- 25 Eylül 2014
- 1.263
- 891
- 123
Gömlek en güzeli canım kazak eziyet olursun düğmeli yada v yakalı bluz en güzeliBiz henüz çıkmadık bana kıyafet lazım üstlerim oluyor da pantolon olmuyor göbekten dolayı sıkıyor üstler de emzirmek için rahat değil onun için bana acil kıyafet lazım.. Güneşli havayı yakaladığım zaman çıkmayı düşünüyorum..
Anne sütü geldiği sürece sağıp vermekte fayda varKocadan çok ta şanslı olduğumu düşünmüyorum veya ben huysuz birisiyim adamın her yaptığı konuştuğu bana batıyor kavga ediyoruz
Erkek canım ben bu uykuya az derken sen yarısına razıysan ben Halime şükredeyim baribende az uyuyorum diye gün boyu fık fık eşimle kavga ediyorum
Hadi yabaya önemli bi ihtiyaçmış o zaman bende 6 aylık olunca yani ek gıdaya geçince bu sağma olayını bitiricez diye düşünüyordum.
Kızıma yaotırdım rota oglumada yaptırıcam 270tlmi neKızlar devletin mecbur tutmadığı aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ücretli olanları sanırım rota aşısı menenjit falan varmış
Bende seviyorum hatta bazen o anı jiç bozmuyorum omuzum ağrıyana kafar orda dıruyor da hangisini alim hadi gece biri babaya gündüz sıkıntıAyy maşallah me güzel kızlar yaBen çok seviyorum Öyle uyumasını hep kokusu geliyor burnuma Ama benim ufaklık uyumuyor öyle. Daralıyor beyefendi. Zaten bi dokunuyorum bazen gidisina ya da saçlarına hemen sinirleniyor asabi Elin kızı saçlarını sevsin istersin ama
Aynen yazlık gömleklerim var ama birazcık dar gelebilir önü yarım patlı tunik veya gömlek elbise tarzı giyineceğiz emzirme bitene kadarGömlek en güzeli canım kazak eziyet olursun düğmeli yada v yakalı bluz en güzeli
İnşAllah kendi kendime nazar değdirmemAllah birdaha yaşatmasın canım..
Yeni doğan bebişlerin yüzde 80'i uyumuyor geri kaln 20'si dePolyannaolmakisterdim gibi şanslılara denk geliyor ve malesef bende o şanslıların içinde değilim
Şaka maka kendimden bunu beklemiyordum Allah dağına göre kar verir çok şükür ikisine yetebiliyorum
Hey maşallahİnşAllah kendi kendime nazar değdirmembugün karnını doyurup altını değiştirip bunu bi güzel hazırlayıp dışarı çıktık parkta gezdik avm ye gittik malum kayak sezonu açılıyor eşim kayak kıyafeti filan aldı bizde oğlumla bebek bezi filan baktık eve geldik yemeği yaptık uyandı doyurdum uyuttum yemeğimizi yedik şimdide yatağında uyurken sesli sesli gülüyor inanamıyorum ya bu evlat nasıl bir şeymiş
Bu arada bende trendyoldan Sleepy 3+ numarasından 320 adet ve Sleepy yeni doğan ıslak mendilden 36 paket aldım. İnşAllah bezler elimde patlamaz
1 bitti dün 2 ye geçtim canım. Bıdık 4 700 felanBezden memnumum aslında hemen çekiyor, ama kalıplar küçük. Bıdık kaç kilo peki sanırım kiloya göre değişiyor. Ama stok yaptıysan elinde kalabilir 1 numara. Şu an da 2 numara kullansan büyüük gelmez sana zaten
Bilmiyorum cnm ben 20 gğn önce aldım cok rahat bulduk hiç aramadıkAnkarada 10a yakın eczane aradım depolarda da yokmuş çok mu kullanılıyor acaba
Deme kız öyleHey maşallahbiyerlerini çimdikle o benimkiler olaydı beslenme saati gelince ortalığı yıkacaklardı
Ama sana kötü bir haberim var benim yeğenim senin bebiş gibiydi oğlumda hiç uyumaz duramazdı şimdi olay tam tersine döndüoğlum uslu sakin bir çocuk yeğenim yerinde duramıyor önce uslu olan sonradan yaramaz oluyor inşallah o zamama kadar burda oluruz o zaman biz sana havamızı atarız
Ne kadar zaman da bir 10 dk. Emiyor?Benim her türlü kusuyor bazen fırlatıyor bile. Doktora da yüz defa sordum. Kilo alımı gayet iyi sorun görünmüyor ama çok emiyor belli ki diyor. Aslında 10 dk filan emiyor ama göbek şişiyor hemen. Gaz çıkarırken de kusuyor.Psikolojim bozuldu resmen kusunca
O zaman tam olarak ne zaman oluyorHey maşallahbiyerlerini çimdikle o benimkiler olaydı beslenme saati gelince ortalığı yıkacaklardı
Ama sana kötü bir haberim var benim yeğenim senin bebiş gibiydi oğlumda hiç uyumaz duramazdı şimdi olay tam tersine döndüoğlum uslu sakin bir çocuk yeğenim yerinde duramıyor önce uslu olan sonradan yaramaz oluyor inşallah o zamama kadar burda oluruz o zaman biz sana havamızı atarız
tutar niye tutmasınki. ama bu çok tatlıBöyle olanlar sıcak tutar mı acaba
böyle birşey buldum bende dolap uygulamasında. 1kere giyilmiş. boyunu ölçüp yazacak satıcı onu bekliyorumEki Görüntüle 2718677
Bizde böyle bir şey almayı düşünüyoruz ne kalın ne ince..
rotayı kızıma yaptırmıştım oğluma da yaptıracapım. menenjiti de yaptırırım sanırımKızlar devletin mecbur tutmadığı aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ücretli olanları sanırım rota aşısı menenjit falan varmış
2-3 saatte birNe kadar zaman da bir 10 dk. Emiyor?
Ben 10 günlükten beri çıkarıyorum :)Kızlar bebekleri dışarı gezmeye çıkarıyor musunuz? Biz 26 günlüğüz hava güneşli söa serin çıkarsam mı acaba bir dolaşmaya diyorum.
Normal arabada bebek arabasında da uyuyor ama uyanıp ağlıyadabiliyorAraba dediğin bebek arabasındamı normal arabada mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?