2020 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

bebeğimin cinsiyeti ....

• Ankete Katılan
    248
Canim kac günlük oldunuz 120 cc cok degilmi tek seferde

Bizim bebeler bir mi doğmuş ne omzumda bile kusuyor bugün 4.kıyafetimizi giydik bazen süt kesiği gibi kusuyor bide
Benim kızda cok kusuyor çözüm bulamadim ama sanirim gazdan kusuyor gazi olunca kuzum yapamayinca zorluyor ondan kusuyor surekli kusnuklu kiyafet degistiriyorum Bende ne zaman gecerki

Kizlar 40 imiz cikti ama benim kanamam hala kesilmedi
Canım bence 40 ortalama bir rakam benim ilkinde 52 gün falan sürmüştü ama azalıyo sona doğru iyice. Bunda da bence kırkı devircem yine gibi duruyo

Kızlar bebelac gold ve sma kullananlar kıvamı nasıl mamaların aptamil çok sıvı çok çabuk acıkıyor mama kullananlar tok tutan mama önerirmisiniz sizinkiler ne kadar sürede acıkıyor
Ben hipp kullaniyorum canim ama cok sık vermiyorum sanırım kivami daha koyu 2 3 saatte bir ancak acikiyor

Sarılıktan dolayı çok uyuyor çok ememiyor acaba dedim az mı kilo almış çok sevindim iyiyse kilosu Teşekkür ederiz teyzesi
Canim gayet iyi almis 1 kiloya kadar iyi diyor doktor 1 den fazlasi cok iyi benimkide tostos dogdu ama emmesi cok iyi degil ve surekli kusuyor 15 gunlukken gittik 300 grm almisti doktor ona bile normal dedi

Benim kızda cok kusuyor çözüm bulamadim ama sanirim gazdan kusuyor gazi olunca kuzum yapamayinca zorluyor ondan kusuyor surekli kusnuklu kiyafet degistiriyorum Bende ne zaman gecerki
Doktor fazlasını kusuyor diyor ama kusunca tekrar acıkıyor anlamadım bende canım

Bakayım Bi olmazsa küçük hoparlör var Bluetoothla tele bağlanan ordan yüksek sesle açayım bide öle deneyim valla her gece fön makinasıyla uyuyoruz yoksa 1 2 saat diker beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…