- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
ewt öyle harıl harıl sallamıyor sakin sallıyor. ben açarsam en düşükte açıyorum zaten sallama işine pek girmiyorumCanım size gene sorucam ya ana kucaklarının sallama hızları nasıl sizce iyi mi birkaç yerde yavaş demişlerde_seastar_
Bende gece verirsem eşim yedirir ben de uyuuabilirim biraz diye düşünmüştümCok gecmiş olsun minnosa ama gece mama verince daha uzun uyuyorlar ben gunduz veriyorum yoksa gece hic ememiyor gogusler cok sisiyor agrıyo
Markası ne canım seninkinin bu arada robot supurgeyi kesinlikle tavsiye ederim esim dogum hediyesi almıştı zaten o supuruyodu kendine almış:)) bu kadar iyi beklemiyodum
Kizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
İlk defa görüyorum burada aile buyuklerimizde yok sormaya, deneyimli olan anneler bu görüntü normal mi? Çok mu erken düştü? Doktora götürmeli bir durum var mı. Deliğin içi sarı gözüküyor hiç anlamadık neden boyle
Bende hemen buraya yazdıktan sonra baktim ama.malesef.yoktu..ya stok bitti ya da kandırmacaBen baktım en ucuzu 1999 du bende 2 biberona 500 baydım bunu da alim nolacak dedim ama olmadı
trendyoldaydı ama baktim yok malesef canimHamgi sitede canım
Ben de mastit baslangıcı olmustu bende 2gun ben ates titreme ben oyle bi agrı gormedim o yuzden korkuyorum ilk bir ay sık emzir demişlerdiBende gece verirsem eşim yedirir ben de uyuuabilirim biraz diye düşünmüştüm
Baktım arceliklere b sınıfı olanlar uygun acaba elektrik faturasında cok farkediyomuArçelik bebimki.en ucuz modeli.
Su gideri yok deposu var suyu oraya biriktiriyor.çok memnunum.hatta şimdi bebeğin çamaşırları kuruttum yumuşacık pamuk gibiler.
Sadece çarşaf ve gömlek atmıyorum ben
Baktım arceliklere b sınıfı olanlar uygun acaba elektrik faturasında cok farkediyomu
Erken değil benim oğlanın 3.gün düştü.bize çocuk cerrahı düştükten sonra sarı akıntı olabilir alkollü solüsyonla silin demişti ama seninki akıntı gibi değil bencede doktoruna götür.Bu arada maşallah annesi bacaklar boğum boğumKizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
İlk defa görüyorum burada aile buyuklerimizde yok sormaya, deneyimli olan anneler bu görüntü normal mi? Çok mu erken düştü? Doktora götürmeli bir durum var mı. Deliğin içi sarı gözüküyor hiç anlamadık neden boyle
Cok iyimiş saol canım direk alayım onu ozamanB sınıfı benimde istanbulda haftada 3 kez çalıştırıyordum en fazla 30 lira fark ediyordu ki istanbulda elektrik pahalıdır.
İnşallah düşer sürekli kan aldırmakta çok zorHoşgeldin canım..baya uzamış sarılığınız ama şükürki mühim bi durum yokmuş..biran önce düşer inşallah geçmiş gitmiş olsun
hemde ne kafa omzuma koyamıyorum ben hiç yaslamıyo kafasını dimdik duruyo etrafına bakınıyo öyle
Canım yanlız değilsin hepimiz aynı durumdayız ama bu dönemde bırak ütüyü de yapmayıver ona da yetişmek zorunda değiliz..sen herşeyi mükemmel olsun istiyorsun eski düzenindeki gibi olucak sanıyorsun ama herşeye yetemiyoruz... bıraz bazı şeyler eksik kalsın..bebeğine bak karnını doyur uyumana bak..geriye zamanın kalırsa yapabildiğin kadar işini yap..ben şahsen 10 gündür evde yalnızim hoşuma da gitti ne yalan söylim yanlızlık kafam rahatladı bi...hayatımın sonuna kadar evde bebeģimle yanlız kalabilirim..sadece oğlumu özledim
44-45 günlük , sarılık değeri 16Ne kadarlık oldu bebek? Sarılık değeriniz kaç?
Gayet normal , içi kuruyacak onun ,düştüğünde böyle oluyor görüntüsü . Kötü koku olmadıkça sıkıntı yoktur. Duştan sonra kurulamasını iyi yap kısa sürede normale dönecektirKizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
5.kademede nasıl çok mu sakin gene oyalanacak kadar sallıyor muewt öyle harıl harıl sallamıyor sakin sallıyor. ben açarsam en düşükte açıyorum zaten sallama işine pek girmiyorum
Canım göbek tam kurumadan düşmüş Zamanı erken değil normal aslında kurur bir iki güne tam kurumadan yıkama istersen kurulama derdiyle uğraşma biraz daha silme banyo yaptırırsın aklın kalmaz nemli mi kaldı diye baktın geçmiyor kötü koku akıntı var o zaman gidersinKizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
Biberon verince meme reddi oldu mu?
Çok sağ ol. Tanıdık bir ebeyi aradık gece vakti aynı senin söylediklerini dedi. Kuru tutup gozlemleyecegiz. Kururmus kendi kendineCanım göbek tam kurumadan düşmüş Zamanı erken değil normal aslında kurur bir iki güne tam kurumadan yıkama istersen kurulama derdiyle uğraşma biraz daha silme banyo yaptırırsın aklın kalmaz nemli mi kaldı diye baktın geçmiyor kötü koku akıntı var o zaman gidersin
Saniyelik birşey ve zar çok ince 2 hemşire tuttu doktor kesti 1 damla kan aktı 40 ı çıkmadan kestirmek gerekirmiş çünkü zamanla kalınlaşıyormuş. Birde 40 ından önce sinirler gelişmemiş olduğundan anesteziye gerek olmuyormuş bebek acı hissetmiyormuş o yüzden hemen yaptırdık. Orda çalışan bir sağlık çalışanı benim bebeğimdede vardı doğduğu gün yaptırdık hemen hiçbir sıkıntı olmadı diyor
Kizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?