2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248

Ayyy hiç kusura bakmasınlar duracaklar
Oyalamayı bilecekler
Durmuyo deyip kenara çekilmek yok.
Aynısını eşimde söyledi bana
Bende durmuyor dedi.
Bende durduracaksın o zaman yapacak birşey yok dedim.
O ayar arada gerekiyor canım bizimde ara ara vidaları gevşiyor ayar çekiyorum
Yapacak birşey yok böyle böyle büyütücez bebeleri
Tek sorumluluğu kendine yükleme yetişmeye çalışma çok yıpranırsın
Biz daha önemliyiz
Biz iyi olmazsak olmaz bütün ev bizim iyi olmamıza bağlı
Bu yüzden destek al eşten

ben bibs almıştım emziği alıyordu ama kavraması zor oluyordu o yüzden çok tutmuyordu. dün nuk aldım kauçuk model daha iyi tuttu ve uzun süre emiyor
Bugün nuk alayım deneyelim bakalım tommee tippee küçük geldi gözüme onu da düşünüyordum
İnşallah tutar da emzik koleksiyonumuz olmaz

bu oyalama isi benim kafayida karistiriyor surekli farkli bir etkinlige gecmek gerekiyor haliyle cabuk skiliyor gunduz kac saat uyuyor sizin bidiklar kizlar mesela uyandiktan kac saat sonra geri uyutuyorsunuz ben 2 saat tutmaya calisyorum

bu oyalama isi benim kafayida karistiriyor surekli farkli bir etkinlige gecmek gerekiyor haliyle cabuk skiliyor gunduz kac saat uyuyor sizin bidiklar kizlar mesela uyandiktan kac saat sonra geri uyutuyorsunuz ben 2 saat tutmaya calisyorum
2 saat mi uyanık tutuyorsun

Bn doymadıgı için uyanıyor diye düşünüyorum

Evde sorun olmuyor da dışarı çıkmaya korkuyorum bir aylık olduk memesiz de avutabilmek istiyorum
Gazı olsa meme uykusu olsa meme her şeyin sonucu memeye bağlanıyor
Dun butun gun durmadı avm ye gitmem lazımdı korkarak cıktık dısarı 3 saat uyudu hic kalkmadı cocuum gezme istiyomus:))

Kulaktan ates olcerim var birde altından istiyorum uygun fiyatlı tavsiyeniz varmı

Arkadaslar instadaki muhendisinoglu sayfasinda gaz damlalariyla ilgili hic hos yorumlar yok okudukca mahvoldum bebelere kucucukken neler yukluyoz diye ise yaradigi da yok yuzde yuz. Verende doktor kafamiza gore almiyoruz ama simdi okuyunca icim rahat veremicem. Siz hic arastirma yaptiniz mi ?

Ben arastırmadım ama kulaktan dolma iyi olmadıgını da söylüyorlardı ilk 2 hafta verdim su an cok zorda kalmadıkça vermiyorum en güzeli dogal yöntemlerle o gazları cıkartmak ama oda her zaman olmuyor işte

Kızlar dün gece oglum 2de yattı yatmadan önce elma yagı sürdüm ayagına göbegine masaj yaptım 10dk mızırdandı yanıma yatırdım2saat sonra mamaya kalktı basının altına yastık koydum mamayı içirdim yatırdım sırtını ovdum gazını cıkarttım bi iki ıhladı poposunu pışpışladım uyudu 2saat sonra yeniden kalktı gene kuxagıma almadan mama verdim bu sekilde yaptım aralıksız uyudu bu gece gene denicemİnş böyle devam eder

2 saat biraz fazla canım sanki ablamdan düşünüyorum 6 aylık bebeği var o iki saat uyanıklık sonrası uyuyor bende yarım saat falan oluyor uyanıklık gündüzleri akşamları geceye kadar uzun oluyor bu Aralık ben de onu oturtmaya çalışıyorum 1 saati geçiyor bir de uyudu şimdi sonra uyumaz gece uyumaz diye düşünme uyku uykunun mayası uyudukça uyuyası gelecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…