2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Smanın bu tablo

Eklentiler

• A4D0788A-DA9E-4E23-9176-2883CC9AFEA9.webp
    71,2 KB · Görüntüleme: 69
Kizlar benim bebeğimin göbek bağı düştü Çarşamba doğmuştu 5. Güne düştü
İlk defa görüyorum burada aile buyuklerimizde yok sormaya, deneyimli olan anneler bu görüntü normal mi? Çok mu erken düştü? Doktora götürmeli bir durum var mı. Deliğin içi sarı gözüküyor hiç anlamadık neden boyle

Eklentiler

• IMG-20201109-WA0024.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 69
Markası ne canım seninkinin bu arada robot supurgeyi kesinlikle tavsiye ederim esim dogum hediyesi almıştı zaten o supuruyodu kendine almış:)) bu kadar iyi beklemiyodum

Arçelik bebimki.en ucuz modeli.
Su gideri yok deposu var suyu oraya biriktiriyor.çok memnunum.hatta şimdi bebeğin çamaşırları kuruttum yumuşacık pamuk gibiler.
Sadece çarşaf ve gömlek atmıyorum ben

Akıntı var .içinde parça kalmış olabilir.
Doktor gümüş nitrat ile yakıyor.
Yakıyor dediysemde canını acıtan bir işlem değil bir kimyasal sürüyor diyelim. Doktoruna götür cnm

Arçelik bebimki.en ucuz modeli.
Su gideri yok deposu var suyu oraya biriktiriyor.çok memnunum.hatta şimdi bebeğin çamaşırları kuruttum yumuşacık pamuk gibiler.
Sadece çarşaf ve gömlek atmıyorum ben
Baktım arceliklere b sınıfı olanlar uygun acaba elektrik faturasında cok farkediyomu

Erken değil benim oğlanın 3.gün düştü.bize çocuk cerrahı düştükten sonra sarı akıntı olabilir alkollü solüsyonla silin demişti ama seninki akıntı gibi değil bencede doktoruna götür.Bu arada maşallah annesi bacaklar boğum boğum

İnşallah düşer sürekli kan aldırmakta çok zor

Ne kadarlık oldu bebek? Sarılık değeriniz kaç?
44-45 günlük , sarılık değeri 16
Gayet normal , içi kuruyacak onun ,düştüğünde böyle oluyor görüntüsü . Kötü koku olmadıkça sıkıntı yoktur. Duştan sonra kurulamasını iyi yap kısa sürede normale dönecektir

Canım göbek tam kurumadan düşmüş Zamanı erken değil normal aslında kurur bir iki güne tam kurumadan yıkama istersen kurulama derdiyle uğraşma biraz daha silme banyo yaptırırsın aklın kalmaz nemli mi kaldı diye baktın geçmiyor kötü koku akıntı var o zaman gidersin

Çok sağ ol. Tanıdık bir ebeyi aradık gece vakti aynı senin söylediklerini dedi. Kuru tutup gozlemleyecegiz. Kururmus kendi kendine

Canim nasil anlasildi o dedigin sey benimkinde yoktur herhalde ben ilk kez duydum dediginiz seyi

Canim benimki 12.gunde mi ne dusmustu ama boyle gorunmuyordu sanirim kuru tutman gerektigi soylenmis ben olsam beklemez doktora giderdim herhalde belki ilac birsey verirler diye ama hic bilgim yok ne desem bilemedi. Gecmis olsun duzelir hemen insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…