2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Gömlek en güzeli canım kazak eziyet olursun düğmeli yada v yakalı bluz en güzeli

Anne sütü geldiği sürece sağıp vermekte fayda var

Bende seviyorum hatta bazen o anı jiç bozmuyorum omuzum ağrıyana kafar orda dıruyor da hangisini alim hadi gece biri babaya gündüz sıkıntı

Sen şimdiden kaynana semraya bağlamışın yandı gelin

İnşAllah kendi kendime nazar değdirmem bugün karnını doyurup altını değiştirip bunu bi güzel hazırlayıp dışarı çıktık parkta gezdik avm ye gittik malum kayak sezonu açılıyor eşim kayak kıyafeti filan aldı bizde oğlumla bebek bezi filan baktık eve geldik yemeği yaptık uyandı doyurdum uyuttum yemeğimizi yedik şimdide yatağında uyurken sesli sesli gülüyor inanamıyorum ya bu evlat nasıl bir şeymiş
Bu arada bende trendyoldan Sleepy 3+ numarasından 320 adet ve Sleepy yeni doğan ıslak mendilden 36 paket aldım. İnşAllah bezler elimde patlamaz

Hey maşallah biyerlerini çimdikle o benimkiler olaydı beslenme saati gelince ortalığı yıkacaklardı
Ama sana kötü bir haberim var benim yeğenim senin bebiş gibiydi oğlumda hiç uyumaz duramazdı şimdi olay tam tersine döndü oğlum uslu sakin bir çocuk yeğenim yerinde duramıyor önce uslu olan sonradan yaramaz oluyor inşallah o zamama kadar burda oluruz o zaman biz sana havamızı atarız

1 bitti dün 2 ye geçtim canım. Bıdık 4 700 felan

Deme kız öyle

Ne kadar zaman da bir 10 dk. Emiyor?

O zaman tam olarak ne zaman oluyor

sleepy harbiden minicik ya. benimde az kaldı yarın falan biter herhalde 1 numara. molfix almıştım o bir tık daha büyük. şimdi sleepy 2 numara alacağım bende. yarın oğluşu anneme bırakıp biraz kaçıcaz kızımla avm ye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…