Keşke benimki de kucağa alışsa berbaer uyuruz öyle. Gerçi benimkinin önce uykuya alışması lazım
Dün banyodan sonra uzun bir süre uyudu, tam uyumalikti ama işte dersim vardı uyuyamadım. Artık bir daha kim bilir ne zaman uyur.
Rrnp06
cumartesi günü spa keyfimiz var bizim de bakalım bizimki sevecek mi?
Keşke benimki de kucağa alışsa berbaer uyuruz öyle. Gerçi benimkinin önce uykuya alışması lazım
Dün banyodan sonra uzun bir süre uyudu, tam uyumalikti ama işte dersim vardı uyuyamadım. Artık bir daha kim bilir ne zaman uyur.
Rrnp06
cumartesi günü spa keyfimiz var bizim de bakalım bizimki sevecek mi?
Kucağa alışması çok zor seni hiç bırakmıyor tuvalete bile gidemezsin afedersiniz oğlum ağlarken ben çoook tuvaletimi yarım bırakmışım öyle bir ağlıyordu ki sanırsın biri onu parçalıyor
virüsün olmadığı yer yok burası da öyle. samsunda da %40artış var. valla haftaiçleri sakin oluyor. yoksa ben de tercih etmiyorum hiç. elimde kolonys yüzümde çift maske alacaklarımk alıp çıktom
Kucağa alışması çok zor seni hiç bırakmıyor tuvalete bile gidemezsin afedersiniz oğlum ağlarken ben çoook tuvaletimi yarım bırakmışım öyle bir ağlıyordu ki sanırsın biri onu parçalıyor
Ben çok seviyordum orayi ya küçük ama tatlı özlemişim he avm gezmeyi.
Biz de akşam cikicaz dışarı bi ebebek e ugricaz inşallah bebiş üşümez soğuk muydu hava?
dün astronot tulumlar konuşulmuştu. ben dün dolap uygulamasından şununaldım 45tl ye. 1 kere giyilmiş. temiz bir ürün. ben 56-62aldım.sonra büyüğünü de alırım. bu işimi görür ilk 3 ay
Ben çok seviyordum orayi ya küçük ama tatlı özlemişim he avm gezmeyi.
Biz de akşam cikicaz dışarı bi ebebek e ugricaz inşallah bebiş üşümez soğuk muydu hava?
çok soğuk diil. bebeği çıkarmadım ben. ama üşümez bence çift kat giydir.
ben de ebebek e de uğradım. evde cam biberon vardı bir de plastik aldım. bşr kaç parça da kıyafet
çok soğuk diil. bebeği çıkarmadım ben. ama üşümez bence çift kat giydir.
ben de ebebek e de uğradım. evde cam biberon vardı bir de plastik aldım. bşr kaç parça da kıyafet
Oraya girince kıyafet almadan çıkana aşk olsun zaten Ben de uyku tulumu alcam uyurken ya da dışarı çıkınca üşümesin diye.
Hm bi ek olarak yelek giydireyim bari
Aptamil 1 prosyneo yazıyo üstünde biraz daha pahalı ama İcinde probiyotik var kabız yapmıyo bide mesela aptamil 1 de biberonda tortular oluyo prosyneoda tortu falan olmuyo anne sütüne rengi dha yakın geldi bana gaz kabızlık yapmadı bizde