- 31 Ekim 2012
- 814
- 1.278
- 133
Çok haklısın oluru senin yazdığın gibi zaten. Eşimden yana sıkıntılı olmasam bu kadar zora düşmicem aslında.
Büyüğü sen yatır -ama bana gelmiyor seni istiyor
Bebeğe bak ozaman - çok küçük daha tutamıyorum ağlar durmaz
Bu gece sağlam verdim ama ayarıo bebeğe bakarken ben ablayı uyuttum sonra geldim bebişimi uyuttum şükür sorunsuz atlattık bu geceyi
Bugün nuk alayım deneyelim bakalım tommee tippee küçük geldi gözüme onu da düşünüyordumben bibs almıştım emziği alıyordu ama kavraması zor oluyordu o yüzden çok tutmuyordu. dün nuk aldım kauçuk model daha iyi tuttu ve uzun süre emiyor
insallah canimAynen kuvvetlendikçe memenin kokusuna alıstıkca süreler uzuyor en son sen cekmeye baslarsın agzındann
Evde sorun olmuyor da dışarı çıkmaya korkuyorum bir aylık olduk memesiz de avutabilmek istiyorumBende memede oyalayabiliyorum anca cok doyunca sarkı falan açıyorum konusuyorum
40 ından sonra kaka yapma alışkanlıklarının değiştiği yazıyordu . Anne sütüyle 10 güne kadar normal bile deniyorKabızda değil aslında ama günde 3 kere rahat yapıyordu yapamayınca çok kötü oluyor
2 saat mi uyanık tutuyorsunbu oyalama isi benim kafayida karistiriyor surekli farkli bir etkinlige gecmek gerekiyor haliyle cabuk skiliyor gunduz kac saat uyuyor sizin bidiklar kizlar mesela uyandiktan kac saat sonra geri uyutuyorsunuz ben 2 saat tutmaya calisyorum
Bnimki ne versem bitiriyor anlamıyor mu doydugunu bilmiyorumKızlar mamayı emzirmeden sonra veriyorsanız bana da çok geldi biz 38 günlüğüz emzirme oda tek göğüs üstüne 90 cc mama veriyorum mamayı bazen bitirmiyorlar..
Bn doymadıgı için uyanıyor diye düşünüyorumKızlar bebeğinizi doyurdunuz uyuttunuz hop uyandı tekrar nasıl oyalıyorsunuz ya da geri uykuya nasıl dalıyorlar. biz uyandıktan max 10 dk sonra dönüp dolaşıp memeye geliyoruz. Ben meme hariç avutamıyorum bebeğimi
Emzik aldım avent tutamadı bir türlü başka alıp denesem mi
her zaman 2 saat olmuyor ama oyalamaya calisiyorum yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ginduz kac saat uyumalilar acaba2 saat mi uyanık tutuyorsun
Ben de öyle düşündüm her ağlama açlık diye yeni yeni ayırt ediyorum çünkü tok olsa da uyanıyorBn doymadıgı için uyanıyor diye düşünüyorum
Vallahi benim belirleme şansım yok ne zaman uyursa uyanırsa ona göre yaşıyoruz gündüz hiç uyumadığı oluyor benimkininher zaman 2 saat olmuyor ama oyalamaya calisiyorum yanlis mi yapiyorum bilmiyorum ginduz kac saat uyumalilar acaba
nasil oyaliyosun o zaman kuzumVallahi benim belirleme şansım yok ne zaman uyursa uyanırsa ona göre yaşıyoruz gündüz hiç uyumadığı oluyor benimkinin
Dun butun gun durmadı avm ye gitmem lazımdı korkarak cıktık dısarı 3 saat uyudu hic kalkmadı cocuum gezme istiyomus:))Evde sorun olmuyor da dışarı çıkmaya korkuyorum bir aylık olduk memesiz de avutabilmek istiyorum
Gazı olsa meme uykusu olsa meme her şeyin sonucu memeye bağlanıyor
Altın :)) alın tabikiKulaktan ates olcerim var birde altından istiyorum uygun fiyatlı tavsiyeniz varmı
Ben arastırmadım ama kulaktan dolma iyi olmadıgını da söylüyorlardı ilk 2 hafta verdim su an cok zorda kalmadıkça vermiyorum en güzeli dogal yöntemlerle o gazları cıkartmak ama oda her zaman olmuyor işteArkadaslar instadaki muhendisinoglu sayfasinda gaz damlalariyla ilgili hic hos yorumlar yok okudukca mahvoldum bebelere kucucukken neler yukluyoz diye ise yaradigi da yok yuzde yuz. Verende doktor kafamiza gore almiyoruz ama simdi okuyunca icim rahat veremicem. Siz hic arastirma yaptiniz mi ?
2 saat biraz fazla canım sanki ablamdan düşünüyorum 6 aylık bebeği var o iki saat uyanıklık sonrası uyuyorbu oyalama isi benim kafayida karistiriyor surekli farkli bir etkinlige gecmek gerekiyor haliyle cabuk skiliyor gunduz kac saat uyuyor sizin bidiklar kizlar mesela uyandiktan kac saat sonra geri uyutuyorsunuz ben 2 saat tutmaya calisyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?