2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Kızlar mamayı emzirmeden sonra veriyorsanız bana da çok geldi biz 38 günlüğüz emzirme oda tek göğüs üstüne 90 cc mama veriyorum mamayı bazen bitirmiyorlar..

Kızlar bebeğinizi doyurdunuz uyuttunuz hop uyandı tekrar nasıl oyalıyorsunuz ya da geri uykuya nasıl dalıyorlar. biz uyandıktan max 10 dk sonra dönüp dolaşıp memeye geliyoruz. Ben meme hariç avutamıyorum bebeğimi
Emzik aldım avent tutamadı bir türlü başka alıp denesem mi

Anne sütü de 120 versem içio bnm ki ama sagınca 60 cıkıyo
Sagınca cıkan miktarı kafana takma bebeğin cektiği ile alakası yok sagmadan once gogslerine sıcak su tut yada sıcak havlu yap 10dk daha rahat geliyor birde sagma makinasıdanda farkediyo

Bende memede oyalayabiliyorum anca cok doyunca sarkı falan açıyorum konusuyorum

Kızlar dünden beri bebeğim kakasını yapamıyor ağlıyor burda konuşulmuştu sanki ne yapabilirim bu gazdanda beter iki dk susmuyor

ben bibs almıştım emziği alıyordu ama kavraması zor oluyordu o yüzden çok tutmuyordu. dün nuk aldım kauçuk model daha iyi tuttu ve uzun süre emiyor

kucağımda dolaşıyoruz ya da anakucağına koyuyorum etrafı izliyor

33 gunlukken azaldi gibi sonra regl knamasi kadar oldu gunde iki ped degistirtiyo . Normaldir umarim
Normal canım arar ara miktarı değişiyor ben de azaldı sanıyorduk iki iş yapsam ya da çok emzirsem o gün artıyordu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…