2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
İlk cocukta Dr siz bilirsiniz faydasi olur ama sart degil demisti.
Siz olsaydiniz yaptirir miydiniz dedik
İki cocugum var ikisine de yaptirdim dedi .
İyi madem bizde yaptiralim demistik

İkinci bebise de yaptiracagiz (rota vrusu)
Biz de hep o soruyu soruyoruz doktorlara siz bilirsiniz diyince insan ne yapacağını şaşırıyor net olsunlar saol canm yaptıralım bence de o zamn

Mutlaka birini babaya vereceksin . İkisine birden mümkün değil yetişemezsin
Küçük olan mama alıyorsa baba beslesin o saatlerde o uyutsun
Emiyorsa da emzir hemen babaya ver sen büyükle ilgilen bence.
Hem yaş sendromu hem kardeş kıskançlığı vardır kuzum kıyamam içinde fırtınalar kopuyordur onun kendini öyle ifade etmeye çalışıyor bence.
Bizimde 18-20:00 arası kaos saatlerimiz.
Eşime dedim bunları uyutuna kadar enerjini bize bırak.
Yoksa mümkün değil olmuyor ki benim evde annem var bide düşün

Reengarenk iyi yapmışsın okul işini. vaka düşsün dedikçe tırmanıyor o kadar çaresiz kaldım ki bende okul diye ağlıyor. anlatıyoruz izah ediyoruz ama çocuk aklı işte. bu ayı da atlatalım gelecek ay başlatabilirim belkide

Bu gece heyecandan uyumadı dün bütün gün okulda yapacaklarını sıraladı tabletkolik olan oğlumun ilgisini tablet Bile çekmiyordu
Bende onu bıfakıp kuaföre gittim ufak bir alışveriş yapıp geldim o bile iyi geldi bana..

Ilk haftalar 2-3 saatte bir esleyin deniyor ya, bu ne zamana kadar gecerli? 1 ay dolduktan sonra da gunduzleri uyandirip emziriyor musunuz?

Ilk haftalar 2-3 saatte bir esleyin deniyor ya, bu ne zamana kadar gecerli? 1 ay dolduktan sonra da gunduzleri uyandirip emziriyor musunuz?
Ben uyandırmıyorum gerci benimki o kadar uyumuyor ama zaten acıkınca uyanırlar ilk günler gibi degiller uyandırırsan alışkanlık yapıp uyanabilir her seferinde rahatca uyusun

Ben kendi haline bıraktım daha cok kilo aliyo dun 7saat uyudu gece kendi rekorunu kırdı 5saattir de memede arada 15 dk mola veriyo:)) 20 gunden sonra istediğinde verin diyorlar

Kuaför mü o neydi bebişleri nereye bıraktın

bende cok erken basladim sanirim ama sureklide uyumuyor ozellikle ginduzleri artik ne yapicagimi sasiriyorum bizimki memede almiyor biberon isi cabuk bitiyor oyle bakiyor sonra bana
Aslında meme tutsa rahat edersin memede uyutursun o an sizi filan izlersin dalgana kdr sonra yerine koyar işini yaparsın filan silikon uçla veriyormuaun bizimkide tutmadı 2 3 hafta ugrastım ben

Mesela ben. Inanılmaz sıkıştım ama beyefendi izin vermiyor ayağımda sallayıp duruyorum

Ahahahah ben de öyle hep aglak olduğu için eğitme kısmına geçemedik
Sen yine sıkışıyorsun çiş tutmak kolay bana Bi sancı giriyor koşarak gidiyorum cocugu da bırakıyorum mecbur ağlıyor ben cıkana kdr kimse yoksa

oğluşu yıkayıp paklayıp bir güzel emzirip anneanneye bırakıp kızımla avm ye gittik.hızlıca alacaklarımı aldım, birşeyler yedik geldik. migrosta sleepy bezlerde 2.paket %60indirimli bu arada unutmadan yazayım. direk 2 ve 3 numara aldım birer paket.
uykusunda sabah mochi ile sağdığım sütü vermiş annem bir güzel içmiş 70cchala uyuyor.
avmden çıkarken kanamam oldu bende nasılsa yok diye günlük ped koymuştumpantolonuma kadar geçmiş montum uzun olunca kamufle ettim

Ahh avm. Öyle özledim ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…