2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kucağa alışmış ağlasa da yatağa koy ağlayınca kucağına alıp sakinleştir tekrar koy öyle öyle alışır belki..
Keşke benimki de kucağa alışsa berbaer uyuruz öyle. Gerçi benimkinin önce uykuya alışması lazım
Dün banyodan sonra uzun bir süre uyudu, tam uyumalikti ama işte dersim vardı uyuyamadım. Artık bir daha kim bilir ne zaman uyur.

R rnp06 cumartesi günü spa keyfimiz var bizim de bakalım bizimki sevecek mi?

kızlar bebişin doğduğu günü 1 mi sayıyoruz yoksa ertesi gün mü 1 günlük oluyorlar

Evet ya koltukta uyuyor ya da bizim kucağımızda
Koltuğa da razıyım
Kız çıkın bebişle biz gidiyoruz onlarda seviyor gezmeyi bunalıyoruz evde zaten
Avm den korkuyorum virüs muhabbetine
Kucağa alışmış ağlasa da yatağa koy ağlayınca kucağına alıp sakinleştir tekrar koy öyle öyle alışır belki..
Aaa deneyeyim bir
aman girmemizle çıkmamız bir oluyor valla artık. en küçük avm ye gittim 1 saat ancak kaldım. zevk alamıyor insan artık
Ben kesin saatlerce kalırım. Aylar oldu korkumdan gidemedim burada vaka çok

Kucağa alışması çok zor seni hiç bırakmıyor tuvalete bile gidemezsin afedersiniz oğlum ağlarken ben çoook tuvaletimi yarım bırakmışım öyle bir ağlıyordu ki sanırsın biri onu parçalıyor

Koltuğa da razıyım

Avm den korkuyorum virüs muhabbetine

Aaa deneyeyim bir

Ben kesin saatlerce kalırım. Aylar oldu korkumdan gidemedim burada vaka çok
virüsün olmadığı yer yok burası da öyle. samsunda da %40artış var. valla haftaiçleri sakin oluyor. yoksa ben de tercih etmiyorum hiç. elimde kolonys yüzümde çift maske alacaklarımk alıp çıktom

Bu yenidoğan ırkı bir garip
Ben çok seviyordum orayi ya küçük ama tatlı özlemişim he avm gezmeyi.
Biz de akşam cikicaz dışarı bi ebebek e ugricaz inşallah bebiş üşümez soğuk muydu hava?

dün astronot tulumlar konuşulmuştu. ben dün dolap uygulamasından şununaldım 45tl ye. 1 kere giyilmiş. temiz bir ürün. ben 56-62aldım.sonra büyüğünü de alırım. bu işimi görür ilk 3 ay

Eklentiler

• Screenshot_20201111_163642_com.dolap.android.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 37
Bu yenidoğan ırkı bir garip

Ben çok seviyordum orayi ya küçük ama tatlı özlemişim he avm gezmeyi.
Biz de akşam cikicaz dışarı bi ebebek e ugricaz inşallah bebiş üşümez soğuk muydu hava?
çok soğuk diil. bebeği çıkarmadım ben. ama üşümez bence çift kat giydir.
ben de ebebek e de uğradım. evde cam biberon vardı bir de plastik aldım. bşr kaç parça da kıyafet

çok soğuk diil. bebeği çıkarmadım ben. ama üşümez bence çift kat giydir.
ben de ebebek e de uğradım. evde cam biberon vardı bir de plastik aldım. bşr kaç parça da kıyafet
Oraya girince kıyafet almadan çıkana aşk olsun zaten Ben de uyku tulumu alcam uyurken ya da dışarı çıkınca üşümesin diye.
Hm bi ek olarak yelek giydireyim bari

Tadı nasıl canım acı yazıyor yorumlarda öyle mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…