2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
kizlar merhaba bende epeyidir yazamiyirum mesajlar cok birikmis onlari okudum epeyi 20 gune kadar ailemin yanindaydik iyiydi daha sonra batmana geldik 17 saat yol gitti benim minis 20 gunden sonra tek basima bakmaya alismaya calisyirum esimde ise gidiyir tek kaliyiruz baya alistim ama ilk zamanlar korkuyordum tek sorunum suan uyku gunde 3 4saat falan uyuyorumdur hafta sonlari aksam esim dinlendiriyor bazen oyle oyle geciyir gaz skntisi bizde de var aptamil kullaniyorum ama burdaki doktor evolviayi alin dedi netten baktim iyi yorumda var kotu yorumda kullanan var mi aranizda ya da duyan bu arada 40im ciktigi gun regl oldum birde kizlar sutumu arttirmistim ne guzel yine azaldi regl iken azalir diye okumustum bir yerden umarim dogrudur petibor biskuvi cok sut yapiyir diye okudum forumda onu denuyorum simdi ilginc geldi bana ama sutun artmasi icin her seye raziyim hem anne sutu hem mama veriyorum ikisinide biberonla veriyorum gogsumde 5 dkdan fazla kalmiyir malesef o da silikon meme ucuyla birde kizlar ana kucagini nasil kullaniyirsunuz bizimki prego marka kafa saga sola gidiyor boyle daha bizim kiz icine kucuk gekiyor sanirim

Bize hastanede hipp marka mama vermişlerdi onu yiyince kakasının rengi değişiyor ben de ablam kullanıp memnun kaldığı için evolvia ya başladım şuan herşey yolunda çok şükür.

Off cok zor valla bizimkide dün gündüz 2den sonra geceye kdr hiç uyumadı da kafayı yicektm insan wcye gidemiyor teksen bide cok zor Allah sabır versin hepimize
bazi gunler hic uyumuyolar ne yaptiricaginida sapitiyor insan hani daha kucukler oyun oynasan anlamaz ben artik kucagima alip dans ediyirum hem boylece cikmamis gazlari varsa onlarda cikiyir sonra hafiza kartlari var onlara bakiyiruz cocuk kitaplarinin resimlerini gosteriyirum anlatiyirum bakiyir baya evdeki esyalari falan anlatiyirum camdan bakiyiruz yanima reflu yatagina koyuyirum biraz is yapiyorum oyle beni izliyor falan sohbet ediyiruz artik gulmeye falanda basladi ama bu saydiklarimin hepsini 10 dkda bir degistirmem gerekiyor skliyor hemen hanimimsiz neler yapuyosunuz oyalamak icin

Baya yorulmus yavrucak iyi 4 saat uyku ilaç gibi geliyor insana

Yüz üstü yatırıyorum omzumuza yatırıyoruz pış pışla kış kışla en son olmuyor meme veriyorum cok ağlarken meme almıyor o zmn biberonla veriyorum henüz senn gibi eşya tanıtmaya baslayamadım ağlamasından

bende cok erken basladim sanirim ama sureklide uyumuyor ozellikle ginduzleri artik ne yapicagimi sasiriyorum bizimki memede almiyor biberon isi cabuk bitiyor oyle bakiyor sonra bana

kizlar uzun mesaj yukarida kalmasin burdan tekrar sorayim ona gore alicam cunku sizce aptamil mi evolvia mi tesekkur ederim bir arkadas yazdi cevap baskada kullanan var mi

Kusmuyor mu peki

Off cok zor valla bizimkide dün gündüz 2den sonra geceye kdr hiç uyumadı da kafayı yicektm insan wcye gidemiyor teksen bide cok zor Allah sabır versin hepimize
Mesela ben. Inanılmaz sıkıştım ama beyefendi izin vermiyor ayağımda sallayıp duruyorum
Ahahahah ben de öyle hep aglak olduğu için eğitme kısmına geçemedik

Zaten gündüzleri mama vermiyorum artık aksam 7 den sonra veriyorum onları da bırakmaya cesaret edemiyorum kilo alımı mamaya ragmen az

kizlar uzun mesaj yukarida kalmasin burdan tekrar sorayim ona gore alicam cunku sizce aptamil mi evolvia mi tesekkur ederim bir arkadas yazdi cevap baskada kullanan var mi
evolviayı kızımda 1 sene kullandık. çok iyi bir mama. gaz falan da yapmadı. çok sağda solda göremedim bu sefer diye oğluma hipp aldım ama çok mama kullanmıyoruz biz emiyor şu anda. evolviada omega var o yüzden çok yakın arkadaşımın prof halası önermişti

Bizimkide geçen gün öyle yaptı ağlıyormuydu o sırada çok huysuzdu bakalım bugün nasıl olacak

Prosyoneo ne canım hangisi farkı ne aptamil 1 bizim ki
Aptamil 1 prosyneo yazıyo üstünde biraz daha pahalı ama İcinde probiyotik var kabız yapmıyo bide mesela aptamil 1 de biberonda tortular oluyo prosyneoda tortu falan olmuyo anne sütüne rengi dha yakın geldi bana gaz kabızlık yapmadı bizde

Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ben iki doz olduğunu bilmiyordum yaptırırız muhtemelen ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…