Evet canım hepsini tek tek deniyorum elimizden gelen buSoran bendim. Bir app daha onerilmisti ama o hata verdi. Buna bakacagim simdi.
Bantlari hizalamak icin yerler var, ona gore genis birakinca bence sorun olmuyor.
Emzik, yarim kundak, sallama, şş'leme... en cok da anne kucagi. Avutup gidicez ne yapalim
Ay ne güzel hem uzun gidiyor hemde emzirmesi kısa sürüyor keşke benim olsa2-3 saatte bir
Koyu kıvam birtek aptamil de var sanırım bebelac ve sma sıvı..Kızlar bebelac gold ve sma kullananlar kıvamı nasıl mamaların aptamil çok sıvı çok çabuk acıkıyor mama kullananlar tok tutan mama önerirmisiniz sizinkiler ne kadar sürede acıkıyor
Sen de böyle diyorsan aşırı aşırı güzel bir durum demek ki buAy ne güzel hem uzun gidiyor hemde emzirmesi kısa sürüyor keşke benim olsa
Onuda düşündüm ama mamayı değiştirdiğimiz gün böyle yapmaya başladı ve aşırı yapıyor prematüre mamasında protein fazla oluyormuş zaten koyu bir mamaydı 2,5 3 saat tutuyordu günde 8 kere besleniyordu şimdi iki katına çıktı 90 yiyor arkasından bi 30 yiyor mesela versem daha yiyecek bu bi günde oldu mama değişinceKoyu kıvam birtek aptamil de var sanırım bebelac ve sma sıvı..
Bence acıkması sıvı olduğu için değildir bebeğin büyüyor..
Oh ne güzel yasleepy harbiden minicik ya. benimde az kaldı yarın falan biter herhalde 1 numara. molfix almıştım o bir tık daha büyük. şimdi sleepy 2 numara alacağım bende. yarın oğluşu anneme bırakıp biraz kaçıcaz kızımla avm ye
Sen de böyle diyorsan aşırı aşırı güzel bir durum demek ki bu
Evet de işte doydu mu anlamıyorumZaten kusmasi da var
valla ben çağırmıyorum annemi ama duramıyor gelmedenOh ne güzel yaBen annemi banyo ettirmek için cagiriyorum ona bile şükret havasında Halbuki ben ufaklığa bakarım siz gezersiniz diyordu önceden. Burada da vakalar artmış diyorlar dikkat edin
minicik bedenleri ile nasıl dayanıyorlar acabaUyumuyor ya. Tam 35 saattir zombi gibiyim. Bayılıcam artık ne gece ne gündüz
Kaç yasında kızın cnm bizde bunalımdayız bütün gün oglumu avutmaktan kızımla ilgilenemiyorum hadi oyun oynayalım diyo salıncaga koyuyorm oğlumu 5dk bile durmadan aglıyor napcam bilmiyorumvalla ben çağırmıyorum annemi ama duramıyor gelmeden
kısa bir avm gezisi yapıp geleceğiz kızımla. aynen vaka çok artık her yerde ama napim evde de bunaldı kızım çok. kendi kendine konuşuyor birşeyler yapıyor. okula gitmek istiyor çok üzülüyorum şu duruma
4.5 canım. ben kızla hiç ilgilenemiyorum diyebilirimKaç yasında kızın cnm bizde bunalımdayız bütün gün oglumu avutmaktan kızımla ilgilenemiyorum hadi oyun oynayalım diyo salıncaga koyuyorm oğlumu 5dk bile durmadan aglıyor napcam bilmiyorum
valla ben çağırmıyorum annemi ama duramıyor gelmeden
kısa bir avm gezisi yapıp geleceğiz kızımla. aynen vaka çok artık her yerde ama napim evde de bunaldı kızım çok. kendi kendine konuşuyor birşeyler yapıyor. okula gitmek istiyor çok üzülüyorum şu duruma
Ben oğlumu ana sınıfına yazdım evde çoksıkılıyordu kıyamadım sınıfları en fazla 10 kişilik seneye birinci sınıfa gidecek alışmasını istedim..Kaç yasında kızın cnm bizde bunalımdayız bütün gün oglumu avutmaktan kızımla ilgilenemiyorum hadi oyun oynayalım diyo salıncaga koyuyorm oğlumu 5dk bile durmadan aglıyor napcam bilmiyorum
Ayy cok fena alısmıs bizim kuzenin oğlumda öyle arabada uyuyordu gece yarısı kalkıp arabayla gezdiriyorlardı 2 yasına geldi hala öyle uyuyorNormal arabada bebek arabasında da uyuyor ama uyanıp ağlıyadabiliyor
Kilosu nasıl canım1 bitti dün 2 ye geçtim canım. Bıdık 4 700 felan
Ev işi yemek umrumda değil suan cnm bişekilde oluyo koca evi hızlıhızlı 10dk süpürğyorm hemen4.5 canım. ben kızla hiç ilgilenemiyorum diyebilirim
yavrum kendi halinde oynuyor akşama kadar. aslında oğlum müsade ediyor uyuyor çoğunlukla ama ben o zamanlar evle ilgileniyorum işte
Kilosu çok iyi maşallahKilosu nasıl canımMermaid1991 ben bilmiyorum ne kadar alması gerekiyor 20 günlüğüz. Benimki iri doğdu 3860
Yaa en zoru seninkiymiş 2 yaş sendromunun üstine birde bebek gelmiş 2 yaş sendromu tek başına bile çekilmiyorDelirdim artık yagece uyku saatleri tam bir kaos... 2 yaşında kızımı geceleri uyutamıyorum. Babayıda istemiyor.. onu uyutamadığım için yenidoğanda uyumuyor.. her gece 22.30 da uyuyan çocuğum hep bu saatlerde uyuyor artık. Kafayı yedim ikisiyle aynı anda cebelleşmekten. Sizde olan varmı 2 yaş civarında, nasıl bi düzen kurdunuz. Birini uyuturken diğeri uyusa hiç bi sorunum olmayacak. İkisinin birden uyanık olup uyutmaya çalışmak bıktırdı beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?