- 1 Nisan 2020
- 265
- 266
- 33
- 35
Mememde ben emzik oluyorum uyuyor bırakıyorum ağlıyor tekrar mememde bazen yarım saat sitenin içinde geziyoruz babası hop hop piş piş sonra tekrar memenasil oyaliyosun o zaman kuzum
Benimki de kusuyor ama çok değil gazını çıkaramayınca kusuyor. Gazını çıkar canım alır yine sizin tosbik de şu ilk günleri 40 ı bi atlatsaydık biraz büyüselerdiCanim gayet iyi almis 1 kiloya kadar iyi diyor doktor 1 den fazlasi cok iyibenimkide tostos dogdu ama emmesi cok iyi degil ve surekli kusuyor 15 gunlukken gittik 300 grm almisti doktor ona bile normal dedi
Bende de aynı durum keşke emziğe alıştırabilsek çünkü böylesi çok zorMememde ben emzik oluyorum uyuyor bırakıyorum ağlıyor tekrar mememde bazen yarım saat sitenin içinde geziyoruz babası hop hop piş piş sonra tekrar meme
Nuk emzik aldı geldi eşim onu da almadı umutlarımı tüketti kaldım yine koltuğa çakılı evdeBende de aynı durum keşke emziğe alıştırabilsek çünkü böylesi çok zor
Ben de bebekken almamışım ne mama ne emzik annem sana çekmiş diyorNuk emzik aldı geldi eşim onu da almadı umutlarımı tüketti kaldım yine koltuğa çakılı evde
Canım emziği ilk emdikten sonra karnı tok hafif mayışmış Haldeyken versene bir de ben de ilk verdiğimde direkt verince almadı böyle yaptım yavaşça dudağına değdirdim onun almasını bekledim sonra ilerlettim dene istersen belki işe yararNuk emzik aldı geldi eşim onu da almadı umutlarımı tüketti kaldım yine koltuğa çakılı evde
Ateş var mi canım yoksa enfeksiyon olmayabilir yakında rutin kontrolünüz var mı çocuk doktoruna söyle pipiyi ayrıntılı incelesin dediğin gibi bazı bebeklerin erken sünnet olması gerekebiliyorKızlar
Erkek bebiş anneleri veya tecrübeli bilgisi olan anneler
Benim oğlan idarırını yapana kadar krize girmiş gibi ağlıyor. Her çişini yaptığında o kadar çok ağlıyor ki içim gidiyor ben de ağlıyorum çoğu zaman. 4 günlükken idrar tahlili temiz çıkmıştı. Bu zamana kadar enfeksiyon felan mi oluştu yoksa sünnet mi istiyor ?
canım sen bekletmeden doktoruna götürsen iyi olur aslında. normal değil çünkü. canı yanıyor demekkiKızlar
Benim oğlan idarırını yapana kadar krize girmiş gibi ağlıyor. Her çişini yaptığında o kadar çok ağlıyor ki içim gidiyor ben de ağlıyorum çoğu zaman. 4 günlükken idrar tahlili temiz çıkmıştı. Bu zamana kadar enfeksiyon felan mi oluştu yoksa sünnet mi istiyor ?
