- 15 Aralık 2019
- 1.222
- 1.077
- 53
- 33
yok kuzum denemedim kendim kimyon kullanmaya calisyirum bolca ama mamadan oluyidur gaz muhtemelen nasil veriyosun canimBurda biri kimyonlu su demişti onu denedim sanki biraz iyi geldi canım denedin mi sen
Off cok zor valla bizimkide dün gündüz 2den sonra geceye kdr hiç uyumadı da kafayı yicektm insan wcye gidemiyor teksen bide cok zor Allah sabır versin hepimizeSadece 15 dk. 3 kez
Bize hastanede hipp marka mama vermişlerdi onu yiyince kakasının rengi değişiyor ben de ablam kullanıp memnun kaldığı için evolvia ya başladım şuan herşey yolunda çok şükür.kizlar merhaba bende epeyidir yazamiyirum mesajlar cok birikmis onlari okudum epeyi 20 gune kadar ailemin yanindaydik iyiydi daha sonra batmana geldik 17 saat yol gitti benim minis 20 gunden sonra tek basima bakmaya alismaya calisyirum esimde ise gidiyir tek kaliyiruz baya alistim ama ilk zamanlar korkuyordum tek sorunum suan uyku gunde 3 4saat falan uyuyorumdur hafta sonlari aksam esim dinlendiriyor bazen oyle oyle geciyir gaz skntisi bizde de var aptamil kullaniyorum ama burdaki doktor evolviayi alin dedi netten baktim iyi yorumda var kotu yorumda kullanan var mi aranizda ya da duyan bu arada 40im ciktigi gun regl oldum birde kizlar sutumu arttirmistim ne guzel yine azaldi regl iken azalir diye okumustum bir yerden umarim dogrudur petibor biskuvi cok sut yapiyir diye okudum forumda onu denuyorum simdi ilginc geldi bana ama sutun artmasi icin her seye raziyim hem anne sutu hem mama veriyorum ikisinide biberonla veriyorum gogsumde 5 dkdan fazla kalmiyir malesef o da silikon meme ucuylabirde kizlar ana kucagini nasil kullaniyirsunuz bizimki prego marka kafa saga sola gidiyor boyle daha bizim kiz icine kucuk gekiyor sanirim
bazi gunler hic uyumuyolar ne yaptiricaginida sapitiyor insan hani daha kucukler oyun oynasan anlamaz ben artik kucagima alip dans ediyirum hem boylece cikmamis gazlari varsa onlarda cikiyir sonra hafiza kartlari var onlara bakiyiruz cocuk kitaplarinin resimlerini gosteriyirum anlatiyirum bakiyir baya evdeki esyalari falan anlatiyirum camdan bakiyiruz yanima reflu yatagina koyuyirum biraz is yapiyorum oyle beni izliyor falan sohbet ediyiruzOff cok zor valla bizimkide dün gündüz 2den sonra geceye kdr hiç uyumadı da kafayı yicektm insan wcye gidemiyor teksen bide cok zor Allah sabır versin hepimize
Baya yorulmus yavrucak4e kadar gazdan ağladı ıkındı. En son uyudu beşiğe yatırdık gene bağırdı. Aldım bizim yatağa verdim memeyi ağzına yanına da ben uzandım uyumuşuz. 4.30 dan bu saate kadar. İnşallah 2 saat daha uyur
degisik bir kokusu var diyorlar oyle mi canim birde gaz problemi yapmiyor degil miBize hastanede hipp marka mama vermişlerdi onu yiyince kakasının rengi değişiyor ben de ablam kullanıp memnun kaldığı için evolvia ya başladım şuan herşey yolunda çok şükür.
Yüz üstü yatırıyorum omzumuza yatırıyoruz pış pışla kış kışla en son olmuyor meme veriyorum cok ağlarken meme almıyor o zmn biberonla veriyorum henüz senn gibi eşya tanıtmaya baslayamadım ağlamasındanbazi gunler hic uyumuyolar ne yaptiricaginida sapitiyor insan hani daha kucukler oyun oynasan anlamaz ben artik kucagima alip dans ediyirum hem boylece cikmamis gazlari varsa onlarda cikiyir sonra hafiza kartlari var onlara bakiyiruz cocuk kitaplarinin resimlerini gosteriyirum anlatiyirum bakiyir baya evdeki esyalari falan anlatiyirum camdan bakiyiruz yanima reflu yatagina koyuyirum biraz is yapiyorum oyle beni izliyor falan sohbet ediyiruzartik gulmeye falanda basladi ama bu saydiklarimin hepsini 10 dkda bir degistirmem gerekiyor skliyor hemen hanimim siz neler yapuyosunuz oyalamak icin
bende cok erken basladim sanirim ama sureklide uyumuyor ozellikle ginduzleri artik ne yapicagimi sasiriyorum bizimki memede almiyor biberon isi cabuk bitiyor oyle bakiyor sonra banaYüz üstü yatırıyorum omzumuza yatırıyoruz pış pışla kış kışla en son olmuyor meme veriyorum cok ağlarken meme almıyor o zmn biberonla veriyorum henüz senn gibi eşya tanıtmaya baslayamadım ağlamasından
Kusmuyor mu pekiBebeğin eğer emmeye istekliyse memenden indirme aç tok deme gak dese emzir guk dese emzir ben bebeğim mememdeyken uyuyorum düşün takatim kalmıyor. Süt olsa da olmasa da çeksin dursun emzik gibi düşün kendini zaten miniğin yorulup aç kaldığında emin ol ağlayacaktır o zaman mama takviyesi yap sonra tekrar al emsin.
