparlar yarın bir gün elin kızını baş üstünde tutarlar hıhh
Aaa el kızı filan yok benim oğluşa yasak koydum. Kızlar bakamaz benim oğluma
Ahahha kaynanalik yüklendi ya doğumdan sonra şip diye hahay sanki beni dinleyecek
Karma asi ne zaman olunuyor canim biz 1.ayimiz oldu bugun hepatit 2.dozu oldu 1ay sonrada verem asisi olacakmis
Ayy ben de seastarin dediği programı indircem yoksa allak bullak oluyor kafam. Doktor ayrı bir şey söylüyor aile hekimliği ayrı. Ben randevu günü gidip karneyi uzatıyorum onlar yapıyor
kızlar sağlık bakanlığının aşı takip sistemi programı var onu indirin telefonlarınıza. ordan takip etmek çok iyi oluyor

bunlara ilave rota ve menenjit özel aşıları var. onları doktor söyler zaten.

Eklentiler

• Screenshot_20201109_183738.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 35
Geçenlerde birisi uygulama sormuştu ben doğumdan sonra happy kids indirmiştim unutmuşum şimdi baktım da güzel emzirme zamanı sağma zamanı uyku zamanı aşılar hepsi var bebeğin günlük gelişimiyle ilgili de Bilgi veriyor gebelikteydi gibi

Eklentiler

• F7C6CDAE-EE9C-4E04-B29F-017E2E3572A6.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 29
Erkekler daha bebekken çapkın oluyor benimki bir kız görmeyiversin gözler hemen o tarafa kayıyor

_seastar_
Akika kesmek sünnettir canım
Herkes durumuna göre keser Tabiiki durumu olmayan kesmez ama durumu olanın sünnete uyması vaciptir.
Ben güvendiğim bir derneğe akika bağışı yaptım onlar afrikada hisse usulu büyük baş kestiler vekalete göre
Hatta geçen gün kesim videosunu da göndernişler Allah kabul etsin

Utu derdinden bana fenalık geldi en sevmediğim işti kurutma makina sının hijyen programında gerek kalmyomus kullanan varmı fiyatlarda cok ucuk bilemedim

Kurutma makinasının dolap kuruluğunda kullanıyorum
Eğer kurutma bitip çamaşırları hemen çıkarıp katlarsan ütüye gerek kalmıyor
Pamuk gibi yumuşaçık çıkarıyor çamaşırları.
Ama ben çamaşırları yıkamadan çıktığı gibi atmıyorum güzelce silkeleyip katlıyıp atıyorum kurutmaya.
Hemde çok pahalı bir model değil benimki memnunum.
Şimdi sırada robot süpürge var onu aldırcam ocak ayında eşime .
Onuda çok övüyor kullananlar.
Temizlikçiye vereceğim parayı ona veririm diyorum

Markası ne canım seninkinin bu arada robot supurgeyi kesinlikle tavsiye ederim esim dogum hediyesi almıştı zaten o supuruyodu kendine almış:)) bu kadar iyi beklemiyodum

Bende var robot süpürge aldır kesin her gün kullanıyorum

kızlar birşey sorucam. kurban kestiniz mi bebeklerinize?biz kızımda kesmiştik şimdi oğlana da keselim diyor eşim. aslında kurban yerine başka birşey yapılır mı fikriniz varmı
Canım biz oğlumda akika kurbanlarını kesmiştik kızımın da kesme veya bağış yapma konusunda karar veremedik daha. Bir dernek var ismini hatırlayamadım şimdi geçenlerde eşim adak kurbanını oraya bağışladı, senin kurbanını Afrika’da kesiyorlar ve keserken dua ederken video çekip gönderiyorlar,

Bunların üstüne birde 4yasındaki kızımla ugrasıyorum eşim 5de geliyor 5den sonra yapıyorm temizlik yemek kalıyor eşim geldikten sonra yapıyorm bişeyde demiyor

tşkler kızlar. ben yurtdışı diil de yurtiçinde ihtiyaç sahiplerine dağıtmak istiyorum bir araştırayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…