2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Bips ve chicco nun kauçuk emziklerini denedinmi canım.Genelde ilk verildiğinde tutuyor bebekler diye yorumlar okudum.
Ben avent air soft verdim.
Ben de avent air vee wee baby damaklı verdim ikisini de almadı kaucukluyu deneyeyim canım yanlız almaya alıyor boş olduğu için geri atıyor

canım sen bekletmeden doktoruna götürsen iyi olur aslında. normal değil çünkü. canı yanıyor demekki
Ben de normal olmadığını söylüyorum ama eşime kv ye anlatamadım bi türlü. Normaldir bebektir ağlar diyolar bi de kv sünnet ettirmek için öyle diyorsun dedi -düğünlü sünnet yaptırmak istiyolar-ben öyle ağladığını görmedim diyor delirdim. Hastanede bi iki kez altını değiştirdin iyi ki dedim. Bu çocuk 20 gündür bez dolduruyo sünnet ettirmek istersem hemen ettiririz dedim nalakası var canı yanıyor çocuğun diyorum o bana ne diyo ya

Ateş var mi canım yoksa enfeksiyon olmayabilir yakında rutin kontrolünüz var mı çocuk doktoruna söyle pipiyi ayrıntılı incelesin dediğin gibi bazı bebeklerin erken sünnet olması gerekebiliyor
Ateş yok canım benim. 1 aylıkken göz testi dedi ama daha 9 gün var ona. O kadar bekleyemem ya her idrar yaptığında içim acıyor. İşin kötüsü devlet hastanesi ameliyatları virüsten dolayı 1 haftadır durdurmuş. İlçede sünnet yapan başka özel hastane yok. Rasgele bi yere de yaptrmak istemiyorum çok küçük daha. Urfaya gitmemiz lazım eşim aksi gibi arabayı urfaya tamire götürdü. Ne kadar acele etme desem de of off napcam kızlar ya şuan bunu yazarken bi taraftan sallıyorum ama yine de ağlıyor belli bi derdi var yeni emzirdim altı da temiz kesin ondan ağlıyor yani

Baktınmı pipisinin ucuna.

Canım sen hislerine güven götür doktora hem bebekken sünnet çok daha mantıklı yakında pandemi de bitecek gibi gözükmüyor düğün yalan olur çok istiyorsa ilerde yapsın yine şu anki durumu geçtim hareketlenmeden sünnet çok daha mantıklı

Canım ilçede sünnet yapan olmasa da çocuk doktoru da anlar hatta sünnet gerekiyorsa yönlendirir iyi bir hekime devlet genelde yapmıyor covid nedeniyle acil ve önemli operasyonları yapıyorlar sünneti normal durumlarda acil olarak görmüyorlar hem zaten şu süreçte devlet hastanesine de gitmemeye çalış vakalar daha çok orada

Kızlar kardeşim hastanede çocuk acilde çalışıyor devlet hastanesi sürekli doktorlarla hastalarla beraberler gazı olunca battaniyesini ısıt yatmadan dedi bide gece 3 saatte emzir dedi tabi ben 3 saat uyumuyo dedim o zaman doymuyor olabilir dedi ama bazen mama veriyorum onuda istemiyo doysa mamayı almaz mı nerden anlayacağım ben sütümün yettiğin

Aç olsa mamayı lıkır lıkır içer canım her bebek aynı değil benimkiler mama içtiğine rağmen 2 buçuk saatte uyanıyorlar..

Canım senin bebek kolik olabilir bunu atlıyorlar bir de doyduğunu çişli bez sayısından ort 5 normal kabul ediliyor ve kilo alımından anlayabilirsin

Bir de tek bir mama mi denedin belki onu beğenmedi ama bana açlıktan değil de kolik olduğu için durmuyor gibi geldi

Bir de tek bir mama mi denedin belki onu beğenmedi ama bana açlıktan değil de kolik olduğu için durmuyor gibi geldi
Tek mama denedim canım ama sarılık olduğunda onu içmişti böyle yapmamıştı banada oyle geldi meme istiyor aslında ben mamayi verince püskürtüyor ağzını göğsüme götürüp açıyor tek memede susuyor çünkü

Baktınmı pipisinin ucuna.
Baktım canım tertemizdi ucu temizledim yine de pamukla ama bişey yoktu yani. Alıntılamıştım da yazamadım
Ben de söyledim de ne fayda. Kv yakın zamanda değil canım baya bi sonra kaynımın düğününde yaparız diyo. Kaynım daha 21 yaşında ne zaman okulu bitecek ne zaman evlenecek acaba ölme eşeğim ölme. Kesinlikle o vakte bırakmam dedim. Ben 1 aylıkken yaptırmayı düşünüyordum ama onu bile beklemicek bence bizim sıpa
Kesinlikle canım çocuk dr una da gitmek istemiyorum ki hiç. Burda her yer vaka dolu. Sünnet istiyo galiba çünkü enfeksiyon değil. Doktor ve iyi bi sünnetçi ayarlicaklar görümcemle eşi. Du bakalım geçerse ondandır geçmezse götürürüm mecbur doktora

Nuk emzik aldı geldi eşim onu da almadı umutlarımı tüketti kaldım yine koltuğa çakılı evde
Damaklı mı kauçuk mu benimki kauçuğu tutmadı damaklı olanı tuttu ilk verdiğimde çıkardı ben tekrar tekrar verdim yavaş yavaş almaya başladı bir haftada alıştı

Gece emziriyorum memeden kendi ayrılıyor ve mutlu sonra uyuyor az daha bekliyorum dalsın diye yatırıyorum max 30dk sonra kendini sıka sıka uyanıyor.
Ben gaz kaynaklı diye bakıyorum ve genelde de kucağımda uyumak istiyor. Yani genelleme doğru olmayabilir ki arkadaşların dediği gibi bez sayısı dikkate alınabilir.
Benim bebeğim en baştan bu yana yazdığını gibi hiç uzun uyumuyor ama kilo alımı iyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…