Bu olaya başlamadan tart bebeğini bir hafta sonra yine tart duruma göre mama takviyesini azalt. Ben bu şekilde yaptım bebek emmek istedikçe sütte artış oluyor
Mesela ben. Inanılmaz sıkıştım ama beyefendi izin vermiyor ayağımda sallayıp duruyorumOff cok zor valla bizimkide dün gündüz 2den sonra geceye kdr hiç uyumadı da kafayı yicektm insan wcye gidemiyor teksen bide cok zor Allah sabır versin hepimize
Ahahahah ben de öyle hep aglak olduğu için eğitme kısmına geçemedikYüz üstü yatırıyorum omzumuza yatırıyoruz pış pışla kış kışla en son olmuyor meme veriyorum cok ağlarken meme almıyor o zmn biberonla veriyorum henüz senn gibi eşya tanıtmaya baslayamadım ağlamasından
Kusma olayımız yok belki de böyle sütüm anca yetiyordur fazlasını atmıyordur diye düşünüyorumKusmuyor mu peki
Zaten gündüzleri mama vermiyorum artık aksam 7 den sonra veriyorum onları da bırakmaya cesaret edemiyorum kilo alımı mamaya ragmen azBebeğin eğer emmeye istekliyse memenden indirme aç tok deme gak dese emzir guk dese emzir ben bebeğim mememdeyken uyuyorum düşün takatim kalmıyor. Süt olsa da olmasa da çeksin dursun emzik gibi düşün kendini zaten miniğin yorulup aç kaldığında emin ol ağlayacaktır o zaman mama takviyesi yap sonra tekrar al emsin.
Bu olaya başlamadan tart bebeğini bir hafta sonra yine tart duruma göre mama takviyesini azalt. Ben bu şekilde yaptım bebek emmek istedikçe sütte artış oluyor
evolviayı kızımda 1 sene kullandık. çok iyi bir mama. gaz falan da yapmadı. çok sağda solda göremedim bu sefer diye oğluma hipp aldım ama çok mama kullanmıyoruz biz emiyor şu anda. evolviada omega var o yüzden çok yakın arkadaşımın prof halası önermiştikizlar uzun mesaj yukarida kalmasin burdan tekrar sorayim ona gore alicam cunku sizce aptamil mi evolvia mi tesekkur ederim bir arkadas yazdi cevap baskada kullanan var mi
Bn aptamilden memnunum ama prosyneo olanından memnunum diğerleri hiç iyi gelmedi bizekizlar uzun mesaj yukarida kalmasin burdan tekrar sorayim ona gore alicam cunku sizce aptamil mi evolvia mi tesekkur ederim bir arkadas yazdi cevap baskada kullanan var mi
Bizimkide geçen gün öyle yaptı ağlıyormuydu o sırada çok huysuzdu bakalım bugün nasıl olacakOff cok zor valla bizimkide dün gündüz 2den sonra geceye kdr hiç uyumadı da kafayı yicektm insan wcye gidemiyor teksen bide cok zor Allah sabır versin hepimize
Prosyoneo ne canım hangisi farkı ne aptamil 1 bizim kiBn aptamilden memnunum ama prosyneo olanından memnunum diğerleri hiç iyi gelmedi bize
Aptamil 1 prosyneo yazıyo üstünde biraz daha pahalı ama İcinde probiyotik var kabız yapmıyo bide mesela aptamil 1 de biberonda tortular oluyo prosyneoda tortu falan olmuyo anne sütüne rengi dha yakın geldi bana gaz kabızlık yapmadı bizdeProsyoneo ne canım hangisi farkı ne aptamil 1 bizim ki
Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için ben iki doz olduğunu bilmiyordum yaptırırız muhtemelen ya..Menenjiti hatırlamıyorum ama durumunuz müsaitse rota aşısını yaptırmanızı tavsiye ederim. Eğer yakalanırsa çok ağır geçiyor. İki doz bu arada rota. Mesela teki 300 civarıysa x2 olarak düşünüp yaptırın çünkü tek doz yaptırıp bırakmak pek bi işe yaramıyormuş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?