2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Evet canım hepsini tek tek deniyorum elimizden gelen bu

Kızlar bebelac gold ve sma kullananlar kıvamı nasıl mamaların aptamil çok sıvı çok çabuk acıkıyor mama kullananlar tok tutan mama önerirmisiniz sizinkiler ne kadar sürede acıkıyor

Kızlar bebelac gold ve sma kullananlar kıvamı nasıl mamaların aptamil çok sıvı çok çabuk acıkıyor mama kullananlar tok tutan mama önerirmisiniz sizinkiler ne kadar sürede acıkıyor
Koyu kıvam birtek aptamil de var sanırım bebelac ve sma sıvı..
Bence acıkması sıvı olduğu için değildir bebeğin büyüyor..

Koyu kıvam birtek aptamil de var sanırım bebelac ve sma sıvı..
Bence acıkması sıvı olduğu için değildir bebeğin büyüyor..
Onuda düşündüm ama mamayı değiştirdiğimiz gün böyle yapmaya başladı ve aşırı yapıyor prematüre mamasında protein fazla oluyormuş zaten koyu bir mamaydı 2,5 3 saat tutuyordu günde 8 kere besleniyordu şimdi iki katına çıktı 90 yiyor arkasından bi 30 yiyor mesela versem daha yiyecek bu bi günde oldu mama değişince

Oh ne güzel ya Ben annemi banyo ettirmek için cagiriyorum ona bile şükret havasında Halbuki ben ufaklığa bakarım siz gezersiniz diyordu önceden. Burada da vakalar artmış diyorlar dikkat edin

Oh ne güzel ya Ben annemi banyo ettirmek için cagiriyorum ona bile şükret havasında Halbuki ben ufaklığa bakarım siz gezersiniz diyordu önceden. Burada da vakalar artmış diyorlar dikkat edin
valla ben çağırmıyorum annemi ama duramıyor gelmeden
kısa bir avm gezisi yapıp geleceğiz kızımla. aynen vaka çok artık her yerde ama napim evde de bunaldı kızım çok. kendi kendine konuşuyor birşeyler yapıyor. okula gitmek istiyor çok üzülüyorum şu duruma

Kaç yasında kızın cnm bizde bunalımdayız bütün gün oglumu avutmaktan kızımla ilgilenemiyorum hadi oyun oynayalım diyo salıncaga koyuyorm oğlumu 5dk bile durmadan aglıyor napcam bilmiyorum

Kaç yasında kızın cnm bizde bunalımdayız bütün gün oglumu avutmaktan kızımla ilgilenemiyorum hadi oyun oynayalım diyo salıncaga koyuyorm oğlumu 5dk bile durmadan aglıyor napcam bilmiyorum
4.5 canım. ben kızla hiç ilgilenemiyorum diyebilirim
yavrum kendi halinde oynuyor akşama kadar. aslında oğlum müsade ediyor uyuyor çoğunlukla ama ben o zamanlar evle ilgileniyorum işte

Ben oğlumu ana sınıfına yazdım evde çoksıkılıyordu kıyamadım sınıfları en fazla 10 kişilik seneye birinci sınıfa gidecek alışmasını istedim..

4.5 canım. ben kızla hiç ilgilenemiyorum diyebilirim
yavrum kendi halinde oynuyor akşama kadar. aslında oğlum müsade ediyor uyuyor çoğunlukla ama ben o zamanlar evle ilgileniyorum işte
Ev işi yemek umrumda değil suan cnm bişekilde oluyo koca evi hızlıhızlı 10dk süpürğyorm hemenhaftasonu genel temizlik yapıyor eşim.Benimki oynamıyo kendi halinde trt cocuga daldı buaralar hep beraber oynuyorduk şimdi oynayamıyorz psikolojisi cok değişti kardesine bagırıyor yanagına dokunup sinirli sinirli sesler cıkartıyor eşim geldikden sonra ilgilenmeye baslıyoruz 40dan sonrasını bekliyorum belki uyur gündüzleri

Kilosu nasıl canım Mermaid1991 ben bilmiyorum ne kadar alması gerekiyor 20 günlüğüz. Benimki iri doğdu 3860
Kilosu çok iyi maşallah Doğum kilosu da güzelmiş tosbanin Doktor bana geçen gün 500 gr ile 1 kilo arasında değişir demişti 2. ay için. Senin bıdık da çok güzel kilo almış bence

Delirdim artık ya gece uyku saatleri tam bir kaos... 2 yaşında kızımı geceleri uyutamıyorum. Babayıda istemiyor.. onu uyutamadığım için yenidoğanda uyumuyor.. her gece 22.30 da uyuyan çocuğum hep bu saatlerde uyuyor artık. Kafayı yedim ikisiyle aynı anda cebelleşmekten. Sizde olan varmı 2 yaş civarında, nasıl bi düzen kurdunuz. Birini uyuturken diğeri uyusa hiç bi sorunum olmayacak. İkisinin birden uyanık olup uyutmaya çalışmak bıktırdı beni

Yaa en zoru seninkiymiş 2 yaş sendromunun üstine birde bebek gelmiş 2 yaş sendromu tek başına bile çekilmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…