İdrar yaparken olduğuna eminmisin.bazen kucak istediği ve yatmak istemediği için ağlıyor .Kokusu nasıl idrarın.Kızlar
Bips ve chicco nun kauçuk emziklerini denedinmi canım.Genelde ilk verildiğinde tutuyor bebekler diye yorumlar okudum.Bende de aynı durum keşke emziğe alıştırabilsek çünkü böylesi çok zor
Benimkiler de kaka yapınca acıkıyorDoktor fazlasını kusuyor diyor ama kusunca tekrar acıkıyor anlamadım bende canım
Bazen emzik veriyorum , bazen masaj yapıyorum, omuzuma alıp gazını çıkarıyorum öyle öyle yarım saat oyalanıyorlar en son kucağımda yüz üstü yatırıyorum.. Yani hiç belli olmuyor o an ne hoşlarına giderse bazen de yere battaniye serip ikisini yanyana koyuyorum 10, 15 dakika oyalanıyorlar..Kızlar bebeğinizi doyurdunuz uyuttunuz hop uyandı tekrar nasıl oyalıyorsunuz ya da geri uykuya nasıl dalıyorlar. biz uyandıktan max 10 dk sonra dönüp dolaşıp memeye geliyoruz. Ben meme hariç avutamıyorum bebeğimi
Emzik aldım avent tutamadı bir türlü başka alıp denesem mi
Kulak çubuğuna zeytinyağı sürüp poposunu uyar canım hem zeytin yağı yumuşatır daha rahat yapar sonra karnına masaj yap..Kızlar dünden beri bebeğim kakasını yapamıyor ağlıyor burda konuşulmuştu sanki ne yapabilirim bu gazdanda beter iki dk susmuyor
Mememde ben emzik oluyorum uyuyor bırakıyorum ağlıyor tekrar mememde bazen yarım saat sitenin içinde geziyoruz babası hop hop piş piş sonra tekrar meme
Bende de aynı durum keşke emziğe alıştırabilsek çünkü böylesi çok zor
Kesinlikle idrar yaparken ağlıyor ve idrarını yaptıktan sonra yerde de olsa karnı da acıksa ağlamıyor. İdrar yaparken olduğuna eminim. Bi önceki gece, gece boyu ağladı. Sabah bezini değiştirirken baktım sadece az bi çiş yapmış. Sonra değişirken fışkırttı bi daha yaptı . Sonra da değiştirdiğim beze ben daha bağlarken bi daha yaptı. Tabi bu süre boyunca da şiddetle ağlıyor. Yani gece boyu ağlamasının sebebi idrarını yapamaması diye anladım ben 3 kez üst üste yaptı. Az bi miktar da değil bezi dolduracak kadar. Yaptıktan sonra da hemen uyudu dün gün boyu. Ara ara süt ve alt değiştirmek için uyandı/uyandırdımİdrar yaparken olduğuna eminmisin.bazen kucak istediği ve yatmak istemediği için ağlıyor .Kokusu nasıl idrarın.
Pipisinin ucundaki deride bazen kir birikiyo baş parmağın ve işaret parmağınla hafifçe deriyi geriye itip ılık pamukla temizleyebilirsin.
O uyurken yapmalısın uyanıkken yaptırmaz.
Hâla devam ederse doktoruna danış
Geçmiş olsun.
Ben 1 buçuk 2 saat dolmadan meme vermiyorum versem de bir anlamı yok çünkü süt olmuyor.. Beslenme zamanı karınlarını tam doyuruyorum durmasalar bir şekilde oyalıyorum çok ısrar ederlerse 1 saat sonra meme veriyorum oda çok nadir olur sürekli memede olunca hem çok gaz oluyor hemde anneyi emzik olarak kullanıyorlar.Ya bizde de aynisi bazen 3-4 saat uyumuyor ve hep memede tam siziyor yerine yatirinca gene aciyor gozleri memelerimde derman kalmiyor acikma vakti geliyor memeler bos sonra mecbur mama
Benimki emzige alisik guya ama uykuya dalamadigi zaman hep meme istiyor
Ben 1 buçuk 2 saat dolmadan meme vermiyorum versem de bir anlamı yok çünkü süt olmuyor.. Beslenme zamanı karınlarını tam doyuruyorum durmasalar bir şekilde oyalıyorum çok ısrar ederlerse 1 saat sonra meme veriyorum oda çok nadir olur sürekli memede olunca hem çok gaz oluyor hemde anneyi emzik olarak kullanıyorlar.
Ağlamasına dayanabileceksen verme canım 1 günde alışır önce 15 dakika verme sonra yarım saat, bir saat öyle öyle alışır emzik alıyorsa emzikte işe yarıyor..Memeye gelmeden susmuyor canim ya en fazla 5dk oyalaniyor sut falan kalmiyor zaten okadar cok emince mama da versem ustune gene meme yine yara oldu uclari su topluyo resmen aslinda memeyi tam kavriyor ama anlayamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?