Menenjiti hatırlamıyorum ama durumunuz müsaitse rota aşısını yaptırmanızı tavsiye ederim. Eğer yakalanırsa çok ağır geçiyor. İki doz bu arada rota. Mesela teki 300 civarıysa x2 olarak düşünüp yaptırın çünkü tek doz yaptırıp bırakmak pek bi işe yaramıyormuş...Kızlar devletin mecbur tutmadığı aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ücretli olanları sanırım rota aşısı menenjit falan varmış
Kızlar devletin mecbur tutmadığı aşıları yaptırmayı düşünüyor musunuz ücretli olanları sanırım rota aşısı menenjit falan varmış
Hakkaten öyle.. ne istediği belli değil, bir şey istiyor veriyorum sonra istemiyor kendini ordan oraya atıyor, sebepsiz ağlamalarYaa en zoru seninkiymiş 2 yaş sendromunun üstine birde bebek gelmiş 2 yaş sendromu tek başına bile çekilmiyor
Sarılıktan dolayı çok uyuyor çok ememiyor acaba dedim az mı kilo almış çok sevindim iyiyse kilosu Teşekkür ederiz teyzesiKilosu çok iyi maşallahDoğum kilosu da güzelmiş tosbanin Doktor bana geçen gün 500 gr ile 1 kilo arasında değişir demişti 2. ay için. Senin bıdık da çok güzel kilo almış bence
Delirdim artık yagece uyku saatleri tam bir kaos... 2 yaşında kızımı geceleri uyutamıyorum. Babayıda istemiyor.. onu uyutamadığım için yenidoğanda uyumuyor.. her gece 22.30 da uyuyan çocuğum hep bu saatlerde uyuyor artık. Kafayı yedim ikisiyle aynı anda cebelleşmekten. Sizde olan varmı 2 yaş civarında, nasıl bi düzen kurdunuz. Birini uyuturken diğeri uyusa hiç bi sorunum olmayacak. İkisinin birden uyanık olup uyutmaya çalışmak bıktırdı beni
Ortalama 1,5- 2 saat arası uyuyor öğlen. Evet Odamız var ama ben ayrı odada yatırmayı tercih etmedim güvenli bağlanma açısından. Hamilelik sürecinde babamızdan çok istemiştim biraz kendine alıştır benden ayrılsın yavaş yavaş bak zorlanıcaz diye ama pek oralı olmamıştı şimdİ onun pişmanlığını yaşıyor oda. Babamız akşamları evde ama etkisiz eleman ve maalesef başka destekçimiz yok..Ah ne zor.. Gun icinde destek alabilecegin biri varsa sabah gelse az az iki ogun mama verse sende dusunu alip ogle saatine kadar uyusan...Dinlenebilmen cok onemli.boyle yorgun zamanlarda ani yukselmeler de yasayabiliyoruz sonra pismanlik... Allah yardimcin (yardimcimiz) olsun...
Merak ettigim 2yasindaki cocugunun odasi ayri mi?
Gunduz uykusu toplasan ne kadar suruyor?
Biberonu unutturdumemzirme saati
Aynen bizimse nasıl bi gazsa 3 bilemedin 4 gibi kendi kendine gidiyor. Saatli mübarekBu gaz saat 3ü şaşmıyor sağolsun uyumama müsade yok yine
35 saattir hiç uyumadımıUyumuyor ya. Tam 35 saattir zombi gibiyim. Bayılıcam artık ne gece ne gündüz
Bebeğin eğer emmeye istekliyse memenden indirme aç tok deme gak dese emzir guk dese emzir ben bebeğim mememdeyken uyuyorum düşün takatim kalmıyor. Süt olsa da olmasa da çeksin dursun emzik gibi düşün kendini zaten miniğin yorulup aç kaldığında emin ol ağlayacaktır o zaman mama takviyesi yap sonra tekrar al emsin.Kızlar emzirme kampına girsem diye düşünüyorum mamayı bırakmak için cocuk ac kalır eziyet eder miyim ya cesaret edemiyorum
Bizde yakında başlıcaz turlara durmayınca napcanı şaşırıyo insanAyy cok fena alısmıs bizim kuzenin oğlumda öyle arabada uyuyordu gece yarısı kalkıp arabayla gezdiriyorlardı 2 yasına geldi hala öyle uyuyor
Sadece 15 dk. 3 kez35 saattir hiç uyumadımı
aynisi kuzum bizdede gece 3 oldu mu basliyorBu gaz saat 3ü şaşmıyor sağolsun uyumama müsade yok yine
Burda biri kimyonlu su demişti onu denedim sanki biraz iyi geldi canım denedin mi senaynisi kuzum bizdede gece 3 oldu mu basliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?